2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Allah iyilik versin canım inşllh iyiolursun kısa zamandabizde bugün doktora gittik çocuk için ilk tedvaiyi başlattıkadet düzensizligi vardı biliyorsun ve biz çocuk hemen istemedigimiz için tedavi olmadım açıkçası.ama bugün saglıgım açısından tedavi olmanın dogru olduna karar verdik eşimle hayırlısı olur umarım herşeyin en azından şuan için çocuk istermesek bile saglıgım düzene girer adet olamayınca moralim çok bozuluyor çünkü bende haberler böle canım şimdiliksizler naptınız görüşmeyeli kendine iyi bak canım iyigecelr öptüm seni ve tatlışını

çok iyi karar vermişsiniz canım.inş hem sağlığın iyi olur.hemde bir bebik gelir...hakkınızıda hayırlısı
Allah doğumunu hayırlısıyla yapmayı nasip etsin.
slm kızlarrr ben hastayım yaa bogazım şiş ve gıcık öksrüyom hapşırıyorum ateşimde cıkarsa yandımmmmm dua edin bize olurmuuuuuu
canım öncelikle geçmiş olsun.bende hamileliğimin 3.ayında çok hasta oldum.hatta hastaneye yatırcaklardı.o kadar kötüydüm yani.ilaç falan kullanmadım.domuz gribi dediler.doktor yatırmak istedi ama hastaneye güvenmedim doktora hiç güvenmedim.iyileştigimi hissediyordum.çok şükür atlattım.o zaman çok zor günler geçirdim.doktor bana bir ilaç vermek istedi bebek üzeirnde etkisi bilinmiyordu.bebek öenmli diel dedi ailemde yanımda yoktu.eşimin görevinden dolayı uzaktaydık.sonra komşularım sağolsun yardımcı oldular toparladım.inş en kısa zamanda atlatırsın canım.ama zor oluyor benim gibi ağır olma şimdiden bak kendine önlemini al .ALlah ın izniyle hemencecik atlatırsın.
bende haziran 2009 evlendim.ama hala hamile kaalamadım.benim gibi olan varmi acabaa
canım inş en kısa zamanda hamile kalırsın
teşk ederim canım Allah kızınıda size bagışlasın çocuk olunca sorumluluık artıyor tabi haklısın ama olsun bebekler evin neşesi benceherşeyin hayırlısı tabiki

amin canım.kesinlikle neşe kaynagı oluyoarar.bir gülsün eşimle sürekli birbirimizi dürtüp bak ne yaptı gördünmü.sanki ikimizde körüz tekrar tekrar gösteriyoruz :)) komedi filmi izlerken o sahnede herkez güler yinede yanındaki dürtersin ya gördünmğ diye o hesap biizmkide..

bende 3 gündür annemlerdeydim.aman güya gezdim hiç bişi anlamadım.şunu anladım ki insanın evi gibisi yok

Tünaydın kızlar nasılsınız

geçmiş olsun melikeciğim şimdi nasılsın cnm benim biraz iyileştin mi

bahar hadi hayırlısı tedavini ol ve hemen hamile kalırsın inş

gamze hadi cnm hayırlısı ilkem hanım geliyor hee çok sevindim sağlıklı sıhhatlı dünyaya gelsin ilkem hanım

çok soal tatlım benimm oo bu süper bi haber hadi hayırlı haberlerini laırız inşallah en kısa zamanda kuzusum benim dualarım sizinleeee

çok saol canım hiç sorma yaa bende grip oldumm bogazım kapalı öksürük hapşırık feciyim iyileşseydim hemencecik hep uzanıyom eşimde evde olunca anaca girebildim vallaaa sen napıyon nasılsın bebişin nasıl tatlışım

çok soal sekerimm yok canım hala aynıyım gülcanım sen napıyon nasılsın kuzumm

baharcımmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim
hadi hayırlı sonuçlar versin tedavin kısa zamanda inşallahhh

hadi hayırlısı cnm benim
az kalmış
rabbim ağrısız sızısız kolay sezeryan nasip etsin
seni seviyorum
bebekinede sanada gözün aydın olsun şimdiden
ikinizde birbirinize kavuşucaksınız
ne güzel
darısı hayırlısıyla bize inşallah
cnm bnm
allaha emanet oll
dikkat et kendinee

slm kızlar nasılsınız?Melikecim ,laylaylom,şeymacım,gülcancıgım hepinize çok teşk ediyorum iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.inşllh hepimiz güzel mutlu haberlrimizi paylaşırızMelikecim nasıl oldun canım inşllh iyileşmişsindir.umarım hepiniz iyisnizdir.Allah hepimizin gönlüne göre versin öpüyorum sizi

hoşgeldin Allah bagıslasın bebısını

yarın temızlık yapıcam bende dip kose bayadır yapmamıstım :)
yılbasına misafir aldım ,ailelerden uzak oldgumuza anca arkıdes arkıdes kutlucaz :)
haftaya bi kadın dogum doktoruna gıdıcem.. cocuk dusunmesekte bi baksınlar bakalım eger bişey varsa erken tedavi olmak isterım,adetlerim çok sancılı gecıyorda ,görümcem miyom olabılır filan dedi benımde aklıma takıldı halıyle gidip bi baktırayım da insallah bişeyim çıkmaz.

iyi geceler kızlar.. :80:

günaydın kızlar

iiii melikeciğim evle iş arasında gidip geliyoz işte doktora gittin mi melike sen cnm

seyma sen nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor hamişlik bakalım

başka kızlar anlattın canlarım konusalım nerelerdesiniz 2009 gelinleri

şimdiden kolay gelsin kasvetli neyse yinede yalnız değilsiniz arkadaşlarınız olacak
nasılsın cnnm iii misin

cnm bnmmmmmm
sendende allahrazıolsun
aminnn
iim ben muck öptüm seni

oh ohh ne güzel
ben bayağıdır temizlik yapmıyorum valla
nolcak bilmem
hamilelik böyle bişey sanırım
aldı canımı filannn
hadi sana hayırlı yıllar şimdiden cnmm

iyiyiym ben cnm bnm sen nasılsın nasıl gidiyorrrrrr

merhaba canım iyi olmana sevindim görüşürüz yine

iyiakşamlar kızlar nasılsınız?kimsecikler yok yine melikecim rahatsızlıgın umarım geçmiştir canım.doğum yapan arkadaşlar oldumu acaba Allah sag salim kurtarsın.görüşürüz arkadaşlar öpüyorum hepinizi

kolayyy gelsin canımmmmm
kolay gelsin evet canım ilaç verdi ama pimpirikligimden bi tane parol aldım bol meyve portakal suyu felan içiom limon yiyom bakalım iyileşiriz inşallahh

çok saol tatlım benimmm bugün dünden biraz iyiceyim bogazım ve nefesim açılırsa daha ii olucam yok canım sekerimmm ocak8 deydi gliba dogum yapacak bu arada benim kızkardeşim de 9 ocak dogumlu tesadüfe bak saglıcakla gelir onunda bebişi inşallahh darısıda bize kuzusumm

Son düzenleme:

iyi canım inşllh geçer oda.hadi hayırlısı Allah sag salim kurtarsın tüm hamileleri hastaları.yaprak dökümünü izledim çok agladım ya ben böle aglıcagımı tahmin etmedim.eşim bile şaşşaırdı moral verdi zavallımnebilim çoık etkilendim acı ölümler içinde bazı şeylaerin kalarak ölmek çok acı dizide olsa etkilendim valla.bende babamı 14 yaşımda kaybettim sanırım onunda etkisi çok oldu sinirim bozuldu herhaldeAllahın emri ölüm hepimiz için ama acı ölümler göstermesin Allahım keşke finali böle bitmeseydi.ve Allah tüm sevdiklerimizi ailemizi korusun inşllh ailemde uzak ya duygusallaştım bianda kızlar yaneyse sizler nasılsınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…