- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.081
çok gecmiş olsun canım sanadaaa yaaaa
slm seker ölemi hadi inşallah canım benim hayırlısıyla gelir saglıcakla bebişin kuzusumm
çok saol kusum benimmm bende gittim bugün doktora yazdı bi iki ilaç kullanıcam ama tedirginim yinede canım benim eşim simdi portakal suyu yapıyo içicem inş tez zamanda iyileşiriz kuzumlaaa
çok iyi karar vermişsiniz canım.inş hem sağlığın iyi olur.hemde bir bebik gelir...hakkınızıda hayırlısıAllah iyilik versin canım inşllh iyiolursun kısa zamandabizde bugün doktora gittik çocuk için ilk tedvaiyi başlattık adet düzensizligi vardı biliyorsun ve biz çocuk hemen istemedigimiz için tedavi olmadım açıkçası.ama bugün saglıgım açısından tedavi olmanın dogru olduna karar verdik eşimle hayırlısı olur umarım herşeyin en azından şuan için çocuk istermesek bile saglıgım düzene girer adet olamayınca moralim çok bozuluyor çünkü bende haberler böle canım şimdilik sizler naptınız görüşmeyeli kendine iyi bak canım iyigecelr öptüm seni ve tatlışını
Allah doğumunu hayırlısıyla yapmayı nasip etsin.kızlar slm nasılsınız umarım hepiniz iisinizdir ben memlekete geldim tam 4 günde ew taşıyıp yerleştirdim we şuan annemdeyim 7 ocakta doğum yapacağım sezaryen olacak haber werim dedim şimdi kalkmam gerek yazarım yine öptm hepinizi
canım öncelikle geçmiş olsun.bende hamileliğimin 3.ayında çok hasta oldum.hatta hastaneye yatırcaklardı.o kadar kötüydüm yani.ilaç falan kullanmadım.domuz gribi dediler.doktor yatırmak istedi ama hastaneye güvenmedim doktora hiç güvenmedim.iyileştigimi hissediyordum.çok şükür atlattım.o zaman çok zor günler geçirdim.doktor bana bir ilaç vermek istedi bebek üzeirnde etkisi bilinmiyordu.bebek öenmli diel dedislm kızlarrr ben hastayım yaa bogazım şiş ve gıcık öksrüyom hapşırıyorum ateşimde cıkarsa yandımmmmm dua edin bize olurmuuuuuu
canım inş en kısa zamanda hamile kalırsınbende haziran 2009 evlendim.ama hala hamile kaalamadım.benim gibi olan varmi acabaa
teşk ederim canım Allah kızınıda size bagışlasınçocuk olunca sorumluluık artıyor tabi haklısın ama olsun bebekler evin neşesi bence herşeyin hayırlısı tabiki
Allah iyilik versin canım inşllh iyiolursun kısa zamandabizde bugün doktora gittik çocuk için ilk tedvaiyi başlattık adet düzensizligi vardı biliyorsun ve biz çocuk hemen istemedigimiz için tedavi olmadım açıkçası.ama bugün saglıgım açısından tedavi olmanın dogru olduna karar verdik eşimle hayırlısı olur umarım herşeyin en azından şuan için çocuk istermesek bile saglıgım düzene girer adet olamayınca moralim çok bozuluyor çünkü bende haberler böle canım şimdilik sizler naptınız görüşmeyeli kendine iyi bak canım iyigecelr öptüm seni ve tatlışını
çok saol canım hiç sorma yaa bende grip oldumm bogazım kapalı öksürük hapşırık feciyim iyileşseydim hemencecik hep uzanıyom eşimde evde olunca anaca girebildim vallaaa sen napıyon nasılsın bebişin nasıl tatlışımçok iyi karar vermişsiniz canım.inş hem sağlığın iyi olur.hemde bir bebik gelir...hakkınızıda hayırlısı
Allah doğumunu hayırlısıyla yapmayı nasip etsin.
canım öncelikle geçmiş olsun.bende hamileliğimin 3.ayında çok hasta oldum.hatta hastaneye yatırcaklardı.o kadar kötüydüm yani.ilaç falan kullanmadım.domuz gribi dediler.doktor yatırmak istedi ama hastaneye güvenmedim doktora hiç güvenmedim.iyileştigimi hissediyordum.çok şükür atlattım.o zaman çok zor günler geçirdim.doktor bana bir ilaç vermek istedi bebek üzeirnde etkisi bilinmiyordu.bebek öenmli diel dediailemde yanımda yoktu.eşimin görevinden dolayı uzaktaydık.sonra komşularım sağolsun yardımcı oldular toparladım.inş en kısa zamanda atlatırsın canım.ama zor oluyor benim gibi ağır olma şimdiden bak kendine önlemini al .ALlah ın izniyle hemencecik atlatırsın.
canım inş en kısa zamanda hamile kalırsın
amin canım.kesinlikle neşe kaynagı oluyoarar.bir gülsün eşimle sürekli birbirimizi dürtüp bak ne yaptı gördünmü.sanki ikimizde körüz tekrar tekrar gösteriyoruz :)) komedi filmi izlerken o sahnede herkez güler yinede yanındaki dürtersin ya gördünmğ diye o hesap biizmkide..
bende 3 gündür annemlerdeydim.aman güya gezdim hiç bişi anlamadım.şunu anladım ki insanın evi gibisi yok
Tünaydın kızlar nasılsınız
geçmiş olsun melikeciğim şimdi nasılsın cnm benim biraz iyileştin mi
bahar hadi hayırlısı tedavini ol ve hemen hamile kalırsın inş
gamze hadi cnm hayırlısı ilkem hanım geliyor hee çok sevindim sağlıklı sıhhatlı dünyaya gelsin ilkem hanım
kızlar slm nasılsınız umarım hepiniz iisinizdir ben memlekete geldim tam 4 günde ew taşıyıp yerleştirdim we şuan annemdeyim 7 ocakta doğum yapacağım sezaryen olacak haber werim dedim şimdi kalkmam gerek yazarım yine öptm hepinizi
hoşgeldinmerhaba kızlar.benilm şöyle oldu.2009 temmuzda evlendim 2010 temmuzda kızım dünyaya geldi.ben evlendimizden beri kocamın burnundan getirdim.yok hamileik psikoloji yok lohusayım.şimdide kızımıız huysuz bunalıyorum diyorum.Allahtan kocam sabırlı.gerçi oda çok tembel sinirleniyorum:)) bizde böyle bol kavgalı ,ağlamalı (hamilelikten)bir yıl geçirdim :))
eheh sizin bebeğiniz olursa eşin depresyona girer ben sana söyliyimAllah mutluluğunuzu bozmasın canım.[/QUOTE
:)) sağol canım aminn..senınde mutlulugun daim olsun
valla birazda oyuzden istemıyor bebıs uyusss... yaa ablamın mınık oğlunu bile kıskanıyor benden (5yasında) ,kucucuk cocuga bı hırcın davranıo bi gorsen gerci yegenımde sevmez kocemi rakip olarak goruyor :)))
hoşbuldum canım sağol.. hamişsin galiba..Allah hayırlısıyla kurtarsın insallah.. cinsiyeti ne olacak?hoşgeldin tatlım sefalar getirdin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh
haklısın canım aslında ama tembelliğe alısmadan iş buklsam iyi olacaktı.. ev yaptırıyoruz ve eşim kredi cektı halıyle ..dıyorum keske bende calıssamda yukumuz biraz olsun hafiflese..hayırlısı olsun ne diyim..Merhaba canım tekrardan eşin istemiyorsa sorun etme kendine bu zamandada iş bulmak okadar kolay degil her iştede zaten çalışılmaz hakkımızda hayırlısı olsun Allah mutlulugunuzu daim etsi canım
bu arada senınde evlılıgın mutlulugun daim olsun arkadasım
yarın temızlık yapıcam bende dip kose bayadır yapmamıstım :)
yılbasına misafir aldım ,ailelerden uzak oldgumuza anca arkıdes arkıdes kutlucaz:)
haftaya bi kadın dogum doktoruna gıdıcem.. cocuk dusunmesekte bi baksınlar bakalım eger bişey varsa erken tedavi olmak isterım,adetlerim çok sancılı gecıyorda ,görümcem miyom olabılır filan dedi benımde aklıma takıldı halıyle gidip bi baktırayım da insallah bişeyim çıkmaz.
iyi geceler kızlar.. :80:
slm kızlar nasılsınız?Melikecim ,laylaylom,şeymacım,gülcancıgım hepinize çok teşk ediyorumiyi dilekleriniz için Allah razı olsun.inşllh hepimiz güzel mutlu haberlrimizi paylaşırız Melikecim nasıl oldun canım inşllh iyileşmişsindir.umarım hepiniz iyisnizdir.Allah hepimizin gönlüne göre versin öpüyorum sizi
yarın temızlık yapıcam bende dip kose bayadır yapmamıstım :)
yılbasına misafir aldım ,ailelerden uzak oldgumuza anca arkıdes arkıdes kutlucaz:)
haftaya bi kadın dogum doktoruna gıdıcem.. cocuk dusunmesekte bi baksınlar bakalım eger bişey varsa erken tedavi olmak isterım,adetlerim çok sancılı gecıyorda ,görümcem miyom olabılır filan dedi benımde aklıma takıldı halıyle gidip bi baktırayım da insallah bişeyim çıkmaz.
günaydın kızlar
iiii melikeciğim evle iş arasında gidip geliyoz işte doktora gittin mi melike sen cnm
seyma sen nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor hamişlik bakalım
başka kızlar anlattın canlarım konusalım nerelerdesiniz 2009 gelinleri
cnm bnmmmmmm
sendende allahrazıolsun
aminnn
iim ben muck öptüm seni
oh ohh ne güzel
ben bayağıdır temizlik yapmıyorum valla
nolcak bilmem
hamilelik böyle bişey sanırım
aldı canımı filannn
hadi sana hayırlı yıllar şimdiden cnmm
iyiyiym ben cnm bnm sen nasılsın nasıl gidiyorrrrrr
merhaba canım iyi olmana sevindim görüşürüz yine
kolayyy gelsin canımmmmmyarın temızlık yapıcam bende dip kose bayadır yapmamıstım :)
kolay gelsin evet canım ilaç verdi ama pimpirikligimden bi tane parol aldım bol meyve portakal suyu felan içiom limon yiyom bakalım iyileşiriz inşallahhgünaydın kızlar
iiii melikeciğim evle iş arasında gidip geliyoz işte doktora gittin mi melike sen cnm
seyma sen nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor hamişlik bakalım
başka kızlar anlattın canlarım konusalım nerelerdesiniz 2009 gelinleri
iyiakşamlar kızlar nasılsınız?kimsecikler yok yine melikecim rahatsızlıgın umarım geçmiştir canım.doğum yapan arkadaşlar oldumu acaba Allah sag salim kurtarsın.görüşürüz arkadaşlar öpüyorum hepinizi
kolayyy gelsin canımmmmm
kolay gelsin evet canım ilaç verdi ama pimpirikligimden bi tane parol aldım bol meyve portakal suyu felan içiom limon yiyom bakalım iyileşiriz inşallahh
çok saol tatlım benimmm bugün dünden biraz iyiceyim bogazım ve nefesim açılırsa daha ii olucam yok canım sekerimmm ocak8 deydi gliba dogum yapacak bu arada benim kızkardeşim de 9 ocak dogumlu tesadüfe bak saglıcakla gelir onunda bebişi inşallahh darısıda bize kuzusumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?