2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyiyim kuzum az bi başım ağrıyor. babamlar bizdeydi tabu xl oynadık eğlendik baya
sen neler yapıyosun?

geçmiş olsun canımnegüzel iyi etmişsiniz bendde iyyim canım tv izliyoruz bitmeyen şarkıya bakıyodum yarında gezmeye çıkarız eşimle sanırımkib canım öptüm seni dikkat et kendine iyigeceler:80:

geçmiş olsun canımnegüzel iyi etmişsiniz bendde iyyim canım tv izliyoruz bitmeyen şarkıya bakıyodum yarında gezmeye çıkarız eşimle sanırımkib canım öptüm seni dikkat et kendine iyigeceler:80:

iyi eğlenceler tatlım bende yahşi cazibe başlasın diye bekliyorum.

sende dikkat et öptüm.

slm kızlarrr ben hastayım yaa bogazım şiş ve gıcık öksrüyom hapşırıyorum ateşimde cıkarsa yandımmmmm dua edin bize olurmuuuuuu

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?

slm kızlar iyiakşamlar :92:

slm canım nasılsın?dogru canım girmediler bayadır kimbilir belkide bebişleri gelmiştir dnyaya Allah hayırlı dogumlar nasip etsin hepinize inşllh arkadaşlarında güzel haberlerini alırız

iyiyim diyebilmeyi cok isterdim canlarrr kendinize cok ama cok ii bakın sizde üşütüp hasta olmayın emiiiii

melikecim geçmiş olsun. fazla bitki çayı filan içme doktoruna sormadan e mi kuzum. malum söktürücü etkileri var. portakal ve mandalina ye, dereotu olan sebze yemekleri ye inşaAllah güç bulur bünyen atlatırsın.

Allahım esirgesin sizi

ayy inşalah kuzum benim allah razı olsun canım ya hiç sorma şifayı kaptım ben bogazım kapanmış yutkunamıom azbucukda ateşim var ayy çok kötü bişemiş hamileyken hasta olmak rabbim korusun inşallah bizi kuzusm sende dikkat et emi kendineee ve bebişinee

evet tatlım zor oluyor. dikkat ederim.

benimde başım çatlıyor mavi marmarayı karşılamaya gidecektim gidemedim baya rahatsız oldum. şimdi tv de canlı izliyorum içim gidiyor.

kızlar slm nasılsınız umarım hepiniz iisinizdir ben memlekete geldim tam 4 günde ew taşıyıp yerleştirdim we şuan annemdeyim 7 ocakta doğum yapacağım sezaryen olacak haber werim dedim şimdi kalkmam gerek yazarım yine öptm hepinizi

a.s canım iyiyim umarım sen de iyi olursun. Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin.

a.s canım teşkler sen nasılsın?negüzel memleket havası alıyorsunhadi hayırlı doğumlar canım Allah kurtrsın .güzel haberlerini bekliyoruz kib vede bebişinede iyi bakgörüşürüz canım inşllh

slm kızlarrr ben hastayım yaa bogazım şiş ve gıcık öksrüyom hapşırıyorum ateşimde cıkarsa yandımmmmm dua edin bize olurmuuuuuu

a.s canım kıyamam çok geçmiş olsun havalar aldatıcı dikkat et.doktora sormadan ilaç felan içme.ıhlamur iyi gelir bogazına.inşllh bişeyin kalmz canım benim aeo öpüyorum seni

evet tatlım zor oluyor. dikkat ederim.

benimde başım çatlıyor mavi marmarayı karşılamaya gidecektim gidemedim baya rahatsız oldum. şimdi tv de canlı izliyorum içim gidiyor.
çok gecmiş olsun canım sanadaaa yaaaa
slm seker ölemi hadi inşallah canım benim hayırlısıyla gelir saglıcakla bebişin kuzusumm
a.s canım kıyamam çok geçmiş olsun havalar aldatıcı dikkat et.doktora sormadan ilaç felan içme.ıhlamur iyi gelir bogazına.inşllh bişeyin kalmz canım benim aeo öpüyorum seni

çok saol kusum benimmm bende gittim bugün doktora yazdı bi iki ilaç kullanıcam ama tedirginim yinede canım benim eşim simdi portakal suyu yapıyo içicem inş tez zamanda iyileşiriz kuzumlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…