- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.061
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
a.s canım iyiim sen nasılsın görüşmeyeli?
inşallah baharcım bu arada zehrayla sekerimi göremedim dogum yaptımı acaba hemşocum:26:
iyiyim kuzum az bi başım ağrıyor. babamlar bizdeydi tabu xl oynadık eğlendik baya
sen neler yapıyosun?
geçmiş olsun canımnegüzel iyi etmişsiniz bendde iyyim canım tv izliyoruz bitmeyen şarkıya bakıyodum yarında gezmeye çıkarız eşimle sanırım kib canım öptüm seni dikkat et kendine iyigeceler :80:
Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
slm kızlar iyiakşamlar:92:
slm canım nasılsın?dogru canım girmediler bayadır kimbilir belkide bebişleri gelmiştir dnyaya Allah hayırlı dogumlar nasip etsin hepinize inşllh arkadaşlarında güzel haberlerini alırız
melikecim geçmiş olsun. fazla bitki çayı filan içme doktoruna sormadan e mi kuzum. malum söktürücü etkileri var. portakal ve mandalina ye, dereotu olan sebze yemekleri ye inşaAllah güç bulur bünyen atlatırsın.
Allahım esirgesin sizi
ayy inşalah kuzum benim allah razı olsun canım ya hiç sorma şifayı kaptım ben bogazım kapanmış yutkunamıom azbucukda ateşim var ayy çok kötü bişemiş hamileyken hasta olmak rabbim korusun inşallah bizi kuzusm sende dikkat et emi kendineee ve bebişinee
kızlar slm nasılsınız umarım hepiniz iisinizdir ben memlekete geldim tam 4 günde ew taşıyıp yerleştirdim we şuan annemdeyim 7 ocakta doğum yapacağım sezaryen olacak haber werim dedim şimdi kalkmam gerek yazarım yine öptm hepinizi
kızlar slm nasılsınız umarım hepiniz iisinizdir ben memlekete geldim tam 4 günde ew taşıyıp yerleştirdim we şuan annemdeyim 7 ocakta doğum yapacağım sezaryen olacak haber werim dedim şimdi kalkmam gerek yazarım yine öptm hepinizi
slm kızlarrr ben hastayım yaa bogazım şiş ve gıcık öksrüyom hapşırıyorum ateşimde cıkarsa yandımmmmm dua edin bize olurmuuuuuu
çok gecmiş olsun canım sanadaaa yaaaaevet tatlım zor oluyor. dikkat ederim.
benimde başım çatlıyor mavi marmarayı karşılamaya gidecektim gidemedimbaya rahatsız oldum. şimdi tv de canlı izliyorum içim gidiyor.
slm seker ölemi hadi inşallah canım benim hayırlısıyla gelir saglıcakla bebişin kuzusummkızlar slm nasılsınız umarım hepiniz iisinizdir ben memlekete geldim tam 4 günde ew taşıyıp yerleştirdim we şuan annemdeyim 7 ocakta doğum yapacağım sezaryen olacak haber werim dedim şimdi kalkmam gerek yazarım yine öptm hepinizi
a.s canım kıyamam çok geçmiş olsun havalar aldatıcı dikkat et.doktora sormadan ilaç felan içme.ıhlamur iyi gelir bogazına.inşllh bişeyin kalmz canım benim aeo öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?