- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.041
teşekkürler canım iyiyim
bende haziran 2009 evlendim.ama hala hamile kaalamadım.benim gibi olan varmi acabaa
alah iyilik versin kusumm
hoşgeldin canım sefalar getirdin olmaz mı canım biride bendim bişeyim yok nie hamile kalamıyom derken doktor buldum burda gittim kontrole yumurta takibi yaptı baktık ki yumurtam tembelmiş klomen verdi kullandım da çok şükür melegim suanda benimle gercekten suna inandım işini iyi bile doktorlar hala varrr allah razı olsun doktorumdan da darısıda size olsun inşallahhhhh
alah iyilik versin kusumm
hoşgeldin canım sefalar getirdin olmaz mı canım biride bendim bişeyim yok nie hamile kalamıyom derken doktor buldum burda gittim kontrole yumurta takibi yaptı baktık ki yumurtam tembelmiş klomen verdi kullandım da çok şükür melegim suanda benimle gercekten suna inandım işini iyi bile doktorlar hala varrr allah razı olsun doktorumdan da darısıda size olsun inşallahhhhh
bende haziran 2009 evlendim.ama hala hamile kaalamadım.benim gibi olan varmi acabaa
amin canım.cümlemizin kini bağışlasın sanada hayırlı doğumlar bu arada.oh ne güzel hamişler var vurdahoşgeldin tatlım sefalar getirdin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhh
çok soal tatlım benim iyiyim çok şükür sen ne yaptın kusum hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
slm seker naber nasılsın kuzumm
hoşgeldin canım sefalar getirdin allah bagışlasın kuzucunu inşallahhh
amin canımm.çok yaramaz benim kız hiç durmuyor tam akıllandı deidm .şimdide geceleri uyumuyorhoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin bebişinide Allah bagışlasın canım
iyiakşamlar katrecim teşkler bende kuförden geldim kaş agda iişlerisüslü hanım nereye bakim gezmeyemi iyi ediyosrun canım gezmeye gidiyoranız iyi gezmeler
sagol canım benim sizede Allah iyilik versin kib iyigeceler canım:79:
amin canım.cümlemizin kini bağışlasın sanada hayırlı doğumlar bu arada.oh ne güzel hamişler var vurda
amin canımm.çok yaramaz benim kız hiç durmuyor tam akıllandı deidm .şimdide geceleri uyumuyor
canım bol bol süslenin bebek olunca kaş falan aldırma bana hayal oldu:)) zaten evdende çıkamıyorum .hamileyken bana derleri şunun kıymeti bil bunun kıymetini bil.poff derdim amma abartıyolarD anladım ama geç oldu gerçi güzel kızıma değer
Kizlar bende 2009 mayista evlendim.coook mutluyum sükürler olsun2011 subat mart gibi bebe calismalarina baslicaz
amin canım.cümlemizin kini bağışlasın sanada hayırlı doğumlar bu arada.oh ne güzel hamişler var vurda
amin canımm.çok yaramaz benim kız hiç durmuyor tam akıllandı deidm .şimdide geceleri uyumuyor
canım bol bol süslenin bebek olunca kaş falan aldırma bana hayal oldu:)) zaten evdende çıkamıyorum .hamileyken bana derleri şunun kıymeti bil bunun kıymetini bil.poff derdim amma abartıyolarD anladım ama geç oldu gerçi güzel kızıma değer
çok tesekkürler bitanem benimmm rabbim de size hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh
çok tesekkürler canım benimm evet tatlım bende ne zamandır istiyodum cok şükür hamile kaldım ilaçla darısıda burdaki bebiş isteyen tüm arkadaslarıma olsun inşallahhhh
hoşgeldinnn tatlım sefalar getirdin hadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsun cabucak gelsin bebişleriniz inşallahhhh
Kizlar bende 2009 mayista evlendim.coook mutluyum sükürler olsun2011 subat mart gibi bebe calismalarina baslicaz
sagol canım amin hayırlısı inşllh
iii akşamlar güzel bayanlar nerdesiniz güzel bayanlar
2009 gelinleri gelin hadi
ii akşamlar sekerim nerelerdesin nasılsın kusummm
iiii cnm cen ve bebişin nasılsınız eşin işte mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?