2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

bende haziran 2009 evlendim.ama hala hamile kaalamadım.benim gibi olan varmi acabaa

teşekkürler canım iyiyim

alah iyilik versin kusumm

bende haziran 2009 evlendim.ama hala hamile kaalamadım.benim gibi olan varmi acabaa

hoşgeldin canım sefalar getirdin olmaz mı canım biride bendim bişeyim yok nie hamile kalamıyom derken doktor buldum burda gittim kontrole yumurta takibi yaptı baktık ki yumurtam tembelmiş klomen verdi kullandım da çok şükür melegim suanda benimle gercekten suna inandım işini iyi bile doktorlar hala varrr allah razı olsun doktorumdan da darısıda size olsun inşallahhhhh

sagol canım benim sizede Allah iyilik versin kib iyigeceler canım:79:

merhaba canım hoşgeldin aramıza:13:bende kasımda evlendim 2009 bende hamile kalmadım nednide adet düzensiligi pko bakalım hayırlısı neyse o olsun biz şuan düşünmüyoruz ama bu belirtilerde var bnde doktora gidecegim pzartesi tekrardan adet düzeni için öncelikle umarım Allah gönlüne göre verirde bebegin olur inşllhiyigeceler kib

amin canım.cümlemizin kini bağışlasın sanada hayırlı doğumlar bu arada.oh ne güzel hamişler var vurda

hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin bebişinide Allah bagışlasın canım
amin canımm.çok yaramaz benim kız hiç durmuyor tam akıllandı deidm .şimdide geceleri uyumuyor
iyiakşamlar katrecim teşkler bende kuförden geldim kaş agda iişlerisüslü hanım nereye bakim gezmeyemiiyi ediyosrun canım gezmeye gidiyoranız iyi gezmeler

canım bol bol süslenin bebek olunca kaş falan aldırma bana hayal oldu:)) zaten evdende çıkamıyorum .hamileyken bana derleri şunun kıymeti bil bunun kıymetini bil.poff derdim amma abartıyolar D anladım ama geç oldu gerçi güzel kızıma değer

çok tesekkürler bitanem benimmm rabbim de size hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhh

çok tesekkürler canım benimm evet tatlım bende ne zamandır istiyodum cok şükür hamile kaldım ilaçla darısıda burdaki bebiş isteyen tüm arkadaslarıma olsun inşallahhhh

Kizlar bende 2009 mayista evlendim.coook mutluyum sükürler olsun 2011 subat mart gibi bebe calismalarina baslicaz

hoşgeldinnn tatlım sefalar getirdin hadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsun cabucak gelsin bebişleriniz inşallahhhh

teşk ederim canım Allah kızınıda size bagışlasın çocuk olunca sorumluluık artıyor tabi haklısın ama olsun bebekler evin neşesi benceherşeyin hayırlısı tabiki

sagol canım amin hayırlısı inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…