2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Amın, ınsalllah.
Elbette ıstıyorum, bız 6 ay kadar once karar verdık.
Henuz olmaması benı bıraz huzursuz etse de, cok fazla dusunmemeye gayret edıyorum.
Rabbım hayırlısı ıle bebegını kucagına almayı nasıp etsın sana da,
ınsallah saglıkla gelır bebegın, mutlulugunuza mutluluk katar.
Gonlunden en cok hangısı gecıyorsa, cınsıyetı de ınsallah o olur.
inşallah rabbim gönlüne göre verir canım benim hiç belli olmaz

Amın, ınsallah.
Ben aslında bıraz rahatım ama, esımın aılesı baskı yapınca huzursuz oluyorum ):

hayırdır tatlışım yaaa kötü bişi yok inşallahhhh

canım benim ailem uzakta babamda ben çocukken vefat etti.sorun şimin ailesi daha dogrusu annesinin soguk tavırlarından laf sokmalarından bıktım artık iyice sinir sahibi oldum eşime çok haksızlık yapıyorlar işleri beraber olduguiçin bazı şeyleri eşime haber etmeden akılları sıra kendi başlarına yapıyolar eşim çok sinirlendi bugünlerde.ya bunlar hafifi bu aileye gelin geldigimden beri annesininm agzından bi kızım kelimesi çıkmadı halada öle hiç gülmnez dogru düzgün konuşmaz karşılaşiınca bizi çekemeyen komşuları oldu eşimle beni komşuları için eşimle beni attı nasıl bir ana ya bu.hem kendi,leri haklı biz haksısız beni benimsemedi ve çok kıskanç yeni sıfır daire aldılar bendeki eşyalrın benzerini aldı hep.gidiyorum evine bi karış surat tve bakar öle benle kouşmaz dogru düzgün hiç gezmeye çagırmaz komşularıyla gider hep bukadar neden doldum biliyomusun?ailem mersinde annem rahatsız annemi .çagırıyorum abim bana kızıyo hasta oldunu bilmiyomusun zorlama diye derdimide söylemmiyorum burdada dogru düzgün kimsem yok çok byunladım melikem o evden gelirken aglıyarak geliyorum çogunlukla ben bu suratsızlıgı hakedeck naptım diyorum eşimde kıskanıyo seni çatlıyolar diyor benden yana ama bizi huzursuz ediyorlar .kaynım 23 yaşında eşime saygısı yok şımartmışlar bu durumlar beni çok üzüyor ev taşınırken bizi çagırdılar kullandılar resmen şimdi yerleştiler afedersin havalra girdiler.bu kadının suratını 1 senedir çekiyorum hep böle artık hasta olucam melike dayanmaıyorum insan düşmanınına yapmaz bunu saygım hürmetim yerimde beni kanlı kinli düşmanı gibi görüyo kadın resmen onun yüzünden bunları takmaktan adetlerim düzensizleşti iyice kızlar neolur akıl verin bna napayim ailem yok burda bunlar böle tafra yapıyo napıcam benisterimki sahip çıksıun beraber ana kız gibi olllım ama olmadı nefretimi kazndı sadece okadar ahımı alıyorki iki elim yakasında olsun okadarki nbefret ettim eşimle bana huzursuzluk veriyolar çünkü eşimde sinir sahibi oldu napayim sizce lütfen akıl verin çok doluyum

canım kaynana gitmesen eşin sorun yaparmı.

Canım öncelikle mesajımı okuyup destek verdigin için teşk edrim.eşim bnden yana kendi ailesinin neoldugunu biliyor.Ben işleri bir oldugu için huzursuzluk çıkıp eşim işinden olmasın diye kendimden fedakarlık ettim ben ama benimde artık sabrım tükendi.Onlara yaklaşmamın diger bi nednide beni kızları gibi görmelerini istedim ben aileme hasrret burda tek yanlız hisettigim için kendimi onlara yaklaşmya çalıştıkça kırılan hep ben oldum annemi çagırıyorum hastayım kızım nasıl geleyim diyor.bu durumları bilmiyo söylemek istemiyorum.kayınvaldemlerin orda eşimin arkadaşının eşiyle samimi olduk afedersin ondanda bi darbe yedim çok sinsi lafçı çıktı oda.Kızkardeşimde yok abim var eşimde 2 kardeş kaynım var.ben annesine gelinlik yapmıyorum ama o bana samimi davranmıyor bben sogukluk gördügüm yere tabiki gitmek istemem ama huzur kaçmsın diye iş konusunda mücadele ediyorum ama artık kaldıramıyorum beş karış suratlılıgı...

canım eşin sana destekse eğer bence sık sık gitme.hiç geregi yok.böyle olursa dahada soğursun nefret edecek hale gelirsin.eşinlede aran açılır.canım boşver sen ypmış yapcanı.yani senin yerinde olsam be gitmem .hiç kaldıramam öyle suratları.boşver kimseye ihtiyacın yok.ben istanbuldayım aielm burda aama evim çok uzak kimse gelmiyor.kendi kendime yetiyorum.ilerde arkadaşlarında olur zamnla herşey olur.bide bebişin olur oh bebek yeter sana canım.boşver kaynananı sen.sıkma canını ve kendini

sağol canım Allah razı olsun.Bende Allaha sıgındım hep isyan etmek istemiyorum fakat bazen insanın sabrını zorluyolar.sık sık giden biri degildim zaten ama o eve girincede ters bi surat soguk bi tavır gördüm hep kayınpederim böle degil ama onuda dolduruyor bu kadın.eşim kendi annesi için diyo huyu kötü diye oda farkında ama bende yutmak içime sürekli atmak istemiyorum.yeni gelinken başım açıktı bunun ailesi mutasıp sonra geçen ramazan Allh kısmet etti kapanmka istedim ve Allah için kapandım.ilk başlarda acaba açık oldugum içinmi sogukluk görüyodum diyodum ama yok kadın beni sevmemişki söylenmez ama ev alıcaklardı o dost kanka dedigi komşularından para çıkmadı parya ihtiyaçları oldu.ben kendi adıma teyzemden onlar için borç aldım ve şuan teyzeme borçlular kadın bi teşkkür bile etmedi parayı verirken ben .yani şunu anladımki ben bunlara iyilik ettikçe yaranamadım ben yapı olarak sabırlı ama biokadarda sinirliyimdir yarın bigün çok kötü kıarrrımn onu bunları yaşamak istemiyorum senin dedigin gibi gitmicem bakalım neolucak?zamanındada gitmedimde oda gfelmedi hasta oldum bukız burda tek sorayım demedi.Allah bana sabır saglık versinde inşllh onlara muhtaç etmesin çünkü ben ömrümde böle merhametsizlik görmedim Allah ıslah etsin eşimede çok üzülüyorum onuda üzüyorlar.Bişey desin onlara karınmı dedirtti doldurdu bıktım bu lafları duymaktan Allah yardımcım olsun bilmiyorum canım

boşver canım önemli olan sen ve eşin onlar dış kapının dışmandalııı

ahh baharım ahhh canım ne diyim çok üzüldüm inanki annecine de cok gecmiş olsun kuzusum yapacagın tek sey muhatap olmamak anne felan dememek yüzünü görme oda seni görmesin derim ben kuzumm ne kadar uzak olursan okadar iyi bu durumada eşin saygı göstermeli cünküdenedim anne kız gibi olmayı demişsin bak olmamış hatta üstüne dahada moralin bozulmuss sen ve eşin çok mutlu olun canım inşallah bide bebişiniz olur sizden mutlusu olmazzzz

oyh :) midem artık isyan etti, bebişim annesine kızmış olmalı ki mide bulantılarım geri döndü. oysa iki haftadır ne rahattım

iyi gibiyim tatlım midem bulanıyor bir baş dönmesi varki sorma. kayınvalidem kayseride kayınpederim ve kaynım yemeğe geldi. çaya oturduk filan ilk bardakta elim ayağım kesildi sanki. gittim yattım odaya onlarada ayıp oldu ama napiyim

laylaylom o resimdeki melek ne cicik :) sende çok tatlısın maşaAllah.

oy kuzum benim okudum yazdıklarını, laylaylom doğru söylemiş eşin madem destekçin boşuna yıpratma kendini.

inan şanslısın ki eşin yanında bi de tam tersi olsaydı. gitme o kadının evine suratını çekme, senin gibi güzeli bulmuş hala surat yapıyo o doyumsuz biri demek ki, Allah ıslah etsin.

Rabbim seni sınıyor, evliliğine sahip çık eşine sürekli mesela yapma, bak laylaylom da demiş yakında bebeğinde olur inşaAllah o sana yetecek. o zaman o düşünüp durcak gıcık oluyorum böyle kadınlara kadın bile denmez.

Son düzenleme:

canım ya kıyamam.sen iyisin bence.bana o şekilde davranılsa bırak borç almayı hiç bir şekilde yardımcı bile olmam.iyiliğime iyidirim ama karşımdkai kötüyse çok soğurum.hiç uğraşmam.hele bide dmeişsin açıgım diyemi bana böyle diye.öyle düşünceye itmiş seni.hiç sevmiyorum ben böyle insanları ya.canım hiç üzülme keşke yakın olsaydın.bend eyalnızım kanki olurduk kız.bundan sonra hiç takma onları boşver sen kocanla iyi ol gerisi boş.benim kaynanam iyidir ama ben şahsen uzagım onlara karşı.ben evlendim oğullarına zerrre yardımları dokunmadı.bide nişnalıyken hep eşimdne aldılar.borç içinde yüzdük bir ara şimdi bile kızım doğdu geçen ay zar zor bir çeyrek taktılarki,durumlarıda kötü deil.ama çok iyi deil.benim ailemde orta halli doğum yaptım anınd ahastaneye gelidler hediyeleriyle.babam evlenirken hep yardım etti.o yüzden çok uzagım.bilmiyorum ayırca ısınamadım da nedense.o yüzdene pke gitmem.en güzeli oh kafam rahat ki bu halde bile eşimle onlar yüzünden tartışmışdıırım.üzme kendini canım.sen elinden geleni yapmışsın

sağol canım

bugün deidm kızlarla kızımın fotolarını paylaşam ekledim şeker.sağol teyzesi az da akıllı olsa.sallıyorum uuyuömuyor

cnmm melikecim konunu daha önce görmüştüm ama yazmak nasip olmamıştı..
topicin bereketli olsun melek annecim
o kADAR şanslı bir bebişin var ki..
annesi çok tatlı çok iyi
gerçekten yansıtıyorsun bunu..
zaten seni resimde görmüştüm..
ruhunun güzelliği ve iyiliği yüzüne yansımış cnm
Allah mutluluğunu ve güzelliğini hiç soldurmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…