2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evet canımm öleydin çok şükür kuzum benimm inşallah her daim böle mutlu olursun kuzucunlaaa

kızlar size bir soru?

kocilerinizle aşkınız aynı şeklde dewam ediyor mu ewlendiğinizden beri?
:92::123:

evettt evetttt evettttttt canımmm hemdeee daha cokkkkkk :98: :94:

hahaha çok zor bir soru
bir an düşündüm
şimdik şöyle
oliveriyor cnm
bazen sanki devam ettiğini hissediyorum ama
bu sadece bir his sanırım
ama bana kalırsa sevgi devam ediyor
aşk değil

sence :44:
bnde senin gibiyim bazen ewet ya hala aynıyız diorum ama durup adam akıllı dşündüğümde yok yaa diorum, artık alışkanlık olmuş karmaşada olduğumdan sizede sormak istedim..
çocuk olduktan sonra sewgi bölünüyo sanırsam:26:hala kucağına otururm, her köşede sıkıştırır öperim ama ne biliym kafam karışıyo çoğu zmanda çünkü çocuk olduktan sıonra bana bazı hareketleri daha çok batmaya başladı.. gıcık oluyorum bazen ona...

Son düzenleme:

ay kuşum sorma bende kahvaltı diye deli oluyorum sürekli ekmek kızartıp yağ peynir nutellaaaaa diye koşturuyorum :)

benim sağolsun bi komşum var beni düşünür her zaman bişiler göndrir darısı başına

ewet ya bnde kahwaltıyı tıka basa yapıyyorum dün gittik 6,7 çeşit peynir aldık sırf.. bi oturuyorum yarım ekmek yiorum kesin kahwaltıda peynir reçel kayısı kıwamında yumurta zeytin domates salatalık sucuklu yumurta bazen ooooooooo yine karnımacıktı ben kaçıyorum

kızlarr müge anlıyı izliyomusunuz???:26:
ewet bn izliyorum bu sitede topicide war yorum yapabilioruz konular hakkında..
şu gülşen bağrıyanık wardıya kaybolan.. masaj salonlarında çalışmış die çıktı sonra onu bulamadılar dimi kızcaazı öldürüp gömdüler bi yere kesin
birde o başı baltayla ezilmiş olan wardı kadın.. onuda ........................ kocası kayınpederi öldürdü kesin

bende kahvaltıyı cok seviyorumm bide salataaa

ayyy canım su bardan cıkınca kaybolan cocuk vardıya hani ailesi müge anlıda onu arıyodu o bugün ist.da kurucesme sahiliydi sanırım orda denizde ölü olarak bulunmus rabbim kimseye böle evlat acısı yasatmasın inşallahhhhh

Son düzenleme:

demekki çocuk olunca
kıskanıcağız
eşlerimizi
evt ama seviyoruz
sevmesek
nasıl aynı evde durabilirz kii....

mmmm am,in cnmm
ah kahvaltı yapmak istiyorum yarın olsunda :)))

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?laylaylom kızın çok tatlı maşllh Allah bagışlasın canım kaderide güzel olsun.melikecim sen nasıl oldun şeyma katre diger arkadaşlar sizler nasılsınız umarım iyisinizdir öpüyorum hepinizi

Allah mesut etsin Allah bagışlasın kızını canım hoşgeldin aramıza

selam kızlarrrr
selam canım

sağol canım.Allah sanada çok şeker hayırlı bir evlat nasip etsin

selam kızlarrrr

slm tatlışımmm

iyi olmaya calışıom kuzusum sen napıyon nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…