- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.261
evet canımm öleydin çok şükür kuzum benimm inşallah her daim böle mutlu olursun kuzucunlaaatesekkurler canim
2,5 ay kadar once buradan aldigim moralle simdi cok daha iyiyim.
bebek olduktan sonra ilk dort ayin(bana gore), insani cok zorladigini ve en cok bu aylarda destege ihtiyac duyuldugunu tecrube ettim. simdi kizim 6,5 aylik oldu cok daha iyiyiz cok sukur.
kızlar size bir soru?
kocilerinizle aşkınız aynı şeklde dewam ediyor mu ewlendiğinizden beri?
:92::123:
bnde senin gibiyim bazen ewet ya hala aynıyız diorum ama durup adam akıllı dşündüğümde yok yaa diorum, artık alışkanlık olmuş karmaşada olduğumdan sizede sormak istedim..hahaha çok zor bir soru
bir an düşündüm
şimdik şöyle
oliveriyor cnm
bazen sanki devam ettiğini hissediyorum ama
bu sadece bir his sanırım
ama bana kalırsa sevgi devam ediyor
aşk değil
sence :44:
hşg. cnm oh ohh ii
benimde annem geljek
oh bende onla çay keyifi yapıcam
ay kahvaltı sevmeyen ben sen kahvaltı deyince şöyle
güzel bir kahvaltı sofrası hayal ettim yaa
karnımda aç
evleri süpürttüm cam sildim
yorulduk teysesii
azcık dinlenelimde
ne yesek acaba bilmiyorum
hazır olsa bişiler ne ii olur yaa
bi komşum olsa şöyle her hafta bişiler yollasa bana
pöfff
ama hala aşığım ona bunu çok iyi biliorum
ewet ya bnde kahwaltıyı tıka basa yapıyyorum dün gittik 6,7 çeşit peynir aldık sırf.. bi oturuyorum yarım ekmek yiorum kesin kahwaltıdaay kuşum sorma bende kahvaltı diye deli oluyorum sürekli ekmek kızartıp yağ peynir nutellaaaaa diye koşturuyorum :)
benim sağolsun bi komşum var beni düşünür her zaman bişiler göndrir darısı başına
ewet bn izliyorum bu sitede topicide war yorum yapabilioruz konular hakkında..kızlarr müge anlıyı izliyomusunuz???:26:
ewet ya bnde kahwaltıyı tıka basa yapıyyorum dün gittik 6,7 çeşit peynir aldık sırf.. bi oturuyorum yarım ekmek yiorum kesin kahwaltıdapeynir reçel kayısı kıwamında yumurta zeytin domates salatalık sucuklu yumurta bazen ooooooooo yine karnımacıktı ben kaçıyorum
ewet bn izliyorum bu sitede topicide war yorum yapabilioruz konular hakkında..
şu gülşen bağrıyanık wardıya kaybolan.. masaj salonlarında çalışmış die çıktı sonra onu bulamadılar dimi kızcaazı öldürüp gömdüler bi yere kesin
birde o başı baltayla ezilmiş olan wardı kadın.. onuda ........................ kocası kayınpederi öldürdü kesin
canım öyle çevre çok öenmli.ben eşimin görevinden dolayı ilk 3 ay artvindeydik.ordaherkez devamlı soruyordu hamilemisin diye yok diyorum ne zaman çoçuk falan :)) sonra biri rüyasında gördü ordakilerden ben bir komşunun kızını seviyormuuşum kızın olcak hamilemisin dediler.hamile çıktım ilk sakladım .sonra herkeze ilan ettim.kimi kız diyor kimi erkek derdi.aman şunu yeme bunu ye.sürekli bir baskı üzerinde oluyor.ama çok ii insandı hepsi.sonra zaten sitanbula geldik.hamileyken çok gezdim ben son haftama kadar hiç durmadım sanıcm falan olur diye (olmadı ayrı mesele ) hamileler sık gezmez otur evinde falan.bid eöle azarlar yedim...inşş kızın olur ya bende merak ettim ya melike senin ve katree nin bebişlerin cinsiyetlerini.aminnnnnn canım.ne güzel dua etmişsin
Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin.hoşgeldin bu arada
baya hızlıymışsın :)) oh genç anne.
canım çok sağol geçmiş olsun dileklerin için.inş rabbim gönlüne göre verir.inş şeker mi şeker bir kızın olur.ya sanki insanın içine doğuyor kız olcagı yada erkek olcagı.benim içime doğmuştu çok istiyordum ayrıca,ama kimseye demiyordum.sorulyolardı sence ne olcak içine doğmuyormu diyolardı.yok diyordum.söyleyince büyü bozuluyor gibi geliyordu bana
amin laylaylom amin
gerçekten doğru ama bende soranlara söylemiyorum
hoşuma gitmiyor sonra tersi çıksa şöyle saçma salak konuşuyorlar
insan deli oluyor
:)
[
maşallah maşallahhh
çok güzel bir bebekin var cnmm
harikaaa
hşg. cnm aramıza
maşallah senin bebek,inin cinsiyeti ne
amin canım.tşkler teyzesiay bu nasıl bi güzellik yaaa allah bağışlasın cnm
kızlar size bir soru?
kocilerinizle aşkınız aynı şeklde dewam ediyor mu ewlendiğinizden beri?
:92::123:
seviyorum kocamı ama ben evlendim 3 ay sonra hamile kaldım ve hamilelim de aşırı duyguluydumP duygusal ergenler gibi herşeye küsüp zırlıyordum . en ufak şeyde kavga ediyordum.sonra doğum yaptım lohusayım diyip herşeye küsmeye başladım.bahanemde kalmadı artık.aama severim deliler gibi aşk yaşamıyorum .zaten bence güzle olan sevgi.ama biz birbirimizi yıpratan tipleriz oda bende çoçuk gibidiriz.yinede güzle olan şurası.mesela hayatta ben uyumadan uyumaz.küsüm haklı veya haksız olum gönlümü alana kadar ugraşır.ama kızım olunca ne bilim ya sevgi bölünüyor.yav aslında yazcak çok şey var ama hala çok seviyorum çok ii dir benim kocam.bir minik de o işde
bnde senin gibiyim bazen ewet ya hala aynıyız diorum ama durup adam akıllı dşündüğümde yok yaa diorum, artık alışkanlık olmuş karmaşada olduğumdan sizede sormak istedim..
çocuk olduktan sonra sewgi bölünüyo sanırsam:26:hala kucağına otururm, her köşede sıkıştırır öperim ama ne biliym kafam karışıyo çoğu zmanda çünkü çocuk olduktan sıonra bana bazı hareketleri daha çok batmaya başladı.. gıcık oluyorum bazen ona...
ay kuşum sorma bende kahvaltı diye deli oluyorum sürekli ekmek kızartıp yağ peynir nutellaaaaa diye koşturuyorum :)
benim sağolsun bi komşum var beni düşünür her zaman bişiler göndrir darısı başına
Mrb arkadaslar ben 6 aralik 2009 da evlendim 8 aylik hamileyim topikten davet edilince bir bakim dedim valla 2010 genelde kiz bebeklerin cok oldugu bir seneydi herseyden önemlisi sagligi iyi olmasi bence Allah gönlünüze göre versin kizlar.
selam canımselam kızlarrrr
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?laylaylom kızın çok tatlı maşllh Allah bagışlasın canım kaderide güzel olsun.melikecim sen nasıl oldun şeyma katre diger arkadaşlar sizler nasılsınız umarım iyisinizdir öpüyorum hepinizi
selam kızlarrrr
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız?laylaylom kızın çok tatlı maşllh Allah bagışlasın canım kaderide güzel olsun.melikecim sen nasıl oldun şeyma katre diger arkadaşlar sizler nasılsınız umarım iyisinizdir öpüyorum hepinizi
selam canım
sağol canım.Allah sanada çok şeker hayırlı bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?