- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.301
boşver canım önemli olan sen ve eşin onlar dış kapının dışmandalııı
ahh baharım ahhh canım ne diyim çok üzüldüm inanki annecine de cok gecmiş olsun kuzusum yapacagın tek sey muhatap olmamak anne felan dememek yüzünü görme oda seni görmesin derim ben kuzumm ne kadar uzak olursan okadar iyi bu durumada eşin saygı göstermeli cünküdenedim anne kız gibi olmayı demişsin bak olmamış hatta üstüne dahada moralin bozulmuss sen ve eşin çok mutlu olun canım inşallah bide bebişiniz olur sizden mutlusu olmazzzz
cnmm melikecim konunu daha önce görmüştüm ama yazmak nasip olmamıştı..
topicin bereketli olsun melek annecim
o kADAR şanslı bir bebişin var ki..
annesi çok tatlı çok iyi
gerçekten yansıtıyorsun bunu..
zaten seni resimde görmüştüm..
ruhunun güzelliği ve iyiliği yüzüne yansımış cnm
Allah mutluluğunu ve güzelliğini hiç soldurmasın cnm
daha çok varrrr böyle gördükçe heyecanlanıyorum
oyh :) midem artık isyan etti, bebişim annesine kızmış olmalı ki mide bulantılarım geri döndü. oysa iki haftadır ne rahattım
iyi gibiyim tatlım midem bulanıyor bir baş dönmesi varki sorma. kayınvalidem kayseride kayınpederim ve kaynım yemeğe geldi. çaya oturduk filan ilk bardakta elim ayağım kesildi sanki. gittim yattım odaya onlarada ayıp oldu ama napiyim
laylaylom o resimdeki melek ne cicik :) sende çok tatlısın maşaAllah.
haklısın melikem Allah razı olsun sendende destegin için arkadaşım okadar agladımki sanki kulaklarımı duydu? güya bir senelik evliyim burnumdan geldi Allaha şükür eşimle mutluyumda ama onalrın evi sanki zindan gibi geliyor bana.gitmemek daha hayırlı olucak napayim ben yapacgımı yaptım.amin canım inşllh hepimiz mutlu olalım çok sagol canım benim
LayLayLooM,kurdelam,Katreee+,melike_ecesuu+,bahar27,
oh topicte kalabalık
sen canım bir tekmelemeye başlasın o zaman gör heycanları.bazne teklmelemese kafayı yiyordum.niye tekmelemdi diye.acaip heycanlı son aylarda tekmeleri o kadar netleşiyorki gözle bile fark ediliyor hareketleri.harika bir duygu.ilk doğdu eşimle en ufak şeyde hastaneye koşuyorduk :)) o bendne pimpirikli.gaza getiriyordu beni.geri yolluyolardı bizi.göbegi 4.gününde düştü bneim kızımın kan kuruyor ya bir ay sonra iyi kurulmadık kan geldi incecik.hemen hataenye koştuk.doktor yolladı bizi geri :))
canım benim Allah iyilik versin inşllh geçer bunlar zamanla ayı olmaz niye olsunki sonuçta hamilesin anlayışlı olmalrı gerek
allah razı olsun tatlım benim şimdi bende sana ugrayayım diyodummm sende ölesin guzumm allah bin kere razı olsun canımsınnn rabbim senine güzel gönlüne göre inşallah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhhh canımın içiiiii
sağol çok sağol cnm
sendende ALLAH razı olsun güselim.
bebişini hayırlısıyla doğurmak nasip etsin rabbim
arkadaşlar var cnm topicte biraz bakınıyorum sonra uğrarım gene..
sende her zaman buyur gelde topicimiz hamile görsün tatlım
oy kuzum benim okudum yazdıklarını, laylaylom doğru söylemiş eşin madem destekçin boşuna yıpratma kendini.
inan şanslısın ki eşin yanında bi de tam tersi olsaydı. gitme o kadının evine suratını çekme, senin gibi güzeli bulmuş hala surat yapıyo o doyumsuz biri demek ki, Allah ıslah etsin.
Rabbim seni sınıyor, evliliğine sahip çık eşine sürekli mesela yapma, bak laylaylom da demiş yakında bebeğinde olur inşaAllah o sana yetecek. o zaman o düşünüp durcakgıcık oluyorum böyle kadınlara kadın bile denmez.
inş canım.ben geliyorum takip ediyorum :))aslında daha önce çok kalabalıktık ama şimdi bu kadar kaldık kuzum inşallah yine eskisi gibi oluruzz
bizde böyle olcaz sanırım Allahım hayırlı sağlıklı versin bütün bebekleri amin..
amin canım
Sağol tatlım
inş canım.ben geliyorum takip ediyorum :))
canım benim çok teşk ederim Allah razı olsun.vallahi laflarınız moral veri çok sagolun gitmicem artık evine ona sevgli arkadaşları komşuları yeter eşimin hatrına gidiyordum ama sanırım bölelerine böle yapmak yakışır beni sahipsiz sanıyor kadın halbuki Alllahım var o öle sansın
canım ya kıyamam.sen iyisin bence.bana o şekilde davranılsa bırak borç almayı hiç bir şekilde yardımcı bile olmam.iyiliğime iyidirim ama karşımdkai kötüyse çok soğurum.hiç uğraşmam.hele bide dmeişsin açıgım diyemi bana böyle diye.öyle düşünceye itmiş seni.hiç sevmiyorum ben böyle insanları ya.canım hiç üzülme keşke yakın olsaydın.bend eyalnızım kanki olurduk kız.bundan sonra hiç takma onları boşver sen kocanla iyi ol gerisi boş.benim kaynanam iyidir ama ben şahsen uzagım onlara karşı.ben evlendim oğullarına zerrre yardımları dokunmadı.bide nişnalıyken hep eşimdne aldılar.borç içinde yüzdük bir araşimdi bile kızım doğdu geçen ay zar zor bir çeyrek taktılarki,durumlarıda kötü deil.ama çok iyi deil.benim ailemde orta halli doğum yaptım anınd ahastaneye gelidler hediyeleriyle.babam evlenirken hep yardım etti.o yüzden çok uzagım.bilmiyorum ayırca ısınamadım da nedense.o yüzdene pke gitmem.en güzeli oh kafam rahat ki bu halde bile eşimle onlar yüzünden tartışmışdıırım.üzme kendini canım.sen elinden geleni yapmışsın
canım senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum..
kaynanam çok suratsız...
devamlı laf sokar bana..
3 yıllık evliyim hiçbi zaman saygıda kusur etmedim
ama o bana hep aynı oldu değişmedi..
şimdi 15 tatilde memlekete gidecem.
gittiğimde kalsammı diyorum.
sorduğum herkes kalma napcaksın sana onca şey yapanı diyor..
ben yine iyi niyetli davranıp gidecem 1-2 gün kalacam.
yine aynı davrnırlarsa bi daha kalmam kesinlikle
evine adım atmak bile istemıyorum.
eşim için gidiyorum.
önceden her zaman arar sorardım...
artık içimden gelmiyo aramak felan.çok soğudum
nefret ettim artık..
kendileri istedi böyle olmasını...
sende mesafeni koy canım..lafların altındada kalma
onlar laf sokup biz üzüleceğimize.
cevabını verelim onlar üzülsün artık..
yoksa bu gidişle çok eziliriz...
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
melike_ecesuu bahar27+ jelibon88 Katreee+ LayLayLooM+ Su-Perisi+
hadiii sekerlerrrrrr buyrun sohbete yeni yılın ilk günleri nasıl geciyor bakalımmmm
bravooo bacım seni yürekten alkışlıyorum vallaaaa
tabikii kuzumm herkesi bekleriz aslında zaten hepimiz genelde ailemizden uzagız bi tatlı muhabbet iki sıcak sohbete hasret kalmışız birbirimize destek olalım hep beraber inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?