2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

haklısın melikem Allah razı olsun sendende destegin için arkadaşım okadar agladımki sanki kulaklarımı duydu? güya bir senelik evliyim burnumdan geldi Allaha şükür eşimle mutluyumda ama onalrın evi sanki zindan gibi geliyor bana.gitmemek daha hayırlı olucak napayim ben yapacgımı yaptım.amin canım inşllh hepimiz mutlu olalım çok sagol canım benim

allah razı olsun tatlım benim şimdi bende sana ugrayayım diyodummm sende ölesin guzumm allah bin kere razı olsun canımsınnn rabbim senine güzel gönlüne göre inşallah hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhhh canımın içiiiii

daha çok varrrr böyle gördükçe heyecanlanıyorum

sen canım bir tekmelemeye başlasın o zaman gör heycanları.bazne teklmelemese kafayı yiyordum.niye tekmelemdi diye.acaip heycanlı son aylarda tekmeleri o kadar netleşiyorki gözle bile fark ediliyor hareketleri.harika bir duygu.ilk doğdu eşimle en ufak şeyde hastaneye koşuyorduk :)) o bendne pimpirikli.gaza getiriyordu beni.geri yolluyolardı bizi.göbegi 4.gününde düştü bneim kızımın kan kuruyor ya bir ay sonra iyi kurulmadık kan geldi incecik.hemen hataenye koştuk.doktor yolladı bizi geri :))

canım benim Allah iyilik versin inşllh geçer bunlar zamanla ayı olmaz niye olsunki sonuçta hamilesin anlayışlı olmalrı gerek

sende saol kuzum benimmsenin o akan gözyaslarının hesabını kim varicek hem bak bebiş istiyosun moral cok önemli kuzum benim inanki bak bende eşimin ailesi sürekli bendeydi kayınbabam hastaydı ya yada polis kayınım gelirdi eltim zaten cok fesat birisidir ben kayınvalidemle çok ii anlaşıyom diyee sinir etmek için laf sokup dururdu bende senin gibi aglar üzülür degmeyecek insanlar için eşimle tartısırdım benimde evlenince adetlerim düzensizleşmişti bi görsen nasıl sterliydim onlara yakınken ama şimdi hepsinden uzagım telefonda konusurum eşimin aileisyle haftada bi kere okadar sevdigim deger verdigim insanalra zaten ya faceden yada telden bi şekilde ulaışıyorum gerisi ne halt ederse etsin diorum ve iyikide bizim tayinimiz çıkmışşş rabbime şükürler olsunki buraya geldik yaa sanki yeni evlenmiş gibi oldum vallaaaaa

Son düzenleme:

bizde böyle olcaz sanırım Allahım hayırlı sağlıklı versin bütün bebekleri amin..

canım benim Allah iyilik versin inşllh geçer bunlar zamanla ayı olmaz niye olsunki sonuçta hamilesin anlayışlı olmalrı gerek

Sağol tatlım

sağol çok sağol cnm
sendende ALLAH razı olsun güselim.
bebişini hayırlısıyla doğurmak nasip etsin rabbim
arkadaşlar var cnm topicte biraz bakınıyorum sonra uğrarım gene..
sende her zaman buyur gelde topicimiz hamile görsün tatlım

tamam kusum gelirim canım benimm bu arada sana özel mesaj atıodum ama kutun dolmuş kuzummm

canım benim çok teşk ederim Allah razı olsun.vallahi laflarınız moral veri çok sagolun gitmicem artık evine ona sevgli arkadaşları komşuları yeter eşimin hatrına gidiyordum ama sanırım bölelerine böle yapmak yakışır beni sahipsiz sanıyor kadın halbuki Alllahım var o öle sansın

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

melike_ecesuu bahar27+ jelibon88 Katreee+ LayLayLooM+ Su-Perisi+

hadiii sekerlerrrrrr buyrun sohbete yeni yılın ilk günleri nasıl geciyor bakalımmmm

canım senin yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum..
kaynanam çok suratsız...
devamlı laf sokar bana..
3 yıllık evliyim hiçbi zaman saygıda kusur etmedim
ama o bana hep aynı oldu değişmedi..
şimdi 15 tatilde memlekete gidecem.
gittiğimde kalsammı diyorum.
sorduğum herkes kalma napcaksın sana onca şey yapanı diyor..
ben yine iyi niyetli davranıp gidecem 1-2 gün kalacam.
yine aynı davrnırlarsa bi daha kalmam kesinlikle
evine adım atmak bile istemıyorum.
eşim için gidiyorum.
önceden her zaman arar sorardım...
artık içimden gelmiyo aramak felan.çok soğudum
nefret ettim artık..
kendileri istedi böyle olmasını...
sende mesafeni koy canım..lafların altındada kalma
onlar laf sokup biz üzüleceğimize.
cevabını verelim onlar üzülsün artık..
yoksa bu gidişle çok eziliriz...

evet canım haklısın malesf bu dünyda kötüler iyileri üzüyor bişekilde huzursuz etmeyi seviyolar.Ama Allah birgün bunların hesabını sorcak kötülerden ben bunu ümit ediyorum hep.Keşke canım benim yakın olsaydık evet sen istanbuldasın degilmi?bende mudanyadayım.1.5 ssat sürüyo istanbul bakarsın görüşürüz birgün inşllh canım benim çok sagol Allah hpinizi eşizle çocuklarınızla mutlu etsin inşllhBaba deyince ben bi garip oluyorum canım ben babbmı 14 yaşımda kaybettim ve onun yoklugu çok acı bir olay Allah kimseye acı göstermesin babana sevgini hep belli et Allah başımızdan ailemizi eksik etmesin

bravooo bacım seni yürekten alkışlıyorum vallaaaa

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

melike_ecesuu bahar27+ jelibon88 Katreee+ LayLayLooM+ Su-Perisi+

hadiii sekerlerrrrrr buyrun sohbete yeni yılın ilk günleri nasıl geciyor bakalımmmm

meloşum ben geldim şekerim...
benim gibi bi arkadaş gördüm.
aynı şeyleri yaşıyoz valla
allah yardımcımız olsun

baharımmmm guzummmm üzülmeeeee bende öle herseyi kafama takarım ama sunu düşünüom bazen her hastalıgın başı stres... onu düşününce amann kendi canımdan önemli mi diyorum salla kuzum yaaaa mutlu ol sonuna kadar herseyede gül ve geç...onlar utansın yaptıklarından sen deil

tabikii kuzumm herkesi bekleriz aslında zaten hepimiz genelde ailemizden uzagız bi tatlı muhabbet iki sıcak sohbete hasret kalmışız birbirimize destek olalım hep beraber inşallahhhhh

evet canım hepiniz çok sagolun iyiki varsınız inşllh dostlugumuz kardeşliğimiz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…