- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.661
neden bebek istmeiyormusun canımaynen ya bende btkinm ve hamile olblrm ühü
merhaba kızlar, nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz hoş geldiniz.
laylaylom şekerim bende öyleyim sevgi kelebeğiyim ama benim dışarı çıkasım vardı arkadaşı aradım başka bi yere gitmiş yarına da inş bu kadar enerji dolu olurum
canım benim kızım çoorba içti bugün ilk kez içirebildim.keyfim arttıama iş yapasım yok.evi bir gör korkup kaçarsın.oyuncaklar bir yerde kızımın yemek tabagı bir yerde oh darmadagın.ama kızım sallanmak istiyor çok mızmız.bir yandna sallıyorum paşamı
hoşgeldın reyyan,nasılsın :)
genelımız oyle yaa.. sankı kendılerı vaktınde kendı kaynanalarına çok iyi mukemmel gelınlık yapmıslarda sımdı aynı seyı bizlerden beklıyorlar .haa yapsakta yine yaranamıyoruz o aynı bi mesele zaten..
neden bebek istmeiyormusun canım
Ya istiyorumda 4ay önce düşük yptm oyüzden 1sene bklmem gerekio
Canım benim merhaba çok sagol Allah razı olsun .sende moralini bozma tiroidbendede yüksek çıkmıştı.dikkat et kendine bebişine senbde takma onları moralii lütfen bozma bende seni çok iyi anlıyorum üstelik sen hamilesin oyüzden dikkat etmen gerekir.aynen canım stresten neoluyosa bize oluyo.Allah yardımcımız olsun.inşllh bişeyin yoktur canımcıgım üğzme kendini düzelir elbet .çok geçmiş olsun canım öpüyorum seni kib aeo
seymacım cok gecmiş olsun canım inşallah bişi olmaz yaa inanki bende okuyunca cok üzüldüm dualarım seninle bitanem benim rabbim korusun seni ve bebişini inşalahhh
benim eşimdem kız istiyodu onlar cok tatlı oluyolar ya eşim bayılırrr hakkkımızda hayırlısı kusum tam kesin deil ama bencede öle geliyohakkımızda hayırlısı olsun kusumm saglıcakla gelsin inşallahhh bebegem ikiside yok nasılsa
neden bebek istmeiyormusun canım
Ya istiyorumda 4ay önce düşük yptm oyüzden 1sene bklmem gerekio
hayırlısı hakkında canım.doktor ne dedi hamilelik kesinmi
doğru diyorsun cnm takmayalım iyisii
frenleyelim kendimizii,,
cnm bnm çok sağol
allahrazıolsun aminnn
melikemmmm
cnm ben senin doktorunun erkek bebek ihtimali verdiğini inan yeni gördüm
allahım sağlıkla versin
görmediğim için yazmadım birde dün kafam çok dalgındı ben,m yorum yaptığım yazının üstündeymiş oysaki senin yazın ama görmemişimm
yanlış anlama kuzum
seni seviyoreeeeeeeee
rabbim sağlıkla sıhhatle versin kazasız belasız
hepsi bizim çocuklarımız kız erkek farketmez
merhaba kızlar, nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz hoş geldiniz.
laylaylom şekerim bende öyleyim sevgi kelebeğiyim ama benim dışarı çıkasım vardı arkadaşı aradım başka bi yere gitmiş yarına da inş bu kadar enerji dolu olurum
biliyorumm kuzusum canımsın bende seni çok seviyorum şimdilik erkege yatkın dedi ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun eli ayagı düz olsun saglıcakla gelsinler inşallahhh
hayırlısı olsun cnm bnmmmmm
amin amin
en önemlisi sağlıklı ;hayırlı olması
iyi akşamlar kızlarrr...
iyiakşamlar kızlar nasılsınız?isranur canım butür olaylar hep oluyor hepimizin başında aileler karıştırıyo ortalıgı özellikle kayınvalde kısmı.umarım çok ciddi sorunlar yoktur canım.Bende gripmi olucam kızlar ya:2:havalarda degişiyor hastalık havası .umarım iyisinizdir hepiniz öpüyorum hepinizi
iyiakşamlar kızlar nasılsınız?isranur canım butür olaylar hep oluyor hepimizin başında aileler karıştırıyo ortalıgı özellikle kayınvalde kısmı.umarım çok ciddi sorunlar yoktur canım.Bende gripmi olucam kızlar ya:2:havalarda degişiyor hastalık havası .umarım iyisinizdir hepiniz öpüyorum hepinizi
slm sekerler hayırlı cumalarrrrrrrrrr
tesekkürler kuzusumm benim hepimiizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
slm tatlım naber nasılsınnn canım
slm baharcım naber nasılsın bitanemmm
bol bol c vitamini al cnm
umarım hastalanmassınnn
hayırlı cumalar cnm
rabbim dualarınızı kabul etsinnn
amin melikecim
çok tesekkürler kuzusummm naber nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?