2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

aynen ya bende btkinm ve hamile olblrm ühü
neden bebek istmeiyormusun canım

canım benim kızım çoorba içti bugün ilk kez içirebildim.keyfim arttı ama iş yapasım yok.evi bir gör korkup kaçarsın.oyuncaklar bir yerde kızımın yemek tabagı bir yerde oh darmadagın.ama kızım sallanmak istiyor çok mızmız.bir yandna sallıyorum paşamı

oy yirim ben o fıstığı. boşver dağınık kalsın keyfin olunca yaparsın. afiyet olsun kızına.

bizimkilerde iyidir ama benim yetişme kültürümden çok farklılar el ne der diye yapmayacakları şey yok el için yaşıyolar sanki.ama eşcazımmla sorunum yokk bal küpüm o binimmmm

doğru diyorsun cnm takmayalım iyisii
frenleyelim kendimizii,,

seymacım cok gecmiş olsun canım inşallah bişi olmaz yaa inanki bende okuyunca cok üzüldüm dualarım seninle bitanem benim rabbim korusun seni ve bebişini inşalahhh

cnm bnm çok sağol
allahrazıolsun aminnn

melikemmmm
cnm ben senin doktorunun erkek bebek ihtimali verdiğini inan yeni gördüm
allahım sağlıkla versin
görmediğim için yazmadım birde dün kafam çok dalgındı ben,m yorum yaptığım yazının üstündeymiş oysaki senin yazın ama görmemişimm
yanlış anlama kuzum
seni seviyoreeeeeeeee
rabbim sağlıkla sıhhatle versin kazasız belasız
hepsi bizim çocuklarımız kız erkek farketmez

biliyorumm kuzusum canımsın bende seni çok seviyorum şimdilik erkege yatkın dedi ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun eli ayagı düz olsun saglıcakla gelsinler inşallahhh

slm tatlım naber nasılsınn bizde iyiyiz tatlım cok şükür

biliyorumm kuzusum canımsın bende seni çok seviyorum şimdilik erkege yatkın dedi ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun eli ayagı düz olsun saglıcakla gelsinler inşallahhh

hayırlısı olsun cnm bnmmmmm
amin amin
en önemlisi sağlıklı ;hayırlı olması

iyiakşamlar kızlar nasılsınız?isranur canım butür olaylar hep oluyor hepimizin başında aileler karıştırıyo ortalıgı özellikle kayınvalde kısmı.umarım çok ciddi sorunlar yoktur canım.Bende gripmi olucam kızlar ya:2:havalarda degişiyor hastalık havası .umarım iyisinizdir hepiniz öpüyorum hepinizi

hayırlısı olsun cnm bnmmmmm
amin amin
en önemlisi sağlıklı ;hayırlı olması

tesekkürler kuzusumm benim hepimiizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

iyi akşamlar kızlarrr...

slm tatlım naber nasılsınnn canım

slm baharcım naber nasılsın bitanemmm

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2009 gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bol bol c vitamini al cnm

umarım hastalanmassınnn

slm sekerler hayırlı cumalarrrrrrrrrr

hayırlı cumalar cnm
rabbim dualarınızı kabul etsinnn

tesekkürler kuzusumm benim hepimiizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

slm tatlım naber nasılsınnn canım

slm baharcım naber nasılsın bitanemmm

amin melikecim

çok tesekkürler kuzusummm naber nasılsın

cnm yazını çok beğendim yaaaa
tek bedende çift yürek

benimde canım face kocaman harflerle tek bedende üç yürek yazasım geldi

ii cnm bnm napıyım
kahvaltı filan yapamadım bugün
bazen çok yiyorum bazen hiç yiyemiyorum ne ilginç yahu
sen neler yapıyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…