2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

hayırlısı olsun canım benim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine .Allah hamileliğinin tamamını böyle geçirmeni ve kolay doğum nasip etsin inşallah

melike hayırlısı olsun. sağlıklı olsunda.. daha o kocaman olcak, o ultrason ekranına sığmayacak :)) geçen sene bende her ay kontrol gününü iple çekerdim. şimdi her geçen gün büyüyor gözümün önünde.isteyen herkese versin valla..

kıslar sitede yeniyim yazdıklarım gözüküyomu acabaaaaa cvp verirmisinizzzz lütfennnnn

evet canım ben yoktum o ara ama cıkmış

Yuzuk olayını denedınmı ya yuzugu karnına cevırıp koyuyuosun hanı ben hemen denedım ve dogruda cıktı bence hemen dene

o nasıl oluyor canımmm :26:

hayırlısı olsun canım benim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine .Allah hamileliğinin tamamını böyle geçirmeni ve kolay doğum nasip etsin inşallah

allah razı olsun tatlım benim cok saol amin canım rabbimde sizin güzel gönlünüze göre versin inşallahh

allah razı olsun tatlım benim cok saol evet canım saglıcakla gelsinler de inşallah gerisi önemli deill ayy hadi iinşallah bacım bi gelsinde kuzusum baska bişi istemem

Saol cnim inş allhm hrkesin yrdmcisi olsun

amin tatlım benim sende üzülme olurmue ger anlatmak istersen dinleriz emi kusumm

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

melike_ecesuu isranur

bizi sürekli takip eden bu adsız ziyaretcimiz kim acabaaaaaaaaaaa

ben de işte olduğum için arada gelip gidiyorum arkadaşlar burası çok soğuk işyerimiz taşınıyor.boş yere burda tutuyorlar bizi izn verseler sıcacık evimde otursam ne olurdu sanki dimi ama ya

Bende pek gerek kalkmyrm bugun değişiklik yapiym ddm

ii yapmısın canım benimm

ben de işte olduğum için arada gelip gidiyorum arkadaşlar burası çok soğuk işyerimiz taşınıyor.boş yere burda tutuyorlar bizi izn verseler sıcacık evimde otursam ne olurdu sanki dimi ama ya

aman canım kendini üşütüpte hasta felan olmaaa

ya evlendikten snra teknoloji özürlü oldm daha yeni üye oldum ama bir trlu siteyi çözemdm

ögrenirsin canım aslında cok pratik amaa

sinir oluyorum öle patronlara..bende çalışıken iş yerim taşındı.boş boş başını
bekliyorduk.deliriyordum.ALlah kolaylık versin
ya evlendikten snra teknoloji özürlü oldm daha yeni üye oldum ama bir trlu siteyi çözemdm
zamanla çözersin inş
kıslar sitede yeniyim yazdıklarım gözüküyomu acabaaaaa cvp verirmisinizzzz lütfennnnn

forum tkaip var son yazdııgn msjdan sonra msj geldiyse ordan takip edebilirsin canım

bugün çok tembelim hç harket edesim yok.midem berbat iki gündür.kendimi hamile sandım geçri hamileliğimde hiç midem bulanmadı ama.neyse adet oldum.içim rahatladı.bugün çok sevgi kelebigiiym herkezi sevesim var :))

merhaba kızlar, nasılsınız?

yeni gelen arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım ama hepiniz hoş geldiniz.

laylaylom şekerim bende öyleyim sevgi kelebeğiyim ama benim dışarı çıkasım vardı arkadaşı aradım başka bi yere gitmiş yarına da inş bu kadar enerji dolu olurum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…