- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.641
slm şekerlerr
bizde doktordan geldik teyzeleri bebişimizi gördük kıpır kıpırdı maşallahhatta bi ara elini kaldırdı doktorumuzda patlattı espiriyi tabiki önce burnunu ölçtü kuzusumun sonra ense kalınlıgını çok şükür hersey yolundaymış herseyi çok güzel melike hanımcım dedi iyice heryerini cekti bize yine vesikalıgını verdi peki cinsiyet için bişi decekmisiniz dedim simdilik erkege benziyo ama 4 hafta sonra kesinleşir dedi böle kaldık kız diye bekliyodur neyse hakkımızda hayırlısı tabiki dedik geldik kocişimle darısıda isteyen tüm arkadaslarıma olsun inşalahhhh
ahh canım benim inaşlah düzelir sorunlarınızı asarsınızz
ahh canım benim inaşlah düzelir sorunlarınızı asarsınızz
Hayirli sbhlar cnim kimsecikler yokhayrılı sabahlar canlarrrrrrrrrrrr
kıslar sitede yeniyim yazdıklarım gözüküyomu acabaaaaa cvp verirmisinizzzz lütfennnnn
Yuzuk olayını denedınmı ya yuzugu karnına cevırıp koyuyuosun hanı ben hemen denedım ve dogruda cıktı bence hemen dene
hayırlısı olsun canım benim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine .Allah hamileliğinin tamamını böyle geçirmeni ve kolay doğum nasip etsin inşallah
melike hayırlısı olsun. sağlıklı olsunda.. daha o kocaman olcak, o ultrason ekranına sığmayacak :)) geçen sene bende her ay kontrol gününü iple çekerdim. şimdi her geçen gün büyüyor gözümün önünde.isteyen herkese versin valla..
Saol cnim inş allhm hrkesin yrdmcisi olsun
Hayirli sbhlar cnim kimsecikler yok
Bende pek gerek kalkmyrm bugun değişiklik yapiym ddmeevt tatışım sanırım herkes hala uyuyo cünkü bende yeni kalktım
allah yardimcn olsun cnim yaben de işte olduğum için arada gelip gidiyorum arkadaşlarburası çok soğuk işyerimiz taşınıyor.boş yere burda tutuyorlar bizi izn verseler sıcacık evimde otursam ne olurdu sanki dimi ama ya
Bende pek gerek kalkmyrm bugun değişiklik yapiym ddm
ben de işte olduğum için arada gelip gidiyorum arkadaşlarburası çok soğuk işyerimiz taşınıyor.boş yere burda tutuyorlar bizi izn verseler sıcacık evimde otursam ne olurdu sanki dimi ama ya
ya evlendikten snra teknoloji özürlü oldm daha yeni üye oldum ama bir trlu siteyi çözemdm
Telfndan giriyorum pc olsa bu kadar zorlanmzdmii yapmısın canım benimm
aman canım kendini üşütüpte hasta felan olmaaa
ögrenirsin canım aslında cok pratik amaa
Telfndan giriyorum pc olsa bu kadar zorlanmzdm
sinir oluyorum öle patronlara..bende çalışıken iş yerim taşındı.boş boş başınıben de işte olduğum için arada gelip gidiyorum arkadaşlarburası çok soğuk işyerimiz taşınıyor.boş yere burda tutuyorlar bizi izn verseler sıcacık evimde otursam ne olurdu sanki dimi ama ya
zamanla çözersin inşya evlendikten snra teknoloji özürlü oldm daha yeni üye oldum ama bir trlu siteyi çözemdm
kıslar sitede yeniyim yazdıklarım gözüküyomu acabaaaaa cvp verirmisinizzzz lütfennnnn
cnm ya sağol valla artık ümidimi kesmiştimm peki nasıl kullanıcam ben bu siteyi,yani yazdıklarımın cevaplarını nerde görücem bana mail yada msj olarak gelecek mi yoksa girip soru sorduğum konulardan mı takip edicem???
aynen ya bende btkinm ve hamile olblrm ühübugün çok tembelim hç harket edesim yok.midem berbat iki gündür.kendimi hamile sandımgeçri hamileliğimde hiç midem bulanmadı ama.neyse adet oldum.içim rahatladı.bugün çok sevgi kelebigiiym herkezi sevesim var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?