2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

sagol canım benim sendende.amin canım inşllh

kuzum benimmm çok öptük seniiiiiii

evet canım cikilota yemiştim muayene olmadan ya sanırım onun etkisi olduu
evet canım benim iki altımdada bayan ögretmen arkadaslarım var ikiside kız biri 15 subatta dogumu biride mayıs sanırım ikisininde ilkleri kız ikincileride kız sanırım ben bozdum erkekle kesin deil dedi ama bencede erkek hep öle doguyo hakkımıza hayırlısı kusum ikiside yok nasılsa saglıcakla gelsin inş kuzucum darısıda size olsun inşallahhh
evet canım o diziyi bende izledim hani ben orda osmanlıyı cok gaddar gösteriolar dioalardı ben pek öle bişi göremedim yoksa kacırdım mı ama süper bi dizi bencede hiç kacırmam izlerim gari:78:

Son düzenleme:

seymacım cok gecmiş olsun canım inşallah bişi olmaz yaa inanki bende okuyunca cok üzüldüm dualarım seninle bitanem benim rabbim korusun seni ve bebişini inşalahhh

hımm içine doguyorsa bence erkek ozaman cunku bı arkadasımın oğlu var 8aylık onada herkes kız demıs hatta esı kız istemıs yani ama arkadasım içten içe erkek bu demıs ama esınıde kırmak istemedıgı için bişey belli etmemiş.. şimdi tam tosun desem yerdır senınkısıde hayırlısı olsun,hayırlı evlat olsun ..cinsiyetıde içinden gecen olsun
amiiiinnn canım sağol
yokyaa hiç gadarlık goremedim .. işgal altındakı yerlerde bile ölüm yok esirlik var.. bana gore enazından..

hoşgeldın reyyan,nasılsın :)
genelımız oyle yaa.. sankı kendılerı vaktınde kendı kaynanalarına çok iyi mukemmel gelınlık yapmıslarda sımdı aynı seyı bizlerden beklıyorlar .haa yapsakta yine yaranamıyoruz o aynı bi mesele zaten..

çok teskekürler bitanem benim rabbimde senin o güzel gönlüne göre verir inşallahhhhhh

2009da evlenenler herhalde hepp kayınvalide kayınpederden çekiyor benim gibiiiiiii:))))

yok canım cok sükür benim bugüne kadar hiç problemim olmadı aman olmasında dicemde zaten bi yıldır kayınbabam hasta mide kanseri ya onlar bdie öle insan deiller çok şükür eşimde her daim yanımda öle ezdirmez zaten öle bişi olsada saolsun bitanecik kocişim benimm :98:

Gecmıs olsun canım, Rabbım bır daha yasatmasın aynı sıkıntıları.

Cok sukur, sıkıntı olmadıgına senın adına cok sevındım canım.
Saglıklı olsun da, kız-erkek fark etmez.

2009da evlenenler herhalde hepp kayınvalide kayınpederden çekiyor benim gibiiiiiii:))))

Yooo, hakkını yemeyeyım, ben kayınvalıdemden bazı sozler ısıttım, haksızlıga ugradım ama sorumlusu gorumcemdır.
Bır sure kayınvalıdemle sorun yasasam da sımdılerde ıyıyız.
Kayınpederım ıse var mı, yok mu bellı degıl.
Kısacası ben kayınpederım ve kayınvalıdemden degıl, gorumcelerımden cekıyorum.

Son düzenleme:

allah razı olsun bitanem benim evet canım çok haklısın hakkımızda hayırlısı olsunn

canım maş diyelim bebişine:))) erkek he :) hayırlısı ve sağlıkla gelsinde cinsiyet önemli deil.benim eşim hep erkek istedi kben kız ben kazandım şimdi diyo kızımı senden çok seviyorum.diyo ben yatım kızımla ne olur bir kez yatım diyo.herkezden güzel onun kızı.şimdiden büyüdüğünde kimseye veremiceni anlatıyor.bana diyo sen naparsın diyo kızımı isteidkleirnde.diyorum veririm .cani diyo.ah çok seviliyolar çok.rabbim her isteyene nasip etsin

benim eşimdem kız istiyodu onlar cok tatlı oluyolar ya eşim bayılırrr hakkkımızda hayırlısı kusum tam kesin deil ama bencede öle geliyo hakkımızda hayırlısı olsun kusumm saglıcakla gelsin inşallahhh bebegem ikiside yok nasılsa

sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu beni gören yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gözükmüyomu yazdıklarım çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu beni gören yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gözükmüyomu yazdıklarım çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben goruyorum canım senı öle uzatmalı yazmıssınkı gormmekk elde degıl takıpte dıkkatımı dırek sen cektın

cnm ya sağol valla artık ümidimi kesmiştimm peki nasıl kullanıcam ben bu siteyi,yani yazdıklarımın cevaplarını nerde görücem bana mail yada msj olarak gelecek mi yoksa girip soru sorduğum konulardan mı takip edicem???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…