- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.621
sagol canım benim sendende.amin canım inşllh
ooo masallah hareketli bebıs senınkısı desenehayırlısı olsun canım bu yıl kız yılı dıyorlar ama erkek bebıste yok değil sonucta bı tane de tosun paşamız olsun ,onca cimcimeye bi damat gerekli dimi
sağol melikecim..showdaki muhtesem yuzyılı bıtırdım geldım burayabaya iddialı bi dizi olacak gibi
hoşgeldın aramıza arkadasımhayırdır neyin var?? paylaşmak istersen burdayım\yız..
sağol cnm şükür diyelimm nolsunnn....
merhaba baharcım
yazını okurken bazı cümlelerde kendimi buldum sankiii
çok zor bir zaman içersindesinn
eşinde madem bu drumdan memnun değil senin yerinde olsam
fazla görüşmezdim ne halleri varsa görsünler derdim
ama iş yeri aynı olunca doğru diyorsun bu tarz insanlar kendilerini birşey sanıp
herşeyi kendi ellerinde yönetmeye çalışıyorlar
senn kendini sıkmamaya çalışıcaksın yapıcak başka birşey yok
aksi taktirde hep mutsuz olursun
bak kendin diyorsun adetlerim düzensiz diye
neden kendini okadar yıpratıyorsun
biliyorum çok zor amaa
ben kafama çok taktımmm
bugünn doktordan troid sorunum olduğunu öğrendim
doktorum paniklediii
o an ödüm koptu
bebeği etkiler dediii
ve ben dahiliyede kontrol altında tutulcakmışım
ne geçti elimee
şimdi kendime
kızıyorummmmm
nolduu onlar yine mutlu hayatlarına devam ederler
sana yada bebeğine birşey olsa
onlar değil sen ağlarsın diyorum
ondan nolur takmaa
kafammm biraz karışık kızlarr
ben çıkıyorum görüşürüz yarın inş...
misafirlerimde var zten
hımm içine doguyorsa bence erkek ozaman cunku bı arkadasımın oğlu var 8aylıkevet canım cikilota yemiştim muayene olmadan ya sanırım onun etkisi olduu
evet canım benim iki altımdada bayan ögretmen arkadaslarım var ikiside kız biri 15 subatta dogumu biride mayıs sanırım ikisininde ilkleri kız ikincileride kız sanırım ben bozdum erkeklekesin deil dedi ama bencede erkek hep öle doguyo hakkımıza hayırlısı kusum ikiside yok nasılsa saglıcakla gelsin inş kuzucum darısıda size olsun inşallahhh
evet canım o diziyi bende izledim hani ben orda osmanlıyı cok gaddar gösteriolar dioalardı ben pek öle bişi göremedim yoksa kacırdım mıama süper bi dizi bencede hiç kacırmam izlerim gari:78:
hımm içine doguyorsa bence erkek ozaman cunku bı arkadasımın oğlu var 8aylıkonada herkes kız demıs hatta esı kız istemıs yani ama arkadasım içten içe erkek bu demıs ama esınıde kırmak istemedıgı için bişey belli etmemiş.. şimdi tam tosun desem yerdır senınkısıde hayırlısı olsun,hayırlı evlat olsun ..cinsiyetıde içinden gecen olsun
amiiiinnn canım sağol
yokyaa hiç gadarlık goremedim .. işgal altındakı yerlerde bile ölüm yok esirlik var.. bana gore enazından..
2009da evlenenler herhalde hepp kayınvalide kayınpederden çekiyor benim gibiiiiiii:))))
canımcım çok sağolasın hep öyle diyorum zaten hayırlısı neyse o olsun.... kazada ölümden döndüm ama halime şükrettim ya hamile olsaydım bebeğimi kaybetseydim diye düşündüm ve şükrettimallah hepimizin gönlüne göre versin canım...
slm şekerlerr
bizde doktordan geldik teyzeleri bebişimizi gördük kıpır kıpırdı maşallahhatta bi ara elini kaldırdı doktorumuzda patlattı espiriyi tabiki önce burnunu ölçtü kuzusumun sonra ense kalınlıgını çok şükür hersey yolundaymış herseyi çok güzel melike hanımcım dedi iyice heryerini cekti bize yine vesikalıgını verdi peki cinsiyet için bişi decekmisiniz dedim simdilik erkege benziyo ama 4 hafta sonra kesinleşir dedi böle kaldık kız diye bekliyodur neyse hakkımızda hayırlısı tabiki dedik geldik kocişimle darısıda isteyen tüm arkadaslarıma olsun inşalahhhh
2009da evlenenler herhalde hepp kayınvalide kayınpederden çekiyor benim gibiiiiiii:))))
Gecmıs olsun canım, Rabbım bır daha yasatmasın aynı sıkıntıları.
Cok sukur, sıkıntı olmadıgına senın adına cok sevındım canım.
Saglıklı olsun da, kız-erkek fark etmez.
Yooo, hakkını yemeyeyım, ben kayınvalıdemden bazı sozler ısıttım, haksızlıga ugradım ama sorumlusu gorumcemdır.
Bır sure kayınvalıdemle sorun yasasam da sımdılerde ıyıyız.
Kayınpederım ıse var mı, yok mu bellı degıl.
Kısacası ben kayınpederım ve kayınvalıdemden degıl, gorumcelerımden cekıyorum.
canım hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin.Hayrola canım neoldu paylaşabilirsin umarım kötü bişey yoktur
Evliyim eşimden yana sorunum yok ama ailedn yna sorunum çok
slm şekerlerr
bizde doktordan geldik teyzeleri bebişimizi gördük kıpır kıpırdı maşallahhatta bi ara elini kaldırdı doktorumuzda patlattı espiriyi tabiki önce burnunu ölçtü kuzusumun sonra ense kalınlıgını çok şükür hersey yolundaymış herseyi çok güzel melike hanımcım dedi iyice heryerini cekti bize yine vesikalıgını verdi peki cinsiyet için bişi decekmisiniz dedim simdilik erkege benziyo ama 4 hafta sonra kesinleşir dedi böle kaldık kız diye bekliyodur neyse hakkımızda hayırlısı tabiki dedik geldik kocişimle darısıda isteyen tüm arkadaslarıma olsun inşalahhhh
canım maş diyelim bebişine:))) erkek he :) hayırlısı ve sağlıkla gelsinde cinsiyet önemli deil.benim eşim hep erkek istedi kben kız ben kazandımşimdi diyo kızımı senden çok seviyorum.diyo ben yatım kızımla ne olur bir kez yatım diyo.herkezden güzel onun kızı.şimdiden büyüdüğünde kimseye veremiceni anlatıyor.bana diyo sen naparsın diyo kızımı isteidkleirnde.diyorum veririm .cani diyo.ah çok seviliyolar çok.rabbim her isteyene nasip etsin
sesimi duyan yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu beni gören yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gözükmüyomu yazdıklarım çatlıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
offf yaa helesiiii yazıyorum kimseden ses yokkk dedim bu üyeliği beceremedim herhaldeee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?