- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.781
bahar27 hoşgeldın canımmmaşalardan bakmakla olmaaazzzz... yukarııı geeelll yukarıııı
nasılsın canım gorusmeyeliii
hoşbulduk canımyok aşagılarda degildim sayfanın tam ortasından sizlere yazıyordum canımcıgım iyiyim teşkler sen nasılsın?
merhaba arkadaşlar nasılsınız?baya yazışma olmuşbende gribimi atlatıyorum gibi bu seferde eşim olucak grip galiba onada bulaştı:2: salgın galiba ya. havalarda degişiyor mlikecim annen gelmiş gözün aydın,abin içinde allah mesut etsin canım mutluluklar dilerim nezaman dügünü?şeyma,zeliha katre kasvetli ve diger arkadaşlar szler neler yaptınız?inşlllh iyisinizdir.kasvetli canım saglık olsun inşllh tvde önemli bi sorun yoktur ee kızlar başka? :13:
iyi seyirler melikecimm
valla ben bakamıyorum yenı bölüme ancak yarına bakıcamburda tıkandımm yaaahu...
tesekkürler baharcımmm saol tatlım benimmmm sen napıon nasılsın kuzusummm
tesekkürler tatlışım gel beraber izleyelimm canomm
ayy canımmm benim... bende senı aşalarda sandıydım
iyiyim bende sağol.. kılo vermısımde çok sevınclıyım valla :)) ama karnım gurul gurul suan bısey yememek için zor tutuyorum kendımı3kıloda olsa benım için mucizeee
bugun kuaföre gittim sir için..yarında kadın doguma gidicem miyom varmı yokmu ona baktırcam bakam.ins yoktur..
artık burası bagımlılık yaptı sanırım bakmadan buraya edemiyorum :))) kocem olmadıgı için gecede takılam bareemelikenın arkidesının topişi iyi işlioo geceleri oraya gecıs yapıcam sanırsam :):)
:)) sağolll tatlımmiyi canım negüzel gözün aydın. geçmiş olsun inşllh saglınla ilgilide kötü bişey yoktur.Allahım tüm isteyen herkeze bebekler nasip etsin inşllh
ayyyyşşş yesinleeeerrrrrrrr..... masallah canım benım Allah daha çok versın insallah
gerci şimdi hazır örgüler hem kalitesi hemde uygun fiyatları oyle eskısı gibi pahalı değil acıkcası
her yer pembişş olmuşturr şimdiiii
yatak odası yada besıgınızı ne zaman alcaksınız? daha erken mı yoksa? ben pek bilmiyorumda :)))
yokyaa bakamadım dızıye eskı bolummus yarını beklıcem artıkk
iyi canım negüzel gözün aydın. geçmiş olsun inşllh saglınla ilgilide kötü bişey yoktur.Allahım tüm isteyen herkeze bebekler nasip etsin inşllh
aminn canım tşkler :)aminn canım ınşallah Allah ıstedıgın zaman sanada nasip etsin.daha 5.5 aylık canım son aylara doğru park yatak alıcaz ınşallah pembiş pembiş cici kızıma:)
hoşgeldin canım,
oyyyyy oyyy benden 1 ay önce evlenmişsin ve hamilesin tebrik ederim canım kaç aylık bebiş ?
hoşgeldin canım sefalar getirdinnnnnnnnnnnn
hoşgeldın canım aramıza.. nasılsın.. bebıs mı beklıyosun ??
hoşgeldin canım sefalar getirdinnnnnnnnnnnn
ilahiii canımmyumurtlama günlerindemisin aman iyi calısın bitanem benim inşallah melegin gelir cabucakkk
iyiiyim canım sen nasılsın napıon nası gıdıyo annişinde gelmış hadı gozun aydın ınşallah benımkıde doğuma gelcek gerçı daha çok var ama:))
güldürdün benı kız allah gonlune gore versın gelsın
bebışlerr
hoşgeldın canım..nasılsın... :80:
hımmm iyi çalışmalar dilerimm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?