2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

merhaba arkadaşlar nasılsınız?baya yazışma olmuşbende gribimi atlatıyorum gibibu seferde eşim olucak grip galiba onada bulaştı:2:salgın galiba ya. havalarda degişiyormlikecim annen gelmiş gözün aydın,abin içinde allah mesut etsin canım mutluluklar dilerim nezaman dügünü?şeyma,zeliha katre kasvetli ve diger arkadaşlar szler neler yaptınız?inşlllh iyisinizdir.kasvetli canım saglık olsun inşllh tvde önemli bi sorun yoktur ee kızlar başka?:13:

hoşbulduk canımyok aşagılarda degildim sayfanın tam ortasından sizlere yazıyordum canımcıgımiyiyim teşkler sen nasılsın?

ayy canımmm benim... bende senı aşalarda sandıydım
iyiyim bende sağol.. kılo vermısımde çok sevınclıyım valla :)) ama karnım gurul gurul suan bısey yememek için zor tutuyorum kendımı 3kıloda olsa benım için mucizeee
bugun kuaföre gittim sir için..yarında kadın doguma gidicem miyom varmı yokmu ona baktırcam bakam.ins yoktur..
artık burası bagımlılık yaptı sanırım bakmadan buraya edemiyorum :))) kocem olmadıgı için gecede takılam baree melikenın arkidesının topişi iyi işlioo geceleri oraya gecıs yapıcam sanırsam :):)

tesekkürler baharcımmm saol tatlım benimmmm sen napıon nasılsın kuzusummm

iyi seyirler melikecimm
valla ben bakamıyorum yenı bölüme ancak yarına bakıcam burda tıkandımm yaaahu...

tesekkürler tatlışım gel beraber izleyelimm canomm

tesekkürler baharcımmm saol tatlım benimmmm sen napıon nasılsın kuzusummm

tesekkürler tatlışım gel beraber izleyelimm canomm

sagol canım benim bende iyiyim neolsun melikem aynı hayat mücadelesi .oturma odası için tv sehpası alıcaktık ünite gibi.seçtimiz teşhir ürününü getirdiler.eşimde sinirlendi geri yollattı yeni sipariş verdik gelicek dediler tam 1 ay olduen sonunda iptal ettirdik illa zorla daha bekleyin diyolar mecburiyetimiz var sankişimdi yeniden başka yerden bakıcaz oyaladılar yani resmen senin abinin dügünü nezaman canım?

iyi canım negüzel gözün aydın. geçmiş olsun inşllh saglınla ilgilide kötü bişey yoktur.Allahım tüm isteyen herkeze bebekler nasip etsin inşllh

aminn canım ınşallah Allah ıstedıgın zaman sanada nasip etsin.daha 5.5 aylık canım son aylara doğru park yatak alıcaz ınşallah pembiş pembiş cici kızıma:)

iyi canım negüzel gözün aydın. geçmiş olsun inşllh saglınla ilgilide kötü bişey yoktur.Allahım tüm isteyen herkeze bebekler nasip etsin inşllh

aminn canım ınşallah Allah ıstedıgın zaman sanada nasip etsin.daha 5.5 aylık canım son aylara doğru park yatak alıcaz ınşallah pembiş pembiş cici kızıma:)
aminn canım tşkler :)
ooo sende maşallah yolu yarılamıssın
bende suan koceme patik basladım ama beceremicem sanırım :)) bugun hiç elime almadım meselaaa :)))
2gun sonra sıkılıp bı kenara atıcam kesınnn

hoşgeldin canım,

oyyyyy oyyy benden 1 ay önce evlenmişsin ve hamilesin tebrik ederim canım kaç aylık bebiş ?

hoşgeldin canım sefalar getirdinnnnnnnnnnnn

hoşgeldın canım aramıza.. nasılsın.. bebıs mı beklıyosun ??

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim hepinize çok misafirperversiniz ama maalesef hamile değilim 1 yıldır istememe rağmen.yanlış anlaşılma oldu galiba keşke doğru olsaydı keşke...

hobaaaaaaaaaa
ne kaynatmışınız ben yokken
arkamı gördünüzmü başlıyonuz zaten
ben geldim yine gidiyorum yarın görüşürük canlar
kuzular:)

hoşgeldin canım sefalar getirdinnnnnnnnnnnn

ilahiii canımm yumurtlama günlerindemisin aman iyi calısın bitanem benim inşallah melegin gelir cabucakkk

canım malesef bitti bu ayda yumurtalar boşa gitti her ay bişey çıkıyor tam o dönemde nasıl denk geliyor anlamıyorum anası gibi nazlanıyor bizim fasulye bakalım ne zaman Allah nasip edecek yakalamayı fazla stres yapmadan bekleyeceğim bakalım zaten d.k. hapının etkileride yeni yeni yok oluyordur

hayırlı günler kızlarrrr
pek gelen gıden olmamış bende bugun bıraz dışarı çıkıp alışverış yapım dıyorum gelınce goruşuruz artıkın kızlar optum hepınızııı

ama öyle değilmi koca bir ay bekle 1 haftada boş geçsin en sonunda kapıya yazı asacam bu hafta gelmeyin yumurtalarım boşa gidecek yoksa diye anam zaten zar zor yakalıyorum kocişi adamcağız yorgun argın geliyor hadi yumurtalar boşa gitmesin diye başında bekliyom adamın

hoşgeldın canım..nasılsın... :80:
hımmm iyi çalışmalar dilerimm size

hoşbuldum canımcım....teşekkür ederim balım bi çalışabilsek iyi olacakta icraate geçemiyoruz bu aralar gelen giden hiç eksik olmuyor anam en sonunda camlara battaniye örtecem ışık görünmesin diye ışığı gören geliyor

iyi günler canlar
geriye dönüp bakamadım çok uzundu oğlum uyuyor birzdan uyanır bi görünüp çıkayım dedim görüşürüz :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…