2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

neyse alırsınız inşalah tatlışım benim dügün canım ayın 30 na inşallah ama gidemicez sanırımm saglık olsun kusummm

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim hepinize çok misafirperversiniz ama maalesef hamile değilim 1 yıldır istememe rağmen.yanlış anlaşılma oldu galiba keşke doğru olsaydı keşke...

öleyizdir canım benimm olsun kusum inşallah hayırlısıyla gelir melegin seninde cabucakkk

hobaaaaaaaaaa
ne kaynatmışınız ben yokken
arkamı gördünüzmü başlıyonuz zaten
ben geldim yine gidiyorum yarın görüşürük canlar
kuzular:)

nerdesin kusum hiç denk gelemedik yahuuu

inşallah canım benim ben hiç korunmamıştım vallaa ona ragmende hamiş olamamıştım ama bak simdi oldum hakkımızda hayırlısı olsun kuzum zamanı var demekki bekle sen ümidini kaybetme inşallah gelicek melekleriniz

hayırlı günler kızlarrrr
pek gelen gıden olmamış bende bugun bıraz dışarı çıkıp alışverış yapım dıyorum gelınce goruşuruz artıkın kızlar optum hepınızııı

slm tatlım benim ayy ne güzel alışverişi bende cok severimm inşallah su 5.ci aydan sonra bizde baslarızzz :97:

mrb arkadaşlar.bende 2009 mayısta evlendimm. şuan 2 aylıkta hamişimm

slm tatlım benim hoşgeldinn ölemi ne güzel bende 4.cü ayıma girdim bakalım inşallahhh hayırlı ugurlu olsun bebeişin bitanem benim

evet canımm valla onlarda etkileniyo bizden hadi gel yumurtlama dönemimiz deyince zor yaa allahım inşallahh cabucak gelir bebişlerinizz

iyi günler canlar
geriye dönüp bakamadım çok uzundu oğlum uyuyor birzdan uyanır bi görünüp çıkayım dedim görüşürüz :80:

slm tatlım naber nasılsınnn

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim hepinize çok misafirperversiniz ama maalesef hamile değilim 1 yıldır istememe rağmen.yanlış anlaşılma oldu galiba keşke doğru olsaydı keşke...

canımcım pembe patikler görünce hamişsin sandım bende olsun bebişim allahın takdiri hayırlısı ile sende alırsın bebişini sakın stres yapma kendine

ayyyy kızlar bişey sorcam hamiş olunca popo büyüyomu kimisi kız olunca büyüyo diyo erkekte büyümezmiş sadece sivri olurmuş göbüş merak ettim kocaman popom olsun istiyorumda

tünaydın kızlarrrr .... nasılsınızz....

melikecim senın arkıdesının topişdeydım bende sabah4 gibi yattım malum ole olunca sımdı uyandum :)))

duşumu almadan kendıme gelemedım anladımkı gece uykudu baska bıseymıs illakı uyumak gereklıymıs..

önceden korkuma eşim yok seyırdeya.. yatıyodum sonra bi kabus vs hopp ayaktayım ama yıne 2saat kadar uyudum için belkide yetıyomus bana..

ev işlerımı halledim saclarımızı kurutayım.. sonra jınekolojıye gidem bi bakam ne var ne yok

kendınıze güzel bakın..gorusmek üzere...

valla benim göbüş büyüyoo kusumm

oyyyyy oyyyy anacım benim göüsler büyük zaten biraz daha büyürse ölürüm sırt ağrısından azcık popom büyüsün ayollll...evlenince büyür dediler bi değişiklik olmadı hala kız poposu gibi azcık büyüse tam süper olacak yawwww ayyy göbüş yazmışsın ben göğüs okudum pardon göbüşümde büyüsün sırtıma yapışcak karnım yoksa türümün son örneğimiyim neyim ben yaaa

Son düzenleme:
melikecim ecesuyum
nasılsın kuşum?
selamlarrrrr
inşallah bu ay klomenden ikiz bebeklerim olur...ikisinide kucağıma alır gezerdm:):89:

mrb arkadaşlar.bende 2009 mayısta evlendimm. şuan 2 aylıkta hamişimm

hayırlı olsun canım bebışınde bende 5 aylık hamıleyım mayısta doğurcam ınşallah:))

hadi hayırlı haberlerle gel tatlım

ayyyy kızlar bişey sorcam hamiş olunca popo büyüyomu kimisi kız olunca büyüyo diyo erkekte büyümezmiş sadece sivri olurmuş göbüş merak ettim kocaman popom olsun istiyorumda

hayırr turunun son ornegı deılsın bı tane dah avar o ornekten o da benım benım kızım olcak 5.5 aylıkta hamıleyım ama goğuslerım zaten buyuktu ıyce buyudu sığamıyo kabınagöbeğimde buyudu şımdı popoda bı olay yok arka dumduz hala bende kızım olcakta buyucek dıye sevınıyodum yok anacım kuçuk ışte umarım doğumdan sonra değişir goğuslerım kuçulur popom buyur belım ıncelırbaya bışe olması lazım yanı:))

evt denk gelemedik cnm
bu aralar sıkıntılardayım
eşimin ailesel problemleri yine başıma bela
ne yapsam cnm sıkılıyor
of keşke ailem hep yanımda olsaalar

neyse görüşürük kıslar...

evt denk gelemedik cnm
bu aralar sıkıntılardayım
eşimin ailesel problemleri yine başıma bela
ne yapsam cnm sıkılıyor
of keşke ailem hep yanımda olsaalar

neyse görüşürük kıslar...

uzulme tatlım sen hamılesın hamılelığını en guzel şekılde geçırmeye çalış
bebegın ve kendın ıçın

melikecim ecesuyum
nasılsın kuşum?
selamlarrrrr
inşallah bu ay klomenden ikiz bebeklerim olur...ikisinide kucağıma alır gezerdm:):89:
ayyy kuzummmmm benimmm insallah Allah gönlüne göre versın
haklısın tatlım yaaa bi uyandım saat sabah 8 gibi nasıl heryanım ağrıo tutulmusum resmen (tabee kaloriferleri gece 12de kapattıkları için ev buz gibi oluyor ) bu gece en gec 2de tuş olurum sanırım :97:
arada sırnaşırım sana ve topıktekilere

hayırlı olsun canım bebışınde bende 5 aylık hamıleyım mayısta doğurcam ınşallah:))
hadi hayırlı haberlerle gel tatlım
bebişine isim dusundun mu? yoksa daha karar asamasındamısınız eşinle? veya ailenle?

sağol canım benımm mantardan baska bişey cıkmadı ,karı koca kullancaz doktor oyle tembihledi fitil filan verdı bakam... bide gitmişken rahim agzı kanserı asısı olayım dedım onuda vurundum geldım kolum çok acıyor alev alev yanıyor yani.. (allahtan sol koluma vurdurmusum yoksa iş filan yapamazdım) çok agrım var gece ates yapmaz insallah..
yumurtalıklarım saglam..miyom kist bişey yok çok sukur.. bebıs içinde 6ay musade everdı ama benım önce koceme ikna etmem lazım bebıs için (ben istiyorum eşim istemıyor erken dıyor ((( )

ıyı çok şukur canım sağlıklıymışın aslında o mantar tarzı sıvılce gıbı şey hamıle kalmadan once bendede oldu genıtal bolgede doktora gıdıyım falan derken bırazda çekınıyodum nası doğurcaksam hamıle kaldıktan sonra geçtı çok şukur bu hamılelığın bana bı hedıyesı oldu:))canım bebeğın adını eşım elif istiyo bende serra ıstıyorum ama eşım serra yı ıstemıyo elif serra yada razıyım ama ikna olurmu kociş bılmıyom:)ben bazen ımrenıyom çocuk ıstemeyen bıraz daha duşunelım dıyenelere benım eşım evlendımız gunden berı çocukkk dıye dıye bı hal oldu 10 ay zor dayandı sonrada hamıle kaldım bunada şukur şu an ıkıncı çocuğu duşunuyo benı makıne sanıyo sanırsamama bı bu bebek gelsın gorcem ben onu.canım ıkınız ıstedıkten sonra olur ınşallah bebiş doktora gıtmeklede ıyı yaptın tatlım

ayy canımm benımkısıde çocukmus bebısmıs hiç sevmez tam sopalık.. arkadasımın 8 aylık bebegı var onu verırıler ara sıra all sende tut alıstır kendını dıye beyfendı sankı vahsı hayvan tutuomus gşbib (çok afersın cnm) uzak tutuo kendınden bebek o bebek dıye kızıyorum bazen baskalarının yanında valla...
bahanesı şu,bi arkadası demıs baba olma yasının idealı 30 muş buda 30unda baba olcakmıs yahu arkadasının eşi anca dogurdu gelmıs bana onun lafını edıo benımkıde 2yıl sonra 30 olcak anlıcann..

ayy ben serra ismini çok severım.. bi ara kızım olursa diye uzunnn isim listelerı yapmıstım .. anlamına bakmıstım ama unuttum ..cennetle iligli bişeydi tek hatırladıgım bu yani.
aslında berrra ismini isityodum bu isim Allahın isimlerinde ''Berr'' ile benzer oldugundan Allaha şirk kosmakmıs diye okumustum netten bende sonra berre olmazsa serra olsun demıstım kafamdan planı yaptım ben hahaha.. Elif Serra iki isim birbirini tamamlıo bence.. güzel olur .. kimlik değilde gobrk adı derlerya o bişe diye kabul ettırmeye calıssan ? mayıs ayına kadar kımlıge gecırırsın bu adı :))

evet kuzum yaa varyaa en azından içim rahat etti.. bu arada ben mazejık kullanıyordum adet sancıları için doktora sordum bi sakıncası yok dedi.. bide rahmımın filmini çekti eşim gelsın gostercem boş halini insallah içi dolu gunlerıde gorururz

ınşallah dolar canım rahmının ıçı benım eşım şu anda 33 yaşında
sanırsam ondan panık halınde zaten kendıde geç kaldığını duşunuyo
sankı o doğurcak ben 22 yaşındayım allah ın ızyle onumuzdekı 20 sene boyunca
doğurabılıtem var dıyom ama çocuklarıda sevıyo ondan heralde aman bakma senın kocanda
kendı çocuğu oldumu nası sever bak gor.
buldugum ısmı bende çok begenıyorum belkı razı olur şu an çok baskı yapmak ıstemıyorum
anlamıda guzel ayrıca kuran ı kerımdede geçen bı ısım bu soylenışıde hoşuma gıdıyo benımde bebış sağlıklı gelsınde ınşallah ısmıde olur

oyyyy oyyy sende bendensin o zaman bebişim eyvah eyvah popom o zamandamı büyümeyecek tüm umudumu bebişe saklamıştım bende...anam zaten arkadaşlarım dalga geçiyor senin füzeler hamilelikte nasıl olur diye...peki sütten kesilince o büyüklük ne olacak sarkıkmı durcak güzelim göüsler ??? belki son aylarda büyüyodur popo bizimde hiç derdimiz bitmiyor be güzelim kimisi büyüsün ister kimisi küçülsün ister neyse halimize şükredelim sağlığımız yerinde olsunda popo nedirki kocişler beğeniyosa sorun yok sanırım züğürt tesellisi oldu bu :90:

bıraz buyusun ıstıyorum aslında ama belkı doğumdan sonra buyur benımde tesellım bu kocişin pek bı sorunu yok ama bu benım kendı takıntım hanı goğsu kuçuk olanlarda hep buyutmk ıçın uğraşıyo ya oyle bışey bızımkıde heralde sanırım sarkar emzırdıkten sonra bu arada sarkmasın dıye emzırmeyıp makıneyle sağıp verenlerde varmış ama bana çok mantıklı gelmıyo doğal ve anne kokusu gıbı olmaz dıye duşunuyorum napalım yerçekımı denen bışey var sonuçta:))takım olarak bışey alamıyorum ona sınrı oluyom bazen alt ve ust bedenım 1 beden değişiyo(neyse halımıze şukur elımız kolumuz sağlam amann ne olcek:)

öleyizdir canım benimm olsun kusum inşallah hayırlısıyla gelir melegin seninde cabucakkk

inşallah canım hepimizin melekleri çabucak gelsin bekletmesinler annelerini siz ne kadardır bekliyorsunuz.??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…