- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.821
canımcım pembe patikler görünce hamişsin sandım bendeolsun bebişim allahın takdiri hayırlısı ile sende alırsın bebişini sakın stres yapma kendine
tünaydın kızlarrrr .... nasılsınızz....
melikecim senın arkıdesının topişdeydım bende sabah4 gibi yattım malum ole olunca sımdı uyandum :)))
duşumu almadan kendıme gelemedım anladımkı gece uykudu baska bıseymıs illakı uyumak gereklıymıs..
önceden korkuma eşim yok seyırdeya.. yatıyodum sonra bi kabus vs hopp ayaktayım ama yıne 2saat kadar uyudum için belkide yetıyomus bana..
ev işlerımı halledim saclarımızı kurutayım.. sonra jınekolojıye gidem bi bakam ne var ne yok
kendınıze güzel bakın..gorusmek üzere...
oyyyyy oyyyy anacım benim göüsler büyük zaten biraz daha büyürse ölürüm sırt ağrısından azcık popom büyüsün ayollll...evlenince büyür dediler bi değişiklik olmadı hala kız poposu gibi azcık büyüse tam süper olacak yawwwwayyy göbüş yazmışsın ben göğüs okudum pardon göbüşümde büyüsün sırtıma yapışcak karnım yoksa türümün son örneğimiyim neyim ben yaaa
melikecim ecesuyum
nasılsın kuşum?
selamlarrrrr
inşallah bu ay klomenden ikiz bebeklerim olur...ikisinide kucağıma alır gezerdm:):89:
evt denk gelemedik cnm
bu aralar sıkıntılardayım
eşimin ailesel problemleri yine başıma bela
ne yapsam cnm sıkılıyor
of keşke ailem hep yanımda olsaalar
neyse görüşürük kıslar...
öleyizdir canım benimm olsun kusum inşallah hayırlısıyla gelir melegin seninde cabucakkk
inşallah canım hepimizin melekleri çabucak gelsin bekletmesinler annelerinisiz ne kadardır bekliyorsunuz.??
slm sekerlerrrrrrrrrr
nerdesiniz yahuuu gitmeyin bi yere allaahallahhh ben topluyom sizi siz kacıyosunuz baska topiklere ask olsun vallaaaaa
slm kusummm nerdesiniz yaa ben geliom bu defada siz olmuyosunuz topigimizi boş bırakmayın tatlım benimmmm burda da sohbet edelim gercekten kimse olmuyo yoksa ben daha cok isterimmm
( canım valla bi turlu denk gelemıyoruz yaa... ben geldım sımdı ,benden baska kımse yok aksam vaktı genelde kımse olmuyor burda (test ettım ) herkesın kocası evde,,mısafır gelıyordur yada mısafırlıge gidiyorlardır olabılır) benım sımdı koca yokyaa ondna bu kadar cok netteyım kkdayım eşim olsa bana kaptırmaz zaten ( onun seyırlerı olmadıgı zamanlarda ben ancak gunduz girebiliom gecede ,ben gırcem sen gırcen kavgasına tutuyoss
topişimizde bi kaç kişi olsa hatta bi kişi bile olsa terk etmem tatlım benım...uzulmeee yaaaa...kurdelamda anlayıslı zaten ,boş vakıtlerınde buyur gel dıo
hamilelik gunlerın nasıl gecıyor melikecim?? bulantı ve kusmaların bittimi yoksa zaten rahatmıydın bu konuda??
bide ablamın ilk hamılelıgınde doktorlar 7ay boyunca kız dediler bzde herseyı pembe kırmızı hazırladık.. 7.aydan sonra erkek olcak dediler bizz şoookk... bütün cicişler maviye donus yaptı :)))
cinsiyet acısından şunu duydum doğrulugu nedir bılmıyorum.. hamıle bayan ruyasında kız bebek gorurse erkek olurmus cocugu,erkek bebek gorurse kız olurmus güyaa..doğrulugu varmı bılmıyorum ama.
hamilelik gunlerın nasıl gecıyor melikecim?? bulantı ve kusmaların bittimi yoksa zaten rahatmıydın bu konuda??
bide ablamın ilk hamılelıgınde doktorlar 7ay boyunca kız dediler bzde herseyı pembe kırmızı hazırladık.. 7.aydan sonra erkek olcak dediler bizz şoookk... bütün cicişler maviye donus yaptı :)))
cinsiyet acısından şunu duydum doğrulugu nedir bılmıyorum.. hamıle bayan ruyasında kız bebek gorurse erkek olurmus cocugu,erkek bebek gorurse kız olurmus güyaa..doğrulugu varmı bılmıyorum ama.
ben hep erkek bebek gordum ve hep oğlan sandım ama kızım olcak ınşallah doğrudur yoksa o doktoru yolabılırım hastane çıkılşını falan aldm bıde ıstanbuldan aldım onuda geçtım şu an kızım olcak dıe çok alıştırdım kendımı bıdaha oğlan aalışmam zaman alır:)
zehracım canım inanki benim yengemede dogurana kadar erkek dedi doktoru anam cocuk bi dogduki kızzzayy sok oldukk biz atlatamadık yengem herseyi mavi hatta erkek iç çamaşırları almış napsın garibim giydirdi vallaaa tabi oda şoklandı biz gibi hakkımızda hayırlısı her daim napalım ama şimdi gör dünya tatlısı yaaaa
amannn sağlıkla gelsınde pembe mor gıycek sağlıklı olsun tek ıstegım o gerçı babamız gıydırmem oğlum olursa bu aldıklarını dıyo amahakkımızda hayırlısı melıke ya benım çok akıntım oluyo hamılelıkten berı onceden hıç olmazdı sendede oluyomu normalmı doktora sorcaktım unuttum
slm tatlım naber nasılsınnn
şimdi daha çok uzuldum canım , uyarı almanı gerektırecek bişey yapmadınkı senbiliom kusum bende severim kurdelamı ama inanki ben buraya sizi cagırırken kac defada uyarı aldımmyani ben de istiyorumki oturalım sorunlarımızı paylaşalım konuşalım acılalım kusum napıyon nasılsın bakalımmmm
anaaammm cinsiyet belli oldu deseneee çok sevındımmmaz buçuk tiksinmem gecmedi kuzusumm bide bacagımda kramp vardı bugün daha iyiceyim bidenemm ayy banada erkek dedi bakalım ne cıkıcak kusum civciv mi cıkıcak kuş mu cıkıcakkk
canım sende ınsallah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp olurben hep erkek bebek gordum ve hep oğlan sandım ama kızım olcak ınşallah doğrudur yoksa o doktoru yolabılırım hastane çıkılşını falan aldm bıde ıstanbuldan aldım onuda geçtım şu an kızım olcak dıe çok alıştırdım kendımı bıdaha oğlan aalışmam zaman alır:)
oluyo canım beyaz sekildee hemdeee
teşekkürler bebeğim iyiyim sen nasılsın??
şimdi daha çok uzuldum canım , uyarı almanı gerektırecek bişey yapmadınkı sen
sağol canımmmmiyiyim bende bugun kadın doguma gittim miyom varmı diye ama bısey çıkmadı cok sukur..hazır gıtmıskende rahim ağzı kanserı asısını oldum geldım :))) bi mantar cıktı karı koca yutucaz , benım sayemde kocemde nasiplendi 1tane içicek oda fazla değil yani.. ama lafını etmeden duramaz bılıom ben şimdi huyunu :84: sol kolum yanıyor hala daha ben bıde soluma yatmayı alısmısım gece nası uyucam bılmıyorum
anaaammm cinsiyet belli oldu deseneee çok sevındımmmAllah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın canım .. senınkısının ismi bellimi peki?
hayırdır kramp neden oluyor?doktora gıttınmı? bi vitamın eksıklıgıydı ama hangısıydı ya dmeır yada magnezyum du tam hatırlayamadım sımdı..
canım sende ınsallah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp olur
insallah doktorun dedğiğ gibi kızdır canım
bende iyiyim tatlışımm cok sükürrr saolsın ne var ne yok kusumm
bende iyiyim tatlışımm cok sükürrr saolsın ne var ne yok kusumm
melikecim ben birşey sormak istiyorum sana..
sormuşumdur belki senin gebeliğinle ilgili yan topicte:)
ama çok hızlıydı unutmuşumdur belki:78::78:
sen klomen kullanmışmıydın cnm?
evetse kaç kez ve bebişin kullanarak mı oldu vallahi sordum ben bu soruyu galibaa
ayy kızz bak sımdı aklıma geldı esımın halasının hep kızı oluyomus ama bunlar haa buda erkek ha buda erkek olcak dıye cocuk yapıyorlarmıs neyse 6.sıda kız olunca tabee ozamanlar ultrason ne arasın :)) annesı istememıs kız olan bebısı goturun gozum gormesın demıszehracım canım inanki benim yengemede dogurana kadar erkek dedi doktoru anam cocuk bi dogduki kızzzayy sok oldukk biz atlatamadık yengem herseyi mavi hatta erkek iç çamaşırları almış napsın garibim giydirdi vallaaa tabi oda şoklandı biz gibi hakkımızda hayırlısı her daim napalım ama şimdi gör dünya tatlısı yaaaa
slm tatlım naber nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?