2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

çok tesekkürler kuzusumm iyiyim cok sükür dün ilacımızı içtik daha ii olduk en azından bacagım agrımadı okadar cok sükr rabbime sne napıon nasılsın kusummm

walla napıyım işten eve evden işe koşturuyorum bu aralar tuhaf hallerdeyim ne işte iş yapasım var ne evde bişey yapasım var depresyonamı girdim ne

slm sekerlerrrrrrrrrr
nerdesiniz yahuuu gitmeyin bi yere allaahallahhh ben topluyom sizi siz kacıyosunuz baska topiklere ask olsun vallaaaaa

:)))

senin nie canon sıkkın melikecimmmmmmm

ZEHRAAAAAAA:)
nasılsın cnmm bebişine hastane çıkışları filan almışsın duydum :)
ay alışamadık daha bende benimkine kızım oğlum diyemiom die
bak seninkineden bebiş dedim
kızına neler aldınn
arada resimlerini koysanda gözlerimiz şenlense amaaa

nerelisin zehra?
ben aslen eskısehırlıyım eşimin gorevi geregi izmit-gölcükyeız

ayy canım dun bı anda çok uyku bastırdı yazmadan çıktım kusuruma bakma benımde aılem malatyalı ama ben ıstanbulda doğdum buyudum evlendım şımdıde 1.5 senedır ızmırdeyım canım

bende hep kuçuk olsada kuçuklere gore ne guzel çamaşırlar var ben ara dur 90 95 benımde gerçı minimiser kullanıyorum şımdı ahh ahhh

bende bazen koysammı dıyorum koyayım canım gerçı hepsı burda deıl bı kısmı ıstanbulda
şımdı bılgısyarımın ayarlarının yapılması lazım akşama eşıme yaptırır ancak akşama yuklerım canım
ya aslında cınsıyetı oğrendıgımden berı 1.5 ay oldu daha ultrasona gırmedım ya bende değiştiyse dıe
arada bı şuphelenmıyo deılım haftaya gorcez bebemı ınşallah şeker yuklemesı yaptırcam
şeyma bu arada cınsıyetını oğrendıkten sonra ufak defek başla çunku dun anladımkı eskısı gıbı rahat gezemıyorum gobegım çkıktı ya çabuk yoruluyorum eskıye nazaran nefesım yetmıyo gıbı oluyo ahh ahh daha 23 haftadan boyle gerçı az kaldı 17 hafta ınşallah.bu arada sheker doğurmuştur heralde gırsede oğrensek keşke

maşş. maş...annesi
nazar değmesin kızına sağlıkla giysin inş. tmm cnm akşama yada yarına
ne zaman müsait olursan eklee
ben hastayım zaten kız cicilerine
kendime pijama almaya giriyorum pembik hastane çıkışlarına takılıyor gözlerim
ay cnm sorma o yorulma meselesini ben çöktüm yaa önceden akşama kadar gezerdim
tın bişi olmazdı şimdi dün bi evi sildim süpürdüm 1 saat dışarı çıktım eve geldim
dedim bu nee yorgunluk yaa sanki oruçluymuşum gibii
ay annesiiiiii bayaaa olmuşsunuz siz maş.... 17 haftan kaldı hee hadi hayırlısıyla geçir inş..
17 haftanıda cnm
evt shekerr doğum yapmıştırda
napıyor acabaa bende merak ediyorum
inş. iyidirler anneli kızlı :)

hangi ilaç kusumm düşügü sadece prostegoran engeller klomen yumurta oluşumu ve catlaması için yardımcı bebegemm senin eşin ne iş yapıo kusum yoksa oda mı bizimki gibi poliss felanmı
aaa ölemiiiii :26::26: ne bilem ole dedıydı yada ben yanlıs anladım belkide

senın eşin gibi memur canım eşimde ancak askeri personel hatta şu avatarımdaki gemide görev yapıyor paşam

kızlar bişey sorucam kkda aradım ama bulamadım 3 gündür boynumda hafif bi ağrı vardı ve bi noktada kızarıklık oluşmaya başladı şimdi ise baya bi şişlik oluştu içinde iltihap var gibi ama biraz kurcalamaya çalışınca kırmızı kan oturur gibi olurya benek benek kırmızı böyle bir şey oluyor normalde bende hiç sivilce çıkmaz ergenlikte bile çıkmadı...bu çiban olabilirmi çünkü dokundukça acımaya başladı napıcamı bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı aranızda yada çiban nasıl oluşur onuda bilmiyorum

yok bebişim severim kaynanamı ama bebişime kimseyi karıştırmayı düşünmüyorum büyük konuşmak gibi olmasın tabi ilk zamanlar yardıma ihtiyacım olacak kendi annemi yanıma alıp kaynanamı uzak tutmak olmaz o yüzden ikisinede aynı derecede mesafe koymam gerek haksızlık olmasın

ayy canımmm kıyamammm sana kıss ben evınım esyalarına karıstırtmadım bebısımeemş aslaaa...
neyse canım verdıgın lınk acıklmadı bende 4kere tıkladım sayfa hata verıo.. tek bendemı ole acaba..

kulak tarafının asagı kısmındamı ?? benım aklıma kabakulak geldi canım?? kucukken kabakulak gecırmedıysen sımdı çıkıyor olabilir bence bi doktora gorun..

yok bebişim tam boynun yan tarafından hani eşin öperde böyle için kıpır kıpır olur ya tam orası başka nasıl anlatırım bilemedim azcuk sexy oldu 22 yaşımda kabakulak geçirdim malesef bebişim...tüm boynum değil sadece dokunduğum o kırmızılık acıyo içinde iltihap var ama sıkılmıyoda....çiban olabilirmi diye düşünüyorum ilk defa böyle bişey çıktı vücudumda şaştım kaldım bende balımmmmmm

hımm anladım canım çok gecmıs olsun... seksüüüüü garuu senüüü
hanı sıvılcenın ete gomulmus halini akne gibi mi?? senın o bahsettıklerın de benım hep yuzumde çıkardı annanem o kanlı iltihap yerlerine közlenmiş sıcak soğan yok efenım lokum koyamalar yok yanı gecmedi sonra unıv hastanesıne gittim..
ama sende sadece bi yerınde demi baska yerınde yok?? benım yuzumde once normal sıvılce cıkacakmıs gibi oluyordu sonra ucu içine kacıyordu..dediğin gibi içi kan dolu iltihaplı eger sıkarsan da çok pis kokulu cerahat akıntılı oluyor..
cildiyeye bi git derim..
bana doktor (ozaman lise 2ye gıdıyordum) karacıgerımın bozuldugunu soyledi A vitamını eksıklıgındemıs oda.. karaciğerim fazla yag uretmeye baslamıs..neyse ben 6ay tedavi gordum ilacım ismide roccatedemı ole bişeydı işte.. o ilacın etkısınden ucubeye donmustum :)))) o iltihabı deriden çıkarmak 6ayıma maloldu.. (

insallah senınkısı böyle bişey değildir.. yarın cildiyeye gitmeni öneririm

Son düzenleme:

anacım ben acillik olmadan hiç dr gitmedimki umarım önemli bişey değildir 2-3 gün bekleyeyim bakalım kocişim beni zorla hastaneye götürmezse tabi normalde cildim kuru hayatta sivilce çıkmaz bende en fazla çillenirim oda yazları kışın çil falanda kalmaz hani yeni oluşan sivilce önce kırmızı olurya yavaş yavaş iltihap toplar onun gibi ama onun biraz büyüğü pişmiş yeşil mercimek tanesi gibi sıkmaya çalışınca benek benek kan toplarmış gibi olurya orası öyle oluyor bırakıyorum bende 10 dk sonra beneklik kayboluyor kırmızı sivilcem gözüme gözüme batıyor hiç aynaya bakmayayım bu gün ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…