- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.861
hadi yaaaacanım gögüsler kilo alınca daha cok büyüyo popoda kiloyla alakalı biraz da tipin yatkınsa maşallahım var benimde kilo alalııı
evlendiğimde dana gibiydim annem düğüne yakın habire besiye çekti benigelinliğin içinde nefes alamıyodum her hafta kilo alıp gidiyodum kadın göğsünü bi sabit tut bişey yeme artık dedi sonunda bana düşün ne zamanki d.k. hapına başladım eridim resmen ayva göbeğimi yok etti hap...bütün fazla ne varsa silip süpürdü herkes kilo alır bende tam tersini yaptı hapı bırakalı 3 aydan fazla oldu ama hala aynıyım gerçi memnunum halimden çıtır çerez oldum ama demir ilacı alıyorum oda şişmanlatıyomuş sanırım yaza doğru danalaşıcam bebiş olsada onunla kapatsam kilocuklarımı süper olur ayyyy benim kuzen var göüs fakiriydi oda hamile kalınca göüsler fırladı tabi buna en çok memnun olan eşiydi sonra sütü falan kesilince eski haline geldi kocası diyomuş yaaa niye küçüldü bunlar hadi yine çocuk yapalım büyüsünler diyomuş
çok tesekkürler kuzusumm iyiyim cok sükür dün ilacımızı içtik daha ii olduk en azından bacagım agrımadı okadar cok sükr rabbime sne napıon nasılsın kusummm
hadi yaaaacanım gögüsler kilo alınca daha cok büyüyo popoda kiloyla alakalı biraz da tipin yatkınsa maşallahım var benimde kilo alalııı
evlendiğimde dana gibiydim annem düğüne yakın habire besiye çekti benigelinliğin içinde nefes alamıyodum her hafta kilo alıp gidiyodum kadın göğsünü bi sabit tut bişey yeme artık dedi sonunda bana düşün ne zamanki d.k. hapına başladım eridim resmen ayva göbeğimi yok etti hap...bütün fazla ne varsa silip süpürdü herkes kilo alır bende tam tersini yaptı hapı bırakalı 3 aydan fazla oldu ama hala aynıyım gerçi memnunum halimden çıtır çerez oldum ama demir ilacı alıyorum oda şişmanlatıyomuş sanırım yaza doğru danalaşıcam bebiş olsada onunla kapatsam kilocuklarımı süper olur ayyyy benim kuzen var göüs fakiriydi oda hamile kalınca göüsler fırladı tabi buna en çok memnun olan eşiydi sonra sütü falan kesilince eski haline geldi kocası diyomuş yaaa niye küçüldü bunlar hadi yine çocuk yapalım büyüsünler diyomuş
walla napıyım işten eve evden işe koşturuyorum bu aralar tuhaf hallerdeyim ne işte iş yapasım var ne evde bişey yapasım var depresyonamı girdim ne
yok kusum öle düşünme hadi yaa bende sasırdım genelde o kilo yaparmış sende ters tepki yapmış valla bravooo kusumminşş bende zayıflarım dogumdna sonraaaaa
yok kusum öle düşünme hadi yaa bende sasırdım genelde o kilo yaparmış sende ters tepki yapmış valla bravooo kusumminşş bende zayıflarım dogumdna sonraaaaa
günaydııın sizeeee
anacıımmmmm herkes gider mersine ben giderim tersinebana çok iyi gelmişti hap ama günden güne zayıflıyordum sırf o sebebten bıraktım yani zaten 2-3 tel kılım vardı onlarında kökünü kurutmuştu 3 ayda bir ağda yapar olmuştum şimdi hepsi coşmya başladı hapı bırakınca :78:oooo bebişim sen o minik fasulyenin peşinde koşarken kilon falan kalmaz bence
slm sekerlerrrrrrrrrr
nerdesiniz yahuuu gitmeyin bi yere allaahallahhh ben topluyom sizi siz kacıyosunuz baska topiklere ask olsun vallaaaaa
slm kusummm nerdesiniz yaa ben geliom bu defada siz olmuyosunuz topigimizi boş bırakmayın tatlım benimmmm burda da sohbet edelim gercekten kimse olmuyo yoksa ben daha cok isterimmm
slm canım hoşgeldin hadi inşallah tatlım bende iyiyim çok şükür dolanıyom bakalımm
benimde bu ara canım çok sıkılıyo canım sorma yaaaaa
slm tatlım naber nasılsınnn
nerelisin zehra?
ben aslen eskısehırlıyım eşimin gorevi geregi izmit-gölcükyeız
ewet yaaa biz kendimiz takıyoruz nedensebüyük olanlarda bana diyoki delimisin napıcan kocaman popoyu biz eritmeye çalışıyoruz sen şişirmeye çalışıyosun diyorlar yok anacım bebişimden gögsümü esirgemem varsın sarksın hiç bişey ondan önemli değil teknoloji ilerledi nasıl olsa düşerse kaldırtırız ayollll walla ben 90 takıyorum göüsler biraz fışkırıyo üstten ama daha hoş duruyor alt tarafta normal oluyor aslında 95 tam karar ama alt büyük olur diye üstü sıkıştırıyorum manyak derecede çamaşır hastalığım var bütün para onlara gidiyor ama artık bi dur dedim kendime
ayy bende mı doğurduktan sonra doğum kontrol hapına başlasam hıç kullnmadım ama kesın bana kılo aldırır o korkuyomda doğum kontrol hapından
:)))
senin nie canon sıkkın melikecimmmmmmm
ZEHRAAAAAAA:)
nasılsın cnmm bebişine hastane çıkışları filan almışsın duydum :)
ay alışamadık daha bende benimkine kızım oğlum diyemiom die
bak seninkineden bebiş dedim
kızına neler aldınn
arada resimlerini koysanda gözlerimiz şenlense amaaa
bende bazen koysammı dıyorum koyayım canım gerçı hepsı burda deıl bı kısmı ıstanbulda
şımdı bılgısyarımın ayarlarının yapılması lazım akşama eşıme yaptırır ancak akşama yuklerım canım
ya aslında cınsıyetı oğrendıgımden berı 1.5 ay oldu daha ultrasona gırmedım ya bende değiştiyse dıe
arada bı şuphelenmıyo deılım haftaya gorcez bebemı ınşallah şeker yuklemesı yaptırcam
şeyma bu arada cınsıyetını oğrendıkten sonra ufak defek başla çunku dun anladımkı eskısı gıbı rahat gezemıyorum gobegım çkıktı ya çabuk yoruluyorum eskıye nazaran nefesım yetmıyo gıbı oluyo ahh ahh daha 23 haftadan boyle gerçı az kaldı 17 hafta ınşallah.bu arada sheker doğurmuştur heralde gırsede oğrensek keşke
bende hep kuçuk olsada kuçuklere gore ne guzel çamaşırlar var ben ara dur 90 95 benımde gerçı minimiser kullanıyorum şımdı ahh ahhh
olurmu bebişim nasıl güzel çamaşırlar var ahhhh ahhhh bi süre daha alamayacam yer gök dolu evderesimlerini atayım bir ara buraya çok şekerler hepsini alasım geliyor kendime hakim olamıyorum resimleriyle avunuyorum haziranda büyük bi taksidimiz bitecek o zaman kendimi frenlememe gerek kalmayacak basacam gaza
ayy bende mı doğurduktan sonra doğum kontrol hapına başlasam hıç kullnmadım ama kesın bana kılo aldırır o korkuyomda doğum kontrol hapından
geneline kilo aldırıyormuş ama burada bi arkadaş daha vardı oda benim gibi her biyerini eritmiş inşallah sanada faydası olur bebişim denemeden bilemessin
aaa ölemiiiii :26::26: ne bilem ole dedıydı yada ben yanlıs anladım belkidehangi ilaç kusumm düşügü sadece prostegoran engeller klomen yumurta oluşumu ve catlaması için yardımcı bebegemmsenin eşin ne iş yapıo kusum yoksa oda mı bizimki gibi poliss felanmı
kızlar siz siz olun bebeğiniz doğunca kaynananıza fazla karıştırtmayın sonra başa çıkamazsınızaranız ne kadar iyi olursa olsun hep bir mesafe koyun. topiğimi bir gezin canlı örnekleri görün derim...
http://http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/411724-ah-su-kaynanalar.html
ayy canımmm kıyamammm sanakızlar siz siz olun bebeğiniz doğunca kaynananıza fazla karıştırtmayın sonra başa çıkamazsınızaranız ne kadar iyi olursa olsun hep bir mesafe koyun. topiğimi bir gezin canlı örnekleri görün derim...
http://http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/411724-ah-su-kaynanalar.html
kızlar bişey sorucam kkda aradım ama bulamadım 3 gündür boynumda hafif bi ağrı vardı ve bi noktada kızarıklık oluşmaya başladı şimdi ise baya bi şişlik oluştu içinde iltihap var gibi ama biraz kurcalamaya çalışınca kırmızı kan oturur gibi olurya benek benek kırmızı böyle bir şey oluyor normalde bende hiç sivilce çıkmaz ergenlikte bile çıkmadı...bu çiban olabilirmi çünkü dokundukça acımaya başladınapıcamı bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı aranızda yada çiban nasıl oluşur onuda bilmiyorum
ayy canımmm kıyamammm sanakıss ben evınım esyalarına karıstırtmadım bebısımeemş aslaaa...
neyse canım verdıgın lınk acıklmadı bende4kere tıkladım sayfa hata verıo.. tek bendemı ole acaba..
bendede hata verdi o yüzden buraya yazdım yorum :)))
kulak tarafının asagı kısmındamı ?? benım aklıma kabakulak geldi canım?? kucukken kabakulak gecırmedıysen sımdı çıkıyor olabilir bence bi doktora gorun..
hımm anladım canım çok gecmıs olsun...yok bebişim tam boynun yan tarafından hani eşin öperde böyle için kıpır kıpır olur ya tam orası başka nasıl anlatırım bilemedim azcuk sexy oldu22 yaşımda kabakulak geçirdim malesef bebişim...tüm boynum değil sadece dokunduğum o kırmızılık acıyo içinde iltihap var ama sıkılmıyoda....çiban olabilirmi diye düşünüyorum ilk defa böyle bişey çıktı vücudumda şaştım kaldım bende balımmmmmm
hımm anladım canım çok gecmıs olsun...seksüüüüü garuu senüüü
hanı sıvılcenın ete gomulmus halini akne gibi mi?? senın o bahsettıklerın de benım hep yuzumde çıkardı annanem o kanlı iltihap yerlerine közlenmiş sıcak soğan yok efenım lokum koyamalar yok yanı gecmedi sonra unıv hastanesıne gittim..
ama sende sadece bi yerınde demi baska yerınde yok?? benım yuzumde once normal sıvılce cıkacakmıs gibi oluyordu sonra ucu içine kacıyordu..dediğin gibi içi kan dolu iltihaplı eger sıkarsan da çok pis kokulu cerahat akıntılı oluyor..
cildiyeye bi git derim..
bana doktor (ozaman lise 2ye gıdıyordum) karacıgerımın bozuldugunu soyledi A vitamını eksıklıgındemıs oda.. karaciğerim fazla yag uretmeye baslamıs..neyse ben 6ay tedavi gordum ilacım ismide roccatedemı ole bişeydı işte.. o ilacın etkısınden ucubeye donmustum :)))) o iltihabı deriden çıkarmak 6ayıma maloldu..(
insallah senınkısı böyle bişey değildir.. yarın cildiyeye gitmeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?