- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.841
canlarımm yarın eşim sabah 6 da göreve gidicek yaa bu bensiz hiç yatmıyoo sormayın basımın etini yedi hadi hadi demekten yarın sabah artık görüşmek üzere burda olurum inşalah hepinizi kocaman öptüm canlarım topik size emanet boş bırakmayın nolur sohbete devammm hepiniz rabbime emanet olun sizi çok seviyorum iyiki varsınızzzz
canlarımm yarın eşim sabah 6 da göreve gidicek yaa bu bensiz hiç yatmıyoo sormayın basımın etini yedi hadi hadi demekten yarın sabah artık görüşmek üzere burda olurum inşalah hepinizi kocaman öptüm canlarım topik size emanet boş bırakmayın nolur sohbete devammm hepiniz rabbime emanet olun sizi çok seviyorum iyiki varsınızzzz
ne olsun be canım meleğimizin gelmesini bekliyorum işte umutla sen nekadarlık hamilesin hayırlı olsun bu arada
amin tatlım benim inşallah cabucak gelir meleklerinizzz dualarım hep sizinleee
bizde 13 haftalık olduk teyzesi darısıda size olsun inşallahhh
oy oy maşaallah 3 ayınız dolmuş hayırlısı olsun inş.ya kıskanmak değil yanlış anlama ne olur ama bende istiyorum Allahım bendeeeeee nasip et Ya Rabbim
canım kurdelam aklıma geldi sen yazınca bi arkadasım vardı pkolu oda sadece 1ay kullandı yanı hap bitiminden sonra hamıle kaldımelikecim ben birşey sormak istiyorum sana..
sormuşumdur belki senin gebeliğinle ilgili yan topicte:)
ama çok hızlıydı unutmuşumdur belki:78::78:
sen klomen kullanmışmıydın cnm?
evetse kaç kez ve bebişin kullanarak mı oldu vallahi sordum ben bu soruyu galibaa
canım allah ısteyen herkese versın ınşallah sanada.melıkede bu topiği açtığında senın gıbı çok bebış ıstıyodu ve onun bebışı oldu allahın ıznıyle senınde olur ınşallah hayırlısını ıste tatlım gelır ınşallah vardır onunda bı zamanı
melike doktorum banada kalsiyum verdı benımde bel bacak ağrım kramp gıbı çok oluyodu kı hala çok ış yaparsam oturamıycak gıbı oluyorum resmen ama sanırsam bu hamılelık boyunca boyle olcak
güle güle tatlım iyi uykularrr
iyi geceler tatlı uykular tatlım benımde gozlerım kapanıyo valla bende uyuyım
amin tatlım benim inşallah cabucak gelir meleklerinizzz dualarım hep sizinleee
bizde 13 haftalık olduk teyzesi darısıda size olsun inşallahhh
oy oy maşaallah 3 ayınız dolmuş hayırlısı olsun inş.ya kıskanmak değil yanlış anlama ne olur ama bende istiyorum Allahım bendeeeeee nasip et Ya Rabbim
canım allah ısteyen herkese versın ınşallah sanada.melıkede bu topiği açtığında senın gıbı çok bebış ıstıyodu ve onun bebışı oldu allahın ıznıyle senınde olur ınşallah hayırlısını ıste tatlım gelır ınşallah vardır onunda bı zamanı
canım kurdelam aklıma geldi sen yazınca bi arkadasım vardı pkolu oda sadece 1ay kullandı yanı hap bitiminden sonra hamıle kaldı
senın durumun nedir bilmiyorum gerci ama bu ilaç dusugu engellıyomus bide yumurta olusumuna yardım edıyomus (muş dıyorum cunku oyle duydum)
iyi geceler tatlı ruyalar canım benımmm... yarına goruszzz.. çok optummmm... melikecimmm
nerelisin zehra?
ben aslen eskısehırlıyım eşimin gorevi geregi izmit-gölcükyeız
bıraz buyusun ıstıyorum aslında ama belkı doğumdan sonra buyur benımde tesellım bu kocişin pek bı sorunu yok ama bu benım kendı takıntım hanı goğsu kuçuk olanlarda hep buyutmk ıçın uğraşıyo ya oyle bışey bızımkıde heralde sanırım sarkar emzırdıkten sonra bu arada sarkmasın dıye emzırmeyıp makıneyle sağıp verenlerde varmış ama bana çok mantıklı gelmıyo doğal ve anne kokusu gıbı olmaz dıye duşunuyorum napalım yerçekımı denen bışey var sonuçta:))takım olarak bışey alamıyorum ona sınrı oluyom bazen alt ve ust bedenım 1 beden değişiyo (neyse halımıze şukur elımız kolumuz sağlam amann ne olcek:)
ewet yaaa biz kendimiz takıyoruz nedensebüyük olanlarda bana diyoki delimisin napıcan kocaman popoyu biz eritmeye çalışıyoruz sen şişirmeye çalışıyosun diyorlar yok anacım bebişimden gögsümü esirgemem varsın sarksın hiç bişey ondan önemli değil teknoloji ilerledi nasıl olsa düşerse kaldırtırız ayollll walla ben 90 takıyorum göüsler biraz fışkırıyo üstten ama daha hoş duruyor alt tarafta normal oluyor aslında 95 tam karar ama alt büyük olur diye üstü sıkıştırıyorum manyak derecede çamaşır hastalığım var bütün para onlara gidiyor ama artık bi dur dedim kendime
öleyizdir canım benimm olsun kusum inşallah hayırlısıyla gelir melegin seninde cabucakkk
inşallah canım hepimizin melekleri çabucak gelsin bekletmesinler annelerinisiz ne kadardır bekliyorsunuz.??
venusten slm seker naber nasılsınnn
ya canım keşke o patişler bebişimin patişleri olsaydı ama maalesef ama olsun inş sana malum olmuştur bebikim nerden bilelim demi????Rabbim hayırlı bi zamanda hayırlı birer evlat versin hepimize inşallah..
selam dünyanın en güzel annesi iyiyim sen nasılsın ? bebiş nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?