2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canlarımm yarın eşim sabah 6 da göreve gidicek yaa bu bensiz hiç yatmıyoo sormayın basımın etini yedi hadi hadi demekten yarın sabah artık görüşmek üzere burda olurum inşalah hepinizi kocaman öptüm canlarım topik size emanet boş bırakmayın nolur sohbete devammm hepiniz rabbime emanet olun sizi çok seviyorum iyiki varsınızzzz

melike doktorum banada kalsiyum verdı benımde bel bacak ağrım kramp gıbı çok oluyodu kı hala çok ış yaparsam oturamıycak gıbı oluyorum resmen ama sanırsam bu hamılelık boyunca boyle olcak

güle güle tatlım iyi uykularrr

iyi geceler tatlı uykular tatlım benımde gozlerım kapanıyo valla bende uyuyım

ne olsun be canım meleğimizin gelmesini bekliyorum işte umutla sen nekadarlık hamilesin hayırlı olsun bu arada

amin tatlım benim inşallah cabucak gelir meleklerinizzz dualarım hep sizinleee
bizde 13 haftalık olduk teyzesi darısıda size olsun inşallahhh

oy oy maşaallah 3 ayınız dolmuş hayırlısı olsun inş.ya kıskanmak değil yanlış anlama ne olur ama bende istiyorum Allahım bendeeeeee nasip et Ya Rabbim

canım allah ısteyen herkese versın ınşallah sanada.melıkede bu topiği açtığında senın gıbı çok bebış ıstıyodu ve onun bebışı oldu allahın ıznıyle senınde olur ınşallah hayırlısını ıste tatlım gelır ınşallah vardır onunda bı zamanı

canım kurdelam aklıma geldi sen yazınca bi arkadasım vardı pkolu oda sadece 1ay kullandı yanı hap bitiminden sonra hamıle kaldı
senın durumun nedir bilmiyorum gerci ama bu ilaç dusugu engellıyomus bide yumurta olusumuna yardım edıyomus (muş dıyorum cunku oyle duydum)

inş canım bekliyoruz bakalım tatlı cadımı en kısa zamanda :)

melike doktorum banada kalsiyum verdı benımde bel bacak ağrım kramp gıbı çok oluyodu kı hala çok ış yaparsam oturamıycak gıbı oluyorum resmen ama sanırsam bu hamılelık boyunca boyle olcak

evet kusum nasıl agrı acısı cektim ama 3 gecedir bi ara gündüz de vurdu agrısı ayakta yürüyemedim aglamaktan helak oldum dedim sakat oldum galiba neyse cok sükür bugün daha iyiceydim ve rahat uyudum çok şükür rabbimeee

güle güle tatlım iyi uykularrr

tesekkürler balımmmm

iyi geceler tatlı uykular tatlım benımde gozlerım kapanıyo valla bende uyuyım

tesekküler fıstıgımmm

ayy canımsınnn hadi inşalah tatlışımmm inanki bizde çok istiyoduk 17.ci ayda önce allahımın sonra doktorumun sayesinde saolsun işinde bi numara cıktı valla aslında benim sorunum yoktu ama varmış yumurta tembelligi çokta önemli sorun deilmiş ama ben nedense hamile kalamayodum inşalah darısıda size olsun en kısa zamanda tatlım benimmmmm

aynen canım benim ama 3 müz hamile olmustukk ben katrem bide seymoşummm
inşallah sizede ugur getirir canım benim hayırlı evlatlar nasip eder hepinize yüce rabbimmm

hangi ilaç kusumm düşügü sadece prostegoran engeller klomen yumurta oluşumu ve catlaması için yardımcı bebegemm

iyi geceler tatlı ruyalar canım benımmm... yarına goruszzz.. çok optummmm... melikecimmm

teşekkürler melegimmm görüşürüz kuzusumm

nerelisin zehra?
ben aslen eskısehırlıyım eşimin gorevi geregi izmit-gölcükyeız

senin eşin ne iş yapıo kusum yoksa oda mı bizimki gibi poliss felanmı

ewet yaaa biz kendimiz takıyoruz nedense büyük olanlarda bana diyoki delimisin napıcan kocaman popoyu biz eritmeye çalışıyoruz sen şişirmeye çalışıyosun diyorlar yok anacım bebişimden gögsümü esirgemem varsın sarksın hiç bişey ondan önemli değil teknoloji ilerledi nasıl olsa düşerse kaldırtırız ayollll walla ben 90 takıyorum göüsler biraz fışkırıyo üstten ama daha hoş duruyor alt tarafta normal oluyor aslında 95 tam karar ama alt büyük olur diye üstü sıkıştırıyorum manyak derecede çamaşır hastalığım var bütün para onlara gidiyor ama artık bi dur dedim kendime

evet canım inanki onu hemen hamile olunca hissediyosun benimkilerde maşallah oluyolar yakında zatiii nuran sultanı da gecerrr

öleyizdir canım benimm olsun kusum inşallah hayırlısıyla gelir melegin seninde cabucakkk

inşallah canım hepimizin melekleri çabucak gelsin bekletmesinler annelerini siz ne kadardır bekliyorsunuz.??

canım ben 26/09/2009 da evlendim vajinusmustum bir süre onunla uğraştık tam düzene girecektiki trafik kazası geçirdik 3-4 ay hiç bişey yapamadık daha yeni yeni kaynatmaya başlıyoruz eşimle kazadan sonra hastanede açtım gözlerimi ve ilk aklıma gelen şu oldu Allahım iyiki hamile değildim yoksa bebeğimi kaybedebilirdim oldu o yüzden herşeyde bi hayır vardır rabbim onun zamanını belirlemiştir hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz rabbim isteyen herkese versin bir an önce walla bebişim ben ağustosto tatil dönüşü kaza geçirdim 3 ay ağrılarımın dikişlerimin iyileşmesini bekledik aralıkta yavaştan başladık aslında bu ay tam anlamıyla devam edeceğiz diye umuyorum bişey çıkmassa

ya canım keşke o patişler bebişimin patişleri olsaydı ama maalesef ama olsun inş sana malum olmuştur bebikim nerden bilelim demi???? Rabbim hayırlı bi zamanda hayırlı birer evlat versin hepimize inşallah..

amin inşallah olur olur hiç merak etme ne kadar zamandır korunmuyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…