2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evet az kaldı canım ışte bende onceden yoruluyom dıyodum ya şu an ıkı katı oldu yolda yururken sancılar gırıyo bazen karnım benden once gıdıyo zaten ıııı(

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ııııı az once tartıldım tartımın pılı bıtmıştı
gıttım aldım 1.5 aydır tartılmıyodum ve
sanırım çevredekılerın gazına gelıp aa hıç kılo
almamışın dıye dıye bende yedımde yedım
ve sonuç felaket 5.5 aylık hamıleyım ve 8 kılo almışım
atın benı denızlere artık dıyetteyım hamıle dıyetı
en azından şeker yemıyım gerçı yarım saat once
koca bı tablet çıkolata yedım bıde topkek
ama artık yemıycem yemıyım yanı ınşallah
off doktorada rezıl olcam valla:84::84:

canım suanda her ay 1 kilo alıom simdi 3 kilo aldım 4.cü ayıma girdim bakalım bu ay nolcekk

bu ay çok dıkkat et melıke bende ılk 4 ay 3 kılo aldım
ve şu anda şu 1.5 aydır yedımde yedım benım gıbı yapma
dıkkatlı ol canım bıde kan hapı verıyo doktor ya
off o hakkaten acayıp ıştah açıyo benım ıştahımı o açtı (

canım aslında bizimkisi normalmiş normalde ilk aylar ayda 1.5 kilo almamız gerekiyomus ben kk da çok okudum 12 haftalıgım 7 kilo aldım diye yazanı kusumm önemli olan saglıklı olmaları bebişimizin

anladım kusum zaten ilk 3 ay öle ondan sonra kilo alnıyomus ama mide bulantısı ne olmuyomus ya bu 4-5-6 aylarda kilo almamız normal bencede ben zaten kilom vardı hamile kaldım o yüzden çirkinleşirim die korkumm

emin ol benım kadar yoktur kılon 77 kıloyla hamıle kaldım şu an 85 kıloyum boyum 1.72 allahtan boyum kısa deıl yoksa bıldığın adıle naşit modeli olcam bıde dıyodum kı ınşallah 87 kıloyla doğururum nerde bu gıdışle 100 kılo olcam olmak bışey deılde sonrası ya sonra daha sonraa

bacım bende 80 la kaldımmm aramızda pek fark yokk bacım bende 100 ü göze aldımm

slm meloşum nasılsın kuzum...

slm bebegemm naber nasılsınn iyiyim seker eşimi bekliom sonrada alış verişe gidicezzz

hadı ya ıyı yanlız deılmışım sevınıyım o zaman

heee kısss sevin tabeeeee senmisin sadece öle olannn

cümleten iyi akşamlar kızlar
biraz yazdıklarınızı okudum
ama çıkmam lazım
öptüm

çıkıomusun güle gülee canımm yine beklerizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…