- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.881
kızlar siz siz olun bebeğiniz doğunca kaynananıza fazla karıştırtmayın sonra başa çıkamazsınızaranız ne kadar iyi olursa olsun hep bir mesafe koyun. topiğimi bir gezin canlı örnekleri görün derim...
http://http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/411724-ah-su-kaynanalar.html
günaydııın sizeeee
slm seker naber nasılsınnn
anacıımmmmm herkes gider mersine ben giderim tersinebana çok iyi gelmişti hap ama günden güne zayıflıyordum sırf o sebebten bıraktım yani zaten 2-3 tel kılım vardı onlarında kökünü kurutmuştu 3 ayda bir ağda yapar olmuştum şimdi hepsi coşmya başladı hapı bırakınca :78:oooo bebişim sen o minik fasulyenin peşinde koşarken kilon falan kalmaz bence
ayy hadi inşallah tatlım benim yaaa tek temennim bu vallaa şimdi hamilelikte aldıgım kilolarımı geri verem de yeter banaaaa
:)))
senin nie canon sıkkın melikecimmmmmmm
ZEHRAAAAAAA:)
nasılsın cnmm bebişine hastane çıkışları filan almışsın duydum :)
ay alışamadık daha bende benimkine kızım oğlum diyemiom die
bak seninkineden bebiş dedim
kızına neler aldınn
arada resimlerini koysanda gözlerimiz şenlense amaaa
ölesini kusummm valla ne bilim bi ara geliyo cok sıkılıyo canımmm ama şimdi iyiyimm
ayy canım dun bı anda çok uyku bastırdı yazmadan çıktım kusuruma bakma benımde aılem malatyalı ama ben ıstanbulda doğdum buyudum evlendım şımdıde 1.5 senedır ızmırdeyım canım
bende hep kuçuk olsada kuçuklere gore ne guzel çamaşırlar var ben ara dur 90 95 benımde gerçı minimiser kullanıyorum şımdı ahh ahhh
bebimizin canı solasun kusummm
ayy bende mı doğurduktan sonra doğum kontrol hapına başlasam hıç kullnmadım ama kesın bana kılo aldırır o korkuyomda doğum kontrol hapından
vala canımm dogum kontrol hapının olumsuz yönde etkilerini cok duydum ben asla kullanmayı düşünmüyorumm
aaa ölemiiiii :26::26: ne bilem ole dedıydı yada ben yanlıs anladım belkide
senın eşin gibi memur canım eşimde ancak askeri personelhatta şu avatarımdaki gemide görev yapıyor paşam
tünaydınnnnn 2009 gelınleriiiiinasılsınız canlarrrr
ancak girebildim bende ev işimi bitirdim ..
slm kusum naner nasılsınnnnn
kızlar siz siz olun bebeğiniz doğunca kaynananıza fazla karıştırtmayın sonra başa çıkamazsınızaranız ne kadar iyi olursa olsun hep bir mesafe koyun. topiğimi bir gezin canlı örnekleri görün derim...
http://http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/411724-ah-su-kaynanalar.html
neden üzgünsün canım inşallah önemli bişi yoktur
kızlar bişey sorucam kkda aradım ama bulamadım 3 gündür boynumda hafif bi ağrı vardı ve bi noktada kızarıklık oluşmaya başladı şimdi ise baya bi şişlik oluştu içinde iltihap var gibi ama biraz kurcalamaya çalışınca kırmızı kan oturur gibi olurya benek benek kırmızı böyle bir şey oluyor normalde bende hiç sivilce çıkmaz ergenlikte bile çıkmadı...bu çiban olabilirmi çünkü dokundukça acımaya başladınapıcamı bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı aranızda yada çiban nasıl oluşur onuda bilmiyorum
çok gecmiş olsun canım ihmal etme hemen bi saglık kurluşuna gitmeni tavsiye ederimmm
maşş. maş...annesi
nazar değmesin kızına sağlıkla giysin inş. tmm cnm akşama yada yarına
ne zaman müsait olursan eklee
ben hastayım zaten kız cicilerine
kendime pijama almaya giriyorum pembik hastane çıkışlarına takılıyor gözlerim
ay cnm sorma o yorulma meselesini ben çöktüm yaa önceden akşama kadar gezerdim
tın bişi olmazdı şimdi dün bi evi sildim süpürdüm 1 saat dışarı çıktım eve geldim
dedim bu nee yorgunluk yaa sanki oruçluymuşum gibii
ay annesiiiiii bayaaa olmuşsunuz siz maş.... 17 haftan kaldı hee hadi hayırlısıyla geçir inş..
17 haftanıda cnm
evt shekerr doğum yapmıştırda
napıyor acabaa bende merak ediyorum
inş. iyidirler anneli kızlı :)
bende hep kuçuk olsada kuçuklere gore ne guzel çamaşırlar var ben ara dur 90 95 benımde gerçı minimiser kullanıyorum şımdı ahh ahhh
olurmu bebişim nasıl güzel çamaşırlar var ahhhh ahhhh bi süre daha alamayacam yer gök dolu evderesimlerini atayım bir ara buraya çok şekerler hepsini alasım geliyor kendime hakim olamıyorum resimleriyle avunuyorum haziranda büyük bi taksidimiz bitecek o zaman kendimi frenlememe gerek kalmayacak basacam gaza
koy kız gerçı şu halımle ne gıysem yakışmazda koca göbeğimle ama olsun bende doğurduktan sonra alarım ınşallah:)
geneline kilo aldırıyormuş ama burada bi arkadaş daha vardı oda benim gibi her biyerini eritmiş inşallah sanada faydası olur bebişim denemeden bilemessin
aman korkuyomda doğum kontrol haplarından ben kullanmıyım en ıyısı.
bencede kotuluk ıçın deıl ama herkesın yerını bılmesı herzaman ıçın en ıyısı
melikecim kaç kilo aldınki ???
canım suanda her ay 1 kilo alıom simdi 3 kilo aldım 4.cü ayıma girdim bakalım bu ay nolcekk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ııııı az once tartıldım tartımın pılı bıtmıştı
gıttım aldım 1.5 aydır tartılmıyodum ve
sanırım çevredekılerın gazına gelıp aa hıç kılo
almamışın dıye dıye bende yedımde yedım
ve sonuç felaket 5.5 aylık hamıleyım ve 8 kılo almışım
atın benı denızlere artık dıyetteyım hamıle dıyetı
en azından şeker yemıyım gerçı yarım saat once
koca bı tablet çıkolata yedım bıde topkek
ama artık yemıycem yemıyım yanı ınşallah
off doktorada rezıl olcam valla:84::84:
bu ay çok dıkkat et melıke bende ılk 4 ay 3 kılo aldım
ve şu anda şu 1.5 aydır yedımde yedım benım gıbı yapma
dıkkatlı ol canım bıde kan hapı verıyo doktor ya
off o hakkaten acayıp ıştah açıyo benım ıştahımı o açtı(
canım aslında bizimkisi normalmiş normalde ilk aylar ayda 1.5 kilo almamız gerekiyomus ben kk da çok okudum 12 haftalıgım 7 kilo aldım diye yazanı kusumm önemli olan saglıklı olmaları bebişimizin
anladım kusum zaten ilk 3 ay öle ondan sonra kilo alnıyomus ama mide bulantısı ne olmuyomus ya bu 4-5-6 aylarda kilo almamız normal bencede ben zaten kilom vardı hamile kaldım o yüzden çirkinleşirim die korkumm
emin ol benım kadar yoktur kılon 77 kıloyla hamıle kaldım şu an 85 kıloyum boyum 1.72 allahtan boyum kısa deıl yoksa bıldığın adıle naşit modeli olcam bıde dıyodum kı ınşallah 87 kıloyla doğururum nerde bu gıdışle 100 kılo olcam olmak bışey deılde sonrası ya sonra daha sonraa
bacım bende 80 la kaldımmmaramızda pek fark yokk bacım bende 100 ü göze aldımm
sizlerede slm arkadaşlar....
su perisi bi hg yok mu
slm meloşum nasılsın kuzum...
hadı ya ıyı yanlız deılmışım sevınıyım o zaman
cümleten iyi akşamlar kızlar
biraz yazdıklarınızı okudum
ama çıkmam lazım
öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?