- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.921
anacımmmm iyice korktum şimdi hamilelikten ben 53 kg dayım boyumda 1,70 çok mu kilo alırım bende eyvah eyvahnormali nedir peki kaç kilo almak gerek hamilelikte ????
sen ıyı zayıfmışın canım 10 13 kg arası dıyolar ama zayıf olanlar verıyolar aldıkları kıloyu hemde hemencık benım gıbı tombik napar bılmıyom
sende verirsen inşallah bebişimboşver sağlığın yerinde olsunda kilo verilir ben bütün kilolarımı popoya doğru alsam süper olur onlar gitmesede olur yawwwww annem bana 48 kilo ile hamile kalmış 65 kilo olmuş ama hatun şimdi 83 lerde kilo falan bi yana kızlar inşallah çok kolay doğumlar yaparsınız allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin dün akşam bi dizide gördüm kadın kızı olsun diye limon yiyordu bol bol bendemi öyle yapsam acep :76:
aynen bende dolapda ne var ne yok veriyom komşuya...
valla kuzum durabildiğim kadar duracam...
kızla çok bunalıyom burda..
orda kalabalığız bana yükü olmaz..
aaaaaaaaa
cnm millete ne bakıyorsun
boşver sen kafana göre takıl çok ekmek yeme birşey olmaz inş.
ayyyyyy korktum şimdik bensana akıl verirken çok kilo almıyım
ay üjbujuk aylık hamişim 1 kilo aldım :S nası aceppp
benim hedefim ONNNNN kilo inş. geçmem 10 u
ayyy sen nasıl 80sin kız zayıf görmüştüm seni resmindeeeeeee
amaaa 20 kilo almaa ççççççççokkk o çoooooook
ay almayalım ay büyük konışmıycam
sıkılmaa melikoşşş
bis varıs burda
al
sanaaaaaaa
anacımmmm iyice korktum şimdi hamilelikten ben 53 kg dayım boyumda 1,70 çok mu kilo alırım bende eyvah eyvahnormali nedir peki kaç kilo almak gerek hamilelikte ????
iyiakşamlar kızlar nasılsınız?boşverin takmayın kiloları verirsiniz inşllh.Bende bildiginiz gibi eşimle 2 haftadır onlarla görüşmüyoruz arayan soran yok bizde aramıyoruz suçlu olan onlar suçlarınıda anlıcaklarını sanmıyorum.kısmet olursa saglık sorunlarını hallttikten sonra işe bakıcam çalışmayı istiyorum.bakalım Allah gönlümüzce versin hepimizin öpüyorum hepinizi görüşürüz
hoşegldınn canımmmmm
eşin ve sen fenerlımısınız yoksa?
hadi yaa okadar soguk varmııı...burası + larda ama ben usuyorum yınede..
biri topık açmıs 70000 demısss aha bölee kaldım
tabıkı herkesın kesesıne göreeebiz fazla pıntıymısız anlasılan hesaplıyorum hesaplıyorum henuz okadara cıkartamadım
ben şunu bılıyorum cevremde tabee... yıdıkce yırsın sonaa kıloarı alırsınanacımmmm iyice korktum şimdi hamilelikten ben 53 kg dayım boyumda 1,70 çok mu kilo alırım bende eyvah eyvahnormali nedir peki kaç kilo almak gerek hamilelikte ????
hoşgeldınnnn canımmmmmmiyiakşamlar kızlar nasılsınız?boşverin takmayın kiloları verirsiniz inşllh.Bende bildiginiz gibi eşimle 2 haftadır onlarla görüşmüyoruz arayan soran yok bizde aramıyoruz suçlu olan onlar suçlarınıda anlıcaklarını sanmıyorum.kısmet olursa saglık sorunlarını hallttikten sonra işe bakıcam çalışmayı istiyorum.bakalım Allah gönlümüzce versin hepimizin öpüyorum hepinizi görüşürüz
aboooo baya sogukk deseneee...ben beşiktaş kusummm:82:
eşim fenerrrrrr
evet yaa neymiş burası dondurucu bi hava resmen dün gecede tir tir titredimm
hadi yaaa nasıl bi dügünmüş bak merak ettim şimdi kuzum sanırım çıragan sarayını tutmuşlarrr
aboooo baya sogukk deseneee...
bende GSliyim eşimde aynı takım tutar fblı arkadaslarlada bolbol dalga gecerızz malum hala daha kupa alacak saygıdeger vatandaşlar
ayy varya benımde aklıma ilk orası geldı vallaha hatta yazcaktım vazgectım sonaaa :)))
benım bi akrabam var nası dıyım çok zengınler hersey ayaklarının altında ama hiç huzurları yok.. sevgi yok.. gostermelık saygı var ne bılım yaaa diyorum öyle yasıcama evimde huzurum olsun..esime sevgim daim olsunbunlardan daha guzel bisey yok bence
ben şunu bılıyorum cevremde tabee... yıdıkce yırsın sonaa kıloarı alırsın) ama kılo almamak için hamişkene hergun 30dk yurumen lazım .. benım 2 arkadasımda suan tığ gibiler arkadan baksan kız gibi bişeylerı yok onden sadece gobuste sankı bırı top koymus oraya
hoşgeldınnnn canımmmmmmbi karsılamadık senınle yawss...
onlar arayıp sormuyorsa sızde aramayın canım bosver,in yine siz bılırsınızde..
ayy bende de bu aralar bı çalısma istegı varkı sorma
3.sınıftan 1;4.sınıftanda 3 dersım var onlarıda vereyım hayırlısıylaada kpssye bende demir atayım artıkbensiz ourmu hiç bende bakem bi ne var ne yookkk...
melike sankı sen kpss ye gırmıştınmı yanlışmı hatırlıyorum
bende gırdımde tam bı fıyasko oldu tabı çalışmayınca boyle olması normal
benımde çok çalışasım var hamılelıkten mi acaba:)
bu arada 700000e duğunmu mıllı servet gerçı herkesın mali
durumu farklı o kadar param olsa ev alırdım heralde gerçı o kadar
parayı duğune vermeye kıydıktan sonra ev deıl köşküm olurdu heralde
evet kusum ama bende hiç çalışmadıgım için güme gettüüü 90 almadıktan sonra fasoooo
ben hep tatlı yıyodum hala da oyleyım ama kızım olcak bunun yemekle bi alakası yok sanırsam bende hep oğlum olcak heralde dıyodum
fenevvv 28.yılıda kapattıayyyy canım sormaaa yaaa eşim suanda sinirden ikiye catladıııı fener malatyaya yenildüüü çünküüü bende dalga geciom al benden de okadar diyoooooo
ay okadar param olsa dusunmekten deliririm sonra o paraylada tımarhanede bakıma aldırım kendımımelike sankı sen kpss ye gırmıştınmı yanlışmı hatırlıyorum
bende gırdımde tam bı fıyasko oldu tabı çalışmayınca boyle olması normal
benımde çok çalışasım var hamılelıkten mi acaba:)
bu arada 700000e duğunmu mıllı servet gerçı herkesın mali
durumu farklı o kadar param olsa ev alırdım heralde gerçı o kadar
parayı duğune vermeye kıydıktan sonra ev deıl köşküm olurdu heralde
ben şunu bılıyorum cevremde tabee... yıdıkce yırsın sonaa kıloarı alırsın) ama kılo almamak için hamişkene hergun 30dk yurumen lazım .. benım 2 arkadasımda suan tığ gibiler arkadan baksan kız gibi bişeylerı yok onden sadece gobuste sankı bırı top koymus oraya
anacım hamileliktede tombişlik yakışıyor yawwwben doğru dürüst bişey yemiyorum çok seçiciyim ama o zaman mecbur yemem gerek
hımm bilemem valla.. :26:anacım hamileliktede tombişlik yakışıyor yawwwben doğru dürüst bişey yemiyorum çok seçiciyim ama o zaman mecbur yemem gerek
allahın takdiri tabiki herkes bişey söylüyorözel olacak biraz ama kaç ay korunmadan oldu bebiş ?
anacım hamileliktede tombişlik yakışıyor yawwwben doğru dürüst bişey yemiyorum çok seçiciyim ama o zaman mecbur yemem gerek
tabi süt iç yoğurt ye et ye peynır ye hepsını ye aslında ben bunların hepsıne bayılıyorum halımden bellı tabı bayıldıgım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?