- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.961
valla kusum benim kayınım 87. puan aldı maşallah diyem hata zaman olsaydı daha cok alırdım diyo90 alan varmıdırkı kız benım çevremde dershaneye falan gıdıp gıren arkadaşlarım bıle çok duşuk puanlar almış hatta benım onlara nazaran yuksek çok şaşırtıcı ama:)helal olsun 90 alanlarada
venusten,melike nere kayboldu hemencik... :82:
bişi dicektım unuttum
melikenın kocası fenerli yaa onu teselliye gitmiştir
bebısının cinsiyetı belli oldumu bayanseyma?? melikeyle aynıydı galiba sızın hamıs zamanlarınız ?
şeymacım aile derken eşimin ailesi kayınvaldeden çekiyorumda onu paylaşmıştım arkadaşlarla geçende şuan görüşmüyoruz zaten bişey yaptıkları yok naptıklarındanda haberimiz yok görüşmedigimiz için.böyle daha huzurluyum sanırım.derlerki kaynanadan görümceden çekiyorum diyenler var.bende kaynana eşini kaynımı yönlendirip benim eşimle aralarını açtırdı öle bi şeytanyani biz üçündende çekiyoruz konuştumu üçü konuşuyo küstümü üçü küsüyo kimsenin şımarıklıgını çekecek halde degilim oyüzdende görşmemek en hayırlısı şeymacım.sendedemi problemler vardı yanlış hatırlamıyosam?sende kendine dikkat et canım üzme bişeye
günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
hımm bilemem valla.. :26:
benım suan boyum olmasa zaten vahh halımeee (183 boyum var) evlenmeden önce 65tım evlendım 75e cıktımbenımde popom yok (( bi gobemmm var sormaaaa ( gelen giden hamilemisin dıooo sinirr oluyorum vallaaa....
tombişlik yakısıyor haklısında sonrası gerı vermek zor oluyor cunku bebıs dogduktan sonra hemen diyet yapamıyorsun malum emzırceksın 6 ay en az.. bide tombişlikten sonrası derı iyice bollaşıo (tarıf super ama demı) o deriyi tekrar eskı halıne getırmekde güç olur ,,gergın durması acısından..
2 ay tatlım ama ben doğum kontrol hapı kullanmadım hıç benle beraber bı arkadaşımda o hap kullanıyodu bıraktı onunda 6 ay sonra hamıle kaldı.
tabi süt iç yoğurt ye et ye peynır ye hepsını ye aslında ben bunların hepsıne bayılıyorum halımden bellı tabı bayıldıgım ya
ben hapı bırakalı 3 aydan fazla oluyor ama boş geçti çoğu zaman çünkü trafik kazası geçirmiştim kasığımdaki ağrı ara ara hortluyodu o zamanlarda bişeycikler yapamıyodum Allaha şükür son 1 ay ağrım sızım yok hayırlısını diliyorum Allahtan ama kocişle dün akşam yine konuştuk bebiş olayını illa 2012 de olsunmuş bende bu sene olsun istiyorum bi deneyelim Allah korusun ya sonra olmazsa hep duyuyoruz arkadaşlar ertelemiş bidaha olmamış hala tedavi oluyorlarmış...kocamı kandırıp kalcam çok hain planlarım var
allahtan süt ve süt ürünlerine bayılıyorum etide seviyorum en önemlilerini yiyomuşum ben o zaman bebişi doyurabilirim demekki sadece sütlü tatlıyı hayatta ağzıma sürmem
VENÜSTEN-----
arkadaşım mrh ben seni neden tanımıyorum acep:18:
okadar geliyorum topiğee sen hangi araa zırt geldin burayaa:)
cnm sen de 2009 gelinisin sanırsam galibaaa
hşg.aramızaaa:))
venusten,melike nere kayboldu hemencik... :82:
bişi dicektım unuttum
merhaba canımcım hoşbuldumkapı açıktı daldım içeri melikecim sağolsun çok güzel ev sahipliği yaptı bende sizleri tanımıyorum yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum :87:evet bende 26/09/2009 da evlendim ve halan çoluk çocuğa karışamadık eşim tutturdu köpek alacam diye neymiş ortada bişeyler dolansınmış bende bebk istiyorum diyorum bilmiyorum sonumuz ne olacak yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sevgiler
hehe hşg. tekrar cnm
erkeklerin bazıları çocuktan korkuyor sanırım
ben eşimi zor bela ikna ettim oda istemiyorduu
ama şimdi hiçde istemiyor gibi değil hakkında hayırlısı olsun
işte bilemiyorsun ki cnm kimileri aylarca ben gibi:44:
kimileri yıllarca bekliyor:18:
eğer istiyorsan eşinde ikna olur benimde niyetimde yoktu bebek
taaaakii burdaa bir topik açılana kadar
topiğin adında
haziran -temmuz -ağustosta hamile kalmak isteyenlerdi beni gaza verdiler
ama ne temmuz ne ağustos ne haziran ne eylül gitti
ekimde tuttu
iyikide tuttmuş cnm güzel birşey yani şimdi 13 haftayı geçtik
üçbuçuk ay olucak hamileliğim allah isteyen tüm herkese nasip etsin
sanaada kısa zamanda amaa şuda var
kadın istedikten sonra eşinide birşekilde istettiriyor:)
bence genç anne olmak en güzeli
ayy canım bızım esımın ailesıyle gelecekte yasayacaklarımızı siz yasamıssınız yani.. aramayın bosverın..zaten esın arıcak olsa arar senın bile habrın olmadan.. evlat kıymetınden yoksun vicdansız insanlar yaa..üzüldüm canım yaaa...
benımkısı arkadasla evet ama ailemızdede çok mevcut bunladan..
ahh canımmm k.valdem gelmiş bana cocuk yapmayın masraf olur dediii nası içime oturdu o lafı anlatamam 3ay boyunca ağladım çok gucume gitti cunku(( hızını alamamıs hanfendı annemlere arayıp kızınız yeterınce masraf (çalışmıyorumya) cocuk olursa masraf ikiye katlanır demıs.. okadar uzuldumkı canım hadi benım canımı yakıooo ailemden ne istio annemden (bızımkıler torun dıye yanıp tutusurken) çok ağladımmm ben çok uzdu benı gücendim en sonunda kafaya taktak zona oldum.. şimdide panık atagım var işte bi bu gecmedi
hee bırıncılıkler bizde desene
önde oturmak nası bi duygu bende bilmiyorum ınanki
hayır cnm olmadı daha sevgililer gününden 2 gün önce randevumuz var
inş. ozaman öğrenices:)
göstertirse tabüüü
hımmm ..
unutmuştum hatırladım cnmm
aman ii yapmışsın ya eşin ya ailesi aman ailesiyle görüşme olsun bitsin
of ztn herşeyi allahrızası için yapıyorum yoksa
bir kalemde silicemde bende silinmiyor işdee
bizdede şimdi çocuk doğucak ev meseleleri var cnm nolcak bilmem
günaydın cnmmm napınn
herkeze selamm.bayadır yazamadım.geçmişi okum dedim bitiremedim bir kısmını okudum
benimde 160 :))
canım görüşmemekle en iyisini yapıyorsunnn
yok ya azmettikden sonra sende verirsin
bnce yürümekle hiç alakası yok.benim yürüdüm kadar kimse yürümemiştir hamilelikde.ama 23 kg aldım.ilk 3.ayımda 7 kg almıştım.doktorlar yuh çekiyordu bana.rejim bile verdiler yapmadım ama:)) gece kalkıp tatlı yiyip yatardım.ama pişmanım bacaklarım çok çatladı kg kaldıramadı vucut.50 ile hamile kalmıştım şimdi düştü kilom ilk beş ayda verdim 55 e düştüm.bir daha kinde dikkatli olcam ama.tavsiye etmiyorum aşırı yemeyi.ben almam sandım hep yerdim almazdım.ne oldu anlamadım
günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
amanın minik fasulyecik 3,5 aylık olmuş ne güzel bir duygudur kimbilir Allah kolay doğumlar nasip etsin yawru kuşum inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınkocişim aslında istiyor ama çocuk öncesi biraz daha hayatımızı yaşayalım derdinde gerçi kendine göre oda haklı evelndik bir dünya borç harç oldu herşeyi kıstık bir an önce borçlarımızı kapatalım diye birde ben vajinusmustum onu hallettik kaza geçirdik bi gün yüzü göremedik evliliğimizin tadını çıkaramadık aslında ama bi yandanda diyorum olsun bir an önce karışığım yani bu aralar hamişleri görünce içim gidiyo bende bende diyorum hemen
canım zaten Allah rızası için konuştum ebnde şimdiye kadar yoksa okadın bi yabncı olsa yüzüne bakmazdım onun.Bence insanın sabrı biyere kadar silinmesi gerekiyosa silerim ben.çünkü evlilik haytına yansıyosa huzurun kaçıyosa Allah kimin haklı oldugunu görür butür olaylar varsa zaten görüşmemeniz en iyisi.Ev meselsi derken miras meselesimi?hakkında hayırlısı olsun canım inşllh zor günlerde geçer
sağol canım.seninde cuman hayırlı olsun.herkezin olsungünaydınlarrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
a.s canım nasılsın?umarım iyisindir bebişinde iyidir inşllhkendine iyi bak canım görüşrüüz
canım benımm ama suda varkı amann nasılsa egzersız yapıyorum yada yuruyorum dıyıp yedıklerımızın 2 katını yersek tabıkı daha fazla kılo alabilriizbnce yürümekle hiç alakası yok.benim yürüdüm kadar kimse yürümemiştir hamilelikde.ama 23 kg aldım.ilk 3.ayımda 7 kg almıştım.doktorlar yuh çekiyordu bana.rejim bile verdiler yapmadım ama:)) gece kalkıp tatlı yiyip yatardım.ama pişmanım bacaklarım çok çatladı kg kaldıramadı vucut.50 ile hamile kalmıştım şimdi düştü kilom ilk beş ayda verdim 55 e düştüm.bir daha kinde dikkatli olcam ama.tavsiye etmiyorum aşırı yemeyi.ben almam sandım hep yerdim almazdım.ne oldu anlamadım
hayır cnm olmadı daha sevgililer gününden 2 gün önce randevumuz var
inş. ozaman öğrenices:)
göstertirse tabüüü
ablamda hamıleyken hiç sütyen takmamıs canım sonrası malum..gouslerı sarkmış..daha sarmasın dıyede cocugunu emzirmemiş.. şimdi o cocukta hastaneden cıkmıo valla hep hasta hep hasta.. direk mamaya baslatmak yerıne emzirseydı belkı suan daha saglıklı olcaktı neysee yanı hamılelıkte sutyn takmakta onemliymiş..ayyyyyy bende ondan korkuyorum o boşalan deri ne olacak öyle göüsler de özellikle amuda kalkıp ters durmak lazım yerçekimine karşıoooo anacım sende boy pos endam var kilo belli olmazki sende
anne baba tarafta uzun benımkısıde , ama benı annem tarafa benzertırler ..hatta lisede bi cocuk vardı ıkımızde nası dıyım anne tarafından amca torunlarıyız..ama bızı kardes sanarlardıhacı sen nerelisin öyle bizdede uzun çok ama genelde erkeklerde boy selvi hepsi 1,90 üstü... tüm kızlar 1,70 civarında anne tarafımdanbaba tarafıda boy fakiri en uzun boylu olan babam oda 1,90 civarı amcalarımı hiç demiyim kısalar
anca gelebıldım valla..bugun kociş gelecekte akşamageldim anacımda sen gitmişsinseranat yapayım belki daha çabuk gelirsin :94:yoksa iğne var
aynen öyle yapıuyorum artık canım cunku napıosam kendı saglıgıma ettımay canım benim senin adına gerçekten üzüldüm.o nebiçim laf öyle ona neymiş çocuk işi omu doguyrackamış?anlamıyorum bu kaynanaları yaAllahtan korkan insan olslar bunu yapmazlar.güya benimkilerde namzında niyazında ben onların gerçekten Allah için yaptıklarını düşünmüyorum.Allahı bilen insan yetim bir insana suçsuz günahsız bi insana zulüm etmez.Sende kendini ezdirme onun inadına dogur onlar karar veremez senin çocuguna.eşin ve sen ayrı fertlersiniz.karıştırmayın özel hayatınıza tavrını koyarsan bişey diyemez herhalde.Allah yardımcın olsun canım.Allaha bol bol dua et ve böylelerini Allaha havale et öpüyorum seni görüşürüz
sağoll baharcımmmm... sanada Hayırlı Cumalarrrkızlar hepinize hayırlı cumalar,Allah dualarımızı kabul etsin inşllh
kızlarrr cümleten selamlar
kasvetlimmmm
tatlım ben kaçıyorum seni gördüm bbi selam vereyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?