2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

valla kusum benim kayınım 87. puan aldı maşallah diyem hata zaman olsaydı daha cok alırdım diyo

venusten,melike nere kayboldu hemencik... :82:
bişi dicektım unuttum

melikenın kocası fenerli yaa onu teselliye gitmiştir

aynenn kusummm bi teselli ettimki hiç sormaaa

bebısının cinsiyetı belli oldumu bayanseyma?? melikeyle aynıydı galiba sızın hamıs zamanlarınız ?

hayır cnm olmadı daha sevgililer gününden 2 gün önce randevumuz var
inş. ozaman öğrenices:)
göstertirse tabüüü

hımmm ..
unutmuştum hatırladım cnmm
aman ii yapmışsın ya eşin ya ailesi aman ailesiyle görüşme olsun bitsin
of ztn herşeyi allahrızası için yapıyorum yoksa
bir kalemde silicemde bende silinmiyor işdee
bizdede şimdi çocuk doğucak ev meseleleri var cnm nolcak bilmem

günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr

günaydın cnmmm napınn

ayyyyyy bende ondan korkuyorum o boşalan deri ne olacak öyle göüsler de özellikle amuda kalkıp ters durmak lazım yerçekimine karşı oooo anacım sende boy pos endam var kilo belli olmazki sende

VENÜSTEN-----
arkadaşım mrh ben seni neden tanımıyorum acep:18:

okadar geliyorum topiğee sen hangi araa zırt geldin burayaa:)

cnm sen de 2009 gelinisin sanırsam galibaaa

hşg.aramızaaa:))

merhaba canımcım hoşbuldum kapı açıktı daldım içeri melikecim sağolsun çok güzel ev sahipliği yaptı bende sizleri tanımıyorum yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum :87:evet bende 26/09/2009 da evlendim ve halan çoluk çocuğa karışamadık eşim tutturdu köpek alacam diye neymiş ortada bişeyler dolansınmış bende bebk istiyorum diyorum bilmiyorum sonumuz ne olacak yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sevgiler

yok canımmm yaa ailemızden kaynaklaıo ben dahil bütün çocuklar hiç bizaman ılokuldaykene ön sırada oturmamısızdır hep arkalardaydık ön sıralara hasret kaldık
ben ilkokul 5te 170 tim ailede kızlardan en uzun ben benden sonrasıda benı gecmeye çok azimli olan halamın kızıda 178 erkeklerdede en uzun 200 ölee yani..
neysekı kocam benden 5cm uzun , topuklu gıyme imkanımda var yaneee
10 kıloyu gobeme aldım sanırım bende [/QUOTE]

hacı sen nerelisin öyle bizdede uzun çok ama genelde erkeklerde boy selvi hepsi 1,90 üstü... tüm kızlar 1,70 civarında anne tarafımdan baba tarafıda boy fakiri en uzun boylu olan babam oda 1,90 civarı amcalarımı hiç demiyim kısalar

hehe hşg. tekrar cnm
erkeklerin bazıları çocuktan korkuyor sanırım
ben eşimi zor bela ikna ettim oda istemiyorduu
ama şimdi hiçde istemiyor gibi değil hakkında hayırlısı olsun
işte bilemiyorsun ki cnm kimileri aylarca ben gibi:44:
kimileri yıllarca bekliyor:18:
eğer istiyorsan eşinde ikna olur benimde niyetimde yoktu bebek
taaaakii burdaa bir topik açılana kadar
topiğin adında
haziran -temmuz -ağustosta hamile kalmak isteyenlerdi beni gaza verdiler
ama ne temmuz ne ağustos ne haziran ne eylül gitti
ekimde tuttu
iyikide tuttmuş cnm güzel birşey yani şimdi 13 haftayı geçtik
üçbuçuk ay olucak hamileliğim allah isteyen tüm herkese nasip etsin
sanaada kısa zamanda amaa şuda var
kadın istedikten sonra eşinide birşekilde istettiriyor:)
bence genç anne olmak en güzeli

amanın minik fasulyecik 3,5 aylık olmuş ne güzel bir duygudur kimbilir Allah kolay doğumlar nasip etsin yawru kuşum inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın kocişim aslında istiyor ama çocuk öncesi biraz daha hayatımızı yaşayalım derdinde gerçi kendine göre oda haklı evelndik bir dünya borç harç oldu herşeyi kıstık bir an önce borçlarımızı kapatalım diye birde ben vajinusmustum onu hallettik kaza geçirdik bi gün yüzü göremedik evliliğimizin tadını çıkaramadık aslında ama bi yandanda diyorum olsun bir an önce karışığım yani bu aralar hamişleri görünce içim gidiyo bende bende diyorum hemen

ay canım benim senin adına gerçekten üzüldüm.o nebiçim laf öyle ona neymiş çocuk işi omu doguyrackamış?anlamıyorum bu kaynanaları yaAllahtan korkan insan olslar bunu yapmazlar.güya benimkilerde namzında niyazında ben onların gerçekten Allah için yaptıklarını düşünmüyorum.Allahı bilen insan yetim bir insana suçsuz günahsız bi insana zulüm etmez.Sende kendini ezdirme onun inadına dogur onlar karar veremez senin çocuguna.eşin ve sen ayrı fertlersiniz.karıştırmayın özel hayatınıza tavrını koyarsan bişey diyemez herhalde.Allah yardımcın olsun canım.Allaha bol bol dua et ve böylelerini Allaha havale et öpüyorum seni görüşürüz

canım zaten Allah rızası için konuştum ebnde şimdiye kadar yoksa okadın bi yabncı olsa yüzüne bakmazdım onun.Bence insanın sabrı biyere kadar silinmesi gerekiyosa silerim ben.çünkü evlilik haytına yansıyosa huzurun kaçıyosa Allah kimin haklı oldugunu görür butür olaylar varsa zaten görüşmemeniz en iyisi.Ev meselsi derken miras meselesimi?hakkında hayırlısı olsun canım inşllh zor günlerde geçer

a.s canım nasılsın?umarım iyisindir bebişinde iyidir inşllhkendine iyi bak canım görüşrüüz

çok geçmiş olsun cnm sanadaa
amin cnm hepimize inş..
8-9 aylık evlisiniz sanırım
eşinde haklı sanırım ben 2 sene bebek istemiyordum aslındada
annemin gazına geldim :)))
senin içinde hayırlısı olsun cnmm

evt haklısın bende
allahrızası için yapıyorum
ben ailemden bunu gördüm çünküü
yok ne mirası cnm kayınvalidede pederde yaşıyo
sadece ev alıcaklar bize naz yapıyorlar erteliyorlar canımı sıkıyorlar işte
allah sen sabır ver

günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr
sağol canım.seninde cuman hayırlı olsun.herkezin olsun
a.s canım nasılsın?umarım iyisindir bebişinde iyidir inşllhkendine iyi bak canım görüşrüüz

sağol canım iyiyim.bengiyle ugraşıyorum,oda iyi. bir değişiklik yok.dün doğum günümdü kocam bana süprüz yapmış.ilk evlendimizdeki doğum günümü unutmuştu ama.bu sefer öyle çok hatırtlattım ki mıh gibi kazındı aklına garibimin.neyse çok sevindirdi ama beni.

sen napıyorsun nasılsın kaynananlarla görüşmüyormuşsun oh en iyisini yapıyorsun

canım benımm ama suda varkı amann nasılsa egzersız yapıyorum yada yuruyorum dıyıp yedıklerımızın 2 katını yersek tabıkı daha fazla kılo alabilriiz tek yuruyusle zayıf kalınmıyor yani..yıdıklerımızede dıkkat etmemız gerekecek
hayır cnm olmadı daha sevgililer gününden 2 gün önce randevumuz var
inş. ozaman öğrenices:)
göstertirse tabüüü
hayırlısı olsun tatlım.. Allah gonlunden gecen cinsiyeti gösterırsın insallah

ayyyyyy bende ondan korkuyorum o boşalan deri ne olacak öyle göüsler de özellikle amuda kalkıp ters durmak lazım yerçekimine karşı oooo anacım sende boy pos endam var kilo belli olmazki sende
ablamda hamıleyken hiç sütyen takmamıs canım sonrası malum..gouslerı sarkmış..daha sarmasın dıyede cocugunu emzirmemiş.. şimdi o cocukta hastaneden cıkmıo valla hep hasta hep hasta.. direk mamaya baslatmak yerıne emzirseydı belkı suan daha saglıklı olcaktı neysee yanı hamılelıkte sutyn takmakta onemliymiş..
sağoll cnm tşklerrr ama ne varki hepsi göbemde birikmiş durumda , havalar biraz daha ısınsında egzerız yapmaya dısarı atıcam kendımı
anne baba tarafta uzun benımkısıde , ama benı annem tarafa benzertırler ..hatta lisede bi cocuk vardı ıkımızde nası dıyım anne tarafından amca torunlarıyız..ama bızı kardes sanarlardı o derece benzıoruz canım Eskişehirliyim canım aslen baba taraftan bulgarstan göçmeniyim..
geldim anacımda sen gitmişsin seranat yapayım belki daha çabuk gelirsin :94:yoksa iğne var
anca gelebıldım valla..bugun kociş gelecekte akşama evi temızlıyom bi yandan pasta borek sever benım kocem ölee hamur işlerini.. 5 gibide aksam yemegını yapcam..8de evde olur sanırım.. ascık hasret gidercez 1hafta kalıp gerı donecek gemisine

ayy iğne deme kısss zaten sol kolum hala acıoo , carsamba gunu rahim ağzı kanserı asısı oldumda sanırım kendımı çok kasmısım iğne vurulurken (korkarımda ascık )daha gecmedi ağrısı ((
aynen öyle yapıuyorum artık canım cunku napıosam kendı saglıgıma ettım Allaha havale ettım gitti hepsini..
maalesef canım cocukta yapamıyoruz oğlu onun lafını dınlıyor.. aslında cok istiyorum anne olmayı ama kısmet belki 4yıl sonra ..istemezsede cocuk isteyen bırıyle evlenırım artık
hatta esıme annenın su lafını kırıldım dedıgımde bana annesını savunacak kadar (ben çok alınganımdır zaten ,annesının dedıklerını cımbızla sececek kadar fesatımda!!! ) ozaman anladımkı ben bu yolda tekiiimmmmm
kızlar hepinize hayırlı cumalar,Allah dualarımızı kabul etsin inşllh
sağoll baharcımmmm... sanada Hayırlı Cumalarrr Gonlunden gecen dualar kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…