- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #4.941
iyiakşamlar kızlar nasılsınız?boşverin takmayın kiloları verirsiniz inşllh.Bende bildiginiz gibi eşimle 2 haftadır onlarla görüşmüyoruz arayan soran yok bizde aramıyoruz suçlu olan onlar suçlarınıda anlıcaklarını sanmıyorum.kısmet olursa saglık sorunlarını hallttikten sonra işe bakıcam çalışmayı istiyorum.bakalım Allah gönlümüzce versin hepimizin öpüyorum hepinizi görüşürüz
biri topık açmıs 70000 demısss aha bölee kaldım
tabıkı herkesın kesesıne göreeebiz fazla pıntıymısız anlasılan hesaplıyorum hesaplıyorum henuz okadara cıkartamadım
evet sekerimm orda rahat edersin haklısınn
hee kısss boyum uzunn allahtan hiç belli olmuyoo tam aksine herkes zayıflamışsın dioo hamile olduktan sonra halbuki 3 kilo aldımm şimdikkkk
yok bee korkma kuzum herkesin bünyesi farklıdır unutmaaa
evet kusumm hep beraber spor yaparız gariiisen napıyon naıslısn kusummm
ben beşiktaş kusummm:82:
eşim fenerrrrrr
evet yaa neymiş burası dondurucu bi hava resmen dün gecede tir tir titredimm
allahın takdiri tabiki herkes bişey söylüyorözel olacak biraz ama kaç ay korunmadan oldu bebiş ?
hımm bilemem valla.. :26:
benım suan boyum olmasa zaten vahh halımeee (183 boyum var) evlenmeden önce 65tım evlendım 75e cıktımbenımde popom yok (( bi gobemmm var sormaaaa ( gelen giden hamilemisin dıooo sinirr oluyorum vallaaa....
tombişlik yakısıyor haklısında sonrası gerı vermek zor oluyor cunku bebıs dogduktan sonra hemen diyet yapamıyorsun malum emzırceksın 6 ay en az.. bide tombişlikten sonrası derı iyice bollaşıo (tarıf super ama demı) o deriyi tekrar eskı halıne getırmekde güç olur ,,gergın durması acısından..
didim bende bi studyo daire rahat alınır dıyee :))yıhh diyorum gülüp geçiyorum
ben pek inandırıcı değil bu bence
40 gün kırk gecemi düğün yapmışlar bir sordaydın cnm
1.83 mü hey maşallahh ne sulak yerlermış kız sızın oralar:)75 çok deıl tatlım boyuna gore tabı sadece gobegıne aldıysan onu bılemem megersem bu popo derdı bı tek bende yokmuş ıyı bari uzulmıyım kader arkadşaım çok
didim bende bi studyo daire rahat alınır dıyee :))
bende ilk kızın dugunu oyle sanmıstım ama anladımkı bence yanı cevresındekı arkıdeslerı yakınları gaza getırmeye calısıyorlar..nısanlı kızımız umarım bunlara uymaz..
yok canımmm yaa ailemızden kaynaklaıo ben dahil bütün çocuklar hiç bizaman ılokuldaykene ön sırada oturmamısızdır hep arkalardaydıkön sıralara hasret kaldık
ben ilkokul 5te 170 timailede kızlardan en uzun ben benden sonrasıda benı gecmeye çok azimli olan halamın kızıda 178 erkeklerdede en uzun 200 ölee yani..
neysekı kocam benden 5cm uzun , topuklu gıyme imkanımda var yaneee
10 kıloyu gobeme aldım sanırım bende
pembişlerinnnn bitanesiiiiiii gelmişşş hoşgelmişşşşşşhay maşallah kasvetlim ya
1 83 mü ooo
bnm sadece 1 62
totoda bende
göbekte bende
yok yok anacım
totodan alınıp yama yapılır
şuraya hayrına bişiii yaptır desen yaptırmazlar varyaa..aman allah koru yarebbi
millet gösterişe çok meraklı yahu
para var nereye harcıycaklarını bilemiyorlar tabii
şuraya hayrına bişiii yaptır desen yaptırmazlar varyaa..aynen canım gosterış yani baska bişi deeel
ben şunu bılıyorum cevremde tabee... yıdıkce yırsın sonaa kıloarı alırsın) ama kılo almamak için hamişkene hergun 30dk yurumen lazım .. benım 2 arkadasımda suan tığ gibiler arkadan baksan kız gibi bişeylerı yok onden sadece gobuste sankı bırı top koymus oraya
hoşgeldınnnn canımmmmmmbi karsılamadık senınle yawss...
onlar arayıp sormuyorsa sızde aramayın canım bosver,in yine siz bılırsınızde..
ayy bende de bu aralar bı çalısma istegı varkı sorma
3.sınıftan 1;4.sınıftanda 3 dersım var onlarıda vereyım hayırlısıylaada kpssye bende demir atayım artıkbensiz ourmu hiç bende bakem bi ne var ne yookkk...
hoşbulduk canım evet kısmet olmadı uzunca sohbet etmeye ben oldugum zaman sen olmuyorsun buradagönüller bir olsun.yani haketmeyen insanlara çok deger vermek dogru degilmiş.iş konusundada inşllh sende uygun bir iş bulursun canım görüşürüz inşllh kib iyigeceler
cnm hayrola
ailesel problemlermi yinee
yıhh diyorum gülüp geçiyorum
ben pek inandırıcı değil bu bence
40 gün kırk gecemi düğün yapmışlar bir sordaydın cnm
allahtan uzun boylusun yoksaaaaam
tam bir fiyasko olurdun seni
2011 in outu seçerdik melikem
hehe şaka yapıyorum ne kilolular var
allah yardımcıları olsun onlarında
VENÜSTEN-----
arkadaşım mrh ben seni neden tanımıyorum acep:18:
okadar geliyorum topiğee sen hangi araa zırt geldin burayaa:)
cnm sen de 2009 gelinisin sanırsam galibaaa
hşg.aramızaaa:))
evet canım aynen yaaa sonra kendılerını nımetten sanıyorlar çok değil iki gun once ölecektım sınırımden.. sonra bı oğrendım baska bı samımı arkadasım var onunla aramı açmaya uğrasıyomus meger töbee yarabbim şimdi, bişeey dıcem olmucak
ayy keskeeee şu iş olayı oslaaa... 3yıldan berı veremıyorum bi dersım var deli olcam çalıssam yıne kötu çalısmadıgım zamanlr en azından puanı yuksek oluo dierğıen goreee
şuan okulumda 7.yılı doldurdugum için öğrencılık haklarımdanda mahrum oldum sadece sınava gırebılmek için elıme kagıt tutusturdula ronla gırıp çıkacakmısım((
Türk vergi sistemını veremıyorum işteeee
sağol canım sanada iyi geceler tatlu rüyalarr...
didim bende bi studyo daire rahat alınır dıyee :))
bende ilk kızın dugunu oyle sanmıstım ama anladımkı bence yanı cevresındekı arkıdeslerı yakınları gaza getırmeye calısıyorlar..nısanlı kızımız umarım bunlara uymaz..
yok canımmm yaa ailemızden kaynaklaıo ben dahil bütün çocuklar hiç bizaman ılokuldaykene ön sırada oturmamısızdır hep arkalardaydıkön sıralara hasret kaldık
ben ilkokul 5te 170 timailede kızlardan en uzun ben benden sonrasıda benı gecmeye çok azimli olan halamın kızıda 178 erkeklerdede en uzun 200 ölee yani..
neysekı kocam benden 5cm uzun , topuklu gıyme imkanımda var yaneee
10 kıloyu gobeme aldım sanırım bende
şeymacım aile derken eşimin ailesi kayınvaldeden çekiyorumda onu paylaşmıştım arkadaşlarla geçende şuan görüşmüyoruz zaten bişey yaptıkları yok naptıklarındanda haberimiz yok görüşmedigimiz için.böyle daha huzurluyum sanırım.derlerki kaynanadan görümceden çekiyorum diyenler var.bende kaynana eşini kaynımı yönlendirip benim eşimle aralarını açtırdı öle bi şeytanyani biz üçündende çekiyoruz konuştumu üçü konuşuyo küstümü üçü küsüyo kimsenin şımarıklıgını çekecek halde degilim oyüzdende görşmemek en hayırlısı şeymacım.sendedemi problemler vardı yanlış hatırlamıyosam?sende kendine dikkat et canım üzme bişeye
bende boyum uzun sanıyodum benım eşımın boyu senın kadar allahtan kocan da uzunmuş valla:)benımde boyum şımdı 172 hıç on sırada oturamadım hep en arka en dip :)bu arada bızım aılenınde en uzun kızı benımbızım aıle pek kısa anlıycan:)
canım takma kımseyı salla gıtsın aman kımseye hakettığınden fazla deger vermıcen aramıyolarsa aramasınlar kendılerı bılerler:)
ayy canım bızım esımın ailesıyle gelecekte yasayacaklarımızı siz yasamıssınız yani.. aramayın bosverın..zaten esın arıcak olsa arar senın bile habrın olmadan.. evlat kıymetınden yoksun vicdansız insanlar yaa..üzüldüm canım yaaa...
Anlıyorum canım seni senin sıkıntın arkadaşınla galiba?benim anlattıgım konu kayınvaldemin acayip tavırları 2 haftadır görüşmüyoruz eşimde görüşmüyo.sorun ise haksızlık ve hoşlanmadıgım tavırlar sonradan görmelikler anlatsam çok uzun sürer kısacsı beni haketmeyen bi kaynanam var ve oda o şeytanlıgı nasıl başarıyosa eşini ve kaynımı kendine benzetmesi.komşuları için ogullarını yani eşimi attılar canım onlar için elalem millet benim eşimden önemli olayları anlatsam çok şaşırırsın.zor zamanlarında eşimle yanlarında olduk üstelik onların ev alması için kendi akrabamdan ben aptal gibi borç para alarak onlara verdim neoldu hiçbişey işleri bitti evlerine yerleştiler ve bizi sallamadılar sonradan görme oldular komşularının bi sözüne bakarak eşimin kalbini kırdılar.bizde görüşmüyoruz 2 haftadır ben bunlara ana baba diyemem.çok sogudumbu olaylardan sonra bilşmiyorum görüşmeyide düşünmüyorum onlarla bende böyle canımumarım sende kötü bi olaylar yoktur
bende boyum uzun sanıyodum benım eşımın boyu senın kadar allahtan kocan da uzunmuş valla:)benımde boyum şımdı 172 hıç on sırada oturamadım hep en arka en dip :)bu arada bızım aılenınde en uzun kızı benımbızım aıle pek kısa anlıycan:)
benimde 160 :))hay maşallah kasvetlim ya
1 83 mü ooo
bnm sadece 1 62
canım görüşmemekle en iyisini yapıyorsunnniyiakşamlar kızlar nasılsınız?boşverin takmayın kiloları verirsiniz inşllh.Bende bildiginiz gibi eşimle 2 haftadır onlarla görüşmüyoruz arayan soran yok bizde aramıyoruz suçlu olan onlar suçlarınıda anlıcaklarını sanmıyorum.kısmet olursa saglık sorunlarını hallttikten sonra işe bakıcam çalışmayı istiyorum.bakalım Allah gönlümüzce versin hepimizin öpüyorum hepinizi görüşürüz
yok ya azmettikden sonra sende verirsinsen ıyı zayıfmışın canım 10 13 kg arası dıyolar ama zayıf olanlar verıyolar aldıkları kıloyu hemde hemencık benım gıbı tombik napar bılmıyom
ben şunu bılıyorum cevremde tabee... yıdıkce yırsın sonaa kıloarı alırsın) ama kılo almamak için hamişkene hergun 30dk yurumen lazım .. benım 2 arkadasımda suan tığ gibiler arkadan baksan kız gibi bişeylerı yok onden sadece gobuste sankı bırı top koymus oraya
hoşgeldınnnn canımmmmmmbi karsılamadık senınle yawss...
onlar arayıp sormuyorsa sızde aramayın canım bosver,in yine siz bılırsınızde..
ayy bende de bu aralar bı çalısma istegı varkı sorma
3.sınıftan 1;4.sınıftanda 3 dersım var onlarıda vereyım hayırlısıylaada kpssye bende demir atayım artıkbensiz ourmu hiç bende bakem bi ne var ne yookkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?