2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

cnm hayrola
ailesel problemlermi yinee

biri topık açmıs 70000 demısss aha bölee kaldım

tabıkı herkesın kesesıne göreee biz fazla pıntıymısız anlasılan hesaplıyorum hesaplıyorum henuz okadara cıkartamadım

yıhh diyorum gülüp geçiyorum
ben pek inandırıcı değil bu bence

40 gün kırk gecemi düğün yapmışlar bir sordaydın cnm

allahtan uzun boylusun yoksaaaaam
tam bir fiyasko olurdun seni
2011 in outu seçerdik melikem
hehe şaka yapıyorum ne kilolular var
allah yardımcıları olsun onlarında

VENÜSTEN-----
arkadaşım mrh ben seni neden tanımıyorum acep:18:

okadar geliyorum topiğee sen hangi araa zırt geldin burayaa:)

cnm sen de 2009 gelinisin sanırsam galibaaa

hşg.aramızaaa:))

allahın takdiri tabiki herkes bişey söylüyor özel olacak biraz ama kaç ay korunmadan oldu bebiş ?

1.83 mü hey maşallahh ne sulak yerlermış kız sızın oralar:)75 çok deıl tatlım boyuna gore tabı sadece gobegıne aldıysan onu bılemem megersem bu popo derdı bı tek bende yokmuş ıyı bari uzulmıyım kader arkadşaım çok

totoda bende
göbekte bende
yok yok anacım
totodan alınıp yama yapılır

yıhh diyorum gülüp geçiyorum
ben pek inandırıcı değil bu bence

40 gün kırk gecemi düğün yapmışlar bir sordaydın cnm
didim bende bi studyo daire rahat alınır dıyee :))
bende ilk kızın dugunu oyle sanmıstım ama anladımkı bence yanı cevresındekı arkıdeslerı yakınları gaza getırmeye calısıyorlar..nısanlı kızımız umarım bunlara uymaz..

yok canımmm yaa ailemızden kaynaklaıo ben dahil bütün çocuklar hiç bizaman ılokuldaykene ön sırada oturmamısızdır hep arkalardaydık ön sıralara hasret kaldık
ben ilkokul 5te 170 tim ailede kızlardan en uzun ben benden sonrasıda benı gecmeye çok azimli olan halamın kızıda 178 erkeklerdede en uzun 200 ölee yani..
neysekı kocam benden 5cm uzun , topuklu gıyme imkanımda var yaneee
10 kıloyu gobeme aldım sanırım bende

aman allah koru yarebbi
millet gösterişe çok meraklı yahu
para var nereye harcıycaklarını bilemiyorlar tabii

hay maşallah kasvetlim ya
1 83 mü ooo
bnm sadece 1 62
pembişlerinnnn bitanesiiiiiii gelmişşş hoşgelmişşşşşş
evet canım ama aldıgım kılolar gobeeemee gidio sinirrr oluyorumm totom buyusun birazda canım hep göbek nere kadar
okadar kısa değilsin kuzummmm benımde kız arkadaslarım sansıma 160 155 filan iyi deve cuce oluyoduk carsıda gezerken
totoda bende
göbekte bende
yok yok anacım
totodan alınıp yama yapılır

hoşbulduk canım evet kısmet olmadı uzunca sohbet etmeye ben oldugum zaman sen olmuyorsun buradagönüller bir olsun.yani haketmeyen insanlara çok deger vermek dogru degilmiş.iş konusundada inşllh sende uygun bir iş bulursun canım görüşürüz inşllh kib iyigeceler

evet canım aynen yaaa sonra kendılerını nımetten sanıyorlar çok değil iki gun once ölecektım sınırımden.. sonra bı oğrendım baska bı samımı arkadasım var onunla aramı açmaya uğrasıyomus meger töbee yarabbim şimdi, bişeey dıcem olmucak
ayy keskeeee şu iş olayı oslaaa... 3yıldan berı veremıyorum bi dersım var deli olcam çalıssam yıne kötu çalısmadıgım zamanlr en azından puanı yuksek oluo dierğıen goreee
şuan okulumda 7.yılı doldurdugum için öğrencılık haklarımdanda mahrum oldum sadece sınava gırebılmek için elıme kagıt tutusturdula ronla gırıp çıkacakmısım ((
Türk vergi sistemını veremıyorum işteeee

sağol canım sanada iyi geceler tatlu rüyalarr...

şeymacım aile derken eşimin ailesi kayınvaldeden çekiyorumda onu paylaşmıştım arkadaşlarla geçende şuan görüşmüyoruz zaten bişey yaptıkları yok naptıklarındanda haberimiz yok görüşmedigimiz için.böyle daha huzurluyum sanırım.derlerki kaynanadan görümceden çekiyorum diyenler var.bende kaynana eşini kaynımı yönlendirip benim eşimle aralarını açtırdı öle bi şeytanyani biz üçündende çekiyoruz konuştumu üçü konuşuyo küstümü üçü küsüyokimsenin şımarıklıgını çekecek halde degilim oyüzdende görşmemek en hayırlısı şeymacım.sendedemi problemler vardı yanlış hatırlamıyosam?sende kendine dikkat et canım üzme bişeye

Anlıyorum canım seni senin sıkıntın arkadaşınla galiba?benim anlattıgım konu kayınvaldemin acayip tavırları 2 haftadır görüşmüyoruz eşimde görüşmüyo.sorun ise haksızlık ve hoşlanmadıgım tavırlar sonradan görmelikler anlatsam çok uzun sürer kısacsı beni haketmeyen bi kaynanam var ve oda o şeytanlıgı nasıl başarıyosa eşini ve kaynımı kendine benzetmesi.komşuları için ogullarını yani eşimi attılar canım onlar için elalem millet benim eşimden önemli olayları anlatsam çok şaşırırsın.zor zamanlarında eşimle yanlarında olduk üstelik onların ev alması için kendi akrabamdan ben aptal gibi borç para alarak onlara verdim neoldu hiçbişey işleri bitti evlerine yerleştiler ve bizi sallamadılar sonradan görme oldular komşularının bi sözüne bakarak eşimin kalbini kırdılar.bizde görüşmüyoruz 2 haftadır ben bunlara ana baba diyemem.çok sogudumbu olaylardan sonra bilşmiyorum görüşmeyide düşünmüyorum onlarla bende böyle canım umarım sende kötü bi olaylar yoktur

bende boyum uzun sanıyodum benım eşımın boyu senın kadar allahtan kocan da uzunmuş valla:)benımde boyum şımdı 172 hıç on sırada oturamadım hep en arka en dip :)bu arada bızım aılenınde en uzun kızı benımbızım aıle pek kısa anlıycan:)

canım takma kımseyı salla gıtsın aman kımseye hakettığınden fazla deger vermıcen aramıyolarsa aramasınlar kendılerı bılerler:)

evet canım fazla deger vermek iyi olmuyomuş.demekki çeneci karşılık veren gelin olmak iyi oluyomuş böyle gelinler iyi ediyo valla hak veriyorum şimdi daha çok.Görüşmemek daha iyi galiba biz böle huzurluytuz en azından laflarını duymuyoruz

ayy canım bızım esımın ailesıyle gelecekte yasayacaklarımızı siz yasamıssınız yani.. aramayın bosverın..zaten esın arıcak olsa arar senın bile habrın olmadan.. evlat kıymetınden yoksun vicdansız insanlar yaa..üzüldüm canım yaaa...

benımkısı arkadasla evet ama ailemızdede çok mevcut bunladan..

ahh canımmm k.valdem gelmiş bana cocuk yapmayın masraf olur dediii nası içime oturdu o lafı anlatamam 3ay boyunca ağladım çok gucume gitti cunku (( hızını alamamıs hanfendı annemlere arayıp kızınız yeterınce masraf (çalışmıyorumya) cocuk olursa masraf ikiye katlanır demıs.. okadar uzuldumkı canım hadi benım canımı yakıooo ailemden ne istio annemden (bızımkıler torun dıye yanıp tutusurken) çok ağladımmm ben çok uzdu benı gücendim en sonunda kafaya taktak zona oldum.. şimdide panık atagım var işte bi bu gecmedi

hee bırıncılıkler bizde desene
önde oturmak nası bi duygu bende bilmiyorum ınanki

herkeze selamm.bayadır yazamadım.geçmişi okum dedim bitiremedim bir kısmını okudum

hay maşallah kasvetlim ya
1 83 mü ooo
bnm sadece 1 62
benimde 160 :))
canım görüşmemekle en iyisini yapıyorsunnn
sen ıyı zayıfmışın canım 10 13 kg arası dıyolar ama zayıf olanlar verıyolar aldıkları kıloyu hemde hemencık benım gıbı tombik napar bılmıyom
yok ya azmettikden sonra sende verirsin

bnce yürümekle hiç alakası yok.benim yürüdüm kadar kimse yürümemiştir hamilelikde.ama 23 kg aldım.ilk 3.ayımda 7 kg almıştım.doktorlar yuh çekiyordu bana.rejim bile verdiler yapmadım ama:)) gece kalkıp tatlı yiyip yatardım.ama pişmanım bacaklarım çok çatladı kg kaldıramadı vucut.50 ile hamile kalmıştım şimdi düştü kilom ilk beş ayda verdim 55 e düştüm.bir daha kinde dikkatli olcam ama.tavsiye etmiyorum aşırı yemeyi.ben almam sandım hep yerdim almazdım.ne oldu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…