2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Merhabalar
Ben de 2009 ağustosta evlendim. Şimdi dört aylık bir öğlum var. Öğretmenim ama bebeğime bakmak için izne ayrıldım.

Hoşbulduk canım. sayfaları okumadım , okuyamadım, çünkü çok var. Daldım öyle içeriye

haklısın şeymacım Allah sabır versin ben yakın degilim ama suratlarını görünce yetiyor huzurumu bozmya.Seninki yine sana kızım diyomuş bu bana bidefa kızım demediBende bişey yapr götürürüm onu buzdolabının en saklı köşesi,ne koyar bozdurur yaptıgımı sonrada çöpee maksat kaynım kayınbabam yaptıgımdan yemesin güzel olmuş demesinler böle fesat bi kadın bendede ikramda buılunurum kaşlarını kaldırır yemem der insanı bezdiriyorlar bazen.inşllh kurtulursun canım sende ordan

Kızlar iyiakşamlar napıyosunuz?bugün eşimin dogumgünü birazdan eşimin arkadaşı eşi gelicek onun telaşındayım misafir geliyor girerim yine misafir gdiince görüşürüz kendinize iyi bakın

hoşbuldum melikecim
iyiyim tatlım sen nasılsın? bebiş nasıl?

iyiyim canım çok şükür bebişte iyi teyzesi bugün maas günüydü ya babamız yemege götürdü geldikk

Merhabalar
Ben de 2009 ağustosta evlendim. Şimdi dört aylık bir öğlum var. Öğretmenim ama bebeğime bakmak için izne ayrıldım.

hoşgeldin tatlımm sefalar getirdinnn naber nasılsınn

Kızlar iyiakşamlar napıyosunuz?bugün eşimin dogumgünü birazdan eşimin arkadaşı eşi gelicek onun telaşındayım misafir geliyor girerim yine misafir gdiince görüşürüz kendinize iyi bakın

iyiyiz seker sen napıyon nasılsınnnn oh ohhh desene bugün daha bi güzel gececek kusummm

aa iyi 3 kilo verilir cnm sen bu sinirler devam edrsen verirsin

kız sa yafrum

bi düşünürüz:)
ii kaynana olurmusun ki acabaaa:44:

Hoşbulduk canım. sayfaları okumadım , okuyamadım, çünkü çok var. Daldım öyle içeriye

hşg. cnm allah bağışlasın:)

amin allah hepiciğimize sabır versin her konuda sende takmaa kafanaa cnm
artık az tkalım çok takmayalım
yoksa hasta oliverces:)

bakınnnnn bakınnn ben ne beğendim yatakodama almak istiyorum yaaa

hem yatakodasıyla bebek odasını aynı yerde yaparsam emzirme koltuğuda olmuş olur:81:

bihterin koltuğunada benziyor pembişe hatırlayanlar vardır

kızlarr sizcee bunlar ne kadardır.....

bulamıyorumda piyasadaa

acaba marangoza yaptırtıp kaplatsak dahamı pahalı olur hoff:23::5:

belki çok kullanışlı değiller ama beni acayip cezbediyor

çok pahalıysa para kıyamam ben cimri diyo bana eşimm:)

sen baba olsan çocukların aç kalır diyo banaa:60:

soruyorum sana koca

para biriktirmek suçmu uleyn:41::41:

1. puf kesin çok fiyatlı:18: ama 2. belkii azdır:40:

[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/2646/183011748327jpdzc.jpg

kızlarrrrrrrrrr bu aradaaa benim güzel hemşom bugün annee olduuuu yanlış hatırlamıyosam 15 ocak dioduuu sekerimmm allah analı babalı büyütsün inşallahh tatlım benimmmm

aa evet doğurmuştur heralde ınşallah sağlıklıdırlar ana kız ıkısıde aminn

ahh bı bulsamama çok tullu ıstıyorum kabarık olsun dıye bulcam ınşallah azimliyim:))

şeyma hep tersı olur dıolar ya oğlunmu olcek kız hadi bakalım hayırlısı

şeymaa ben kırmızıya bayıldımm uff benım yatak odama çok yakışır ama yer yok yatak odam sıyah beyaz bunun katacağı havayı duşunemıyorum çok pahalı deıldır heralde dıye tahmın edıyorum yada pahalımdır ya çok guzelllll bayıldımmm

zehra benim rüyalarım pek tersine çıkmaz
haa birde kabarık tüllü don istiyon kızına senn ooo annesi okadar datlu bşi bulmak için
çok uğraşman gerekli:)
kırmızıya bende bayıldım cnm aynen amaa bence pahalıdır bunlar
benimde yatakodamda yer yok ama odaları değiştirirsem kocaman
yatakodam olucak bakalım
ben bunlardan çok istiyorum
evlenirkende çok istedim ama yer olmadığı için alamamıştıkk
rüyamda süper bir ev gördümm yaaa
kocaman harikaydıı
ayyy bende sürekli rüya görüyorum yahu
bu puff koltuklardanda çok yok piyasada yaaa:95:

haklısın canım takmamakta fayda var Allaha dua ediyorum bende takmayım kafama artık diye.Canım ilk baştaki koltuk çok klasik ikinci pembe olan daha şirin duruyor yapan yerlerde oluyo kendileri koltuk yapan inşllh gönlüne göre bir oda hazırlarsın canım saglık ve hayırlısıyla gelsinde bebişin

sagol canım eşim biraz rahatsızdı havalrdan oyüzden evdeydik canım.sen neler yapıyosun iyimisin kuzum

hoşgeldin tatlımm sefalar getirdinnn naber nasılsınn

hşg. cnm allah bağışlasın:)

Teşekkür ederim çok sağolun.
Puf fiyatları hakında herhangi bir fikrim yok ama eğer istanbulda oturuyorsanız Masko da herşey var mobilya adına. Beğendiğiniz puf un fotoğrafını götürürseniz çok daha iyi yardımcı olurlar. İmalar yapan mobilyacılar da var. Ümranıyede birsürü var mesela. Eminim başka yerler de de vardır...
Biz sık sık tayin gördüğümüz için taşınması kolay eşyalar alıyoruz hep. Görselliğe pek önem veremiyoruz. emekli olup yerleşik hayata geçince evimi çolk güzel döşemek istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…