2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

ben aslen yugoslav göçmeniyim orhangazide doğdum .fena değil iznik gölü buraya yakın yazın güzel oluyor.sen kayınvalideyle berabermisin

memnun oldum canımben kayınvaldeyle berabe r degilim ama o tavırları soguklugu sinirimi bozmaya yetiyordu.hep direndim ama artık kaldıramıyorum canım saglıgımı etkiliyor çünkü.görüşmüyorum onlarla.

aile apartmanı ve işyeri evin altında kayınpederim kaynım ve eşim birlikte çalışıyorlar burdan ayrılmak mümkün değil şuan

sıkılma canım biz varız bak burdaaynen çogu bi dert laflarını duyunca sinirimiz zıplıyo evet katılıyorumahhki ne ahh

şuan mesafeliyim ama doğumda benim evden çıkmaz imşaallah bi kıyamet kopmaz hamileliğime sevinemiyorum onun yüzünden ama nolursa olsun sabrım taşarsa ne kocaya bakarım ne anasına

aile apartmanı ve işyeri evin altında kayınpederim kaynım ve eşim birlikte çalışıyorlar burdan ayrılmak mümkün değil şuan

ayy canım Allah yardımcın olsun.benim eşiminde işleri beraber kayınpeder kaynım eşim zor oluyor böyle olunca eşim ayrı bi yerde ama onları herzaman görmüyor yani

valla lafın altında kalmamak gerekiyor ben üzüleceğime o üzülsün artık

şuan mesafeliyim ama doğumda benim evden çıkmaz imşaallah bi kıyamet kopmaz hamileliğime sevinemiyorum onun yüzünden ama nolursa olsun sabrım taşarsa ne kocaya bakarım ne anasına

boşver onun için kendini yıpratma bak hamilesin bide kendine dikkat etmen lazım bebgin için.bu güzel günlerin keyfini çıkar.dogumun oluncada çok karıştırmasın herşeyine. tavrını koyarsın boşver eşinle kötü olma onlar için

ayy canım Allah yardımcın olsun.benim eşiminde işleri beraber kayınpeder kaynım eşim zor oluyor böyle olunca eşim ayrı bi yerde ama onları herzaman görmüyor yani

uzak olmak en iyisi zaten bakma bende eskisi gibi oturup ağlamıyorum eşimde tekrar ona uyup aynı şeyleri yaparsa ayrılacağmı çok iyi biliyor ve ayrılırsam bu ona çok pahalıya patlar

bende hamıleyım canım eşımde annemde gelır dıo benım kayınvalıdemde bursada
bu bursalıların ortak ozellığı heralde ayrı memleketlerde yaşıyoz ama lohusalık zaten çok kotuymuş
şımdıden kotu geçcekmış gıbı gelıyo umarım ıyı geçer lohusalığım allahım kayınvaldem kotu bı ınsan deıl
sadece lafının sozunun yerını bılemıyo pek buda pat kut konuşmasına sebeb oluyo bılerek yada
bılmeyerek o da benı durduk yere uzuyo sınır edıyo evlenmeden once hıç anlamazdım
bu kayınvaldelerle neden anlaşamzlar dıye şımdı anladım:)tabı ben sıze gore bayagı ıyıyım ayrı ıllerdeyız
bu sebebten pek etkılenmıyom

sen kaç aylık hamilesin canım hayırlı olsun

uzak olmak en iyisi zaten bakma bende eskisi gibi oturup ağlamıyorum eşimde tekrar ona uyup aynı şeyleri yaparsa ayrılacağmı çok iyi biliyor ve ayrılırsam bu ona çok pahalıya patlar

ayrılmayı aklına getirme kayınvaldenis evindirmiş olursun.eşin senden yanaysa sorun yok mutluluguna bak.yarın bigün bebegin olunca daha güzel olur herşey inşllh

sende bu güzel günlerin tadını çıkar zehracım boşver gelirse içli dışlı olmassın ayrı şehirdeymişsin zaten.hamileliginin tadını çıkar bebişin olunca zaten herşey daha güzel olur canım

hakkınızda hayırlısı olur inşllh.ben 1yıllık evliyim bebek yok henüz .saglıklı hayırlı dogumlar olur inşllh hepiniz için

ayrılmayı aklına getirme kayınvaldenis evindirmiş olursun.eşin senden yanaysa sorun yok mutluluguna bak.yarın bigün bebegin olunca daha güzel olur herşey inşllh

haklısın neyse boşverelim aslında bütün bunları düşünmekle anı kaçırıyoruz en güzel zamanlarımızı değerlendirelim

çok şukur canım evlılığımde çok mutluyum evlendıgım ıçınde çok mutluyum hatta şu anda kocam hala gelmediği için ona karşı olan sevgim tavan yaptı yanlızlık zor be gelcek ınşallah kociş işlerini bitirip allah mutluluğumuzu bozmasın canım.

sen kıdemlisinben bulantılarla uğraşıyorum hala haftaya kontrole gidicem cinsiyetini öğrenicem çok heycanlıyım farketmez gerçi hayırlısı neyse o olsun herkes için

canım 3 aya kadar az da olsa bended eoldu sadce ara ara bulanıyodu hıç ıstıfra etmedeım ama 3 aydan sonra geçtı çok şukur şımdı gayet rahatım benı tek rahatsız eden şey ise bacak ağrım ınşalahe sende olmaz canım çok fena bel ve bacak ağrım var benım kıızım olcak ınşallah teyzesı sızın ıçınde hayırlısı olsun canım.

hakkınızda hayırlısı olur inşllh.ben 1yıllık evliyim bebek yok henüz .saglıklı hayırlı dogumlar olur inşllh hepiniz için

teşekkrler hayatım:)))

bu mesajı okuyan bütün arkadaşlar kaynanalara ve çekemeyen herkese inat kalkın ve eşlerinize sımsıkı sarılıp güzel bi öpücük kondurun şunu unutmayın oydu şuydu buydu derken hayat bitiyor herşey boş benimle paylaştığınız herşey için teşekkürler iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…