- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.301
ben aslen yugoslav göçmeniyim orhangazide doğdum .fena değil iznik gölü buraya yakın yazın güzel oluyor.sen kayınvalideyle berabermisin
zehra nasılsın canım?
uzak olsan iyiymişte aynı apartmanda oturmak oldukça zor olmalı.ayrı eve çıkma imkanınız yokmu?bende önce aynı mahallede oturuyoduk sonra baya bi huzursuz olduk o mahallede ordan taşındık şimdi bile lafı uzaktan yetiyorduda birkaç haftadır gitmiyoruz eşim hep yanımda oldu sagolsun onların huyunu anladı oda.senin eşin yakın diye kıskanıyo işte boşver sen takma kafana dedigim gibi uzak dur.görümce kayın varmı sende?
iyiyim canım eşım gelmedı sıkılıp oturuyorum. bu kayınvaldeler de bi deert ha
kızlar her zaman ıçın resmıyet ıyıdır hıçde zarar gelmez valla
tabı resmı oldugun halde yınede lafı sozu yeter orasıda ayrı
ahh ahh:)
memnun oldum canımben kayınvaldeyle berabe r degilim ama o tavırları soguklugu sinirimi bozmaya yetiyordu.hep direndim ama artık kaldıramıyorum canım saglıgımı etkiliyor çünkü.görüşmüyorum onlarla.
aile apartmanı ve işyeri evin altında kayınpederim kaynım ve eşim birlikte çalışıyorlar burdan ayrılmak mümkün değil şuan
iyiyim canım eşım gelmedı sıkılıp oturuyorum. bu kayınvaldeler de bi deert ha
kızlar her zaman ıçın resmıyet ıyıdır hıçde zarar gelmez valla
tabı resmı oldugun halde yınede lafı sozu yeter orasıda ayrı
ahh ahh:)
şuan mesafeliyim ama doğumda benim evden çıkmaz imşaallah bi kıyamet kopmaz hamileliğime sevinemiyorum onun yüzünden ama nolursa olsun sabrım taşarsa ne kocaya bakarım ne anasına
ayy canım Allah yardımcın olsun.benim eşiminde işleri beraber kayınpeder kaynım eşim zor oluyor böyle olunca eşim ayrı bi yerde ama onları herzaman görmüyor yani
şuan mesafeliyim ama doğumda benim evden çıkmaz imşaallah bi kıyamet kopmaz hamileliğime sevinemiyorum onun yüzünden ama nolursa olsun sabrım taşarsa ne kocaya bakarım ne anasına
bende hamıleyım canım eşımde annemde gelır dıo benım kayınvalıdemde bursada
bu bursalıların ortak ozellığı heralde ayrı memleketlerde yaşıyoz ama lohusalık zaten çok kotuymuş
şımdıden kotu geçcekmış gıbı gelıyo umarım ıyı geçer lohusalığım allahım kayınvaldem kotu bı ınsan deıl
sadece lafının sozunun yerını bılemıyo pek buda pat kut konuşmasına sebeb oluyo bılerek yada
bılmeyerek o da benı durduk yere uzuyo sınır edıyo evlenmeden once hıç anlamazdım
bu kayınvaldelerle neden anlaşamzlar dıye şımdı anladım:)tabı ben sıze gore bayagı ıyıyım ayrı ıllerdeyız
bu sebebten pek etkılenmıyom
uzak olmak en iyisi zaten bakma bende eskisi gibi oturup ağlamıyorum eşimde tekrar ona uyup aynı şeyleri yaparsa ayrılacağmı çok iyi biliyor ve ayrılırsam bu ona çok pahalıya patlar
sen kaç aylık hamilesin canım hayırlı olsun
bende hamıleyım canım eşımde annemde gelır dıo benım kayınvalıdemde bursada
bu bursalıların ortak ozellığı heralde ayrı memleketlerde yaşıyoz ama lohusalık zaten çok kotuymuş
şımdıden kotu geçcekmış gıbı gelıyo umarım ıyı geçer lohusalığım allahım kayınvaldem kotu bı ınsan deıl
sadece lafının sozunun yerını bılemıyo pek buda pat kut konuşmasına sebeb oluyo bılerek yada
bılmeyerek o da benı durduk yere uzuyo sınır edıyo evlenmeden once hıç anlamazdım
bu kayınvaldelerle neden anlaşamzlar dıye şımdı anladım:)tabı ben sıze gore bayagı ıyıyım ayrı ıllerdeyız
bu sebebten pek etkılenmıyom
24 haftalık canım saolasın
ayrılmayı aklına getirme kayınvaldenis evindirmiş olursun.eşin senden yanaysa sorun yok mutluluguna bak.yarın bigün bebegin olunca daha güzel olur herşey inşllh
haklısın neyse boşverelim aslında bütün bunları düşünmekle anı kaçırıyoruz en güzel zamanlarımızı değerlendirelim
sende bu güzel günlerin tadını çıkar zehracım boşver gelirse içli dışlı olmassın ayrı şehirdeymişsin zaten.hamileliginin tadını çıkar bebişin olunca zaten herşey daha güzel olur canım
sen kıdemlisinben bulantılarla uğraşıyorum hala haftaya kontrole gidicem cinsiyetini öğrenicem çok heycanlıyım farketmez gerçi hayırlısı neyse o olsun herkes için
hakkınızda hayırlısı olur inşllh.ben 1yıllık evliyim bebek yok henüz .saglıklı hayırlı dogumlar olur inşllh hepiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?