2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyi akşamlar tatlım ıyı bak kendınede bebışınede

evet canım hayat kısaa.böyle düşünmene sevindim:61ben sık sık sarılıp öpücük konduruyorum zaten eşimde öyle allah bozmasın rica ederiz canım herzaman bekleriz sohbete kib aeo iyigeceler :79::80:Allah mesut mutlu etsin senide

amin canım Allah sizide mutlu etsin inşllh

yok kusumm yaa ugrasmıom artıkkkkk
-*-*-*-*ERKEK annelerii-*-*-*-*-

göbeğinizin altında bikini bölgenizde düz bir koyu renkte çizgi belirdimii

genelde erkeklerde olur derlerde

nekadar doğru bilmiyorumm

melike ve deryaa size soruyorumm:))

şimdilik yok canımm benimmmm
tesekkürler canım
tesekkürler tatlım benimm darısıda sana olsun inşşşşşşşş
merhaba arkadaşlar ben 8kasımda evlendim şu an 13 haftalık hamileyim aşırı bulantı ve kusmalarla uğraşıyorum haaa bide kayınvalidemle
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun bebişinn aramızda bi hafta var
hayırlı sabahlar ...

sanada seker naber nasılsın

çok gecmiş olsun tatlım benim tuzlu bişiler ye canım durur mide bulantın ben hep öle yapıom

sağol canım.2 gün önce yemek görmek istemiyordum şimdi az az yiyebiliyorum bari .midem tuttuğunda gidip istifa edesim geliyor hastayken çalışmak çok zor geliyor sen nasılsın bebiş nasıl karnın büyüdü mü belirmeye başlamıştır herhalde

evet canım karnım belli olmaya basladı artık saolasın tatlım benimm ama kendine sende çok dikkat et emi kusumm

günaydın kızlar nasılsınız?alevesen sanırım sende hamilesin hayırlı saglıklı dogumlar dilerim canımmelikecim karnın belirginleştikçe daha çok sevinip heyecanlanıyosundur degilmi maşllh canım

günaydın kızlar nasılsınız?alevesen sanırım sende hamilesin hayırlı saglıklı dogumlar dilerim canımmelikecim karnın belirginleştikçe daha çok sevinip heyecanlanıyosundur degilmi maşllh canım

hayır canım ben hamile hamile değilim 1-2 yıl sonra belki.hem kiradayız hem de yenmeye çalıştığım enjeksiyon korkum var iğne olamıyorum kan veremiyorum.bazen korkum olmasaydı diyorum hemen bebişim olsun diye başlardık çalışamalara ama maalesef.hayırlısı artıkmide bulantım normal bulantılarım midem rahatsız kadın doğum doktoruna da gidicem kist falan olmasın diye .umarım bebeiş istediğimiz zaman Allahım nasip eder bize.

kusura bakma canım ben öle sandım.hayırlısı olsun hakkımızda bnedede çocuk yok pko var bende pko için tedaviye başladım çocuk tedavisine balşlıcaktı doktor biz biraz daha erteleyelim dedik.canım anlıyorum seni ama o korkunu yenmelisin hormonların için saglıgın için biliyosunki herşey kanda belli oluyor bnde ogün 3 şişe kan aldırdım hormonlarıma bakıldı prolaktin yüsek çıktı baya.yani saglıgın için bazı korkuları yenmek zorundayız canım.adetlerin düzenlimi bendede bazen bulantı oluyodu doktor kistlerde bulantı yapar demişti sende git canım ihmal etme baktır hormonalrına Allah şifa versin hepimize

sağol canım benim sen de oğluşuna ve kendine çok dikkat et yerim sizi ben

çok tesekkür ederiz güzel teyzesiii canımsınnnn

günaydın tatlımmm
iyiyiz çok şükür sen napıon nasılsın kuzusum evet canımm hiç sorma yaa darısıda size olsun hayırlısıyla inşşşşşşş

ne kusuru canım benim bir an ben de heyecanlandım sen öyle sanınca itiraf ediyorum.evet canım ben de duydum kist bulantı ve bel ağrısı yaparmış bende var bunlar.önceden evimiz yok kiradayız derdim çok zorlanırız bebek yapamayız derdim.şimdi anladım ki onu bahane ediyordum kendimi kandırmya çalışıyorum.cabnım adetim 1 er hafta ileri atmaya başladı ve az görmeye başladım 3-4 günde bitmiş oluyor haftaya haftasonu gidicem inşallah bu hafta hastalanabilirim.kadın doğum doktoruna da gitmedim hiç evlendikten sonra o da ilk olacak:18:

iğne korkum çok değişik birşey kriz geçiriyorum gidemiyorum .acısından korkmuyorum kesinlikle çektiğim ağrılar daha çok sabah akşam dua ediyorum Allahım kurtulayım bu sıkıntıdan her insan gibi göğsümü gere gere gidip kan vereyim diye

baharcım bu arada yukarıya yazmayı unuttum ben.ablamda da pko lu olduğu tespit edildi ablamın 2 tane çocuğu var tedavisiz oldu hem de .anlamadık yani doktora kontrole gitti pko lu olduğunu söylemiş doktor.ablamın 9 ve 5 yaşlarında 2 çocuğu var .doğumdan sonra olabilecek birşey mi bu sonradan mı oldu bilmiyorum.Allah şifa versin canım hepimize.Sakın sıkma canını rahat ol yeter bence.ben gideyim bakayım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…