- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.321
bu mesajı okuyan bütün arkadaşlar kaynanalara ve çekemeyen herkese inat kalkın ve eşlerinize sımsıkı sarılıp güzel bi öpücük kondurun şunu unutmayın oydu şuydu buydu derken hayat bitiyor herşey boş benimle paylaştığınız herşey için teşekkürler iyi akşamlar
bu mesajı okuyan bütün arkadaşlar kaynanalara ve çekemeyen herkese inat kalkın ve eşlerinize sımsıkı sarılıp güzel bi öpücük kondurun şunu unutmayın oydu şuydu buydu derken hayat bitiyor herşey boş benimle paylaştığınız herşey için teşekkürler iyi akşamlar
çok şukur canım evlılığımde çok mutluyum evlendıgım ıçınde çok mutluyum hatta şu anda kocam hala gelmediği için ona karşı olan sevgim tavan yaptı yanlızlık zor be gelcek ınşallah kociş işlerini bitirip allah mutluluğumuzu bozmasın canım.
canım 3 aya kadar az da olsa bended eoldu sadce ara ara bulanıyodu hıç ıstıfra etmedeım ama 3 aydan sonra geçtı çok şukur şımdı gayet rahatım benı tek rahatsız eden şey ise bacak ağrım ınşalahe sende olmaz canım çok fena bel ve bacak ağrım var benım kıızım olcak ınşallah teyzesı sızın ıçınde hayırlısı olsun canım.
teşekkrler hayatım:)))
iyigeceler hepinize kendinize iyi bakın görüşürüz öptüm hepinizi:79::80:
yok kusumm yaa ugrasmıom artıkkkkkbiz bize yetiyoruz kız
birde kalabalık olunca yazılar karışıyor uğraşma sen öylee şeylerle:)
geçmiş olsun cnm
cnm haırlısı olsun üzülmeee
daha çabuk iyileşir
büyüdükçe daha çok mız mızlanıyorlar...
cnm hayırlısı olsun senin için
ben,imde
toritim yüksek çıktı bebeği etkiler dediler korkuttular çok şükür şimdi
değerler normale döndü hiç üzülme senn allah veriyor bi yolunu merak etmee
ben bunuuuuu yerim yerimm annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maşallah maşallah yaaa
allah nazarlardan korusunn
bayağı tombiş gözüküyor cnm kaç kilo doğdu ve doğumun nasıl geçtiii
ay mükemmel bir duygu olsa gerek bol bol koklaa onu ayy misss gibi melek kokuludur şimdii
ay içim bir garip oldu allahhım ayırmasın senden yavrunu cnm
darısı sağlıkla bizim başımıza inşallah cnm bnm ...
şimdilik yok canımm benimmmm-*-*-*-*ERKEK annelerii-*-*-*-*-
göbeğinizin altında bikini bölgenizde düz bir koyu renkte çizgi belirdimii
genelde erkeklerde olur derlerde
nekadar doğru bilmiyorumm
melike ve deryaa size soruyorumm:))
tesekkürler canımteşekkürler arkadaşlar
umarım canı yanmadan iyileşir
tatlım hayırlı olsun oğluşunsağlıkla kucağına al inşallah
evet şeymacım koskoyu ve çok belirgindi çizgim. hatta geçmedi bile rengi açıldı sadece. sende varmı?
tesekkürler tatlım benimm darısıda sana olsun inşşşşşşşşiyiakşamlar kızlar nasılsınız?Melikecigim hayırlı olsun canım ogluşun oluyomuş Allah hayırlısıyla kavuştursun bebegine canımŞeymacım sagol canım inşllh normale döner ilaçlas düşüyomuş canım evet.sanada geçmiş olsun canım evet arkadaşlar sizler neler yaptınız?
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun bebişinn aramızda bi hafta varmerhaba arkadaşlar ben 8kasımda evlendim şu an 13 haftalık hamileyim aşırı bulantı ve kusmalarla uğraşıyorum haaa bide kayınvalidemle
hayırlı sabahlar ...
iyi olmaya çalışıyorum canım ya midem dün akşam kötü oldu yine haftasonu gelse artık
çok gecmiş olsun tatlım benim tuzlu bişiler ye canım durur mide bulantın ben hep öle yapıom
sağol canım.2 gün önce yemek görmek istemiyordum şimdi az az yiyebiliyorum bari .midem tuttuğunda gidip istifa edesim geliyor hastayken çalışmak çok zor geliyor sen nasılsın bebiş nasıl karnın büyüdü mü belirmeye başlamıştır herhalde
evet canım karnım belli olmaya basladı artık saolasın tatlım benimm ama kendine sende çok dikkat et emi kusumm
günaydın kızlar nasılsınız?alevesen sanırım sende hamilesin hayırlı saglıklı dogumlar dilerim canımmelikecim karnın belirginleştikçe daha çok sevinip heyecanlanıyosundur degilmi maşllh canım
hayır canım ben hamile hamile değilim1-2 yıl sonra belki.hem kiradayız hem de yenmeye çalıştığım enjeksiyon korkum var iğne olamıyorum kan veremiyorum.bazen korkum olmasaydı diyorum hemen bebişim olsun diye başlardık çalışamalara ama maalesef.hayırlısı artıkmide bulantım normal bulantılarım midem rahatsız kadın doğum doktoruna da gidicem kist falan olmasın diye .umarım bebeiş istediğimiz zaman Allahım nasip eder bize.
sağol canım benim sen de oğluşuna ve kendine çok dikkat et yerim sizi ben
günaydın kızlar nasılsınız?alevesen sanırım sende hamilesin hayırlı saglıklı dogumlar dilerim canımmelikecim karnın belirginleştikçe daha çok sevinip heyecanlanıyosundur degilmi maşllh canım
çok tesekkür ederiz güzel teyzesiii canımsınnnn
günaydın tatlımmm
iyiyiz çok şükür sen napıon nasılsın kuzusum evet canımm hiç sorma yaa darısıda size olsun hayırlısıyla inşşşşşşş
kusura bakma canım ben öle sandım.hayırlısı olsun hakkımızda bnedede çocuk yok pko var bende pko için tedaviye başladım çocuk tedavisine balşlıcaktı doktor biz biraz daha erteleyelim dedik.canım anlıyorum seni ama o korkunu yenmelisin hormonların için saglıgın için biliyosunki herşey kanda belli oluyor bnde ogün 3 şişe kan aldırdım hormonlarıma bakıldı prolaktin yüsek çıktı baya.yani saglıgın için bazı korkuları yenmek zorundayız canım.adetlerin düzenlimi bendede bazen bulantı oluyodu doktor kistlerde bulantı yapar demişti sende git canım ihmal etme baktır hormonalrına Allah şifa versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?