2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

sağol canım .kaynanam eşimin bana ilgisini kıskanıyor hatta bu yüzden 3.ayda ayrılma noktasına getirdi şu an iyiyiz ama hamile kalınca dahada kıskanmaya başladı

anlamıyorum bu tür insanları oglu mutluysa daha çok sevinecegine kıskanıyolar neolucakmış ömürlerinin sonuna kadar ogulları yanındamı kalıcak kendileri genç yada gelin olmamış gibi davranıyolar.sen eşinle huzuruna bak canım.kavga edip huzursuz olursanız o sevinir emin ol.ve resmi ol madem zararı dokunuyo çok sık gidip gelme.bende gidip gelmeyi kestim huzurumuzu bozuyorlardı böylesi daha iyi.Allah yardımcın olsun seninde.

iyi akşamlar tatlım
ben oğlumla uğraşmaktan kendime vakit ayıramaz oldum. bugün çok az uyudu birde kucak istiyor devamlı öyle yoruldum ki anlatamam...

merhaba arkadaşlar ben 8kasımda evlendim şu an 13 haftalık hamileyim aşırı bulantı ve kusmalarla uğraşıyorum haaa bide kayınvalidemle

hoşgeldin canım
sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah.
kayınvalide derdi bende de vardı doğumdan sonra onlarda kaldık şimdi evime geçtim rahatladım.

olsun canım bunlar tatlı yorgunluklar Allah kolaylık versin canım tabi kolay degildir çocuk bakması ama olsun onlar iiçin deger

bende uzun bir süredir gerekmedikçe görüşmüyorum eskiden onu kazanmaya çalışırdım aynı apartmandayız gidip işlerini yapardım onunla gezerdim gönlü olsun kendi anneme bile gitmeye çekinirdim hemen surat yapardı benden izin alıcaksın diye tuttururdu

çok iyilik ettikçe böyle yapıyorlar işte.bende neyapsam yaranamazdım bi karış surat soguk tavırlar bıkmıştım artık her evine gittigimde soguk bi yüzle karşılaşmaktan.senin annen yin e burdaymış benim ailem uzaktalar.oyüzden daha bi zor oldu.annene niye gitmeye çekiniyosun o ne karışıyomuş hakkı yokki öle bişeye.sen çok taviz vermişsin.Resmiyetini koru bişeyine karıştırma eşinle herşeyi paylaş ondan izin al.kayınvaldenden degil...

olsun canım bunlar tatlı yorgunluklar Allah kolaylık versin canım tabi kolay degildir çocuk bakması ama olsun onlar iiçin deger

sağol canım hiç kolay değil valla :9
tabi canım değmez mi onun bir bakışı bir gülüşü yetiyor Allah'ım olmayanlara da nasip etsin

çok teşekkürler hayatım bende aynı apartmanda oturuyorum bebiş doğunca çıkmaz benden daraltır yer beni

kesinlikle doğru ama ilk zamanlar eşimde annesinden yana çıkıyordu ama daha sonra benide anlamaya başladı.şimdi bebek heyecanıyla bana çok düşkün kaynanamda afralar tafralar tavan yaptı

güzel yerler canım deniz havası iyi oluyor manzarada güzel burda.ben aslen gemlikliyim, adana dogumluyum.orhangazi nasıl güzelmi oralar?Sen oralımısın?yolun düşerse buyur gel canım tanışmış oluruz hem

ben aslen yugoslav göçmeniyim orhangazide doğdum .fena değil iznik gölü buraya yakın yazın güzel oluyor.sen kayınvalideyle berabermisin

kesinlikle doğru ama ilk zamanlar eşimde annesinden yana çıkıyordu ama daha sonra benide anlamaya başladı.şimdi bebek heyecanıyla bana çok düşkün kaynanamda afralar tafralar tavan yaptı

uzak olsan iyiymişte aynı apartmanda oturmak oldukça zor olmalı.ayrı eve çıkma imkanınız yokmu?bende önce aynı mahallede oturuyoduk sonra baya bi huzursuz olduk o mahallede ordan taşındık şimdi bile lafı uzaktan yetiyorduda birkaç haftadır gitmiyoruz eşim hep yanımda oldu sagolsun onların huyunu anladı oda.senin eşin yakın diye kıskanıyo işte boşver sen takma kafana dedigim gibi uzak dur.görümce kayın varmı sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…