- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.261
canım bende de evlendikten sonra şikayetler arttı.iş hayatı ve evlilik aynı anda zor mu geldi ne işim de çok stresli muhasebeciyim bençalıştığım yer biraz düzensiz stresi çok bol bir yer yani Allah hepimize acil şifalar versin canımmm.bana dahiliye doktoru dedi sende demir eksikliği muhtemelen vardır dedi böbrek ve akciğer fonksiyon testleri ve bir sürü test istedi çünkü çom ağrılarım var tiroid problemim olduğundan da çok şüpheleniyor ama tahlilleri yaptıramadım kan veremediğim için .keşke diyorum korkmasam tedavilerimi olsam kiradayız ama boşversem anne olmak için hazırlansam ama ...
ewet bendede inanılmaz stres oluyor çoğu zaman uykularım kaçıyor işi düşünmektencanım bak troidden falan bahsediyorsun erken teşhis çok önemli bence sakın ihmal etme sağlığına çok önem vermen gerek anne olmak istiyorsan canım biz kendi kendimizi korkutuyoruz bak sen kendin kura kura aklından dahada fazla korkutuyorsun kendini...ya öyle olursa ya böyle olursa diye...bence eşinle beraber git elini tut kapat gözlerini bi bakmışsın bitivermiş kendi kendine telkin ver acımayacak diye....
hoşgeldin tatlım benimmmm allah analı babalı büyütsün inşşş darısıda bize olsun kuzusummmm
bu arada kusum gelmişken cizelgemide düzeltirsin dimi benim oglum olucakmış mavi renk olsun su bebekte erkek bebek olsun emi kuzusum çok saol şimdiden canım hemşom benimm
ewet bendede inanılmaz stres oluyor çoğu zaman uykularım kaçıyor işi düşünmektencanım bak troidden falan bahsediyorsun erken teşhis çok önemli bence sakın ihmal etme sağlığına çok önem vermen gerek anne olmak istiyorsan canım biz kendi kendimizi korkutuyoruz bak sen kendin kura kura aklından dahada fazla korkutuyorsun kendini...ya öyle olursa ya böyle olursa diye...bence eşinle beraber git elini tut kapat gözlerini bi bakmışsın bitivermiş kendi kendine telkin ver acımayacak diye....
nikah işlemlerinde rezil etmiştim kendimi hastanede eşim kolumu ve kafamı tuttu bitti bitti dedi çocuk gibi oldum.ama elimde değil bu kez denedik gitmeyi evden çıkmadım nefes alamadım ağlama krizine girdim.çok istiyorum bu illetten kurtulmak
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ben de diliyorum kurtulurum şu iğne korkumdan da bebiş düşünürüm artık
Melikecim ne güzel bir haber sen zaten erkek olsun istiyodun yanlış hatırlamıyorsam allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsineskiden kız çocuklarını daha çok severdim ama h.sonu gelen misafirimin 1,5 yaşında oğlu vardı öldüm bittim ne tatlı bişeydi o oyyyy oyyyy bi delikanlıda sen doğurucan demekki
nikah işlemlerinde rezil etmiştim kendimi hastanede eşim kolumu ve kafamı tuttu bitti bitti dedi çocuk gibi oldum.ama elimde değil bu kez denedik gitmeyi evden çıkmadım nefes alamadım ağlama krizine girdim.çok istiyorum bu illetten kurtulmak
nikah zamanı benide zor götürmüştü eşim hastaneye oradaki hemşire gülmüştü bana eşimi öyle bi tutmuşumki kolu morardı hatta kanı almışlar benim haberim yokama sana bir sır vereyimmi bi gün kendim tek başıma gidip kan verdim nasıl yaptım bilmiyorum sanırım biz biraz mızmızlanıyoruz sıkışınca mesela bebiş için koşa koşa gideriz bence
nikah zamanı benide zor götürmüştü eşim hastaneye oradaki hemşire gülmüştü bana eşimi öyle bi tutmuşumki kolu morardı hatta kanı almışlar benim haberim yokama sana bir sır vereyimmi bi gün kendim tek başıma gidip kan verdim nasıl yaptım bilmiyorum sanırım biz biraz mızmızlanıyoruz sıkışınca mesela bebiş için koşa koşa gideriz bence
canım senin korkun biraz daha iyi boyutta sanırım.benimki daha kötü ağır çok denedim kendi ayağımla hastaneye gittim ağlayarak muayeneden sonra kaçtım kan vermeyeyim diye .bir psıkolog var ona email attım cevap bekliyorum bakalım.ben hastaneye girdiğim gibi ateşleniyorum kalbim çarpıyor hele laboratuvar önünden geçerken:18: bazen diyorum keşke bir hastanede falan çalışsaydım belki daha çabuk kolay yenerdim.
kızlar slm nasılsınız biz miniğimle iiyiyiz bibakıp çıkim dedim akşama gelirim yine
teyzeleri kızımın fotosu burdan bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/406369-2011-ocak-bebislerinin-fotolari-8.html
slm sekerlerrrrr
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii:94: biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdiihakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
ahhhh ben onu yerımm yaaa maşallah kuzuya çok guzel bı bebek kız ak pak olcak bende bol bol bakıyımda benım kızımda bole guzel olsunahh bebegım hayırlı bı evlat olur ınşallah annesi .canım bı ara gelde anlat bakalım nası geçtı doğum opuyorum senıde.
hayırlı olsun melikecim oğluşunuz allah analı babalı buyutsun
sağlıklı gunlerde ınşallah
slm kızlarrrr ben geldimmmmmm
yaa buranın linkini bırakıyodum bazı baska topiklere o yüzden birisiii her kimse tabi onu bilemicem de beni şikayet etmiş saolsun o yüzden girişte yapamadım bigün ceza verilmişşş neyse saglık olsun diyorum....
iyi akşamlar arkadaşlar
moralim çok bozuk bugün doktora gittik 2,5 aylık oğluma sünnet yapılması gerekiyor dediler
iyiakşamlar nasılsınız arkadaşlar benimde bugün tüm günüm hastanede geçtifakülteye gittik çocuk tedavisi için.kan alındı hormon testi yapıldı.kızlar hormonum normal çıktıda prolaktinim yüksek çıktı 106 larda doktor endrokolojiye yönlendirdi orda emar çekilicekmiş prolaktin hormonumda ilaçla düşürülerek takibe alınacak.biz belli müddet daha çocuk olayını erteledik.eşim biraz daha toparlanalım madden manevi öle daha iyi olur dedi bende mantıklı buldum.hem adetlerim düzenleşir hemde prolaktin hormonu normale dönerse daha iyi tedavi sonucu elde ederiz Allahım hayırlısını versin.bu hormon yüksek çıkınca korktum kızlar Allahım tüm hastalra acil şifalar versin.Melikecigim bozma moralini canım boşver takma kafana.Melikem sen aşılama olmadanmı klomenlemi hamile kaldın?
kızlar slm nasılsınız biz miniğimle iiyiyiz bibakıp çıkim dedim akşama gelirim yine
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/406369-2011-ocak-bebislerinin-fotolari-8.html
-*-*-*-*ERKEK annelerii-*-*-*-*-
göbeğinizin altında bikini bölgenizde düz bir koyu renkte çizgi belirdimii
genelde erkeklerde olur derlerde
nekadar doğru bilmiyorumm
melike ve deryaa size soruyorumm:))
Endişelenme canım. Hatta şanslı bile sayılırsınız. Bazı bebekler daha doğar doğmaz sünnet oluyorlar. Hem daha yürüyemediği için çok çabuk iyileşiyorlar, yattıkları yerden. Benim bebeğim dört aylık ama daha sünnet olmadı sünnetle ilgil birsürü şey okudum ve anladım ki ne kadar erken o kadar iyi. Hiç endişelenme tatlım. Çarçabuk iyileşecek.
günaydın arkadaşlar melikecim hoşgeldin.seni gördüğüme sevindim canım
derya arkadaşımıza yazıyorum bebeğin için hiç üzülme bence de erken sünnet olması daha iyi.ablamın oğlu da bir tıkanıklık vardı sanırım öyle hatırlıyorum 5 yıl geçti çünkü 4-5 aylıkken yapılmak zorunda kalındı emin ol daha rahat atlatacak sünnet külotları var sonuçta yatan bebek daha kolay olucak.gönlünü ferah tut .
canımcım çok geçmiş olsunbebişin zaten acı çekiyomuş canım bir an önce yapılırsa rahatlar en azından ama zor tabi bende olsam korkardım ama yapacak bi şey yok eninde sonunda sünnet olacaktı senin bebiş bir an önce bitiricek bu işi baksana ...
üzülme cnm benim doktor durup durken yapmaz cnm benim
çocuğun için en iyisi o daha sağlıklı olur cnm
slm sekerlerrrrr
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii:94: biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdiihakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
-*-*-*-*ERKEK annelerii-*-*-*-*-
göbeğinizin altında bikini bölgenizde düz bir koyu renkte çizgi belirdimii
genelde erkeklerde olur derlerde
nekadar doğru bilmiyorumm
melike ve deryaa size soruyorumm:))
sağolun sizler sayesinde öğreniyorum bebişimbende adet düzenliği yok Allaha şükür sadece geçen ay 4 gün önceden geldi ilk defa erken geliyor ama ara sıra olurmuş böyle şeyler eğer ilaç falan alınıyorsa değişiklik olabilirmiş diyorlar...o zaman ben 6 ay korunmadan ilişkiye girecem sonrasında olmazsa dr gidicem şimdilik bişey yapmama gerek yok sanki ??? birde ben demir eksikliği için ilaç kullanıyorum olduki hamile kaldım bunun zararı olurmu ???
teşekkürler arkadaşlar
umarım canı yanmadan iyileşir
tatlım hayırlı olsun oğluşunsağlıkla kucağına al inşallah
evet şeymacım koskoyu ve çok belirgindi çizgim. hatta geçmedi bile rengi açıldı sadece. sende varmı?
merhaba arkadaşlar ben 8kasımda evlendim şu an 13 haftalık hamileyim aşırı bulantı ve kusmalarla uğraşıyorum haaa bide kayınvalidemle
hoşgeldin canım Allah mesut etsin hayırlı dogumlar olsun canım.hayrola kayınvalden napıyo bendede aynı dert varda artık takmamaya çalışıyorum canım saglıgım baya bi etkileniyor çünkü.sende takmamaya çalış huzuruna bak boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?