2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

Melikecim ne güzel bir haber sen zaten erkek olsun istiyodun yanlış hatırlamıyorsam allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eskiden kız çocuklarını daha çok severdim ama h.sonu gelen misafirimin 1,5 yaşında oğlu vardı öldüm bittim ne tatlı bişeydi o oyyyy oyyyy bi delikanlıda sen doğurucan demekki

amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ben de diliyorum kurtulurum şu iğne korkumdan da bebiş düşünürüm artık

inşallah tatlışımm korkma kuzusum rahat ol emiiii

evet tatlımm babamız kıs istiyodu benim için farketmez bebegem allah hayırlısını versin hakkımızda hayırlısı bölemişş ben onun tırnagını bulana kadar ne cektim hangi ilaçları kullanmadım ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşşşş bidenem benim allah razı olsunnn

ahhhh ben onu yerımm yaaa maşallah kuzuya çok guzel bı bebek kız ak pak olcak bende bol bol bakıyımda benım kızımda bole guzel olsunahh bebegım hayırlı bı evlat olur ınşallah annesi .canım bı ara gelde anlat bakalım nası geçtı doğum opuyorum senıde.

hayırlı olsun melikecim oğluşunuz allah analı babalı buyutsun
sağlıklı gunlerde ınşallah

inşşşşş zehracım allah razı olsun tatlım benimmmm

biz bize yetiyoruz kız
birde kalabalık olunca yazılar karışıyor uğraşma sen öylee şeylerle:)
geçmiş olsun cnm

iyi akşamlar arkadaşlar
moralim çok bozuk bugün doktora gittik 2,5 aylık oğluma sünnet yapılması gerekiyor dediler

cnm haırlısı olsun üzülmeee
daha çabuk iyileşir
büyüdükçe daha çok mız mızlanıyorlar...

cnm hayırlısı olsun senin için
ben,imde
toritim yüksek çıktı bebeği etkiler dediler korkuttular çok şükür şimdi
değerler normale döndü hiç üzülme senn allah veriyor bi yolunu merak etmee

ben bunuuuuu yerim yerimm annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maşallah maşallah yaaa

allah nazarlardan korusunn

bayağı tombiş gözüküyor cnm kaç kilo doğdu ve doğumun nasıl geçtiii

ay mükemmel bir duygu olsa gerek bol bol koklaa onu ayy misss gibi melek kokuludur şimdii

ay içim bir garip oldu allahhım ayırmasın senden yavrunu cnm

darısı sağlıkla bizim başımıza inşallah cnm bnm ...

-*-*-*-*ERKEK annelerii-*-*-*-*-

göbeğinizin altında bikini bölgenizde düz bir koyu renkte çizgi belirdimii

genelde erkeklerde olur derlerde

nekadar doğru bilmiyorumm

melike ve deryaa size soruyorumm:))

canım bu bende de var geçen gun farkettım bı arkadaşım var onunda kızı
var ondada olmuş o dedı bıdaha baktım bende hakkaten var oyle bı çızgı
heralde bu tum gebelerde oluyo

üzülme cnm benim doktor durup durken yapmaz cnm benim
çocuğun için en iyisi o daha sağlıklı olur cnm

teşekkürler arkadaşlar
umarım canı yanmadan iyileşir

tatlım hayırlı olsun oğluşun sağlıkla kucağına al inşallah

evet şeymacım koskoyu ve çok belirgindi çizgim. hatta geçmedi bile rengi açıldı sadece. sende varmı?

sende sagol canım maşllh iyi adetlerin düzenliyse çok iyi o olabilir ara sıra aksarmış o her bayanda oluyor.yani bebek istiyorsan hemen korunmassın.demir eksikligi ilacını doktora danış canım bilgilendirir seni Allah gönlüne göre versin canım

iyiakşamlar kızlar nasılsınız?Melikecigim hayırlı olsun canım ogluşun oluyomuş Allah hayırlısıyla kavuştursun bebegine canımŞeymacım sagol canım inşllh normale döner ilaçlas düşüyomuş canım evet.sanada geçmiş olsun canımevet arkadaşlar sizler neler yaptınız?

merhaba arkadaşlar ben 8kasımda evlendim şu an 13 haftalık hamileyim aşırı bulantı ve kusmalarla uğraşıyorum haaa bide kayınvalidemle

arkadaşlar ben araştırdım o çizgi halk arasında madalyon olarak adlandırılıyormuş ve her hamilede oluyomuş

merhaba arkadaşlar ben 8kasımda evlendim şu an 13 haftalık hamileyim aşırı bulantı ve kusmalarla uğraşıyorum haaa bide kayınvalidemle

hoşgeldin canım Allah mesut etsin hayırlı dogumlar olsun canım.hayrola kayınvalden napıyo bendede aynı dert varda artık takmamaya çalışıyorum canım saglıgım baya bi etkileniyor çünkü.sende takmamaya çalış huzuruna bak boşver

sağol canım .kaynanam eşimin bana ilgisini kıskanıyor hatta bu yüzden 3.ayda ayrılma noktasına getirdi şu an iyiyiz ama hamile kalınca dahada kıskanmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…