- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.361
anladım kusum yok senin öle söledigini farketmedim kusumm duydugumu dile getirmek adına sende duy diye söledim bidenemm canımsınn
tamam duydum hayatım saolasın:13:
mersi kusummm inanki bende bilmiodum komşulardan ögrendim bebişim
kızlar yarın günüm varrrrrrrrrr:92:
ben hazırlık yapıyo olucam hemde sabah erkenden kalkıcam çok yorulcam biliom inşş hayırlısıyla atlatırım kazasız belasız
naber nasılsın zehracımm
bu arada bende bebişime ufa ufak bişiler almaya başlıom bez konusunda primada karar kılıyorum siz ne dersiniz hemde uygun ben kaç tane yeni dogan paketi alsam :26:
ee canımcım nealdın başka oğluşuna. ben ıslak mendıl alcamda kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım kımı dıyo zararlı pamukla sılın napcam bılemıyorum
prima en iyisi canım molfix ve canbebe kullandım memnun kalmadım primadan çok memnunum. ilk zamanlar çok gidiyor melikecim kırkı içinde özellikle günde 4-5 kere kaka yapıyor.
canım bebedorun yenidoğan mendilleri var ben ondan kullandım hiçbir şeyde olmadı hem pamukla ne kadar temizlenebilir ki.
sanırım bende kullanıcam bu forumda okudum bı kaç kışıde sorun yaraTmış ıslak mendıller yuzunden yaazmışlar bende ıyı bı markanın alıyım yavaş yavaş dıom doğunca masrafımız daha çok olucak şımdı çok dokunmuyo:)
bende ona karar veremedim kusum yaaa ama su bimdeki ıslak mendik hoşuma gitmiyo deil onuda ondan mı kullansak neci :26:ee canımcım nealdın başka oğluşuna. ben ıslak mendıl alcamda kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım kımı dıyo zararlı pamukla sılın napcam bılemıyorum
aynı durum bende de vardı calsiyum alıom canımayy geçende bana ole mısafır geldı kı yardımcı da oldular gelenlerde ama şu bacak ağrım varya
benı oldurdu resmen oturamıyodum sancısından canım ıyce magnezyumunu ıçte napcan artık bı şekılde atlatcan gelenlerde yardımcı olur heralde.sana kolay gelsın canım kolaylık olsun dıye ıkramlarnın bı kısmını bu gunden yapsaydın barı tatlıları falan.
prima en iyisi canım molfix ve canbebe kullandım memnun kalmadım primadan çok memnunum. ilk zamanlar çok gidiyor melikecim kırkı içinde özellikle günde 4-5 kere kaka yapıyor.
canım bebedorun yenidoğan mendilleri var ben ondan kullandım hiçbir şeyde olmadı hem pamukla ne kadar temizlenebilir ki.
hemde ne masraf :) birkere bez yetiştiremiyoruz. pişik kremi, pudra, şampuan, sabun sürekli kullanacağın malzemeler e bunun arabası kangurusu ana kucağı da varbüyüdükçe masrafları artıyor
kız o bımde kı şu yeşıl paket gıbı olanlarmı normalde bende alıyomda oyle elımzıı falan sılmek ıçınbende ona karar veremedim kusum yaaa ama su bimdeki ıslak mendik hoşuma gitmiyo deil onuda ondan mı kullansak neci :26:
aynı durum bende de vardı calsiyum alıom canımbakalım hergün evi temizlemekle ugrastım bu hafta bakalım yarında sag salim atlatayım inşşş
anladım canım çok tesekkürlerrrr
valla kusum dün dalin pudrası aldım sadece kutu ve içindeki biraz pudra 8.75 tii migrostan aldık eşim ne kadar pahalı diyo napim bende marka hastalıgı var istiyom hepsi marka olsun aldıgım selerin bide dalin bebe yagı aldım kusum oda 11,5 kuzularımızın canı saolsun artık
kiloyu hiç kafanıza takmayın kızlar bebişle ilgilenirken çatır çatır veriyorsunuzhemde rejimsiz. ben 2buçuk ayda 10 kilo verdim
öle yapalım o halde kusummm ona bakalımnapıcaz canım bebişlerın canı sağolsun bızde ana baba olarak alıcazda alıcaz:))
kız o bımde kı şu yeşıl paket gıbı olanlarmı normalde bende alıyomda oyle elımzıı falan sılmek ıçın
ama o olmaz heralde yenı doğan ıslak mendıllerı falan var prımanın bebedor un alkol ıçermemsı falan gerkıyo bılmıyom kullanan varmıdırda ılk etapta kullanmam heralde en azından yenı bebekken ılersınde kullanılırmı bılmıyom canım.
oyle tabı kuzularımız herşeyı hakedıyo bende o tarz bakım şeylerını almadım dahada set halınde oluyo bazen oyle ucuza yakalarsam alıyım dıyorum.ahh gel bebiş gell gelll
ben kılo aldım dıe uzuluyodum ya bugun gezmeye gıttım hıç değişmemışın dedıler 8 kılo aldım dedım
hıç bellı deıl dedıler sevındım ama umarım bu daha çok yememe yol açmaz:))
kiloyu hiç kafanıza takmayın kızlar bebişle ilgilenirken çatır çatır veriyorsunuzhemde rejimsiz. ben 2buçuk ayda 10 kilo verdim
teşekkürler arkadaşlar
umarım canı yanmadan iyileşir
tatlım hayırlı olsun oğluşunsağlıkla kucağına al inşallah
evet şeymacım koskoyu ve çok belirgindi çizgim. hatta geçmedi bile rengi açıldı sadece. sende varmı?
iyiakşamlar kızlar nasılsınız?Melikecigim hayırlı olsun canım ogluşun oluyomuş Allah hayırlısıyla kavuştursun bebegine canımŞeymacım sagol canım inşllh normale döner ilaçlas düşüyomuş canım evet.sanada geçmiş olsun canım evet arkadaşlar sizler neler yaptınız?
tünaydın şekerler
nasılsınız bakalım? ben oğluşumu uyuttum fırsattan istifade ediyorum. artık konuşulanlara tatlı tatlı sesler çıkarıp cevap vermeye başladı teyzeleri
bende de var ama kız annelerindede oluyormuş malesef,
yine cinsiyet tanısı koyamadık
tşkr ederim cnmcım sağoll
oyy yesinler onun yarım konuşmalarını pislik
melikeeeeeeeeeeeeee
nasılsın kuzu
ay kızlarcım azönce duştan çıktım kremliyordum ki vüsudumu
göğslerimin uclarının kenarlarında kırmısı çizgiler oluşmuş ooofff
sanırım çatlıyor
krem filan fayda etmiyicek sanırım çok sinirlendim yahuuu
zaten daha cinsiyetimize bakmamısadaa 20 gün varr
:18:
bu arada kızlarr
bebek dergisi aldım bugün ismi BEBEK YANİ:)
yanında bebeğimin ilkleri kitabı vardıı
süper yaaa
mutlaka alınn
hemde 5 tl dergiyle ilklerim kitabı birlikteee
ilk oyuncağı ilk sevdiği yemeğii
ilk fotoğrafıı
doğum günündekii gram ve boyu
ve 3 yaşına kadar yazıyorsunuz bu kitaba
çok hoşşş
dergisinde okudumdaa
yenidoğan uni
marka bebek ıslak mendili varmışşş
sadece saf su ve pamuktan oluşuyormuşşş mendill
en güzeli ilk zamanları bundan kullanmak bebeklerimizeee
ayrıcaa annemle gezerken markette
alt değiştirme örtüsü gördümm
markaya göre değişiyor fiyatlarııı
çok pratik artık herşey:)
baharcım ya ben netten biraz okudum sanırım bende de riskler var çok üzüldüm şu an anlatamam.ailede birinde pko olması,kilo artışı yazıyordu bende var.adet azalması varille kan tahlilinde mi anlaşılıyor bu pko .kirada olmamaız canımı çok acıtıyor zaten bunun için çok stres yaşadım en çok da neye sinir oluyorum kendi evlerinde oturan rahat olan kaynana torun istiyor ya ona deliriyorum onlara göre hava hoş kirada oturmamış hiç
ben ileride bebeişim olmaz diye çok korkmaya başladım hastalansam bitse de doktora gitsem umarım kan tahlili yaptırmadan anlşılabilir.yumurtalığın şeklinden anlaşılıyor demişti ablama doktor ama kan da vermişti adetrin 2.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?