- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.381
ZEHRAcım evt madem kampanya var al kenara koy cnm
tarihlerine bakmayı unutma cnm
neden uyuyamıyorsun sen hayrola zehraa
kızlar şu
bebe yağ ve şampuanları şuan almayın bitiremeden atmak zorunda kalırsınız
bu tür şeylerin kullanım süreleri en fazla 1 sene oluyor
üstünde her nekadar 2-3 sene yazsada
ben 2-3 ay kala almayı düşünüyorumm
iyiakşamlar kızlar nasılsınz?bende yatmadan önce bi bakim dedim ya kullandıgım ilaçtan midem bulanıyo yan etkisi sanırım oyüzden yatim diyorum ya uyuyabilirsem tabi böle bende hamile gibi oldum bulantı felanİnşllh ogünleride görürüz kendinize iyibakın iyigeceler görüşürüz yarına inşllh:79::80:
ZEHRAcım evt madem kampanya var al kenara koy cnm
tarihlerine bakmayı unutma cnm
neden uyuyamıyorsun sen hayrola zehraa
kızlar şu
bebe yağ ve şampuanları şuan almayın bitiremeden atmak zorunda kalırsınız
bu tür şeylerin kullanım süreleri en fazla 1 sene oluyor
üstünde her nekadar 2-3 sene yazsada
ben 2-3 ay kala almayı düşünüyorumm
iyiakşamlar kızlar nasılsınz?bende yatmadan önce bi bakim dedim ya kullandıgım ilaçtan midem bulanıyo yan etkisi sanırım oyüzden yatim diyorum ya uyuyabilirsem tabi böle bende hamile gibi oldum bulantı felanİnşllh ogünleride görürüz kendinize iyibakın iyigeceler görüşürüz yarına inşllh:79::80:
canım kendini üzme herşeyin çaresi var kiracı olmak çok büyük bi sorun degil bende kiracıyım ve daha biçok insan var.huzurun saglıgın yerindeyse herşey oluyor canım.stres yapma kendine bebek olmazda deme umutsuz olma.ben adetin 3.günü kan tahlili yaptırdım ordan bakılıyor hormon durumuna ama sen en kısa zamanda git kadın dogum doktoruna en azından baktır pko varmı yokmu diye inşllh bişey çıkmaz canım
eşinde annekolik o zaman
bu eşinde tuhaf yani elif kızma bana ama
günaydın kızlar.....
dün akşam konuşulanlara şöyle bir baktım da ablamlar çocuklarında hem canbebe ıslak mendil kullandılar.ama 2 çeşit var biri sarımsılı paket o kötü kupkuru temizlemiyor.bez olarak prima kullandılar ıslak mendil ise canbebe şimdiden bir paket alıp içine bakın isterseniz.evde kullanın içinize sinerse yeğenlerime ondan alırsınız :))
meraba canım.arkadaşımın 3aylık bir bebeği var.doktor ilk 3ay ıslak mendilleri çeşmede sudan geçirip kullan daha sonra normal yıkamadan kullanabilirsin demiş.
slm arkadaşlar ben yeni katıldım, 2009 yıılında evlendim,mutluyum,huzurluyum bebiş yok biraz daha zaman geçsin istiyoruz,bakalım kısmet..
hoşgeldin canım mutluluğun daim olsun
şeymacım nerelerdeydin yafrum
senin şu cinsiyet deneylerin yine olmadı dimi
benim canım tatlı çok çekerdi evde tatlı ne bulursam mideye indirirdimsende durumlar nasıl?
iyi venüs sen nasılsın cnmmm
gezmelerdeydim 3 gündür
gesdik bebişimlee
2 hafta sonra öğrenicem inş. göstertirse cinsiyeti cnm
valla ben tatlıda ekşide yiyorum
ikisinide istiyo cnm :)))
sen nasılsın cnm oğluşun nasıl
sünnet durumu ne alemde:44:
[ı]iyi venüs sen nasılsın cnmmm[/ı]
onunda kolayı var artık
uni baby nin çıkardığı ıslak mendil asit içermiyor
saf su ve pamuk lu mendilden yapılmış alıp bakmak lazım
ilk zamanlarda bende güzelse
uni baby saf su lu ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum
resmen mafediyor ıslak mendiller bebiklerin popolarını
hayırlı aksamlar sekerler umarım iyisinizdir ben çok yoruldum bugün günüm vardı hizmet etmekten canım cıktı belim çok agrıyo dinlenicem şimdi eşim gerci sinemaya götücek oluyo ya bakalım iyi olursam gideriz sizde iyisinizdir umarım hepiniz kendinize çok ii bakın olurmuu öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?