2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

iyiakşamlar kızlar nasılsınz?bende yatmadan önce bi bakim dedim ya kullandıgım ilaçtan midem bulanıyo yan etkisi sanırım oyüzden yatim diyorum ya uyuyabilirsem tabi böle bende hamile gibi oldum bulantı felanİnşllh ogünleride görürüzkendinize iyibakın iyigeceler görüşürüz yarına inşllh:79::80:

canım şımdı uyuyorumda hemde çok uyuyorum ama bebek geldıkten sonra uyuyamassam dıye korkuyorum:))

aminnn.ii geceler canım ınşallah senınde hamıle olduğun gunlerı gorcez tatlım.

canım şımdı uyuyorumda hemde çok uyuyorum ama bebek geldıkten sonra uyuyamassam dıye korkuyorum:))

aminnn.ii geceler canım ınşallah senınde hamıle olduğun gunlerı gorcez tatlım.

uyursun yine cnm korkam :)

hemde toplam 5-6 saatthaha

yandık biz cnm sorma bende uyku delisiyim bebek oluncaa bir süre

psiko deli olcam sanırım :)))

------BAHAR cım-----

iyi geceler tatlım uyu geçer mide bulantın bende şimdiii

bir bardak süt içtim

birazdan başlar bulanmaya :)

bende yatım hemen iyi geceler kızlarrr

inşallah çıkmaz canım haftaya haftasonu gidebilirim sanırım.yarın dahiliyeye gidicem mide bulantım için .hastalanıcam bitsin o zaman da kadın doğum doktoruna gidicem

günaydın kızlar.....

dün akşam konuşulanlara şöyle bir baktım da ablamlar çocuklarında hem canbebe ıslak mendil kullandılar.ama 2 çeşit var biri sarımsılı paket o kötü kupkuru temizlemiyor.bez olarak prima kullandılar ıslak mendil ise canbebe şimdiden bir paket alıp içine bakın isterseniz.evde kullanın içinize sinerse yeğenlerime ondan alırsınız :))

slm arkadaşlar ben yeni katıldım, 2009 yıılında evlendim,mutluyum,huzurluyum bebiş yok biraz daha zaman geçsin istiyoruz,bakalım kısmet..

eşinde annekolik o zaman
bu eşinde tuhaf yani elif kızma bana ama

aynen öyle ama yavaş yavaş öğreniyo.1yıl öncesi kabus gibiydi.çok şükür eşimde artık farkında kimin naptığının.tek üzüntüm en güzel günlerimiz ziyan oldu.yeni evliyken kayınvalidem başbaşa kalmıyalım diye elinden geleni yapıyodu.çok gücüme gidiyodu.bizi aşağı çağırıp gece 12lere 1lere kadar bırakmıyodu .o saatten sonra da uyuyoduk.yanlış anlaşılmasın sadece cinsellik değil bazı şeyler. ben eşimle karşılıklı bir kahve içip sohbet bile edemedim yeniyken.ya onlar geliyodu yada her akşam aşağı çağırıyorlardı.bide kayınvalidemin en tahammül edemediğim huyu eve anahtarla lap diye dalıyodu.aynı şeyi eltimede yapıyordu .ama sonra bizde kapıyı üstteki kilidini kilitlemekle bulduk çözümü.şimdi giremiyor.sonuçta yeni evliyiz insanın her türlü hali olabilir.ama anlayış olmayınca..........

meraba canım.arkadaşımın 3aylık bir bebeği var.doktor ilk 3ay ıslak mendilleri çeşmede sudan geçirip kullan daha sonra normal yıkamadan kullanabilirsin demiş.

meraba canım.arkadaşımın 3aylık bir bebeği var.doktor ilk 3ay ıslak mendilleri çeşmede sudan geçirip kullan daha sonra normal yıkamadan kullanabilirsin demiş.

onunda kolayı var artık

uni baby nin çıkardığı ıslak mendil asit içermiyor

saf su ve pamuk lu mendilden yapılmış alıp bakmak lazım

ilk zamanlarda bende güzelse

uni baby saf su lu ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum

resmen mafediyor ıslak mendiller bebiklerin popolarını

slm arkadaşlar ben yeni katıldım, 2009 yıılında evlendim,mutluyum,huzurluyum bebiş yok biraz daha zaman geçsin istiyoruz,bakalım kısmet..

hoşgeldin canım mutluluğun daim olsun

şeymacım nerelerdeydin yafrum
senin şu cinsiyet deneylerin yine olmadı dimi
benim canım tatlı çok çekerdi evde tatlı ne bulursam mideye indirirdim sende durumlar nasıl?

gezmelerdeydim 3 gündür

gesdik bebişimlee

2 hafta sonra öğrenicem inş. göstertirse cinsiyeti cnm

valla ben tatlıda ekşide yiyorum

ikisinide istiyo cnm :)))

sen nasılsın cnm oğluşun nasıl
sünnet durumu ne alemde:44:

inşallah gösterir canım kuzenim 6. ayında öğrenmişti cinsiyetini :)
aslında 6. aydan sonra iştah çok artıyor o zaman belli oluyor tatlı ekşi durumları

bizde iyiyiz canım dün 2 buçuk aylık oldu oğluşum büyüdükçe tadından yenmiyor valla
doktor krem verdi onu sürüyorum şimdilik erteledik düzelmezse sünnet olacak oğluşum

hayırlı aksamlar sekerler umarım iyisinizdir ben çok yoruldum bugün günüm vardı hizmet etmekten canım cıktı belim çok agrıyo dinlenicem şimdi eşim gerci sinemaya götücek oluyo ya bakalım iyi olursam gideriz sizde iyisinizdir umarım hepiniz kendinize çok ii bakın olurmuu öpüldünüzzz

şeymacım benım gıttığım doktor oyle bı poşet ıçınde bazı şeylerın testerlerı olan bo paket verdıler onun ıçınde unıbaby nın ıslak mendıllerı de vardı bende açtım bakmıştım ozaman guzel gerçekten .

ahh yavrum senı çok ıyı anlıyorum bende dışarı gıttım geldım yemek yaptım şımdı oturdum ve belım ağrıyo ne olcek bızım bu halımız bılmıyorum vallaha umarım doğumdan sonra hemen geçer.

kızlarr en onemlısı bugun gıdıp tahlıl sonuçlarımı aldım şekr yuklemesı yapılmıştı çok şukur şeker çıkmadı
kanımda normalmış duşuk çıkmadı sadece kanımdakı yağ oranı bıraz fazlaymış hamılelığre çok bı etkısı olmazmış ama 60 lı yaşlar ıçın tehlıke dedıyağlı da yememeye çalışıyuodum ama doktor suttekı yağdanda olabılır dedı bende gıttım kendıme lıght sut aldım 0 yağ.bunadda şukur:)

zehracım şekerin hamilelikte büyük riski var çıkmadığına sevindim canım
aç karına şerbet tadında birşey içiriyorlar benim midem bulanmıştı
kaç aylık hamileydin sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…