- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.401
zehracım şekerin hamilelikte büyük riski var çıkmadığına sevindim canım
aç karına şerbet tadında birşey içiriyorlar benim midem bulanmıştı
kaç aylık hamileydin sen canım
6 aylık canım bend eçok sevındım çıkmamasına benım annem ve babam şeker hastası etkılermı bılmıyorum ama bırazda genetık dıye korkuyodum açıkçası.aç karna glıkoz ıçırdıler sağlık ocağında ama hemşıre çok ıyı herkes tadının ığrenç oldugunu soylemıştı ama hemşıre ıçıne lımon sıktı boyle mıdenı bulandırır dedı lımon sıkınca tadı kotu deıldı ıçerken zorlamdı benı .
hamileliğinin en güzel dönemlerindesin canım cinsiyeti ne bebişinin?
bizim ailede de var ama sanırım ilerleyen yaşlarda belli olur genetikse bile
tadı çok kötü değil ama aşırı tatlı e birde karın aç olunca dokunmuştu bana
kızımız olcak ınşallah canım senın oğlun var sanırım demı doğumun normalmıydı sezeryanmıydı ve kolaymıydı sence doğum konusunda azcık tırsıyorumepıduralle normal doğum ıstıyorum ama olmazsa yıne epıduralle sezeryan dıye duşunuyorum allahım ınşallah kolay olur aminnn
Allah tamamına erdirsin canım doğumun kolay olur inşallah
evet oğlum var tatlım normal doğum yaptım benimki çok zor oldu keşke epidural normal yapsaydım dedim ama iş işten geçmişti
korkma canım herkes bir değil kimisinin çok kolay oluyor. sana tafsiyem sancını biraz evde çek sıklaşınca git hastaneye. ben sancı başlar başlamaz gittim pişman oldum oraya gidince heyecandan sancım geri gitmişti millet çatır çatır doğuruyordu benim yatmaktan canım sıkılmıştı
doğum hikayeleri başlığı altında anlattım doğumumu canım merak edersen bakabilirsin
tmm canım bakıyım ordan bende evde çekıyım azcık dıyorum ama o an nasıl olurum bılmıyorum hatta ıyı olursam şoyle ılık bı duş alır oyle gıderım dıye duşunuyorum ama tabı bu o ankı psıkolojımede baglı evde doğurcam dıyede korkarım ben
canım şımdı uyuyorumda hemde çok uyuyorum ama bebek geldıkten sonra uyuyamassam dıye korkuyorum:))
aminnn.ii geceler canım ınşallah senınde hamıle olduğun gunlerı gorcez tatlım.
inşallah çıkmaz canım haftaya haftasonu gidebilirim sanırım.yarın dahiliyeye gidicem mide bulantım için .hastalanıcam bitsin o zaman da kadın doğum doktoruna gidicem
slm arkadaşlar ben yeni katıldım, 2009 yıılında evlendim,mutluyum,huzurluyum bebiş yok biraz daha zaman geçsin istiyoruz,bakalım kısmet..
aynen öyle ama yavaş yavaş öğreniyo.1yıl öncesi kabus gibiydi.çok şükür eşimde artık farkında kimin naptığının.tek üzüntüm en güzel günlerimiz ziyan oldu.yeni evliyken kayınvalidem başbaşa kalmıyalım diye elinden geleni yapıyodu.çok gücüme gidiyodu.bizi aşağı çağırıp gece 12lere 1lere kadar bırakmıyodu .o saatten sonra da uyuyoduk.yanlış anlaşılmasın sadece cinsellik değil bazı şeyler. ben eşimle karşılıklı bir kahve içip sohbet bile edemedim yeniyken.ya onlar geliyodu yada her akşam aşağı çağırıyorlardı.bide kayınvalidemin en tahammül edemediğim huyu eve anahtarla lap diye dalıyodu.aynı şeyi eltimede yapıyordu .ama sonra bizde kapıyı üstteki kilidini kilitlemekle bulduk çözümü.şimdi giremiyor.sonuçta yeni evliyiz insanın her türlü hali olabilir.ama anlayış .........
inşşşş canım yaa benim belim agrıyo sonra kahverengi lekem oluyo nie acabaa çokmu yoruluyom :26:şeymacım benım gıttığım doktor oyle bı poşet ıçınde bazı şeylerın testerlerı olan bo paket verdıler onun ıçınde unıbaby nın ıslak mendıllerı de vardı bende açtım bakmıştım ozaman guzel gerçekten .
ahh yavrum senı çok ıyı anlıyorum bende dışarı gıttım geldım yemek yaptım şımdı oturdum ve belım ağrıyo ne olcek bızım bu halımız bılmıyorum vallaha umarım doğumdan sonra hemen geçer.
kızlarr en onemlısı bugun gıdıp tahlıl sonuçlarımı aldım şekr yuklemesı yapılmıştı çok şukur şeker çıkmadı
kanımda normalmış duşuk çıkmadı sadece kanımdakı yağ oranı bıraz fazlaymış hamılelığre çok bı etkısı olmazmış ama 60 lı yaşlar ıçın tehlıke dedıyağlı da yememeye çalışıyuodum ama doktor suttekı yağdanda olabılır dedı bende gıttım kendıme lıght sut aldım 0 yağ.bunadda şukur:)
slm seker naber nasılsınİyigecelr kızlar kimsecikler yok bi bakayim dedimBebişlerinize ciciler almaya başlamışsınız negüzel güle güle kullansınlar inşllh anneleri şimdiden almak güzel uygun fiatlar olunca alınıp saklanabiliyor.kendinize iyi bakın görüşürüz arkadaşlar:79::80:
ayy canım sorma inanki çok yogunum bu ara buraya bile zor giriyom cıkıyom kusura bakma seker bide sınavım yaklasıo ders calışmam lazım öptüm canımsınnmelike nasılsın cnm?hiç uğramıyorsun bize:80:
slm kızlar ben yeni katıldım,2009 yılında evlendim,mutluyum huzurluyum,bebek yok ilerde inş.
İyiyim güzelim malum cuma yoğunluğubebiş nasıl napıyo annesinin karnında rahatmıymış
inşallah gösterir canım kuzenim 6. ayında öğrenmişti cinsiyetini :)
aslında 6. aydan sonra iştah çok artıyor o zaman belli oluyor tatlı ekşi durumları
bizde iyiyiz canım dün 2 buçuk aylık oldu oğluşum büyüdükçe tadından yenmiyor valla
doktor krem verdi onu sürüyorum şimdilik erteledik düzelmezse sünnet olacak oğluşum
slm cnm nasılsın ii misin
bebişin nasıl bakem
hayırlı aksamlar sekerler umarım iyisinizdir ben çok yoruldum bugün günüm vardı hizmet etmekten canım cıktı belim çok agrıyo dinlenicem şimdi eşim gerci sinemaya götücek oluyo ya bakalım iyi olursam gideriz sizde iyisinizdir umarım hepiniz kendinize çok ii bakın olurmuu öpüldünüzzz
şeymacım benım gıttığım doktor oyle bı poşet ıçınde bazı şeylerın testerlerı olan bo paket verdıler onun ıçınde unıbaby nın ıslak mendıllerı de vardı bende açtım bakmıştım ozaman guzel gerçekten .
ahh yavrum senı çok ıyı anlıyorum bende dışarı gıttım geldım yemek yaptım şımdı oturdum ve belım ağrıyo ne olcek bızım bu halımız bılmıyorum vallaha umarım doğumdan sonra hemen geçer.
kızlarr en onemlısı bugun gıdıp tahlıl sonuçlarımı aldım şekr yuklemesı yapılmıştı çok şukur şeker çıkmadı
kanımda normalmış duşuk çıkmadı sadece kanımdakı yağ oranı bıraz fazlaymış hamılelığre çok bı etkısı olmazmış ama 60 lı yaşlar ıçın tehlıke dedıyağlı da yememeye çalışıyuodum ama doktor suttekı yağdanda olabılır
dedı bende gıttım kendıme lıght sut aldım 0 yağ.bunadda şukur:)
slm kızlar ben yeni katıldım,2009 yılında evlendim,mutluyum huzurluyum,bebek yok ilerde inş.
Anlayışsız insanlardan anlayış beklemek sanırım hayal olur.sende baya zor günler geçirmişsin sayelerinde ama bundan sonra inşllh iyi mutlu olursunuz canım kendi tavrını koy evinin anahtarıda onda ne işi varki?hiç sevmem böle şeyleri tabiki herşey cinsellik degil ama eşinle konuşmak dertleşmek beraber yanlız kalmak tabiki en dogal hakkın onlara meyil verme canım sen huzuruna bak
deryacım doğum hıkayenı okumuşum zaten daha onceden bakınca hatırladım ordakı tum hıkayelerı okudum nerdeyseçok acı çekmışın ama şu anda sağlıklısınız ya onemlı olan o allah uzun omurler versın bebışınede sanada:)
maş cnmmm bayağı büyütmüşsün sen oğluşu
inş. kremle halledilir cnmm
ama hayırlısı olsun öyle diyelimm
aman yarebbiiiiii
6 ay beklemek kabus gibi
allahım allahım sakın beni bekletme 6 ay:)))
ultrasyondan kalkmam pipilimi pipisizmi derim doktora dk başı
valla 12 haftalıkken gittiğimde doktor hiç rahat durmuyo ölçüm yapamıyorum demişti
çıldırttı kadını
bakalım bu sefer neler olucak
insan ultrasyonda filan amaa
görmeyince çok ösledim onuuu
cnm yafrum bnmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?