2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

zehracım şekerin hamilelikte büyük riski var çıkmadığına sevindim canım
aç karına şerbet tadında birşey içiriyorlar benim midem bulanmıştı
kaç aylık hamileydin sen canım

6 aylık canım bend eçok sevındım çıkmamasına benım annem ve babam şeker hastası etkılermı bılmıyorum ama bırazda genetık dıye korkuyodum açıkçası.aç karna glıkoz ıçırdıler sağlık ocağında ama hemşıre çok ıyı herkes tadının ığrenç oldugunu soylemıştı ama hemşıre ıçıne lımon sıktı boyle mıdenı bulandırır dedı lımon sıkınca tadı kotu deıldı ıçerken zorlamdı benı .

hamileliğinin en güzel dönemlerindesin canım cinsiyeti ne bebişinin?
bizim ailede de var ama sanırım ilerleyen yaşlarda belli olur genetikse bile
tadı çok kötü değil ama aşırı tatlı e birde karın aç olunca dokunmuştu bana

kızımız olcak ınşallah canım senın oğlun var sanırım demı doğumun normalmıydı sezeryanmıydı ve kolaymıydı sence doğum konusunda azcık tırsıyorumepıduralle normal doğum ıstıyorum ama olmazsa yıne epıduralle sezeryan dıye duşunuyorum allahım ınşallah kolay olur aminnn

Allah tamamına erdirsin canım doğumun kolay olur inşallah
evet oğlum var tatlım normal doğum yaptım benimki çok zor oldu keşke epidural normal yapsaydım dedim ama iş işten geçmişti
korkma canım herkes bir değil kimisinin çok kolay oluyor. sana tafsiyem sancını biraz evde çek sıklaşınca git hastaneye. ben sancı başlar başlamaz gittim pişman oldum oraya gidince heyecandan sancım geri gitmişti millet çatır çatır doğuruyordu benim yatmaktan canım sıkılmıştı
doğum hikayeleri başlığı altında anlattım doğumumu canım merak edersen bakabilirsin

tmm canım bakıyım ordan bende evde çekıyım azcık dıyorum ama o an nasıl olurum bılmıyorum hatta ıyı olursam şoyle ılık bı duş alır oyle gıderım dıye duşunuyorum ama tabı bu o ankı psıkolojımede baglı evde doğurcam dıyede korkarım ben

deryacım doğum hıkayenı okumuşum zaten daha onceden bakınca hatırladım ordakı tum hıkayelerı okudum nerdeyseçok acı çekmışın ama şu anda sağlıklısınız ya onemlı olan o allah uzun omurler versın bebışınede sanada:)

ben çok sakindim ilk başlarda canım hiç doğuma gider gibi değildim sakin olmaya çalış öncelikle. korkma evde doğurmazsın canım ıkınmayınca. tabi çok beklemekte iyi değil bebek riske girebiliyor.

Anlayışsız insanlardan anlayış beklemek sanırım hayal olur.sende baya zor günler geçirmişsin sayelerinde ama bundan sonra inşllh iyi mutlu olursunuz canım kendi tavrını koy evinin anahtarıda onda ne işi varki?hiç sevmem böle şeyleri tabiki herşey cinsellik degil ama eşinle konuşmak dertleşmek beraber yanlız kalmak tabiki en dogal hakkın onlara meyil verme canım sen huzuruna bak

İyigecelr kızlar kimsecikler yok bi bakayim dedimBebişlerinize ciciler almaya başlamışsınız negüzel güle güle kullansınlar inşllh annelerişimdiden almak güzel uygun fiatlar olunca alınıp saklanabiliyor.kendinize iyi bakın görüşürüz arkadaşlar:79::80:

inşşşş canım yaa benim belim agrıyo sonra kahverengi lekem oluyo nie acabaa çokmu yoruluyom :26:
slm seker naber nasılsın
melike nasılsın cnm?hiç uğramıyorsun bize:80:
ayy canım sorma inanki çok yogunum bu ara buraya bile zor giriyom cıkıyom kusura bakma seker bide sınavım yaklasıo ders calışmam lazım öptüm canımsınn
slm kızlar ben yeni katıldım,2009 yılında evlendim,mutluyum huzurluyum,bebek yok ilerde inş.

slm tatlım hoşgeldin naber nasılsın

İyiyim güzelim malum cuma yoğunluğu bebiş nasıl napıyo annesinin karnında rahatmıymış

allah kolaylık versin cnm iyiyiz çok şükür allahıma:)

bebiş napsın ya karnı tok keyfi pek

yüzüyor içerlerde

hehe :)

maş cnmmm bayağı büyütmüşsün sen oğluşu

inş. kremle halledilir cnmm

ama hayırlısı olsun öyle diyelimm

aman yarebbiiiiii

6 ay beklemek kabus gibi

allahım allahım sakın beni bekletme 6 ay:)))

ultrasyondan kalkmam pipilimi pipisizmi derim doktora dk başı

valla 12 haftalıkken gittiğimde doktor hiç rahat durmuyo ölçüm yapamıyorum demişti

çıldırttı kadını

bakalım bu sefer neler olucak

insan ultrasyonda filan amaa

görmeyince çok ösledim onuuu

cnm yafrum bnmmmmm

slm cnm nasılsın ii misin
bebişin nasıl bakem

iiyiyiyim cnm bnm
ii bebikte :) sen nasılsınnn gülcan nerelerdesin önceden sık uğrardın
sende kayıp oldun

oh ohh iyi atlattın gününüde sende dk başı eşinle gesmelere gidiyorsun

aman nazar değmesinde benden bilmee

ben önceden eşime yalvarırdım gezmek için

şimdide cnm istemiyor nedense gezmek filann

:)

sen napın kuzu nasılsın bebik nasıll

hareketlerde hissetmeyi yakalayabiliyormusun :)

bende tuhaf bişiler oluyor aradaa

karnımın belirli yerlerii bazı günler bikaç dk sertleşiyo nedense:)

cnmmm uni baby ıslak mendil kokulu değil ama dimiii

saf su yazıyor da üstünde ondan sordum:)

ben yağlı süt içiyorum

ama her akşam içmiyorum

ilk baştan her akşam içiyorum die tiksinti gelmişti

şimdi bazen 2 günde bazen daha çokgeçiyoo

muz yiyin ama kızlar mutlaka bebeğin beyin gelişimi için çok önemliymişşş

ben yakında muz ağacı çıkarcam içimden

slm kızlar ben yeni katıldım,2009 yılında evlendim,mutluyum huzurluyum,bebek yok ilerde inş.

hşg. cnmmmm olur bebişte inş...

siz mutlu olunda

şu an bende öyle yapıyorum muhatap olmuyorum gerekmedikçe.ama bebek doğunca çok bunalıcam.şimdiden kara kara düşünüyorum.hiç çıkmaz benim evden yer bitirir beni.ama sessiz kalmayı düşünmüyorum asla.sabrım taştı çünkü.......

evet canım unutuluyor acılar zamanla. amin canım cümlemize inşallah :)

büyüttüm teyzesi
hayırlısı olsun canım
erkek olunca çabuk gösterir kız saklar derler cinsiyetini ama kuzenimin 6 ayda öğrendiği erkekti.
Allah ayırmasın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…