2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

slm arkadaşlar bende 2009 yılında evlendim.benide aranıza alırmısınız....

hoşgeldin arkadaşım.diğer yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....

melikecim sadece son sayfayı okuyabildim.umarım sınavda başarılı olursun. hamile arkadaşlar inş hamileliginiz ve doğumunuz rahat geçer

şimdi ben anlatım neler yaptım :) fazla girmeiyorum aslında giriyorum ama online oluyorum kendim pc de olmuyorum genel olarak.kızım biraz daha akıllı sanki nazar değmesin maş:)) çok korkuyorum zaten delinin tek.şimdi mama sandalyesi aldık.içinde kendi kendine takılıyor.tabi bu en fazla on beş dakka sürüyor ama o bile yetiyor.evde iyce bunalmaya başladım.eşime saldırıyorum bende sıkıldıkça.en tazesinden dün küstüm koydum tavrımı konuşmadım :) çok çalıştı barışmaya ama yüz vermedim :) nasıl olsa barışırım birazda küs kalım hemen barış barış küslün bir anlamı kalmıyor.ben çok anlattım eee sizler nasılsınız hepinize soruyorum tanıdık tanımadık.zaten kk yı artık sosyal aktivite olarka görmeye başladım.burdan başka konuştum ettim insanlarla kaynaştım yerde kalmadı.

neee nasıl saklamış 6 ay aman yarebbimmm:))))))))))))))))

amin cnm evt hayırlısı herşeyin

6 ay bekle birde kız sanmışlardır eminim son ra erkek olsun

şaka gibi valla

hşg.... cnm:)

hoşgeldin canım :)

neee nasıl saklamış 6 ay aman yarebbimmm:))))))))))))))))

amin cnm evt hayırlısı herşeyin

6 ay bekle birde kız sanmışlardır eminim son ra erkek olsun

şaka gibi valla

valla bilmiyorum saklamış işte arkasını dönmüştür belki
benim oğlumda sere serpe yatıyordu dr kocaman adam olmuş deyince şaka yapıyor sanmıştım bir baktım minicik pipi ama hissetmiştim erkek olacağını

ben hissedemiyorum ya
ama kıza taktım nedense
bu his nasıl oluyor bi bende olmuyo ya
ben anne adayıyım neden hislerim yok yaaa

ben hissedemiyorum ya
ama kıza taktım nedense
bu his nasıl oluyor bi bende olmuyo ya
ben anne adayıyım neden hislerim yok yaaa

şeymacım cildinde lekelenmeler sivilce falan oldu mu? kız bebek annenin güzelliğini alır derler. kız bebek bekleyenlerin cildi bozulurmuş. benim cildimde hiç bozulma falan olmadı mesela.

şeymacım cildinde lekelenmeler sivilce falan oldu mu? kız bebek annenin güzelliğini alır derler. kız bebek bekleyenlerin cildi bozulurmuş. benim cildimde hiç bozulma falan olmadı mesela.

lekelenme değilde ilk 3 ay
sivilcelenme ve
makyaj yaptığımda bile kendimi çirkin hissettiğim oldu
15 gündürde kendimi ilginç ama güzel hissediyorum:)))))

slm bütün kızlar
candan38 aramıza hoşgeldin cnm

yok be seyma giriyom yazılanları okuyup çıkıyom çünkü işte giriyom orda bilgi işleme yakalanmadan okuyup çıkıyom çünkü net açık ama msn ve bu siteler yasak ben gizli giriyom akşamda giriyom kimse olmuyor herhalda diyom bütün kızlar sadece gündüz konusur akşam kimse gelmiyo kk

melike senin ne sınavın var cnm kolay gelsin sana inş başarırsın hee bu arada bebişinin cinsiyet erkekmiş isim düşünmeye başladınız mı cnm

venüsten sen nasılsın cnm benim

derya67 sen nasılsın cnm bu senin fotodaki oğlun mu cnm çok tatlı maşallah

zehracığım korkma cnm allah herseyin kolaylığını veriyor sanki önceden sezeryan doğum varmış kadınlar tarlada kendileri doğum yapıyormuş açıkçası ben hamile değilim ama hemen normal doğum videosu hemde sezeryan douğumu izledim açıkçası kendi adıma konusyom hiç korkmadım
ama yinede sen kendini sakın ol ve onun ilk doğuşun gör
29.12.2010 tarihinde teyzemin kızı normal doğum yaptı onunla konustum tabi kolay değil ama dedi
onu görünce hersey geçiyor sanki yaşanmamış gibi oluyor dedi allah sana kolay doğum nasip etsin inş
zehra kızına isim düşündünüz mü cnm

bahar27 sen nasılsın cnm benim

alevesen cnm senin regl hep böle mi oluyor çok zor yaww gitti cnm doktora beklem belki bir ilaç veririri rahatlarsın

elifçiğim sen nasılsın cnm bebişin nasıl geçiyor günlerin kayınvalidenle elti ne yapıyor yine seni deli ediyorlar mı
cnm onlara inat mutlu ol cnm eşinle onlar yüzünden eşinle kötü olma ve eşinin yanında ol tabi o da senin yanında olmalı hep dua et cnm allah hep bizim yanımızda onları allah havale et

gülcan maş.. cnm döktürmüşsün

iyi olduğuna sevindim cnmm

aman yakalanmadan yaz bize

yoksa hiç görüşemeyiss

kendine dikkat et cnmm

öpüyorum seni

slm kızlarr
gulcancım dedığın doğru bı şekılde doğurcaz artıkın ınşallah kolay olur
ama ben doğum vıdeosu ızlemedım mıdem kaldırmıyo izlmeıyım en ıyı
kızımızın ısmı elif serra dıye duşunuyoz ama babası şu an serra yı kabul etmıyo
umarım kabul ettırebılırım:))

kızlar benım de kızım olcak ama çırkınleşmedım hıç hatta annem bana
heralde oğlun olcak yuzun hıç değişmedı dıyodu am abu bıraz da tenle ılgılı heralkde
benım 6 aylık oldu bıtan ebıle sıvılcem çıkmadı lekem olmadı çok şukur ınşallah sonuna kadar
olmaz.şeyma uzulme bende senın gıbı tahmın edemıyodum bılınçaltı olarak hep erkek çocuk gordum
ruyamda bence his değil tahmin nası hıssedıcezkı uuzulme şeymacım nasolsa yakında bellı olcak

lekelenme değilde ilk 3 ay
sivilcelenme ve
makyaj yaptığımda bile kendimi çirkin hissettiğim oldu
15 gündürde kendimi ilginç ama güzel hissediyorum:)))))

canım birşey kalmadı zaten beklemek en iyisi
kafa yorma böyle şeylere nasılsa öğreneceksin öğrenince hemen paylaş bizimle bende çok merak ediyorum tatlım :26:

sağol canım benim ne güzel şeyler yazmışsın.moral oldu valla.

haklısın cnm izleme şimdi bende birsey yok rahat izledim ama dediğin gibi senin yakın olduğu için izleme

çok merak ettiğim için tahminlerde bulunyorum ama hepsi boş dediğin gibii

serra ismi çok deişikve güzel anlamı ne acabaa?; zehracım

canım birşey kalmadı zaten beklemek en iyisi
kafa yorma böyle şeylere nasılsa öğreneceksin öğrenince hemen paylaş bizimle bende çok merak ediyorum tatlım :26:

evt cnm aynen işte insan meraklanıyor nedense

bir an önce ciciler biciler almak istiyorum filan

ondan heralde

şubat 10da doktordayım bakalım neler olucak

haber vermezmiyim cnm veriririm tabi

şimdilik sessizler öylede kalsınlar aman aman

ne gıcık insanlar var ya bırakın mutlu çiftleri mutlu olsunlar
ilaki üzecekler mutlu insanları kendileri mutlu değil yaaa etrafındakilerde huzursuz olsun
allah bildiği bigi yapsın öle insanları
sen bebeğin ve eşini düşün cnm gerisi yalan
sizde eşinle ailesiniz artık onlar biraz dışarda kalsınlar üzülme sakın üzülsende belli etme ki
onları daha çok mutlu etme huzursuz bunlar demezsinler

hadi bakalım sabırsızlıkla 10şubatı bekliyom cinsiyet için

evt cnm aynen işte insan meraklanıyor nedense

bir an önce ciciler biciler almak istiyorum filan

ondan heralde

şubat 10da doktordayım bakalım neler olucak

haber vermezmiyim cnm veriririm tabi

hadi bakalım bana gelin adayı mı gelecek yoksa oğluma oyun arkadaşı mı bekleyelim görelim

zaten hamile kalınca eşimde daha düşkün oldu bana.üzülme sen takma kimseyi falan demeye başladı.eskiden annesinden yana olurdu.ayyy bilseydim daha önce hamile kalırdımaslında oda bebekle birlikte önceliğinin bize ait olduğunu anladı sonunda.artık annesini babasını değil önce karısı ve çocuğunu düşünmesi gerektiğini anladı.annem hep hamile kalınca değişir demişti inanmamıştım.sorunlarımızı aşmadan çocuk istemedim ve 1yıl bekledim.biraz ışık görünce eşimden,hamile kalmayı kabul ettim.eşim hamile olduğumu öğrendiği anda inanılmaz değişti.hamileliğim çok zor geçiyo o yüzden evde iş yapamıyorum.sağolsun herşeye yardım ediyo.geçen mutfakta bulaşık makinasından çıkanları tek tek ve aynı benim düzenimde yerleştirirken yakaladım bence sevgi böyle bişey.kayınvalidem ne yaparsa yapsın eşimi asla bırakmam.kene gibi yapışırım yakasınaoh canıma değsin kaynanamda çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…