- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.741
hoşgeldin canım Allah isteklerini yerine getirir inşallah
kızlar dün oğlum çok huzursuzdugecede 3 buçuk 4 e kadar uyumadı sürekli ağladı yavrum biryeri mi ağrıyordu nesi vardı anlamadım ne yaptıysam susturamadım. bağırmaktan boğazı gıcık yaptı yavrumun. hayırlısıyla büyüse diyorum isteklerini dile getirse şöyle şuram ağrıyor falan dese bir an önce. rabbim sağlığından ayırmasın hayırlısını versin. amin.
bende de uykusuzluk yorgunluk stres anne olmak çok zor Allah kolaylık versin tüm annelere
hoşgeldin canım Allah isteklerini yerine getirir inşallah
kızlar dün oğlum çok huzursuzdugecede 3 buçuk 4 e kadar uyumadı sürekli ağladı yavrum biryeri mi ağrıyordu nesi vardı anlamadım ne yaptıysam susturamadım. bağırmaktan boğazı gıcık yaptı yavrumun. hayırlısıyla büyüse diyorum isteklerini dile getirse şöyle şuram ağrıyor falan dese bir an önce. rabbim sağlığından ayırmasın hayırlısını versin. amin.
bende de uykusuzluk yorgunluk stres anne olmak çok zor Allah kolaylık versin tüm annelere
hayırlı geceler nasılsınız arkadaşlar..
günaydın sekerlerrr bugün öyle güzel bir günki,,,,
sevgililer gününüz kutlu olsun ve herkesin mevlid kandili mübarek olsun inşşşş......
günaydın cnm seninde mevlüt kandilin mübarek olsun bitanem
allah bu güzel gün adına herkeze sağlık sıhhat huzur versin
allahının yolundan giden kullarından eylesin bizi şeytanınn şaşırtmalarından korusun bizi
canım geçmış olsun bebışe acaba gaz sancısımı vardı
ben ınternette çok araştırıyorum bebeklerı send ebılıyosundur belkı
bı yerde duymuştum beyaz gürültü dıye bışe varmış 0-3ay arası bebekler ıçın
muzık gurultuden ıbaretmış ama çocuklar uyuyomuş ınternet bulup onu falan
dınlet ıstıyosan bıde yatarkende gece lambası açık olsun dıyenler var
varda var uykusuzluk buyuk sorun canım umarım geçer .
ben uykusuzluğa hıç gelemıyom ya napcam o zaman bılemıyorum
ay canım geçmiş olsun bebişine düzelir inşallah haklısın bebekken nasıl derdini anlatsın zavallım.inşallh hayırlısıyla büyürde anlatır annesi.nazar duası oku bebişine dualar oku sık sık .Amin canım Allah herkezin yardımcısı olsun
sevgililer gününüz kutlu olsun ve herkesin mevlid kandili mübarek olsun inşşşş......
günaydın arkadaşalar 2009 değil de 2008 de evlendim olur mu bende katılıyımmmı konuşmalrınıza..
canım konu bahane sohbet şahanebence sıkıntı yok hoşgeldin aramıza
ay cnm maş. kocaman olmuş bile kızınn
allah yardımcın olsun inş. uykusuda düzene girer kısa zamanda
Canım çok geçmiş olsun Allah bağışlasın tatlı kızını maşAllahiyi canım sag salim kurtuldun bebişinide kucagına aldın bunada şükür Darısıda diger arkadaşlara olsun inşallah
inşallah oda olur canım 40 ı çıkınca düzene girer inşallah.haklısın tek olmak zordur annen yada kayınvalden yardıma gelmedimi?bizde seni özledik amin cnım inşllh Allah tüm isteyen herkeze nasip etsin.
saol tatlım sende sağlıkla kucağına alırsın kızını
saol tatlım darısı sanada olsn inş yaw ben istemedim kimseyi tek bakmaya alışmak için annem gelecekti o da ben gelmeden bi kaç önce düştü kolunu kırdı görümcem geldi biraz yardıma ama tekim şuan bazen zorlanyorum ama herşeye rağmen onun hayatımda olması çok güsel bi duygu iiki gelmiş iiki bizimle şuan
günaydın cnm seninde mevlüt kandilin mübarek olsun bitanem
allah bu güzel gün adına herkeze sağlık sıhhat huzur versin
allahının yolundan giden kullarından eylesin bizi şeytanınn şaşırtmalarından korusun bizi
sağol canım erkek bebeklerde gaz sancısı çok oluyormuş bizde de var tabi. gaz damlası kullanıyorum karnına masaj yapıyorum hareket yaptırıyorum iyi geliyor aştık sayılır gaz sorununu. oğlum müziksiz uyumaz ve gece lambası sabaha kadar açık olur evde. diş çıkaracak galiba :44:
uykusuzluk ilk başlarda çok zor oluyor emzirirken kafamın düştüğü çok olmuştur :) ama zamanla alışıyrsun 3-4 saatlik uykuyla günü bitirdiğim de çok olmuştur. yorgunluk uykusuzlukla birleşince zor oluyor ama Allah kolaylığını veriyor canım merak etme
sağol canım inşallah baharcım bu gece diğer gecelere nazaran daha iyiydi. dualar sık sık okuyorum canım anne babanın günde 7 kere nazarı değer derler çok içten sevdiği için.
evettt öncelikle mevlid kandilimiz mübarek olsun Allah nice kandillere ermeyi nasip etsin inşallah
sevgililer günümüz kutlu olsun dargın karı koca kalmasın küsler barışsın bu vesileyle...
bugün sevgililer günü olduğunu googledan öğrendim unutmuşumkalpli yazmışlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?