2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

oh ohhh gözün aydın bitanem benim rabbim güzel gönlüne göre verdi hayırlı olsun bebişinn

allah razı olsun canım benim çok teskekür ederim amin tatlım benim naber nasılsın kuzusumm

allah razı olsun hepinizden canımsınız çok saolunnn darısıda size olsun inşşşş

Canım Allah sendende razı olsun.sende sagol bebeginle eşinle inşallahhhAmin canım darısı isteyen herkeze

Canım çok teşekkür ederim hep beraber inşallahSeninde bebişin hayırlı olsun canım yesinler o kızını Allah bagışlasın size hayırlı doğumlar olsun inşallah...

oh ohhh gözün aydın bitanem benim rabbim güzel gönlüne göre verdi hayırlı olsun bebişinn

amin cnm sğol :)

Canım çok teşekkür ederim hep beraber inşallahSeninde bebişin hayırlı olsun canım yesinler o kızını Allah bagışlasın size hayırlı doğumlar olsun inşallah...

amin cnmcım rabbim sanada nasip etsin inş. kısa zamandaa

slm kızlar nasılsınız

şeyma sana hanımefendi geliyor heeeee çok sevindim cnm hadi bakalım artık isim düşünmeye başladınız mı doktor ne söledi cnm foto çektirdiniz mi kızınızı

melike doktor neler söledi beyefendi iyi mi cnm ayrıntılı anlat bakalım oğlunu

başka kızlar anlattın bakalım

şeymaaa şeftalisi mi varmışşş
oyy canım benimm
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

hahahahahahaha

bende bi an düşündüm ne diyor bu die

aynen öyle cnm :))

amin sağolasın

sağol cnm isim düşünmeye başladık

kızıma elbise bile aldım

babası bacaklarınımı kırdırtcan baana katilmi etcen beni diyo:)))

yandı valla 2 kızlar uğraşmak zor olucak sanırımm

doktor bu sefer resim vermedii

büyümüş ultrasyonada tam sığmıyo artık hehe

slmm kızlarr uzun suredır bakamıyorum mısafırım var sadece son sayfayı okudum kızlar şeymacım hadı hayırlı olsun kız olsun derken derken oldu hadı hayırlısıyla gelsın bebışcık melikecim sende hoşgeldın canım

ayy şeyma kız bebeklerin kıyafetlerine bayılıyorum :) şöyle mini mini elbiseler kot etekler taytlar desenli çoraplar... ne güzel yakışıyor zilloşlara :))

a.s canım nasılsın umarım iyisindir canım bebiş nasıl?

a.s teşkler gülcancığım sen nasılsın?

a.s canım nasılsın umarım iyisindir canım bebiş nasıl?

teşekkur ederım tatlım ıyıyım çok şukur bebış de ıyı çok şukur tekmeleyip duruyo:))sen nasılsın neler yapıyosun bakalım..

Slm zehra nasılsın cnm hamilelik nasıl gidiyor bebişin nasıl
cnm

iyiyim canım hamılelıkte ıyı çok şukur şımdılık bı problemım yok sadece doğum yaklaştıkça hergun doğuuryorum ruyamdabebışımde ıyıdır ınşallah bu ayın sonunda kontrolumuz var.

kızlar slm nasılsınız özledim sizleri kızımdan fırsat bulup giremiyorum ewimize geldik 40mız çıkmadan kalamadık babmız olmadan umarım hepiniz iisinizdr
ben yorgun ama mutluym rabbim hepinize nasip etsin inş
günlerdir gece uykumz yok ççarşamba günü kırkımz çıkacak allahın izniyle umarm sonrasında kuzumn uykusu düzene biner çünkü bana çok zor oluyo tek başımaaa

ahh hoşgeldın canım bızde senı ozledık merak ettık hep nası geçıyo bebegın nasıl doğumun nasıldı kocaman olmuş kızın ya maşallah 40 ı çıkacak en ıyı yer babanızın yanı ıyı yapmışınız bı şekılde geçer gunlerınız artık bebek sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…