- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.721
ahh hoşgeldın canım bızde senı ozledık merak ettık hep nası geçıyo bebegın nasıl doğumun nasıldı kocaman olmuş kızın ya maşallah 40 ı çıkacak en ıyı yer babanızın yanı ıyı yapmışınız bı şekılde geçer gunlerınız artık bebek sağlıklı olsunda
h.bulduk tatlım biraz yorucu geçti 1 ayımız sarılık nedeni ile hastanede falan yattık hastanede enfeksiyon kaptı kuzum hala onunla uğraşıyoruz öksürüyo we bu yüzdende antibiyotik kullanıyoruz
doğumu ayrıntılı anlatırım sezeryandi zaten ama zor olmuş kordon dolanmış kızımın boynuna 2 defa nefessiz falan kalmış bi de kan şekeri düşüktü doğduğunda ama şimdi herşey yolunda we daha ii olck inş
sen nasılsn senin kız ne alemde bakalım
Melike sheker_cat
Seyma alevesen
Zehra
Venüsten
Bahar
2009 gelinleri nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesinzi
hayırlı cumalar kızlar allah bütün dualarınızı kabul etsin ve bebekleriniz korusun müberak gün hürmetine
h.bulduk tatlım biraz yorucu geçti 1 ayımız sarılık nedeni ile hastanede falan yattık hastanede enfeksiyon kaptı kuzum hala onunla uğraşıyoruz öksürüyo we bu yüzdende antibiyotik kullanıyoruz
doğumu ayrıntılı anlatırım sezeryandi zaten ama zor olmuş kordon dolanmış kızımın boynuna 2 defa nefessiz falan kalmış bi de kan şekeri düşüktü doğduğunda ama şimdi herşey yolunda we daha ii olck inş
ayyyy cnm ilkeme hanıma kavuştun en sonunda allah sizi korusun cnm
doğumu anlat cnm merak ettim
allah korumuş cnm doğum sırasında kızını meleğini cnm
canım Allah korumuş sizi.Atlatmanıza sevindim.Doğumunu anlatmanı bekliyoruz sabırsızlıkla
ahh yavrum benım zor olmuş ama atlatmışınız canım allah şıfa versın bebegıne ınşallah çok daha ıyı olur mınık kızçen.benım kızımda şımdılık ıyı çok şukur canım kendı halınde takılıyo ıçerde:))
slmm kızlarr uzun suredır bakamıyorum mısafırım var sadece son sayfayı okudum kızlar şeymacım hadı hayırlı olsun kız olsun derken derken oldu hadı hayırlısıyla gelsın bebışcık melikecim sende hoşgeldın canım
ayy şeyma kız bebeklerin kıyafetlerine bayılıyorum :) şöyle mini mini elbiseler kot etekler taytlar desenli çoraplar... ne güzel yakışıyor zilloşlara :))
kızlar slm nasılsınız özledim sizleri kızımdan fırsat bulup giremiyorum ewimize geldik 40mız çıkmadan kalamadık babmız olmadan umarım hepiniz iisinizdr
ben yorgun ama mutluym rabbim hepinize nasip etsin inş
günlerdir gece uykumz yok ççarşamba günü kırkımz çıkacak allahın izniyle umarm sonrasında kuzumn uykusu düzene biner çünkü bana çok zor oluyo tek başımaaa
Melike sheker_cat
Seyma alevesen
Zehra
Venüsten
Bahar
hayırlı cumalar kızlar allah bütün dualarınızı kabul etsin ve bebekleriniz korusun müberak gün hürmetine
kızlar çok saolun iyiyiz allaha şükür
çok oturamıyorm ksra bakmayın inş doğumuda en kısa zamanda anlatırım öptm hepinizi
Melike sheker_cat
Seyma alevesen
Zehra
Venüsten
Bahar
Selam kızlar topici yeni gördüm bende 27.12.2009 geliniyim:))
kızlar slm nasılsınız özledim sizleri kızımdan fırsat bulup giremiyorum ewimize geldik 40mız çıkmadan kalamadık babmız olmadan umarım hepiniz iisinizdr
ben yorgun ama mutluym rabbim hepinize nasip etsin inş
günlerdir gece uykumz yok ççarşamba günü kırkımz çıkacak allahın izniyle umarm sonrasında kuzumn uykusu düzene biner çünkü bana çok zor oluyo tek başımaaa
bende 3 temmuz 2009 geliniyim..ilk evlendiğim zaman çalısıyordum ama suan evde oturuyorum kendi işim ama gitmiyorum.. hamile kalamadım olmadı bakalım çalışmalara devam ediyoruz :) Raabim kimseyi bu yollarda koymasın.. inşallah en kısa zamanda bebeğim olur benimle beraber bütün isteyenler..
Hoşgeldin aramıza canım Allah mesut etsin hayırlısı olsun hakkında benimde henüz yok Allah gönlümüze göre versin olur inşAllah
bende 3 temmuz 2009 geliniyim..ilk evlendiğim zaman çalısıyordum ama suan evde oturuyorum kendi işim ama gitmiyorum.. hamile kalamadım olmadı bakalım çalışmalara devam ediyoruz :) Raabim kimseyi bu yollarda koymasın.. inşallah en kısa zamanda bebeğim olur benimle beraber bütün isteyenler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?