2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

h.bulduk tatlım biraz yorucu geçti 1 ayımız sarılık nedeni ile hastanede falan yattık hastanede enfeksiyon kaptı kuzum hala onunla uğraşıyoruz öksürüyo we bu yüzdende antibiyotik kullanıyoruz
doğumu ayrıntılı anlatırım sezeryandi zaten ama zor olmuş kordon dolanmış kızımın boynuna 2 defa nefessiz falan kalmış bi de kan şekeri düşüktü doğduğunda ama şimdi herşey yolunda we daha ii olck inş
sen nasılsn senin kız ne alemde bakalım

Melike sheker_cat

Seyma alevesen

Zehra

Venüsten

Bahar

2009 gelinleri nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesinzi
hayırlı cumalar kızlar allah bütün dualarınızı kabul etsin ve bebekleriniz korusun müberak gün hürmetine

ayyyy cnm ilkeme hanıma kavuştun en sonunda allah sizi korusun cnm
doğumu anlat cnm merak ettim
allah korumuş cnm doğum sırasında kızını meleğini cnm

canım Allah korumuş sizi.Atlatmanıza sevindim.Doğumunu anlatmanı bekliyoruz sabırsızlıkla

ahh yavrum benım zor olmuş ama atlatmışınız canım allah şıfa versın bebegıne ınşallah çok daha ıyı olur mınık kızçen.benım kızımda şımdılık ıyı çok şukur canım kendı halınde takılıyo ıçerde:))

ayyyy cnm ilkeme hanıma kavuştun en sonunda allah sizi korusun cnm
doğumu anlat cnm merak ettim
allah korumuş cnm doğum sırasında kızını meleğini cnm

canım Allah korumuş sizi.Atlatmanıza sevindim.Doğumunu anlatmanı bekliyoruz sabırsızlıkla

kızlar çok saolun iyiyiz allaha şükür
çok oturamıyorm ksra bakmayın inş doğumuda en kısa zamanda anlatırım öptm hepinizi

cnm tşkrler ...

evt kız dedik dedik kızımız geliyo inş.:)

ayy şeyma kız bebeklerin kıyafetlerine bayılıyorum :) şöyle mini mini elbiseler kot etekler taytlar desenli çoraplar... ne güzel yakışıyor zilloşlara :))

evt cnm acayip güzel kız cicişleri yaa

ay cnm maş. kocaman olmuş bile kızınn

allah yardımcın olsun inş. uykusuda düzene girer kısa zamanda

seninde cnm

ben bu aralar yoğunum ondan pek takılamıyorum nete grşr<z yine

Canım çok geçmiş olsun Allah bağışlasın tatlı kızını maşAllahiyi canım sag salim kurtuldun bebişinide kucagına aldın bunada şükürDarısıda diger arkadaşlara olsun inşallah

Ben burdayımmm:92:sen nerdesin:)Amin canım cümlemizin duaları kabul olur inşAllah...

inşallah oda olur canım 40 ı çıkınca düzene girer inşallah.haklısın tek olmak zordur annen yada kayınvalden yardıma gelmedimi?bizde seni özledik amin cnım inşllh Allah tüm isteyen herkeze nasip etsin.

Kızlar iyiakşamlar nasılsınız?kimseler yokmuuu?inşallah hepiniz iyisinizdir görüşürüz yine öpüyorum hepinizi

bende 3 temmuz 2009 geliniyim..ilk evlendiğim zaman çalısıyordum ama suan evde oturuyorum kendi işim ama gitmiyorum.. hamile kalamadım olmadı bakalım çalışmalara devam ediyoruz :) Raabim kimseyi bu yollarda koymasın.. inşallah en kısa zamanda bebeğim olur benimle beraber bütün isteyenler..

Hoşgeldin aramıza canım Allah mesut etsin hayırlısı olsun hakkında benimde henüz yok Allah gönlümüze göre versin olur inşAllah

hoşgeldin canım Allah isteklerini yerine getirir inşallah

kızlar dün oğlum çok huzursuzdu gecede 3 buçuk 4 e kadar uyumadı sürekli ağladı yavrum biryeri mi ağrıyordu nesi vardı anlamadım ne yaptıysam susturamadım. bağırmaktan boğazı gıcık yaptı yavrumun. hayırlısıyla büyüse diyorum isteklerini dile getirse şöyle şuram ağrıyor falan dese bir an önce. rabbim sağlığından ayırmasın hayırlısını versin. amin.
bende de uykusuzluk yorgunluk stres anne olmak çok zor Allah kolaylık versin tüm annelere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…