- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.761
bu kadar mı 2009 gelinleriiiiiiiii haydi buyrun gelin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiizemuszemus zemuszemus zemuszemus
bende gelinim ama şimdi eskidim ve cocuk arıyorum bu cok üzülüyorum kucagıma alacagım günleri görebilecekmiyim bilmiyorum
cnm bende aynı dertten yanayım rabbim inş..bizlerede nasip eder anne olmayı....
merhabalarrrrrr
kızlar kocişler dün ne aldı bakalım :)
benimki çiçek almış bayıldımmmmbirde kalp şeklinde çiçeğe nazar boncuğuyla iliştirilmiş kart vardı içinde de '' sevgililer günümüz kutlu olsun meleğim'' yazıyordu en çokta buna bayıldımmmmm
öptüm hepiniziiiiiiii
bende gelinim ama şimdi eskidim ve cocuk arıyorum bu cok üzülüyorum kucagıma alacagım günleri görebilecekmiyim bilmiyorum
cnm bende aynı dertten yanayım rabbim inş..bizlerede nasip eder anne olmayı....
canım ben geçen haftalarda bir çanta beğenmiştim onu aldı sevgililer günü hediyem sana dedi beraberdik aldığında da.23 nisan doğum günüm 31 mayıs evlilik yıldönümümüz bakalım o zamanlar ne yapıcak
umarım en kısa zamanda hamile kalabilirsin canım.Tabi ki görürsün o günleri böyle düşünme.Umudunu yitirme.Ben henüz düşünmediğimiz için denemedik ama umarım karar verdiğimiz gün Allahım bize de nasip eder.
Umarım en kısa zamanda tadarsınız arkadaşlar.Allah kimseye yaşatmasın yokluğunu.Şu an düşünmüyoruz ama karar verdiğimizde İleride umarım Allahım bana da nasip eder.Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.amin
güle güle kullan canım geçen hafta bende para harcatmıştım biraz :))
önümüzdeki ay eşimin doğum günü sonraki ay tanışma yıldönümümüz sonraki ay benim doğum günüm
günler bitmiyor ya
evet canım ben hepsini yazmamıştım. 23 nisan doğum günüm 10 mayıs tanışmamız 03 mayıs nişan 31 mayıs düğün 03 haziran eşimin doğum günü.ama biz doğum günü ve evlilik yıldönümlerini önemsiycez diye karar verdik aramızda .evliyken sık sık hediye almak kötü oluyor.ya bir güzel söz yeter biz kadınlara bir güleryüz ve tabiiki hepsinden önce o özel günün hatırrlanması.şimdiye kadar hiç unutmadı ama doğum günüm öle bir gün ki 23 nisan unutması imkansız gibi bişey
güle güle kullan canım geçen hafta bende para harcatmıştım biraz :))
önümüzdeki ay eşimin doğum günü sonraki ay tanışma yıldönümümüz sonraki ay benim doğum günüm
günler bitmiyor ya
bende de devamı var sizinde herşey peşpeşe gelmiş
aynen canım bizde herşeyi kutlamıyoruz sürekli hediye almak sıkıcı olur zaten. dediğn gibi hediyeden çok güzel söz daha etkili oluyor. birde bekarken çalışıyordum şimdi çalışmıyorum eşime alacağım hediye parasını yine eşimden almak tuhaf geliyor bana. benimkide hiç unutmadı ama unutsada canı sağolsun işi ve oğlumuzla ilgili endişeleri yüzünden kafası yeteri kadar dolu oluyor zaten. bana iyi bir eş oğluma iyi bir baba olması yeterli benim için
bizimde dogumgünleri özel günler birbirine yakn eşimin dogumgünü ocak benimki şubat sevgililer günüde şubat:))biz sevgililer gününü kutlamadık mevlüd kandilini kutladık engüzel mübarek gün tabiki. hergün özel olmalı sevgililer günü kutlamak kutlasamda olur kutlamasamda insanın dogdugu ve evlendigi gün özeldir bence
katılıyorum canım insana enbüyük hediye mutlu bir yuva huzur ve anlayışlı seni seven bir eş.mutlaka özel günler olucaktır ama sık sık hediye alma taraftarı degilim bende zaten sürekli alışveriş vs herşeyi eşinle çıkıp alıyosun paylaşıyorsun ben maneviyata daha çok önem verenlerdenim.
melikecim zehracım hoşgeldiniz nerelerdeydiniz :))
hoşbulduk canım:)benım mısafırlerım vardı bı sure pek gıremedım o yuzden sen nasılsın neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?