2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
melike
şeyma
zehra
bahar
derya
alevesen
nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
2009 gelinleri anlattın bakalım neler yapıyorsunuz

iyi canım ben hep aynı sen anlat biraz nasıl gidiyor hayat? :)

canım inşallah sende yaşarsın bu duyguyu. çok mutlu oluyorsun içinde hareket ettikçe anlatılacak gibi değil bambaşka birşey Allah nasip eder inşallah sanada

şeyma suni sancıyla normal doğum yaptırmayı düşünüyor olabilir doktorun. ben öyle yaptım ama doktorumla hiç doğum şeklimi konuşamadım ne zaman sorsam daha erken diyordu yani son ana kadar anlayamıyorsun vücudun şartlarına bağlı nasıl doğum yapacağın canım

MaşAllah canım inşAllah hayırlı şekilde gelir bebegin

iyiakşamlar kızlar nasılsınız? hepiniz iyisinizdir inşAllahyakında doğum yapacak olan arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun güzel haberlerle gelin arkadaşlardiger arkadaşlar naptınız görüşmeyeli?bende bugünlerde giremiyorum çok fırsatım olmadı kendinize iyi bakın görüşürüz öpüyorum hepinizi

hadi hepimiz için hayırlısı cnm bnmm

valla doktor neden öyle dedi bilmiyorum ama

bebeğimin şişko olabiliceğini söyledii

çok bilinçliymişim bilmiyorum iştee

neden öyle dedi tam olarak bende daha doğuma çok var diye üstelemedim doğrusuu

ooooooo alışveriş yapmam mı cnm valla kızıma

aldım bişiyler:)

dur daha ne tepikler atacak annesine o
iyiyiz canım bizde oğluşum 3 buçuk aylık oldu
aaaa demeye başladı teyzesi

:)) senin oğluşunada maş. cnm

aaaa diyiceğine anne de

desene oğluna hehehe

der der daha cnmmm

sağlıklı olsunda
hepsinii der

allahın izniyle

iii cnm kayboldun sende benim gibi iyiyim ben valla sende iyisindir inş...

sende k.i.b.. görüşürüz cnmcım

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
melike
şeyma
zehra
bahar
derya
alevesen
nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
2009 gelinleri anlattın bakalım neler yapıyorsunuz

tesekkürler tatlım benim iyiyiz çok şükür yeni uyandık kuzunmla kahvaltı ettik bi bakayım kk.ya dedim sen napıyosun nasılsın gülcanımm

işteyim canım akşam olsun diye bekliyorum.eve internet için başvurduk artık haftasonları da kopmam inşallah sayfadan ama bağlanması 1 hafta bulurmuş.

iyilik canım ben aynıyım hep sen nasılsın

hadi inşş cabucak baglanır kuzusummm

amin tatlım aminnnn :18:
biz 4,5 ayımızı bitircez inşş ama hiç hala tekme ses seda yok kuzummm

canım nasılsın yoktun bikaçgün neler yapıyorsun bebişinin senin saglıgın nasıl kib öpüyorum sizi

çok tesekkürler baharcım iyiyim canım çok şükür napim dün evi temizledim bastan asagı belimin ve bacagımın agrısından gece zor uyudum inanki allah saglık sıhhat versin inş hepimize sende iyisin inşş bitanem benimmm

kızlarrr dün aksam haberlerde izledim sezeryan dogumda dünyada bir numara olmuşuz
rabbim muhtac etmedikçe bende düşünmüyorum annemde dio kızım normal dogum çok saglıklı diye rabbim nasip ederse inşş ben normal düşünüyom hee tabi terslik felan olmazsa inşş olmazda

MaşAllah canım inşAllah hayırlı şekilde gelir bebegin

aminnn sağol canım allah senınde gonlune göre versin inşallah:)aminnn

ohh maşallah bebışe süslü ananın süslü kızı gelıyorrrrrr
herşeyını alınca eklede gorelım neler alınmış süslüye:))

inşallah canım normal olur doğumlarımız ınşalah herşey yolunda gıderde
normal normal yaparız bende sezeryan ıstemıyorum doktorum artık yurumeye
başla dedı ama yurumuyorumda ufff evde hep hareketlıyım ama bılmıyorum
yurumem lazım kı normal doğum yapabılıyım kolayca:18::18::18:

güle güle giysin cicilerini annesi:))bende iyiyim canım teşkler.görüşrüz canım

ellerine saglık canım.çok yormasaydın kendini amin canım inşAllah.bende iyiyim canım sağol.kendine dikkat et öptüm canım

Allah razı olsun canım inşAllah amin hepimiz için hayırlısı olsun.inşllh terslik olmazda normal dogum yaparsınız kızlar sezeryanı doktorlar çok önermiyor hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun

evet canım bende o haberi gördüm dün.inşllh canım normal dogum en iyisidir tabiki Allah gönlünüze göre versin inşllh sezeryana gerek kalmaz

hoşgeldin aramıza o zaman:) maşallah canım Allah bağışlasın.ben de 31/05/2009 geliniyim çalışıyorum ve henüz bebek yok bende .

2009 gelinleri toplanıyor yavaş yavaş kızlar .....

hoşgeldin canım...maşallah allah hayırlı evlatlar nasip etsin...darısı başımıza

hoşgedin canım aramıza Allah mesut etsin bebişinide sizlere bağışlasın

hepinize çok tşk ederim kızlar darısı başınıza allahım bu güzel duyguyu tüm isteyenlere tattırsın inşallah

inşş tatlım benim rabbim şimdiden yar ve yardımcın olsun inşşş canımsınn evet bi arkadasım var bu topikten oda polis eşi dogumunu normal yapmış dioki hiç zorluk cekmedim oda ilk dogumu hepsini yürümeye borçluyum dedi bizimde yürümemiz lazımm

ellerine saglık canım.çok yormasaydın kendini amin canım inşAllah.bende iyiyim canım sağol.kendine dikkat et öptüm canım

olur kuzusumm sende tatlım benimmm

evet canım bende o haberi gördüm dün.inşllh canım normal dogum en iyisidir tabiki Allah gönlünüze göre versin inşllh sezeryana gerek kalmaz

evet canımm yaaa amin inşş kuzucumm

hehe süste beni geçerse ağzımı açar bakarım artık napıyımm

tmm cnmm bluttoot silinmiş nedense onu halledersem eklerimm okş

güle güle giysin cicilerini annesi:))bende iyiyim canım teşkler.görüşrüz canım

amin cnm bnm sağolasın

:80:

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
2009 gelinleri gelmiyor artık nerdesiniz kızlar
seyma
melike
derya
zehra
venüsten
bahar nerdesiniz ben geliyom ama kimsecik yok yawww gelin en güzel muhabbet ediyorduk kimse gelmiyooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…