- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.841
evet ttalım ben 14 haftalıkken ögrenmiştimmgünaydın canım.senin hamilelik nasıl gidiyo.cinsiyeti belli oldumu.benim bu ara belim ağırmaya başladı özellikle otururken tam kuyruk sokumu denen yer iğne gibi batıyo.bulantılar baya azaldı arada yokluyo yinede.daha nerelerim ağaracak acaba offff çok ağır geçiyo benim bi dert bitti ötekiler başladı.ama napalım tek istediğim sağlıklı olsun herşeye razıyım
merhaba canlarım sabahtan sancım vardı karnım ağrıyordu ağrı kesici etkisini gösterdi dedim iş de yokken bi bakim arkadaşlarıma.en güzeli herkes fırsat buldukça yazsın bişeyler güzel oluyor denk gelmesek de okuyoruz sonradan :)
greeneyesegs yolu yarılamışsın gibi maşallah bütün hamiş arkadaşlarım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize inşallah bebişleri burdan görmek için sabırsızlanıyor alev teyzeleri...
selamm kızlarr
bız geldık dun doktorumuza gıttık kızım- 1.5 kılo olmuş:)))artık 29 haftalık
gorsenız çok şeker gozunu açıp kapatıyo doktor şaşırdı bıraz pek yapmazmış boyle çocuklar
ağzını açtı dılını çıkardı:)))reflekslerı çok ıyı dedı doktorda:)bızde sevındırık olduk
bende bu ay 1.300 gram almışım çok sevındım çok yıyorum aslında korkuyodum
ama normalmış bundan sonra her ay 1.5 2 alırmış hamışler doktor çok tatlı yıyorum dıye kızdı
bol balık ye deedı toplamda şımdıye kadar 10 kılo almış şu hamılelığı 13 kıloyla tamamlasam çok
mutlu olcam işte bızden boyle kızlarrr sızler nasılsınız ıyısınızdır ınşallah
Melike sheker_cat
Seyma alevesen
Zehra
Venüsten
Bahar
2009 gelinleri nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesinzi
hayırlı cumalar kızlar allah bütün dualarınızı kabul etsin ve bebekleriniz korusun müberak gün hürmetine
Kızlar iyiakşamlar nasılsınız?kimseler yokmuuu?inşallah hepiniz iyisinizdir görüşürüz yine öpüyorum hepinizi
öptüm
vee
kaçtımm:80:
ayyyy ben bunuda bilmiyordum ultrasonda gözüküyomu gözünü açıp kapadığı anacım seninki pek bi fırlama olacak ne kadar heyecanlı yaaaaa bende istiyom ondan
gözün aydın tatlım benimm maşallah kuzusuna ve sanaaselamm kızlarr
gorsenız çok şeker gozunu açıp kapatıyo doktor şaşırdı bıraz pek yapmazmış boyle çocuklar
ağzını açtı dılını çıkardı:)))reflekslerı çok ıyı dedı doktorda:)bızde sevındırık olduk
ama normalmış bundan sonra her ay 1.5 2 alırmış hamışler doktor çok tatlı yıyorum dıye kızdı
bol balık ye deedı toplamda şımdıye kadar 10 kılo almış şu hamılelığı 13 kıloyla tamamlasam çok
selam güzellerne zamandır uğrayamadım nasılsınız ne var ne yok ? hamile bi arkadaşım var başka bir sayfada siz burada bahsetmiştiniz kolay doğum için hurma ben ona bahsettim ama tam detayını hatırlamıyorum kiminle konuşmuştuk bu konuyu yawww
varmış vallaha bılmıyorum her ultrasonda gozukuyomu benım gıttıgım doktorun ultrason makınesı 4 boyutlu renklı vs de gosterıyo herbışeyı gozukuyo valla hatta bıde cd ye çekıyo verıyo ben onu evdede ızlıyombu arada hurma mevzuunuda ben soylemıştım ben hala ara ara yıyorum ınşallah faydası olurda pırt dıye doğururum:))
gözün aydın tatlım benimm maşallah kuzusuna ve sanaa
canım sanırım ben bahsetmiştim hurma dogumu kolaylaştırıyo diolar inşş herkes kolay ve saglıcakla dogumunu yapar saglıcakla gelir bebişler
gözün aydın tatlım benimm maşallah kuzusuna ve sanaa
canım sanırım ben bahsetmiştim hurma dogumu kolaylaştırıyo diolar inşş herkes kolay ve saglıcakla dogumunu yapar saglıcakla gelir bebişler
allah allah neler varmış böyle ne güzel yaaa rahat rahat evde bebişini daha doğmadan izleyebiliyosun inşallah bi avazda çıkıverir bebişin
inşallah yawrum seninde bebişin çok kolay doğuversin bi avazda çıksı annesini hiç üzmesin
evet canım hele senin doğumdan sonraki bebek bakımında kaynananla yaşadıkların bana baya bi yol gösterdi napmam gerktiği konusunda .anladığım kadarıyla kaynanalarımız benziyo o konuda bende eltiden talimliyim ona yaptıklarını gördüğüm için.valla ben biraz cadalozum nolucak bilmiyorum
slm kusumm naber nasılsınnn
slm tatlımmm naber nasılsın
slm canımm sanırım senle ortak bi topigimiz var 2011 temmuz anneleriii
selamm kızlarr
cadalozluk en iyisi canım baştan fazla yüz verme fazla karıştırma bebeğini kendin büyüt ben ilk 2 ay kaynanamda kaldığım için fazla yüz göz olduk bak şimdi başa çıkamıyorum
iyi melikecim sen nasılsın canım :79:
canım maşallah bebişinebalık bol bol ye bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemli canım ben çok yerdim şimdi de yemeye devam ediyorum tatlı bende çok yedim zamanında şimdi ayva göbeğim ve 3 kilo fazlam kaldı gitmiyorrr
allah allah neler varmış böyle ne güzel yaaa rahat rahat evde bebişini daha doğmadan izleyebiliyosun inşallah bi avazda çıkıverir bebişin
inşallah yawrum seninde bebişin çok kolay doğuversin bi avazda çıksı annesini hiç üzmesin
aminnnn..teşekkur ederım kızlar
cadalozluk en iyisi canım baştan fazla yüz verme fazla karıştırma bebeğini kendin büyüt ben ilk 2 ay kaynanamda kaldığım için fazla yüz göz olduk bak şimdi başa çıkamıyorum
iyi melikecim sen nasılsın canım :79:
canım maşallah bebişinebalık bol bol ye bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemli canım ben çok yerdim şimdi de yemeye devam ediyorum tatlı bende çok yedim zamanında şimdi ayva göbeğim ve 3 kilo fazlam kaldı gitmiyorrr
ayy ben 3 kılom kalsa oper başıma koyarım heralde canım ya şımdı aldıgım kılolar hıç gıtmıycekmış gıbı gelıyo bana yememek ıçın zor tutuyorum kendımı resmen:))umarım verırım bu kılolarımı
zehracım suan 10 kilo almışsın ve 3 kilo daha alsan 13 14 kilo desek inanki fazla deil rahat ol kuzum bebiş bu ayda büyücek o yüzden herseyden tatmaya calış yiyemesende az kaldı bakalım darısıda bize olsun inşş bidenem bende şimdilik 3,5 kilo almışım 5 ay doldurduk çok şükür
zehracım suan 10 kilo almışsın ve 3 kilo daha alsan 13 14 kilo desek inanki fazla deil rahat ol kuzum bebiş bu ayda büyücek o yüzden herseyden tatmaya calış yiyemesende az kaldı bakalım darısıda bize olsun inşş bidenem bende şimdilik 3,5 kilo almışım 5 ay doldurduk çok şükür
iyiakşamlar kızlar nasılsınız ohh negüzel maşallah büyütün bebeklerinizikiloyu dert etmeyin verirsiniz inşlh saglıklı huzurlu olunda gerisi gelir.diger benim gibi bebişi olamyan arkadaşlar napıyolar umarım iyisinizdir hepiniz
nasılsınız bacılar
ayy bende kızıma bi kapı süsü yapıyım dedim ama sonra
ya güzel olmassa dedim
öyle kararsızım nettende sıkıldım topiklerede gelmiyorum pek yazmıyorum yaneee
sıkıcı işte yaa sı-----kı------cııı
iyiakşamlar kızlar nasılsınız ohh negüzel maşallah büyütün bebeklerinizikiloyu dert etmeyin verirsiniz inşlh saglıklı huzurlu olunda gerisi gelir.diger benim gibi bebişi olamyan arkadaşlar napıyolar umarım iyisinizdir hepiniz
ayy ben 3 kılom kalsa oper başıma koyarım heralde canım ya şımdı aldıgım kılolar hıç gıtmıycekmış gıbı gelıyo bana yememek ıçın zor tutuyorum kendımı resmen:))umarım verırım bu kılolarımı
inşş tatlım benimm inanki tek temennimmm
canımsınnnn
bende iyiyim tatlım saolasın kurtlar vadisi basladı da heyecanla onu izliommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?