2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evet ttalım ben 14 haftalıkken ögrenmiştimm sen daha ögrenemedinmi yoksa kusum bak dr mayenesine girmeden 5 -10 dak içinde çikilotanı yee ozaman gösterir bebişin seninde çok gecmiş olsun benimde belim agrır o halde senin bebişinde erkek olma ihtimali var kuzum kızlar kasıga vurumuş agrısı erkek bele dioalar hakkımızda hayırlısı olsun inşşş

slm tatlım benim çok gecmiş olsun kuzumm

selamm kızlarr
bız geldık dun doktorumuza gıttık kızım- 1.5 kılo olmuş:)))artık 29 haftalık
gorsenız çok şeker gozunu açıp kapatıyo doktor şaşırdı bıraz pek yapmazmış boyle çocuklar
ağzını açtı dılını çıkardı:)))reflekslerı çok ıyı dedı doktorda:)bızde sevındırık olduk
bende bu ay 1.300 gram almışım çok sevındım çok yıyorum aslında korkuyodum
ama normalmış bundan sonra her ay 1.5 2 alırmış hamışler doktor çok tatlı yıyorum dıye kızdı
bol balık ye deedı toplamda şımdıye kadar 10 kılo almış şu hamılelığı 13 kıloyla tamamlasam çok
mutlu olcam işte bızden boyle kızlarrr sızler nasılsınız ıyısınızdır ınşallah

selam güzeller ne zamandır uğrayamadım nasılsınız ne var ne yok ? hamile bi arkadaşım var başka bir sayfada siz burada bahsetmiştiniz kolay doğum için hurma ben ona bahsettim ama tam detayını hatırlamıyorum kiminle konuşmuştuk bu konuyu yawww

ayyyy ben bunuda bilmiyordum ultrasonda gözüküyomu gözünü açıp kapadığı anacım seninki pek bi fırlama olacak ne kadar heyecanlı yaaaaa bende istiyom ondan

gülcanım ben hep buralardayım genelde vajinusmus sayfasında oluyorum geldiğimdede kimse olmuyor burada ama bende artık daha sık gelicem çünkü sizlerden öğreneceğim çoooook şeyler var....

Kızlar iyiakşamlar nasılsınız?kimseler yokmuuu?inşallah hepiniz iyisinizdir görüşürüz yine öpüyorum hepinizi

ben iyiyim bebişim sen nasılsın ???

öptüm

vee

kaçtımm:80:

şeymacım nasılsın bebişin nasıl keyfin yerindemi

2 lafın belini kıramadık yawwww gelirseniz kulağıma fısıldayın hemen yetişirim size hepinize mutlu mesut bebişlerinizle sağlıklı günler diliyorum kızlar

ayyyy ben bunuda bilmiyordum ultrasonda gözüküyomu gözünü açıp kapadığı anacım seninki pek bi fırlama olacak ne kadar heyecanlı yaaaaa bende istiyom ondan

varmış vallaha bılmıyorum her ultrasonda gozukuyomu benım gıttıgım doktorun ultrason makınesı 4 boyutlu renklı vs de gosterıyo herbışeyı gozukuyo valla hatta bıde cd ye çekıyo verıyo ben onu evdede ızlıyombu arada hurma mevzuunuda ben soylemıştım ben hala ara ara yıyorum ınşallah faydası olurda pırt dıye doğururum:))

gözün aydın tatlım benimm maşallah kuzusuna ve sanaa

canım sanırım ben bahsetmiştim hurma dogumu kolaylaştırıyo diolar inşş herkes kolay ve saglıcakla dogumunu yapar saglıcakla gelir bebişler

allah allah neler varmış böyle ne güzel yaaa rahat rahat evde bebişini daha doğmadan izleyebiliyosun inşallah bi avazda çıkıverir bebişin

inşallah yawrum seninde bebişin çok kolay doğuversin bi avazda çıksı annesini hiç üzmesin

aminnnn..teşekkur ederım kızlar

cadalozluk en iyisi canım baştan fazla yüz verme fazla karıştırma bebeğini kendin büyüt ben ilk 2 ay kaynanamda kaldığım için fazla yüz göz olduk bak şimdi başa çıkamıyorum

slm kusumm naber nasılsınnn

slm tatlımmm naber nasılsın

slm canımm sanırım senle ortak bi topigimiz var 2011 temmuz anneleriii

iyi melikecim sen nasılsın canım :79:

canım maşallah bebişine balık bol bol ye bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemli canım ben çok yerdim şimdi de yemeye devam ediyorum tatlı bende çok yedim zamanında şimdi ayva göbeğim ve 3 kilo fazlam kaldı gitmiyorrr

ayy ben 3 kılom kalsa oper başıma koyarım heralde canım ya şımdı aldıgım kılolar hıç gıtmıycekmış gıbı gelıyo bana yememek ıçın zor tutuyorum kendımı resmen:))umarım verırım bu kılolarımı

inşş tatlım benimm inanki tek temennimmm

aminnnn..teşekkur ederım kızlar

canımsınnnn

bende iyiyim tatlım saolasın kurtlar vadisi basladı da heyecanla onu izliommm

zehracım suan 10 kilo almışsın ve 3 kilo daha alsan 13 14 kilo desek inanki fazla deil rahat ol kuzum bebiş bu ayda büyücek o yüzden herseyden tatmaya calış yiyemesende az kaldı bakalım darısıda bize olsun inşş bidenem bende şimdilik 3,5 kilo almışım 5 ay doldurduk çok şükür

oo maşallah canım ıyı sen çok kılo almamışın tabı bundan sonra daha çok açılır ıştahın.herşeyden tadıyom vallahaınşallah verırız kılocuklarımız bebışler sağlıkla gelsınlerde

oo maşallah canım ıyı sen çok kılo almamışın tabı bundan sonra daha çok açılır ıştahın.herşeyden tadıyom vallahaınşallah verırız kılocuklarımız bebışler sağlıkla gelsınlerde

nasılsınız bacılar

ayy bende kızıma bi kapı süsü yapıyım dedim ama sonra

ya güzel olmassa dedim

öyle kararsızım nettende sıkıldım topiklerede gelmiyorum pek yazmıyorum yaneee

sıkıcı işte yaa sı-----kı------cııı

iyiakşamlar kızlar nasılsınız ohh negüzel maşallah büyütün bebeklerinizi kiloyu dert etmeyin verirsiniz inşlh saglıklı huzurlu olunda gerisi gelir.diger benim gibi bebişi olamyan arkadaşlar napıyolar umarım iyisinizdir hepiniz

sanırım ben bebeği olmayan arkadaşlar grubundayım hala iyiyim canım sen nasılsın ?

bende bebegıme kapı susu yapcaktım sonra bende vazgeçtım çunku kemeraltına gıttıydım orda gayet hesaplı vardı almadım ama baktım ortalama 15-20 tl alsamda aynı olur heralde ama sepetını yaptım kızıma pembiş pembiş şimdide bebek şekerı derdındeyım onu kendım yapcam galıba oyy kızım kızım

ben ıyıyım canım buyutuyoz bebışlerı sen neler yapıyosun nası gıdıyo

ben 12-13 kilo civarı almıştım oğlumda 3,5 kilo doğmuştu. doğum yapalıda 3,5 ay oldu aslında pek bişeyim kalmamış gibi görünüyor ama bazı giysilerimin içine giremiyorum. emzirdiğim içinde rejim yapmıyorum yemeye devam

inşş tatlım benimm inanki tek temennimmm

canımsınnnn

bende iyiyim tatlım saolasın kurtlar vadisi basladı da heyecanla onu izliommm

oy sendemi vadicisin eşimde izliyo ama ben sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…