2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

canım hoşgeldin:)saat çakışması oluyo sanırım bugünlerde birçogumuz giremiyoruz çok sık sanırımnasılsın hayat nasıl gidiyor görüşürüz canım inşllh öpüyorum seni

evet canım yaaa artrık kimse ugramıyoooo iyiyiz çok şükür sekercim sen napıyon nasılsın bitanem benimmm

kızlar bakıyorum arada kimsecikler yok e bende kendi kendime yazayım nasılsa açınca okursunuz .benim göbüş büyümeye başladı 18 hafta oldu.bir sürü ciciler aldım oğluşuma.çok heycanlıyım bi an önce çıksada görsem neye benziyo acaba.aman neye benzicek kesin babası gibi küçük suratlı bişey olur.hamilelikte en çok kime bakarsan ona benzer diyolar.bende aşkıma bakıyorum napiim kaynanadan uzak duruyorum artık

ben uğruyorum kimse olmuyor pek hamişler başka topiklerde takılıyor gödüm yakaladım sizi

ben gezdiğim topikleri itiraf edeyim
1.ah şu kaynanalar{bu en favorim aboneyim buna zaten derya sağolsun açmış}
2.2011temmuz anneleri
3.gelin gezdirme muhabbetleri
4.evinize gelip sizi delirten misafirler

ahanda ben buralardayım kızlar

ben hep eşime baktım canım ona benzedi baştan başa kaynana hiçbir yerini bana benzetmedi bu zaman kadar
dertliydim ondan açtım konuyu ama benden dertlileride varmış

ben hep eşime baktım canım ona benzedi baştan başa kaynana hiçbir yerini bana benzetmedi bu zaman kadar

hı bide çocuk oğullarına benzeyince nasıl kasılıyolar.bize benzese kabul etmezler benzemiyo derler.görümcemin kızı babasının kopyası herkes görüyo daha hala kızıma benziyo diyo yaaaa şaşkın

canım hoşgeldin:)saat çakışması oluyo sanırım bugünlerde birçogumuz giremiyoruz çok sık sanırımnasılsın hayat nasıl gidiyor görüşürüz canım inşllh öpüyorum seni

canım ben akşamları giremiyorum eşim evde oluyo anca onunla ilgileniyorum o varken bilgisayarla meşgul olunca bozuluyo yada o da başka şeylerle ilgileniyo iletişim kopuyo o zamanda

benimkide çok bozuluyor akşamları bilgisayar başına oturunca gıcıklık olsun diye su istiyor çay istiyor getiriyorum başka birşey istiyor 10 defa kaldırıyor beni. bende o oturunca netin fişini çekiyorum
teknoloji girdi aramıza diyorum

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.güle güle giysin cicilerini nede güzel olur bebek kıyafetleri

evet canım iyiki açmışsın konuyu arkadaşlar içindekileri döküyorlar birbir çok doldurmuşlar içimzii demkki

evet canım iyiki açmışsın konuyu arkadaşlar içindekileri döküyorlar birbir çok doldurmuşlar içimzii demkki

bende rahatlıyorum canım yazdıkça. aynı kaderi paylaştığımız için birbirimizi iyi anlıyoruz. eşimize dostumuza anlatsak bizi bu kadar iyi anlayamazlardı :13:

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.güle güle giysin cicilerini nede güzel olur bebek kıyafetleri

sağol canım darısı başına .biliyomusun ben hamile kalana kadar pek hevesli değildim aslında korkuyodum doğumdan çocuk bakmaktan sırf eşim çok istiyodu bide uygun zamanda gelmişti bizim için sorunlarımızı falan aşmıştık.mantıken karar verdim diyebilirim.ama şimdi çok farklı hele o minicik eşyaları görünce sanki içindeymiş gibi geliyo gözümün önüne bi an önce çıksın mıncıklıyım heryerini diyorum.

bende rahatlıyorum canım yazdıkça. aynı kaderi paylaştığımız için birbirimizi iyi anlıyoruz. eşimize dostumuza anlatsak bizi bu kadar iyi anlayamazlardı :13:

evet canım hele senin doğumdan sonraki bebek bakımında kaynananla yaşadıkların bana baya bi yol gösterdi napmam gerktiği konusunda .anladığım kadarıyla kaynanalarımız benziyo o konuda bende eltiden talimliyim ona yaptıklarını gördüğüm için.valla ben biraz cadalozum nolucak bilmiyorum

ben uğruyorum kimse olmuyor pek hamişler başka topiklerde takılıyor gödüm yakaladım sizi
slm kusumm naber nasılsınnn
slm arkadaşlar
genelde akşamları muhabbet oluyordu ama bu aralar nette takılmaya hiç fırsatım olmuyor
slm tatlımmm naber nasılsın

slm canımm sanırım senle ortak bi topigimiz var 2011 temmuz anneleriii

slm kusumm naber nasılsınnn

slm tatlımmm naber nasılsın

slm canımm sanırım senle ortak bi topigimiz var 2011 temmuz anneleriii

günaydın canım.senin hamilelik nasıl gidiyo.cinsiyeti belli oldumu.benim bu ara belim ağırmaya başladı özellikle otururken tam kuyruk sokumu denen yer iğne gibi batıyo.bulantılar baya azaldı arada yokluyo yinede.daha nerelerim ağaracak acaba offff çok ağır geçiyo benim bi dert bitti ötekiler başladı.ama napalım tek istediğim sağlıklı olsun herşeye razıyım

merhaba canlarım sabahtan sancım vardı karnım ağrıyordu ağrı kesici etkisini gösterdi dedim iş de yokken bi bakim arkadaşlarıma.en güzeli herkes fırsat buldukça yazsın bişeyler güzel oluyor denk gelmesek de okuyoruz sonradan :)

greeneyesegs yolu yarılamışsın gibi maşallah bütün hamiş arkadaşlarım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize inşallah bebişleri burdan görmek için sabırsızlanıyor alev teyzeleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…