- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #5.821
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
2009 gelinleri gelmiyor artık nerdesiniz kızlar
seyma
melike
derya
zehra
venüsten
bahar nerdesiniz ben geliyom ama kimsecik yok yawww gelin en güzel muhabbet ediyorduk kimse gelmiyooooooooo
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
2009 gelinleri gelmiyor artık nerdesiniz kızlar
seyma
melike
derya
zehra
venüsten
bahar nerdesiniz ben geliyom ama kimsecik yok yawww gelin en güzel muhabbet ediyorduk kimse gelmiyooooooooo
ben uğruyorum kimse olmuyor pek hamişler başka topiklerde takılıyor gödüm yakaladım sizi
kızlar bakıyorum arada kimsecikler yok e bende kendi kendime yazayım nasılsa açınca okursunuz .benim göbüş büyümeye başladı 18 hafta oldu.bir sürü ciciler aldım oğluşuma.çok heycanlıyım bi an önce çıksada görsem neye benziyo acaba.aman neye benzicek kesin babası gibi küçük suratlı bişey olur.hamilelikte en çok kime bakarsan ona benzer diyolar.bende aşkıma bakıyorum napiim kaynanadan uzak duruyorum artık
ben hep eşime baktım canım ona benzedi baştan başakaynana hiçbir yerini bana benzetmedi bu zaman kadar
dertliydim ondan açtım konuyu ama benden dertlileride varmış
canım hoşgeldin:)saat çakışması oluyo sanırım bugünlerde birçogumuz giremiyoruz çok sık sanırımnasılsın hayat nasıl gidiyor görüşürüz canım inşllh öpüyorum seni
kızlar bakıyorum arada kimsecikler yok e bende kendi kendime yazayım nasılsa açınca okursunuz .benim göbüş büyümeye başladı 18 hafta oldu.bir sürü ciciler aldım oğluşuma.çok heycanlıyım bi an önce çıksada görsem neye benziyo acaba.aman neye benzicek kesin babası gibi küçük suratlı bişey olur.hamilelikte en çok kime bakarsan ona benzer diyolar.bende aşkıma bakıyorum napiim kaynanadan uzak duruyorum artık
ben hep eşime baktım canım ona benzedi baştan başakaynana hiçbir yerini bana benzetmedi bu zaman kadar
dertliydim ondan açtım konuyu ama benden dertlileride varmış
evet canım iyiki açmışsın konuyu arkadaşlar içindekileri döküyorlar birbir çok doldurmuşlar içimzii demkki
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.güle güle giysin cicilerini nede güzel olur bebek kıyafetleri
bende rahatlıyorum canım yazdıkça. aynı kaderi paylaştığımız için birbirimizi iyi anlıyoruz. eşimize dostumuza anlatsak bizi bu kadar iyi anlayamazlardı :13:
slm kusumm naber nasılsınnnben uğruyorum kimse olmuyor pek hamişler başka topiklerde takılıyor gödüm yakaladım sizi
slm tatlımmm naber nasılsınslm arkadaşlar
genelde akşamları muhabbet oluyordu ama bu aralar nette takılmaya hiç fırsatım olmuyor
ben gezdiğim topikleri itiraf edeyim
1.ah şu kaynanalar{bu en favorim aboneyim buna zaten derya sağolsun açmış}
2.2011temmuz anneleri
3.gelin gezdirme muhabbetleri
4.evinize gelip sizi delirten misafirler
ahanda ben buralardayım kızlar
slm kusumm naber nasılsınnn
slm tatlımmm naber nasılsın
slm canımm sanırım senle ortak bi topigimiz var 2011 temmuz anneleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?