2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evet dün gece acıkmam tuttu hiç sorma kuzum sanırım ebe komsumunda dedigi gibi bu aydan sonra artık ayda iki kilo almaya baslarız ama ben yine dikkat etmeye calışmam lazım kuzum ama söle bişi var benim bebegim olmuyodu çok ilaç içtim tedaviye gittim kilo yaptı ben diodum olsunda kilom olsun çok şükür rabbime oldu suanda bebegim benimle darısı olmayana o yğzden benim için sorun deil nasıl olsa doghumdan sonra veririm allahın izniyle inşş yeterki bebegim saglıklı sıhhatli olsunn

ne oldu kuzum yaa sıkılma bak bebeklerimizde etkilenir canımsınnn yaparsan modelini bizede koy olurmu kuşumm

slm sekercim naber nasılsınnn amin tatlım benim darısıda size olsun hayırlısıyla inşş

sanırım ben bebeği olmayan arkadaşlar grubundayım hala iyiyim canım sen nasılsın ?

slm tatlım benimm inşş rabbim hayırlısıyla sizede nasip eder

evet kuzumm ben çok seviyorum o diziyi yaaa sende ii almışsın bidenem normal mi yaptın dogumunu ben inşşş rabbim nasip ederde bi aksilik olmazsa normal düşünüom cünkü bebek dogduktan bi iki yıl sonra polislik sınavına giricem üniv.mezunu olara inşş onda sezeryan istemiolarmış bakalım hakkımızda hayırlsıı olsunn inşşş

günaydın canım:79::79:
bende 14 haftalıkken öğrendim kısss bamyası varmış.dediğin doğru çıktı hakikaten öyle oluyomuş demekki.bizimkide çikolatayla zar zor gösterdi dikmiş ayakları tepeye keyif yapıyodu beyefendi doktor 1-2 saat dolaş çikolata ye dedi tekrar baktık bi ce eeee yaptı gene kapadı ama gördük çok gülmüştüm o gün.en son gittiğimizde gene aynı şekil ayakları dikmiş tepeye keyfine diyecek yok hınzırın

maşallah canım bak sen yaramaza çok şeker oluyolar yaaainşallah bende görürüm öyle o günleri benimki 18 haftalık usg aleti karnımda gezdirirken ellerini ona doğru uzatıyodu sanki yakalıcak bi hoş oluyo insan görünce.bende çok tatlı yiyorum balığı zorla geçen hafta yedim 3 gün kustum boyuna mahvoldum çok tiksiniyorum zorlasamda olmuyo yani

ben iyiyim baharcık seni sormalı iş arıyorum diyodun bi ara yanlış hatırlamıyosam noldu gelişme varmı.valla bende otur otur sevmiyorum ama eşim çalıştırmam diye tuturmuştu.artık gerçi istesemde çalışamam bu halde hamilelik ağır geçiyo doğuncada zaten istemem kimseye bırakmak.çocuk biraz büyüyünce moda tasarım kursuna gitmek istiyorum haftada bi kaç gün olucağı için çok zorlanmam .

evet canım normal yaptım doğumu. ben dengeli beslendim canım çok iştahlıydım ama faydalı şeyler yemeye çalıştım mesela hamur işi falan pek yemedim ki hamilelikte ödem yapıyor zaten hayırlısı olsun tatlım kolayca yaparsın doğumunu inşallah

yaaaaaben hep börek poğaça yiyorum sulu yemeklerden tiksiniyorum ya bende de ödem olursaben fındık, ceviz ,badem ,kuru kayısı ,ballı süt onlarda faydalı diyolar inşallah bi sorun olmaz çünkü elimde değil yiyemiyorum başka bişey

ayy ınş<ll<h benımde 13 le tamamlarım ve normal doğum yaparım vede ben 6 ayda bıle versem razıyım bende emzırmeyı çok ıstıyorum rejım yapamam dedığın gıbı ama verırım ya bebış gelsınde verıırm ben kılocuklarımı.

aa bak bunuda ılk kez duydum polısler sezeryanlı olmuyomuymuş hayırlısıyla normal olur ınşallah canım doğumun hakkına hayırlısı:)

evet heycanla gormeye gıdıyoz her seferınde bundan sonra daha sık gorcez ınşallah.tatlı yemek ıyı deılmış canım ya bende yememeye çalışıyorum helekı dondurma nası yıyodum varya doktor dedı kı boyle devam ederse bebegın doğunca gazından geçılmez çok soğuk tatlı çok acı şeylerın hepsı bebışe gaz yaparmış sende kıs bıraz bıde odem yapıyomuş ben normal doğum ıstıyorum dıye normal ıstıyosan haftada en fazla ıkı kez ye dedı.balıkta yıyemıyosan canım balık hapı verıyolar ben yedıgım halde haftada 1 kere yıyorum dıye yıne de verdı yemedıgın hafta 2 tane ıçersın dedı sende ıste doktorundan
uygunsa verır canım hadi bakalım gelsın bebışler

ya ben onun hapınıda denedim marincap diye.içtikten sonra ondn bile kustum.çok uyuz bir hamileyim ben bildiğin gibi değil yani

cnmmmm bebişimle oturuyos vallah

bu arada sen nasıl yapıcaksınki bebek şekerlerini çok merak ettimmm yahuu

ne becerikli gacılarsınız siz

sıkıcı işte melikoş hep aynı

ama şükürler olsun iyiyim

bu aradaa yaparsam eklerim ama yaparsam güzel olmaz diye tırsıyorum :18:

:82:

oooo sende bizdensinnn demek kuzum hayırlı ugurlu olsun ogluşun saglıcakla gelsin inşş ben demiştim sana çikolata yiceksin bol bol kusum her gittiginde ye emiii

yaa çok beklettimi canım oglun dogumun nasıl gecti yaa biraz anlatırmısın rica etsem benim satım 8 ekim sende ne zamana gelir bebiş :26:

evet kuzum öleymiiş sorma ama o acıdan da normal düşünüom rabbim nasip ederse inşşş

allah iyilik versin kuzusummm hiç canını sıkma bak bebişlerimiz varr keyiflen mutlu olll emi bebegemmm
sen yaparsında güzel olmazmı canımın içiii

canım sanırım bulantılarından dolayı tiksiniyorsun inanırmısın bende bulantılarım geçene kadar peynir ekmek yedim sabah akşam bende kızartmalardan yemeklerden tiksiniyordum. boşta olsa tencere görmeye tahammülüm yoktu ağzıma maske takıp yemek yapıyordum eşime. çok zor günler anlıyorum seni 4. aydan sonra geçiyor merak etme. ödemde ayaklarda ve bacaklarda ağrıyla birlikte 6. aydan sonra olmaya başlıyor yani o zamana kadar yemek yemen düzelmiş olur takma kafana. olmaması içinde bol su iç tuzdan ve hamur işlerinden uzak dur ve bacaklarını uzatarak otur. şimdiden düşünme bunları tadını çıkar hamileliğin

canım emzirmek asıl kilo verdiriyor çünkü aşırı terliyorsun. ben çok yiyorum gece bile yani yiyerek gitti kilolarım tabi bünyeninde etkisi var. üstelik sütüm olsun diye hepte kilo aldırıcı şeyler yiyorum ama hamur işi ve kızartmalar yok birde tam kilolarından kurtulman 6 ayı buluyor zaten. yaza tam formumda giricem inşallah
ilk doğum yaptığım günler çok komikti karnım şiş ama içi boş yumuşacıktı sünger gibi :) şimdi az göbeğim var ama sarkmadı çok şükür sıkılaştı vücudum. takmayın hamişler şimdi kilo vermek kolay

yaa çok beklettimi canım oglun dogumun nasıl gecti yaa biraz anlatırmısın rica etsem benim satım 8 ekim sende ne zamana gelir bebiş :26:

bekletmez mi 39+6 da geldi bekle bekle gelmez sancılanıyım diye dua ediyordum :)) doğumum çok zor geçti canım erkekler biraz geç geliyor ama doktorumun verdiği tarihle birebir aynı oğlumun doğması. canım seninki 15 temmuz çıkıyor ama 2-3 gün önce yada sonrada olabilir. oğlum hesapladığım tarihe göre 1 gün önce doğdu.

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/406673-minik-erkekimin-dunyaya-gelisi.html

doğum hikayem burda var canım baştan sona ayrıntılı. istersen oku burdan merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin şeker

Son düzenleme:

çok tesekkürler bitanem benimm inşş kolay gecer dogumum yaaa hemen okuyorum kuzumm

ya ben onun hapınıda denedim marincap diye.içtikten sonra ondn bile kustum.çok uyuz bir hamileyim ben bildiğin gibi değil yani

ahh yaa hamılelıkte çok zor boyle bulantılar ınşallah geçer kısa surede ama genelde 4.cu aydan sonra
kalmıyomuş senınde geçer ınşallah

canım ben oturdum yerde bulamadım sadece hazırını satıyolar o da bıraz pahalı
ıstanbul emınounde malzemelerını satıyolarmış sen temın edebılırsın ordan
bende bı ınternet sıtesı buldum malzemelerini satan ordan sıparış etmeyı duşunuyom
epı topu 50 tane yapıcam zaten bakalım ınşallah yaparım buraya koyarım resmını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…