- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.101
üzülme tatlım normaldir 5 kg banada ferro sanol dıye bı hap var demır hapı o ıshal yapıyo
ama ıyıkıde yapıyo:))ama ben 35 hafta oldum vee 13 kg aldım canım saolsun:))
iyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?umarım sorun yoktur hiçbirinizde bende çok sık giremiyorum nete bazen girebiliyorum.Dogumlarınız yaklaşıyor hadi hayırlısı inşllh Allah kurtarsın.Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldinizDaha nevar neyok kızlar?
gebelikte hangi ilacı kullanıyorsunda ishal yapıyo anlmadım ki ben?
Bence aldığın kilo gayet normal, doktorun söylemedi mi herhangi bi problem olmadığını? Bebeğin gelişimi kilosu iyise sorun yok demektir korkma canım :)
merhaba melike nasılsın canım?üzme kendini herkezin bünyesi ayrıdır çok kilo almaman güzel degilmi canım_önemli olan ikinizinde saglıklı olması inşllh bi sorun yoktur canım kendine dikkat et
canım neolsun benim günlerim hastaneye gidiyorum hormonla ilgili bi sorunum vardı onun tedavisine başladılar.biryandanda kafama uygun iş arıyorumda evim iş ortamına uzak oldugu için iş bulamadım henüz saatleri çok geç oıluyor bakalım hayırlısı dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuşsenin ve bebgininde saglıgı iyidir inşllh
bana o yapıyo canım öncede surup gibi olan vardı oda yaptı budaa yapıyo :26:
yok canım çok şükür iyimişş oglum haftasına göre normal demişti en son gittigimizde doktorumuz
ben ferro sanol denilen ilacı alıyorum suanda sadece
çok soal guzumm benimm yok tatlışım tabiki öle zaten benim bünyem göstermiyo kilomu hatta hamile olduguma bile inanan yokşimdilik tabii ben onalara diorum temmuzda görüşelimm sizinlee
ederım tabi canım hayırlısıyla kafana gore guzel bışeyler bulursun tedavinde bebek ıçın sanırım canım
ınşallah herşey yolunda gıdıyodur da sende bebiş sahibi olursun aminnnn.
bebegım ve bende ıyıyız çok şukur yuvalanıp gıdıyoz:))
bende ılk etapta çok kılo almadım ama şu an bıraz fenalardayım
benımde boyum uzun oldugu ıçın sanırım kımse anlamıyodu
hamıle oldugumu am aşu an anlaşılmıycak gıbı deıl 7.ci aydan sonra
ben burdayım dıyo bebışler:))
hadi yaaadesene melike bekle sen bu aydan sonra gör kocaa göbüşünüüü ahh hadi inşş kuzucumm
yani bekle ve gör bende diyodum heralde boyum uzun gobegım çıkmıycak
hoş hala ağzıma varmıyo oyle aşırı deılde yınede var gobek bıde bebeım
aşşağı ındı galıba eşım dıyo gobeğın ındı bılmıyorum erken sankı ama yavaş
yavaş rahme yerleşıyo heralde benı durtup duruyo
hadi yaaa yani dogum yaklaşıyo mu ozamann rabbim bir nefeste kurtarsın inşş tatlım benimm saglıcakla gelsin bebişinnn
aminnn canım cumlemızın ınşallah son 1 ayda ınmeye başlarmış bızımde son 1 ayımız
gecellerımız bıraz zor geçıyo uykum oluyo ama sancımda oluyo
ara ara yaklaşıyo adım adım
hadi yaa az kalmış ozaman bebişimm ayyy darısıda bize olsun dicemde aslında tırsıyorumm :18: :18:
bugün rüyamda normal dogum yapıyodum allahım bide kolay oluyodu hiç zorlanmadım bilee
keşkee inşş rüyamdaki gibi olur ölece canım yaa allahım yar ve yardımcımız olsun inşş
saglıcakla gelsin bebişlerimiz yürüyüşlere basladın mı o çok faydamış normal dogum için çok iyimişş
eşime dedimki artık ben yürümeye baslasam ii olucak oda dedi az daha ısınsın havalr ben yürütücem seni
iyiakşamlar kızlar hadi hakkınızda hayırlsı inşllh az kalmış çogunuzunda inşllh kolaylıkla bebişlerinize kavuşursunuzmelikecim hayır olur inşllh canım.bazı rüyalar çıkarmış canım inşllh kolayca olur melikecim 49:
iii aksamlar bitanem benim hoşgeldinnnn
inşş kuzucummm sen napıyosun nasılsınn bebişimm
hoşbulduk canım benimiyiyim canım neolsun bi bakayim dedim sen neler yaptın nasılsın?
ederım tabi canım hayırlısıyla kafana gore guzel bışeyler bulursun tedavinde bebek ıçın sanırım canım
ınşallah herşey yolunda gıdıyodur da sende bebiş sahibi olursun aminnnn.
bebegım ve bende ıyıyız çok şukur yuvalanıp gıdıyoz:))
bende ılk etapta çok kılo almadım ama şu an bıraz fenalardayım
benımde boyum uzun oldugu ıçın sanırım kımse anlamıyodu
hamıle oldugumu am aşu an anlaşılmıycak gıbı deıl 7.ci aydan sonra
ben burdayım dıyo bebışler:))
hadi yaa az kalmış ozaman bebişimm ayyy darısıda bize olsun dicemde aslında tırsıyorumm :18: :18:
bugün rüyamda normal dogum yapıyodum allahım bide kolay oluyodu hiç zorlanmadım bilee
keşkee inşş rüyamdaki gibi olur ölece canım yaa allahım yar ve yardımcımız olsun inşş
saglıcakla gelsin bebişlerimiz yürüyüşlere basladın mı o çok faydamış normal dogum için çok iyimişş
eşime dedimki artık ben yürümeye baslasam ii olucak oda dedi az daha ısınsın havalr ben yürütücem seni
bende iyiyim bitanem eşim görevde kuzumla evdeyiz bakalımm oda kıpırdamıyo dünden berii sütiçtim ama nafilee korkuyom bişi olmasın diyee ama inşş iyidirrr
bende iyiyim bitanem eşim görevde kuzumla evdeyiz bakalımm oda kıpırdamıyo dünden berii sütiçtim ama nafilee korkuyom bişi olmasın diyee ama inşş iyidirrr
çok teşekkür ederim canım benim hayırlısı olsun inşllh.canım şuan bebek düşünmüyoruz ama hamile kalmam için bazı sorunlarımın hallolması gerekiyor oyüzden hormonumun biriyle ilgili tedavi olucam bende pkoda vardı onun içinde ilaç kullanıyırum hamileligi düşünecegim zman sanırım bebiş için ilaç vericekler bende vakti gelince hayırlısıyla çok isterim tabiki bebek olmasınıAllahım hepiimiz için güzel şeyler göstersin canım sizede Allah iyilik versin canım kendinize dikkat edin annesi
ayy bende her gece doğuruyorum hemde çok kolay oluyo hep
sanırım doğum nası bışey oldugunu bılmedıgımız ıçın nası sancı olcanı tahmın
edemıyoruz hatta ben geçen gun evde doğurmuşum ruyamda hıçte canım acımadı dıyorum
kendımeher gece bı bebek bı ruya ben yuruyorum canım ızmır ısındı
çok soğuk deıl eşım pek yurumeyı sevmıyo bende karşı komşum var genelde onla
gunluk yarım saat yuruyorum doktorum ev ışı yaparsan yurumene gerek yok dıo
aktif ol gun ıçınde aama kendını çok yorma falan dıyo
canım çıkolata kuru uzum gıbı bışe ye bakalım bışeyı yoktur ınşallah arada benımkıde duruyo
oyle şeyler yıyınce kuduruyo
Allah kolaylık versin canım eşine. annesi dinleniyordur belki canım öle aklına kötü şeyler getirme herşey yolundadır inşllh.öyle her dk hareket edecekler diye bişey yok.üzme kendini sen.dinlenmededir senin paşacık
hayırlı vakıtle ıstedıgınız zaman olur ınşallah tatlım allah şıfa versın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?