2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evet canım hediye güzel bi secim bencede hımm ne güzel tatlım benimm daha nice senelere inşallahhhhhh eşinleee bebişinizleee

iyiyim cnm yarın alıs verişe gidecegiz esim kayınvalide elti falan

bende kocacımı cokk seviyorum cok mutluyum ya iyiki diyorum hep biz aynı yaşıtız hatta ben 4 ay büyüğüm ondan zengin olcaz bizzzzz

inşallah hayatım olursunuz zengın:)bayram alışverışı herhal bızde pazar gıdelım dıyoz ınşallah kalabalık olmaz dışarlar ya

evet canım hediye güzel bi secim bencede hımm ne güzel tatlım benimm daha nice senelere inşallahhhhhh eşinleee bebişinizleee

amin canım teşekkur ederım:)

beklemek ne kadar kötüydü biliyor musun canım hele askerdeyken hergün ağlıyordum

tahmın edebılıyodum bende 1 sene sonra evlendımde tanıştıktan ben zaten çok sabırsızdım ayrı şehırlerde olunca ozlemın hasretın dıbıne vuruyodum valla çok şukur kavuştuk şımdıde anamı ozluyomortasını bulamadım henuz

bizde eşimlee severek evlendik cok sükürr mutluyuz huzurluyuz bide bebişimiz gelirse hayırlısıyla mutlulugumuza mutluluk katılcak ama allahtan hayırlısı olsun inşallahhhh

bende beklemedım asker yolu ama ben sabırsızım ya çatlardım heralde ıyıkı beklememışım allahım dasğına gore kar verıyon:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…