- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.621
iyiyim hayatım çok şukur sen nasılsın neler yapıyosun
bende bende
karar verdım ayakkabı alcam zaten ayakkabısı yoktu gerçı ben çalışlmadım ıçın herhalukarde onun parasıyla ve onunla beraber alcaz nası hedıye olcaksa
canım ben severek hatta kendımı yırtarak evlendım annecım vermıyoduda benı kocişe aramızda bırazcık yaş farkı var dıye ve ıstanbul dışı dıye neyse en sonunda verdı allahtan pışman olmadım çok şukur allahıma
voavvvv 8 senetu tu tu maşallah
maşallah bitanem benim daha nice senelere inşallahhhh
iyiyim cnm yarın alıs verişe gidecegiz esim kayınvalide elti falan
bende kocacımı cokk seviyorum cok mutluyum ya iyiki diyorum hep biz aynı yaşıtız hatta ben 4 ay büyüğüm ondan zengin olcaz bizzzzz
inşallah hayatım olursunuz zengın:)bayram alışverışı herhal bızde pazar gıdelım dıyoz ınşallah kalabalık olmaz dışarlar ya
evet canım hediye güzel bi secim bencede hımm ne güzel tatlım benimm daha nice senelere inşallahhhhhh eşinleee bebişinizleee
beklemek ne kadar kötüydü biliyor musun canım hele askerdeyken hergün ağlıyordum
beklemek ne kadar kötüydü biliyor musun canım hele askerdeyken hergün ağlıyordum
benim eşim kısa dönemdi o ara nişanlıydık bende üniv.deydim allahtan da gecti zamannn
bizde eşimlee severek evlendik cok sükürr mutluyuz huzurluyuz bide bebişimiz gelirse hayırlısıyla mutlulugumuza mutluluk katılcak ama allahtan hayırlısı olsun inşallahhhh
bizde eşimlee severek evlendik cok sükürr mutluyuz huzurluyuz bide bebişimiz gelirse hayırlısıyla mutlulugumuza mutluluk katılcak ama allahtan hayırlısı olsun inşallahhhh
15 ay ömrümden ömür gitti valla
15 ay ömrümden ömür gitti valla
insallah canım tez zamanda olur
olur evlı mutlu çocuklu olursunuz sızde ınşallahhh
allah korusun kız
evet tatlım güzel ve zor bir duyguohh canım ne mutlu sana asker yolu beklemek her kula nasip olmaz derler kusum bak senle bana olmuss
inşallah bacımmmm
bende beklemedım asker yolu ama ben sabırsızım ya çatlardım heralde ıyıkı beklememışım allahım dasğına gore kar verıyon:)))
kızlar kocacım cay istiyor yapıp geliyorumm
melike nöbet gecesi mi yine.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?