2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

yok canım cok sükür aramızda hiç bahsi bile olmaz hatta bana leptap aldı eşimm okadar sever ve güvenir cok sükür cokta düşüncelidir övmek gibi olmasın bide kk yı biliyo burda takılıyom hatta oda yanımdaydı simdi pc basına gecti onun ki sabit ablacım sonucta kimizde egitimli insanlarız kolay kolay aramızda bi sorun cıkmadı cok sükür çıkmazda inşallahhh

ciciler al melike ve sonrada benim topike eklemeyide unutma sakın
ay kızlar bayrama birşey alıcakmısınız
ben topuklu bir bot aldım ve çanta daha kullanmadım
10 gündür dolaptan giy beni tak beni diolar ama bayrama
birde elbise almam lazım yahu
inş. bulabilirimmmm
değişik önerisi olan varmı

maaşallah tatlım benim kocam da öyledir sagolsun oda yanımda zaten sizle konusurken simdi

gecen hafta ben bi elbise aldım kusum altına tayt botum zaten yenii onları giyicem bayramda zetn burdayız ck cok eşimle polis eşi arkadaslara komsularıma felan giderizz tabi bide bol bol et yerikkk

maaşallah tatlım benim kocam da öyledir sagolsun oda yanımda zaten sizle konusurken simdi

evettt canımm rabbim herkesi böle iyi anlayıslı ve cok seven insanlarla karsılastırsın inşallahhh :13: allah razı olsun eşimden hemde bin kere her istedigimi elinden geldigince yapmıstır ve beni tanır kac 2 yıl cıktık 1 yıl nişanlı kaldık 16 aydırda eşiyim hadi desin sunu yalan söledin bugüne kadar surda bana yamuk yaptın inanki hiç bi sorunumuz olmadı olmazda inşalllahhhh çünkü biz cok sevdikkkkk emek ettik çok şükür rabbimde emegimizin karsılgını bizi kavusturarak verdi bize darısı tüm sevipte kavusamayanlara inşallahhhhhh

al tatlım tabiki bende etek almayı düsünüyorum botlarım la giyecegim bakalım aradığımı bulabilecek miyim

Rabbim herkeze mutlu yuvalar nasip etsin hayırlı insanlarla karsılastırsın canım

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melike_ecesuu, abuela+, askitom_85, bayanseyma+, deniz1958, gulcan_yatman+, hard_disc, severhan

haydiiiiiiiiiiiiiiiii hanımlarrr sohbeteeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…