- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.681
ben yarın daha erken kalkacagım cünkü carsıya gidecegiz alışverişe
melikecm eşin de anlayışlı ama yoksa çok erkek huysuzluk yapar nette vakit geçirilince..... aslında olması gereken bu ama nedense anlayış kıtlığı varr.....yoksa ben de eşlerin özgürlük alanları olmasından yanayım.....
güle güle canım şimdiden napcen bakim cicilermi alıcennn
bende hıç şaşmaz yukselenımde boğa tam anlamıyla yemek konusunda ozellıkle aşmış durumdayım boğalar obur olur dıolar ya ışte benden bahsedıyolar
kızlar ben çıkıyorum bu sabah erken kaalkmıştım yatıyımda uyuyım uykum geldı hepınıze ıyı geceler:)
bende anlayış ve özgürlükten yanayım ama cok da kıskancım eşimde öyle
evet tatlım kayınvalide me de pardesü bot falan alacagız kendin de birseyler bakacagım :92:
yok canım cok sükür aramızda hiç bahsi bile olmaz hatta bana leptap aldı eşimm okadar sever ve güvenir cok sükür cokta düşüncelidir övmek gibi olmasın bide kk yı biliyo burda takılıyom hatta oda yanımdaydı simdi pc basına gecti onun ki sabit ablacım sonucta kimizde egitimli insanlarız kolay kolay aramızda bi sorun cıkmadı cok sükür çıkmazda inşallahhh
ciciler al melike ve sonrada benim topike eklemeyide unutma sakın
ay kızlar bayrama birşey alıcakmısınız
ben topuklu bir bot aldım ve çanta daha kullanmadım
10 gündür dolaptan giy beni tak beni diolar ama bayrama
birde elbise almam lazım yahu
inş. bulabilirimmmm
değişik önerisi olan varmı
maaşallah tatlım benim kocam da öyledir sagolsun oda yanımda zaten sizle konusurken simdi
ciciler al melike ve sonrada benim topike eklemeyide unutma sakın
ay kızlar bayrama birşey alıcakmısınız
ben topuklu bir bot aldım ve çanta daha kullanmadım
10 gündür dolaptan giy beni tak beni diolar ama bayrama
birde elbise almam lazım yahu
inş. bulabilirimmmm
değişik önerisi olan varmı
evettt canımm rabbim herkesi böle iyi anlayıslı ve cok seven insanlarla karsılastırsın inşallahhh :13: allah razı olsun eşimden hemde bin kere her istedigimi elinden geldigince yapmıstır ve beni tanır kac 2 yıl cıktık 1 yıl nişanlı kaldık 16 aydırda eşiyim hadi desin sunu yalan söledin bugüne kadar surda bana yamuk yaptın inanki hiç bi sorunumuz olmadı olmazda inşalllahhhh çünkü biz cok sevdikkkkk emek ettik çok şükür rabbimde emegimizin karsılgını bizi kavusturarak verdi bize darısı tüm sevipte kavusamayanlara inşallahhhhhh
Rabbim herkeze mutlu yuvalar nasip etsin hayırlı insanlarla karsılastırsın canım
kızlar hepiniz severek mi evlendiniz eşlerinizlee
evet cnm severek evlendik
iii evlenmişim onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?