2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

kızlar ben geldimm ama cok yorgunum ama kendime bugun alacak birsey bulamadım kaynanama aldık pardesü ayakkabı gezdik biraz sonra geldik ama tekrar gidecegim kendime almak için cokta kalabalık tı

hşg. severhan yorgun savaşçı olmuşsun
ii gezmeler cnm

kızlar bana rimel markası ne tavsiye edersiniz
kullananlar?

amin canım ya insallah bayram olmasa da yeni seneye yeni bebiş haberleriyle girelim hepimiz

tatlım bende yapacagım tarifinden kocam sarımsak sevmiyor ama pişmiş yer belki ellerine sağlık tatlım

hayırlı akşamlar canlarrr bende misafirlikteydim az önce geldim komsumdaydım ebe ablada sizler naptınız nasılsınızzzz

hayırlı akşamlar canlarrr bende misafirlikteydim az önce geldim komsumdaydım ebe ablada sizler naptınız nasılsınızzzz

merhaba Melike. hos geldin? ebe ablaya mi gittin yoksa gebemisin:) ?? pekte kafiyeli oldu.
bende kizimi babaannesine goturdum bugun. simdide yesil cayimi demledim sehbanin uzerinde duran pismaniyeyi yememeye calisarak PC basindayim.

merhaba Melike. hos geldin? ebe ablaya mi gittin yoksa gebemisin:) ?? pekte kafiyeli oldu.
bende kizimi babaannesine goturdum bugun. simdide yesil cayimi demledim sehbanin uzerinde duran pismaniyeyi yememeye calisarak PC basindayim.

afiyet olsun canım hee yok canım o dün yoktu nöbetteydi yaa birbirimiz cok seviyoz görüşürüz devamlı karsı komsum kapılarımız karsı karsıya canım cok seviyorum cok sekerdir caya gittim cagırdıda canım sen napıyosun nasılsın kusumm

bende oyle bir komsu istiyorum cok.
istanbul cok buyuk sehir bana en yakin oturan arkadasimin bize gelmesi trafik yoksa iki saatini alir. cok sanslisin cok severim komsulugu.
ben cok daha iyiyim. uc gundur yuruyuse gidiyorum. tempo tempo!!

bende oyle bir komsu istiyorum cok.
istanbul cok buyuk sehir bana en yakin oturan arkadasimin bize gelmesi trafik yoksa iki saatini alir. cok sanslisin cok severim komsulugu.
ben cok daha iyiyim. uc gundur yuruyuse gidiyorum. tempo tempo!!

ne güzel canım evet yaa komsularımın hepsi cok iyidir cok sükür benim apartman hep ögretmen hemşire asker eşleri bende mersindeyken kimseyle görüşmüyodum yani iki komsum vardı arada onlara ugrardım buraya gelirkende cok dua ettim cok sükür rabbim dualrımı kabul etti canım darısıda sana inşlallahh

benim o konuda hic umudum yok bizim apartmanda degil semtte kimse kimse ile muhatap olmaz. dogrusu ben bile cekiniyorum ikili iliski kurmaya.
melike sen yapmissinya kac yillik evli oldugunu gosteren, sanirim adi sticker di nasil yapiyorduk onu?

benim o konuda hic umudum yok bizim apartmanda degil semtte kimse kimse ile muhatap olmaz. dogrusu ben bile cekiniyorum ikili iliski kurmaya.
melike sen yapmissinya kac yillik evli oldugunu gosteren, sanirim adi sticker di nasil yapiyorduk onu?

ahhh canım benimm yaa insnki onu bi polis eşi arkadas yapmıstı bende bilmiyorum inanki nasıl yapıldıgını kusumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…