- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.881
hım daha var bakarsın yine cnm ben çıktım eşim geldi grşrz
tamam canım 14 de inşallah olmazsın kan testi yaptır ben bide bundan yanayım gecikince kan testi yaptırıp rahatlamak olucaksa olsun olmıycaksada geciken günlerde kendimi avutmayayım bebekle olunca insan kendine gelemiyo birkaç gün.canım benim inşallah sende hamilesindir uğur getirsin bu topik bize.hepimiz Allahın izniyle hamile kalalım
ben sarımsaklı köfteye irmik un yumurta az salça kullanıyorum ince bulgurla yapılıyo zaten dagılmaması için iyi yogurmak gerekir böle sakız gibi olucak bide elinde yuvarlarken tabaga az su koy elini suya batır öle yuvarlak yap daha güzel şekilleniyor öyle.sosunada sarımsagı yagda kavuruyorum yada dövdügüm sarımsagı çiyiden haşlanmış köftelerin içine atıyorum üzerine pişirmiş oldugum salçalı domatesli sosu üzerine döküp karıştıyorum maydonozlada süslüyorum afiyet olsun canım
hayırlı akşamlar canlarrr bende misafirlikteydim az önce geldim komsumdaydım ebe ablada sizler naptınız nasılsınızzzz
merhaba Melike. hos geldin? ebe ablaya mi gittin yoksa gebemisin:) ?? pekte kafiyeli oldu.
bende kizimi babaannesine goturdum bugun. simdide yesil cayimi demledim sehbanin uzerinde duran pismaniyeyi yememeye calisarak PC basindayim.
afiyet olsun canım hee yok canım o dün yoktu nöbetteydi yaa birbirimiz cok seviyoz görüşürüz devamlı karsı komsum kapılarımız karsı karsıya canım cok seviyorum cok sekerdir caya gittim cagırdıda canım sen napıyosun nasılsın kusumm
bende oyle bir komsu istiyorum cok.
istanbul cok buyuk sehir bana en yakin oturan arkadasimin bize gelmesi trafik yoksa iki saatini alir. cok sanslisin cok severim komsulugu.
ben cok daha iyiyim. uc gundur yuruyuse gidiyorum. tempo tempo!!
ne güzel canım evet yaa komsularımın hepsi cok iyidir cok sükür benim apartman hep ögretmen hemşire asker eşleri bende mersindeyken kimseyle görüşmüyodum yani iki komsum vardı arada onlara ugrardım buraya gelirkende cok dua ettim cok sükür rabbim dualrımı kabul etti canım darısıda sana inşlallahh
benim o konuda hic umudum yok bizim apartmanda degil semtte kimse kimse ile muhatap olmaz. dogrusu ben bile cekiniyorum ikili iliski kurmaya.
melike sen yapmissinya kac yillik evli oldugunu gosteren, sanirim adi sticker di nasil yapiyorduk onu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?