- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.861
benim geçmedi daha bu stresle devam edersem kırmızı kartı yiycem ama(
bri haftam var.
ben 14. yada 15.gün yumurtladım galiba, beklenmeyenim 13 kasım. ne zaman baktırayım kanda?
sağol canım
bende eve gider gitmez köfteden yapacam canım çekti :)))
canım sheker tarifi verdi yemeğim vardı, yarın deneyeceğim.
inşallah dağılmaz.
dağılmaması için özel bişey yapmak gerekir mi?
aynen 10 unda yaptır.banada dua edin pzts dr a gidicem kontrole inşallah bi problem yokturda bi sürü ilaç verip beni bekletmez
ay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr okadar yazdım size iki saaat kapandı sayfa offffffffffffffffff
neyse afffınıza sığınarak alıntı yapmadım tek tek
shekerimmmmmmmmmmmmmmm
harika görünüyorrrrrrrrrrrrrr
baharrrrrrrrrrrrr
ilk defa yapıom kız ondan büle oldu:)
shekerrrrrrrrrrrrrrr-------------sen su koyuyomusun cnm sulu
görünüyorda biraz
bu aradaa GÜLCANCIM-------------anneme triko bulamadım((
birde kirpiğimi geri verdim tırstım hem benim kirpiğimdende
farkıda yoktu zaten
slm canım hadi hayırlısı inşllh güzel ahberlerini alırım
aynen 10 unda yaptır.banada dua edin pzts dr a gidicem kontrole inşallah bi problem yokturda bi sürü ilaç verip beni bekletmez
hoşgeldin canım nasılsın ayy inşallah bitanem benim dua edin bana olurmuu
evet en güzeli kan testi yaa, o bekleyişte ben ne hale gelirim kimbilir. şimdi bile dayanamıyorum.peki sağlık ocağına gitsem testin sonucu ne zaman çıkar? özelde daha çabuk çıkar dimi? hamile değilsem yola çıkcaz da bayram için beklemeye pek vakit yok, bide hafta sonuna denk geliyo aksi gibi. ptesi arife..tamam canım 14 de inşallah olmazsın kan testi yaptır ben bide bundan yanayım gecikince kan testi yaptırıp rahatlamak olucaksa olsun olmıycaksada geciken günlerde kendimi avutmayayım bebekle olunca insan kendine gelemiyo birkaç gün.canım benim inşallah sende hamilesindir uğur getirsin bu topik bize.hepimiz Allahın izniyle hamile kalalım
ben sarımsaklı köfteye irmik un yumurta az salça kullanıyorum ince bulgurla yapılıyo zaten dagılmaması için iyi yogurmak gerekir böle sakız gibi olucak bide elinde yuvarlarken tabaga az su koy elini suya batır öle yuvarlak yap daha güzel şekilleniyor öyle.sosunada sarımsagı yagda kavuruyorum yada dövdügüm sarımsagı çiyiden haşlanmış köftelerin içine atıyorum üzerine pişirmiş oldugum salçalı domatesli sosu üzerine döküp karıştıyorum maydonozlada süslüyorum afiyet olsun canım
kızlllllllllllar ben çıkıyorum görüşürüz hepinin çok öptüm
evet en güzeli kan testi yaa, o bekleyişte ben ne hale gelirim kimbilir. şimdi bile dayanamıyorum.peki sağlık ocağına gitsem testin sonucu ne zaman çıkar? özelde daha çabuk çıkar dimi? hamile değilsem yola çıkcaz da bayram için beklemeye pek vakit yok, bide hafta sonuna denk geliyo aksi gibi. ptesi arife..
tamam su ile yoğurayım. teşekkür ederim..
hoşbulduk canım iyyim sen nasılsın dualarım seninle ve tüm isteyen arkadasşlara inşllh güzel haberler veri,rsin bize
ilk defaysa ozaman maşllh yine iyi olmuş canım bidahakine daha iyi yaparsın inşllh ellerine saglık sosunu biraz sulu yaparsan daha güzel olur domatesli sos yapıyorum ben
eşim sayfadan sarımsaklı köfteleri gördü sende yapsana diyor:90:eşim hiç yememiş bu tarafta pek bilmiyolar bunu.tabki yaparım canımcım canın çekmesin dedim:90:
kızlar bende çıkıyorum yemek hazırlıcam görüşürüz yine :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?