2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

benim geçmedi daha bu stresle devam edersem kırmızı kartı yiycem ama (
bri haftam var.
ben 14. yada 15.gün yumurtladım galiba, beklenmeyenim 13 kasım. ne zaman baktırayım kanda?

tamam canım 14 de inşallah olmazsın kan testi yaptır ben bide bundan yanayım gecikince kan testi yaptırıp rahatlamak olucaksa olsun olmıycaksada geciken günlerde kendimi avutmayayım bebekle olunca insan kendine gelemiyo birkaç gün.canım benim inşallah sende hamilesindir uğur getirsin bu topik bize.hepimiz Allahın izniyle hamile kalalım

ay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr okadar yazdım size iki saaat kapandı sayfa offffffffffffffffff
neyse afffınıza sığınarak alıntı yapmadım tek tek

shekerimmmmmmmmmmmmmmm
harika görünüyorrrrrrrrrrrrrr

baharrrrrrrrrrrrr
ilk defa yapıom kız ondan büle oldu:)

shekerrrrrrrrrrrrrrr-------------sen su koyuyomusun cnm sulu
görünüyorda biraz

bu aradaa GÜLCANCIM-------------anneme triko bulamadım((

birde kirpiğimi geri verdim tırstım hem benim kirpiğimdende
farkıda yoktu zaten

canım sheker tarifi verdi yemeğim vardı, yarın deneyeceğim.
inşallah dağılmaz.
dağılmaması için özel bişey yapmak gerekir mi?

ben sarımsaklı köfteye irmik un yumurta az salça kullanıyorum ince bulgurla yapılıyo zaten dagılmaması için iyi yogurmak gerekir böle sakız gibi olucak bide elinde yuvarlarken tabaga az su koy elini suya batır öle yuvarlak yap daha güzel şekilleniyor öyle.sosunada sarımsagı yagda kavuruyorum yada dövdügüm sarımsagı çiyiden haşlanmış köftelerin içine atıyorum üzerine pişirmiş oldugum salçalı domatesli sosu üzerine döküp karıştıyorum maydonozlada süslüyorum afiyet olsun canım

ilk defaysa ozaman maşllh yine iyi olmuş canım bidahakine daha iyi yaparsın inşllh ellerine saglık sosunu biraz sulu yaparsan daha güzel olur domatesli sos yapıyorum ben

eşim beğenmedi köfteyi et yokmu dio:)))))))
kıymalı olurmu sizce azda kıyma konulsa :)

eşim sayfadan sarımsaklı köfteleri gördü sende yapsana diyor:90:eşim hiç yememiş bu tarafta pek bilmiyolar bunu.tabki yaparım canımcım canın çekmesin dedim:90:

evet en güzeli kan testi yaa, o bekleyişte ben ne hale gelirim kimbilir. şimdi bile dayanamıyorum.peki sağlık ocağına gitsem testin sonucu ne zaman çıkar? özelde daha çabuk çıkar dimi? hamile değilsem yola çıkcaz da bayram için beklemeye pek vakit yok, bide hafta sonuna denk geliyo aksi gibi. ptesi arife..

tamam su ile yoğurayım. teşekkür ederim..

amin tatlım inşllh hepimiz bebek sahibi oluruz ayrıca rica ederim yap dene köfteyi güzel oluyor

ilk defaysa ozaman maşllh yine iyi olmuş canım bidahakine daha iyi yaparsın inşllh ellerine saglık sosunu biraz sulu yaparsan daha güzel olur domatesli sos yapıyorum ben

sağol cnm evet inş...
hımmm ben su tadını bozar diye katmadım yoksa görüntü itibari ilede
şekli daha iyi olurdu sulu dimi ama abartmadan suyunu:)))

eşim sayfadan sarımsaklı köfteleri gördü sende yapsana diyor:90:eşim hiç yememiş bu tarafta pek bilmiyolar bunu.tabki yaparım canımcım canın çekmesin dedim:90:

ay ay ayyy yap dabi kızz

kızlar bende çıkıyorum yemek hazırlıcam görüşürüz yine :79:

görüşürz cnm :):13::96:

ayy kızlar ben de yaptım mantı makarnamı o kadarda kolay olmadı tek tek doldurdum bu fellah koftesını ben yazzın yaptıydımda eşım begenmeedı tek başıma yedım oyle tek başıma yedıgım şeylerden de hıç zevk almıyorum ılla bırılerıyle yıycez bende ıstanbula gıdınce annem yapar orda kalabalıkla hapur hupur gotururum bunun sadece yoğurtlusunuda yapıolar kızlar
onun adı da vardı hı bundan bıraz daha kuçuk dokuyolar koftesını onun adıda fıstık kofte aynı şekılde haşlayıp suzup sarımsaklı yoğurda katıp dolpata hafıf soğuk olursa daha guzel oluyo oylesıde guzel salçalısıda

bu arada puf noktasıda verıyım o salçalı sosa hafıf akışkan kıvamda olması ıçın yoksa dıer turlu topak topak oluyo o kofteyı haşladığınız suyundan azcık ekleyıp o sosu seyreltın daha guzel oluyo boş su tadını bozar ama koftenın suyu daha ıyı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…