2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

benim de öyle bir komsum yok istiyorum cok ama komsuluk diye bir sey yok burda bilecik te var dı ne güzel

hb canlar pek katılamıyor um 10aylık oğlumuz çok yaramaz.seyma cim hamıleıdım esim askıtom dıye sesleniyordu ordan kaldı.ztn o zmnlar uye oldum.nasilsiniz bakalım

selam tatlım nasılsın
çok tesekkürler bitanem benim çok şükür iyiyim sen nasılsın

benim de öyle bir komsum yok istiyorum cok ama komsuluk diye bir sey yok burda bilecik te var dı ne güzel
inşallah olur canım komşun olması cok güzel bi duygu inankii allahım hayırlı insanlarla tanıstırmayı nasip etsin hepimizee :13:

teşk ederim canım

rica ederim kuzuuu

iyiyim tatlım sen nasılsın ya moralim bozuk hiç istediğim giyisiyi bulamıyorum cok inceliyorum kolay begenemiyorum ne yapacağım bilmem bu huyumu hiç sevmiyorum

moralini bozma canım sen çarşı olarak nereye gittin ve ne alıcaktın kapalı çarşıda hep aynı şeyler var hpsinde aynı kıyafetler oyüzden moralini bozma degişik güzel şeyler olan yerlerde var takma kafanı buna bende çok dolaşmıştım en sonunda bulmuştum aradıgımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…