- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.901
tatlım bende yapacagım tarifinden kocam sarımsak sevmiyor ama pişmiş yer belki ellerine sağlık tatlım
slm kızlar ben geldim
hayırlı akşamlar canlarrr bende misafirlikteydim az önce geldim komsumdaydım ebe ablada sizler naptınız nasılsınızzzz
iyi etmişsin bende eşimle tv izliyoruz midemde şişkinlik var soda içiyorum iyi gelir diye
hayırlı akşamlar canlarrr bende misafirlikteydim az önce geldim komsumdaydım ebe ablada sizler naptınız nasılsınızzzz
afiyet olsun canım hee yok canım o dün yoktu nöbetteydi yaa birbirimiz cok seviyoz görüşürüz devamlı karsı komsum kapılarımız karsı karsıya canım cok seviyorum cok sekerdir caya gittim cagırdıda canım sen napıyosun nasılsın kusumm
severhan sende hoşgeldin nasılsın ?:13:
napiyosunuz kızlar
çok yavaş yaaa noliyiiiiiiii
çok tesekkürler bitanem benim çok şükür iyiyim sen nasılsınselam tatlım nasılsın
inşallah olur canım komşun olması cok güzel bi duygu inankii allahım hayırlı insanlarla tanıstırmayı nasip etsin hepimizee :13:benim de öyle bir komsum yok istiyorum cok ama komsuluk diye bir sey yok burda bilecik te var dı ne güzel
teşk ederim canım
iyiyim tatlım sen nasılsın ya moralim bozuk hiç istediğim giyisiyi bulamıyorum cok inceliyorum kolay begenemiyorum ne yapacağım bilmem bu huyumu hiç sevmiyorum
evet canım ya ben de bilgten kaynaklanıyor sanıyorum siteden galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?