2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

evt cnm hiç hoş kıyafetler yok
sende açılma sakın
ay ne güzel inş. bende kervanınıza katılırım birgün
ama hayalimde şöyle birşey var
anne olursam bigün ozaman saçımı röfle yapıcam sarı
ozaman ondanda hevesimi alırsam ve allah inş.
o hissiyatı verirse inş. verir
ozaman belkii
inş. kapanırım ama
ailem kapansam sevinir

esselam canlar
meloşum topiğin hayırlı uğurlu olsun bacım yeni gördüm seni ararken :92:
gerçi ben eskiyi bu topiğe göre malum 2008 biizm yılımız ama vaktim oldukça uğrarım tabi :81:

hoşgeldin bacım sefalar getirdinnnn
olsun kusum ben herzaman beklerim seniiiii gel mutlakaaa kusummm canımsın biliyonn :81: :80:

evet içime sinecek aldığım yoksa alıp geliyorum bir daha giymiyorum sevmem lazım biz kocamla cıkarız dedim ondan önce ona alında bas başa daha iyi :))))))))))))

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melike_ecesuu, askitom_85, aysen_34+, bahar27+, bayanseyma+, gulsen058, Katreee+, severhan, sheker_cat+

oooooo maşallahhh kızlar yine kalabalıgızzz süpersinizzz vallaaaaaa

bende kapalıyım canım 5 sene falan oldu ünide kapandım aniden içime bir his geldi kapandım ve mutluyum ama evde falan açığım sadece dısarı cıkarken kapatıyorum saçımı

selamlar sohbetinize bende katılayım kabul görülürsem
bende kapalıyım 6 sene olacak kapanalı
bende üni 1 sınıftaydım açıköğretim okudum
hep aklımdaydı kapanmak ama bi türlü cesaret edemiyordum bi gün aniden tamam dedim ben kapanıyorum başımı kapattım ve kendimi dışarı attım
o kapanış o kapanış çok şükür rabbim fazla bekletmeden içime koydu bu duyguyu

melike cim önemli olan kafa yapısı bence.basini ,ör yada ortme insan olsun bnm için gerisi herkesin bileceği is

amin canım darısı tüm isteyen herkeze olsun .tabiki içinden gelicek bana biri baskı yapsaydı yapmzadım baskıdan hoşlanmıyorum çünkü.eşimde istiyodu fakat asla zorlamadı yeni evliyken kayınvaldemler bir iki şey söylediler bende geçiştirmiştim ama sonradan kendi içimden geldi .bende çok süslüydüm bakımı severim halende öyle.kapandım diye kendimi salmadım.modern kapalı oldum makyajımı yine yapıyorum tek farkım başımın kapalı olması zaten çok açık saçık giyinen biri degildim.özellikle eşarplara çok ilgiliyim çok güzel eşarplar var ya.kıyafetime uygun alıyorum.kapanmaya karar verdigimde eşim çok sevinmişti sabaha kadar uyuyamadım sabah çarşıya gidip bir iki şey alıcaktık çünkü kapalı kıyafet eşarp vs.ve baya gezmemmizin ardından bi magazada güzel şık kıyafetler bulduk ve yavaş yavaş kıyafetlerimi alıyorum birden hepsi zaten olmaz.ama şuanki halimi açık halimden daha çok begendiler.Allahım tüm herkeze nasip etsin.tabiki canım kapandıysam asla açılmam :87:iyi dileklerin için çok teşk ederim

insallah canım bende öyle yapmak çok istiyorum yapayım diyorum eşim hayır diyo kapalısın ne gerek diyo ama evde bari öyle olsun diyorum cünkü içimde kaldı valla :))))

seymacım uzulme birgun nasip olur ınş

inş. cnm bnmmm

evet içime sinecek aldığım yoksa alıp geliyorum bir daha giymiyorum sevmem lazım biz kocamla cıkarız dedim ondan önce ona alında bas başa daha iyi :))))))))))))

evt cnm sende az değilsin iyi yapmışsın
bizde ilk baştan kayınvalidemle market alışverişi yapardık
sonra eşime dedim
ben seninle almak isterim diyee
sonra çok şükür eşimle almaya başladık
annem bana uzak zaten 1 saatlik bir şehir farkımız var cnm annemmm
çok özledim bak şimdikk
ondan genelde kayınvalidemle takılıyos çarşı pazara
ama birşey eksik etmez
herşeyimi almaya çalışır

hşg. cnm sende ne güzel bak sende bir anda
aslında bir anda karar vericeksin ki şeytan dürtmesin dimiii

peki kızlar kapalısınız uzun giyermisiniz ;pantolon ;makyaj yaparmısınız
mesela ben kapansam makyajdan vazgeçemem
pantolondanda
eee nasıl kapalılık olur bu ondanda şüphem olur
beni yanlış değerlendirmeyin bu sadece benim fikrimm:82::82:

melike cim önemli olan kafa yapısı bence.basini ,ör yada ortme insan olsun bnm için gerisi herkesin bileceği is

evet canım ben bi kapanıp bi acılmak istemiyorumnasip olursa üniv.3 teyim işletme okuyom 4 e tamamlarsam tekrar bankacılık sınvalarına bu defa devlet kadrosu için calışmam lazım olcak yani ev hanımı olsaydım tek seferde kapanırdım suda var sonra millet bak suna bi kapandı bidaha geri acılıyo deyip arkamdan konusturmak istemiyorum....

bende kapalıyım canım 5 sene falan oldu ünide kapandım aniden içime bir his geldi kapandım ve mutluyum ama evde falan açığım sadece dısarı cıkarken kapatıyorum saçımı

hım seninde hayırlı oolsun canım böle şeyler içten gelerek olmalı zaten canım:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…