- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #1.921
çok tesekkürler bitanem benim çok şükür iyiyim sen nasılsın
inşallah olur canım komşun olması cok güzel bi duygu inankii allahım hayırlı insanlarla tanıstırmayı nasip etsin hepimizee :13:
rica ederim kuzuuu
hb canlar pek katılamıyor um 10aylık oğlumuz çok yaramaz.seyma cim hamıleıdım esim askıtom dıye sesleniyordu ordan kaldı.ztn o zmnlar uye oldum.nasilsiniz bakalım
napiyosunuz kızlar
hb canlar pek katılamıyor um 10aylık oğlumuz çok yaramaz.seyma cim hamıleıdım esim askıtom dıye sesleniyordu ordan kaldı.ztn o zmnlar uye oldum.nasilsiniz bakalım
moralini bozma canım sen çarşı olarak nereye gittin ve ne alıcaktın kapalı çarşıda hep aynı şeyler var hpsinde aynı kıyafetler oyüzden moralini bozma degişik güzel şeyler olan yerlerde var takma kafanı buna bende çok dolaşmıştım en sonunda bulmuştum aradıgımı
tv izliyoruz biz güzel bir seyde yok dans yarısmasını izliyorum tatlım sen napıyorsun
iyyiz canım sen napıyosun ben evde tvde müzik dinliyoruz bi bakim ne yazmışsınız diye girdim buraya sen naptın?
olabilir oralarda canım gezmek gerekiyor boş bi vaktinde gezrsin dolaşırsın magazalarıcarsı öyle canım kapalı carsıya gittik hep aynı syler ben kısa etek istiyorum spor birazda klasik artık ya meridyene yada diğer magazalara gideceğim
iii cnm bende yahşi cazibeye bakıyordum eşim kaptı tv yi oyun oynamak için:))
x box mu ne bişi aldıda kendine araba yarışı oynuyos arada
hımmmm hamileykenmi aşkitom diyordu hımmm anladım cnm iii bende çok şükür allahımaa
ii cnm dinleyin bakalım
ii bende yahşi cazibeye baktım biraz sıktı bu bölüm saçmaladılar iyice
kapattım bende eşim oyun oynuyo tv de
olabilir oralarda canım gezmek gerekiyor boş bi vaktinde gezrsin dolaşırsın magazaları
amin canım ya evet hayırlı komşular olsun :13:
bende dizi izliyordum bitmeyen şarkıyı baya bi hoşuma gitti o dizi o bitince tve baktım bişey yok bende arkadaşlara bi bakim sohbete katılayim dedim:13:
evet tatlım aslında bugun magazalara gidemedim kaynanama aldık birseyler döndük eve
evet tatlım aslında bugun magazalara gidemedim kaynanama aldık birseyler döndük eve
kızlar açıkmısınız kapalımı yani türbanlımı?ben açıktım bu ramazan sahurda içimden geldi kapanmaya karar verdim ve kapandım çokta mutlu ve memnunum halimden sizler peki?
kızlar açıkmısınız kapalımı yani türbanlımı?ben açıktım bu ramazan sahurda içimden geldi kapanmaya karar verdim ve kapandım çokta mutlu ve memnunum halimden sizler peki?
oh oh iii cnm iyi yapmışsın
yarın gezersin cnm önce sana baksaydınız kayınvaliden öncelik tanımadımı
sana neyse sende yarın ve hafta içi bakarsın artık ama gerçekten
bu sene
hiç güzel kıyafetler yok yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?