- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 643
- 40
nurefsan ben aldım emzirme sütyeni....bir beden büyük aldım diemicem zaten 80 den başlıomuş bende 80 aldım...tam olar çünkümyerimseniben
Ben emzirme sutyenini denedim mağazada. Pek hoşlanmadım sadece ucunun çıkmasından. Bebeğimle iletişimimizi etkileyecekmiş gibi geldi. Sporcu sutyenlerinden almaya karar verdim ben. Doğuma yakın en rahat bedeni alacağım. Birde askı sorunu var tabi. Benim giysilerimin yakaları illaki açıktır. Askısız bir model olmak zorunda benim sutyenim
BENİM DAHA HİÇ BİR ŞEYİM YOK...:sinifsinif:
yaa kızlar bebek çamaşırlarını nasıl yıkadınız??
Benim makinamda 50 derece bebek giysisi diye bir program var onda yıkasam cicileri çeker gibi geliyo. Acaba daha düşük derecedemi yıkasam?? :uhm:
Yada kısa program yeterli olurmu acaba?? :uhm:
Tabi her şartlarda 2 kez durulamak gerekiyor bundan eminim zemuszemus
yaa kızlar bebek çamaşırlarını nasıl yıkadınız??
Benim makinamda 50 derece bebek giysisi diye bir program var onda yıkasam cicileri çeker gibi geliyo. Acaba daha düşük derecedemi yıkasam?? :uhm:
Yada kısa program yeterli olurmu acaba?? :uhm:
Tabi her şartlarda 2 kez durulamak gerekiyor bundan eminim zemuszemus
nurefsancım doğumda tam olar yok zaten belki bebek olunca biraz büyürlerrryerimseniben
Canım diğer yıkayan kısslar 30 derecede yıkadı sanıyorum. Ben de sormuştum. Renkleri de solmamış çekmemişlerde. Zaten bunların hepsi daha yeni amaç sadece bi sudan geçsin, ekstra durulama yapcam ama ben de
bebek kiyafetlerinin uzerinde yikama talimatinda 30derece yaziyor sekerim bazilarindada elde yikayin diyor ama ben elde ugrasamam hepsini 30 derecede yikayacagim..
50 derece bana yuksek geldi..
peki 30 derece 15 dk. lık kısa program nasıl olur sizce ??? Bu arada dalan ın sabun tozunu aldım ben bebekler için olanını. Sizler ne kullandınız yada kullanacaksınız
peki 30 derece 15 dk. lık kısa program nasıl olur sizce ??? Bu arada dalan ın sabun tozunu aldım ben bebekler için olanını. Sizler ne kullandınız yada kullanacaksınız
Ya kızlar ben roxy deterjan bulamadım buradakİ marketlerde ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?