2009 ekim anneleri hastane cantaniza neler koydunuz?

valla bahair bir an önce çanta işine koyul ekim derken eylülde de gelebilir bizim minikler.Ayrıca alışveriş alınanların yıkanıp ütülenmesi biraz oyalıyor kolay gelsin şimdiden.

ben bebişimin çantasını hazırladım ama kazara erken doğarsam bana bişiycik yok kendime henüz bi çöp koymadım alışveriş yapmam lazım kendi çantam hazır değil yani

valla bahair bir an önce çanta işine koyul ekim derken eylülde de gelebilir bizim minikler.Ayrıca alışveriş alınanların yıkanıp ütülenmesi biraz oyalıyor kolay gelsin şimdiden.

herşey aslında tamam alınacaklar alındı kıyafetlerimi nilin kıyafetlerini ütüledim. ama hepsini bir araya getirip o çantayı oluşturmak kaldı. ona da bi eriniyorum sorma:)

bende kücük bir valiz alicaktim sonra düsündüm evdeki valizerinden birini kullanim daha iyi. En azinda hepsi rahat rahat girer bide extra valiz almama gerek yok.

ben daha hazırlamay baslamadım. ama haftaya hazırlyacagıminsalaah. kıyafetlerını bıle yıkamadım.anlamadımkı anca yetiştirıyorum ben ama..

herşey aslında tamam alınacaklar alındı kıyafetlerimi nilin kıyafetlerini ütüledim. ama hepsini bir araya getirip o çantayı oluşturmak kaldı. ona da bi eriniyorum sorma:)

o isin en kolay kismi 5 dakikani almaz hadi kalk tembellik yapmada hazirla :))naniknanik

al bendende o kadar canım herşey hazır yıkadım ütüledim ama çantaya koymak kaldı sanki alışverişden daaha zor gibi...

Sonunda bende hazırladım çantamızı, kendim için;
1 Pijama Takımı
1 Gecelik,Sabahlık
3 İç Çamaşırı,1 Emzirme Sütyenİ
Çorap,Terlik
Havlu
Göğüs ,Emzirme Örtüsü
Pedi,Göğüs Pompası
Göğüs Ucu Kremi,El,Yüz Kremi,Tarak,Parfüm,Kolonya,Ped

Oğluşum İçin;
1 Tam Takım Hastane Çıkışı
2 Tulum Takımı,İç Zıbınları
Battaniye(Tulumlarının Rengine Göre)
6 Mendil,Çorap
Emzik,Biberon(Belki Lazım Olur)
Pişik Kremi,Bebek Bezi

Şimdilik Aklıma Gelenler Bunlar,Arada Aklıma Gelen Olursa Eklerim Şimdilik Zamanımız Var..

ayy benim daha hiçbirşeyim hazır değil yaw.. herkes bitirmiş gibi işlerini, valla okudukça moralim bozuldu, ben nasıl yetiştiricem, az da zaman kaldı (

haziran66 bende sendenim şeker endişelenme canım benimkidfe hazır değil inş. perşembe günü yapcammm allah nasip ederde o güne kadar doğurmazsam :)))

ohh allah hayırlı zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin burcucumm sağlıkla meleğine kavuş inş. zemuszemus

aa bak bebek bezini aldım ben, bi o tamam. (onu da yaklaşık 4 saat önce aldım ama olsun) valla çantayı bırak daha evim bile dandini, badana olacak, tamiratlar var, bebişe aldıklarımsa paketlerinde duruyorlar. daha da birsürü alınacak şey var. mümkün olduğunca geç doğurmam lazım benim kızlar, kendimi sıksam işe yararmı ki? :)

kaydirigubbakcemile3 sıj jendini bakalım sağlıkla zamanındsa gelsin meleğin tatlım ama bi an önce bece yoluna koy işlerini bebişler belli olmaz eylül bebeklerinin bi çoğu ağustosta geldiler dünyaya bizimde eylülde illaki doğuaracak olanalarımız olacak bakalım melekler ne zamanaa kadar içerde duracaklar sağlıcakla zamanında gelirler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…