2009 Ekim anneleri, Sgk 'dan raporu bitip para alan var mı?

naz06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
1.372
0
116
Ankara
kızlar sigortadan parasını alan var mı? tam olarak ne zaman verıyorlar bilen var mı?

nazcım tam üstüne bastın ayanı kaldırrkaydirigubbakcemile3
benim rapor 3 aralıkta bitti, muhasebecimiz postaneye bi sor nüfus cüzdanınla git dedi bugün gittim ama hava aldım yatmamış para eşim yarın sigorta müdürlüne gidip sorcak...

9 aralıkda doldu benimki sigorta müd. gittim aldığım raporu işlettirdim. 21 den sonra postaneye yatıcağını söylediler.

bugün eşim raporlarla sigorta müdürlüne gitti, pazartesi postaneye gidip almamızı sölediler...

Kızlar benim rapor bitmedi ama parasını ilk alan arkadaş ne kadar kesinti yapılmış bilgi verebilir mii? Brüt maaş üzerinden kesinti yapılıyormuş diye duydum ama tam olarak nedir bilmiyorum

sağolun kızlar yanı hemen vermıyolar nekadar aldınız yanı neye göre hesaplıyolar?

evet ben aldım bugün paramı ama malesef benim velet erken geldi 33. haftada izne çıktım ama velet 34. haftada doğdu 1.118 tl aldım dedikleri günde de yatırdılar

Ben sıgortadan sordum 91 gun gecmesı gerekıyomus dogumdan sonra bende 6.10 da dogum yaptım yaklasık ocak sonu gıbı basvuru yapcakmısız

Nasıl oluyo bana sadece 76 tl verılekcek sız nasıl o kadar yuklu mıktar aldınız

merbet sen ssk lımısın? emekli sandığı mı? profilinde öğretmen görüyorum prosedür farklı olabilir...
sigorta müdürlüğünden pazartesi günü ptt den paramızı alabilecemizi sölediler bende 08.10da doğum yaptım, 91 gün bekleyin falan demediler...
76tl dediğin para 4 aylık doğum ücreti değilde süt parası olabilir mi?

kızlar dün ptt'den paramı aldım 1800tl...
sigortam asgari ücretten yatıyodu, parasını alanlar yazsınlar miktarları karşılaştıralımkaydirigubbakcemile5

kızlar dün ptt'den paramı aldım 1800tl...
sigortam asgari ücretten yatıyodu, parasını alanlar yazsınlar miktarları karşılaştıralımkaydirigubbakcemile5

güle güle harca cnm... iimiş ya 1800.:)bnmde asgarıden yatıyor 4 eylul-16 aralık arası raporluydum yarın basvurcam bakalım.k.peder gıtcek sgk ya raporları götırcek olur sanırım ptt dende bn cekerım ..bakalım bana kac yatcak

tşk ederim Şeniz
nazcım bazen sgk parayı sorun yoksa otomatikman pttye yatırıyomuş, ben önce pttye sordum yatmayınca eşim sigorta müdürlüne gitti, hemde raporları oraya bırakmadı zaten hastaneler raporları sigorta müdürlüklerine yolluyomuş...
ptt yakınsa önce nüfus cüzdanınla birine sordur yatmamışsa sigorta müdürlünü dürtersinyerimseniben

kızlar ben de sözleşmeli öğretmenim 5 ocakta raporum bitiyor bugün gittik bir evrak daha almamız lazımmış okuldan tekrar işe başladı diye sonra teslim edip alacağız pramızı bakalım kaç yatacak

10 gün sonra alıcam 2365 tl
inşallah aksilik olmazda yatırırlar

bulcukum ssk an kaçtan yadıyodu?

bende aldım kızlar 2.153,00 tl
brüt 800'den falan yatıyodu sanırım.
öncelikle ssk'ya başvuruluyo gerekli evraklar şunlar:
iş göremezlik raporu
doğum raporu
raporun başladığı güne ait vizite kağıdı
doğum yaptığın güne ait vizite kağıdı
internet bildirisi(muhasebeci yapıyor)

elifcim hemen git sigorta müdürlünü dürt...
benimde yatmayınca eşim gitti söledi adamlar raporlarımı para ödenmeyeceklerin arasına koymuşlar, adam bakmış etmiş hiçbi sorun yok allah allahdemiş ben hallettim pazartesi alırsınız parayı demişler...
ve dediği gündede aldım...
bu kadar süre içinde yatması gerekiyodu rapor süresinden sonra 10gün içinde alınıyomuş para...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…