2009 Ekim anneleri, Sgk 'dan raporu bitip para alan var mı?

canım vizite kağıtlarına neden ihtiyaç var ki

ben de evrakları hastaneye teslim ettim yaklaşık 1 ay oldu şirketten baktılar para hala yatmamış görünüyormuş, ptt den mi çekicez parayı sgk ya gitmeye gerek yok mu?

ben doğum öncesi paramı doğum yaptıktan 10 gün falan sonra aldım 917 yatmıştı doğum sonrası paramıda 31 aralıkta alacaktım ama dün gittim hala yatmamıştı pazartesi tekrar sigortaya gitmem gerekecek sanırım bunları dürtmezsen yatıracakları yok 7 ekimde doğum yapmıştım şimdide 900 civarı alacağım asgariden yatmıştı. benim anlamadıüğım doğum öncesini aldım raporu verdim hala para neden yatmadı. bu arada paralar ptt den alınıyo.

benim de 2 hafta oldu eşim evrakları tamamlayalı. 2 hafta içinde ptt den alabilrsiniz demişler ama hala yok. kontrol ediyoruz o siteden bizde. ne kadar yatacağı falan belli ama hala makbuz kesilemiş deniyor.

Benim de asgariden yatıyordu kızlar 932 1. ödeme 868 2. ödeme 1800 tl yattı. sgk evrakları verdim 1 hafta sonra yattı.

slm hanımlar ya ben ssk sitesindensorguluyorum ama kayıt bulunamadı diyor neden acaba evraklar veridii 7 ekimde de doğum yaptım

Kızlar sgkdan size hangi tarihte yatacağı söylenir. Siz o tarihte gidip paranızı 1 hafta içinde almazsanız paranız geri gider.Bende toplam 2100 tl para almıştım...

1 hafta 10 gün içinde yatar internetten kontrol edin dediler. hergün kontrol ediyorum 3 hafta oldu yatmamış.

Az önce ssk ya ulaşabildim. Paramın yattığını bu cuma ya da pazartesi alabileceğimi söylediler. Ankara'dan kaynaklı bir problem varmış yeni çözülmüş.

durumu kısmında makbuzu kesilmiş veya alan boş ise ptt paranı yatırmış oluyolar o zaman gidip pttbank lardan alabiliyosunuz

ben 1. doğum öncesini 900 civarı doğum sonrasınıda geçen hafta 700 civarı aldım asgariden yatıyordu az değilmi yaa birde neden doğum öncesi fazla sonrası az anlamadım sizler ne kadar aldınız.

merhaba arkadaşlar bende sgk sayfasından kontrol ettiğimde kayda ait ödemenin makbuz kesilmemiş yazıyordu. kadıköy sgk yı aradım ödemeniz çıkmış fakat ankara ödeme yaptığı için orayı arayın dedi. ankarayı aradığımda ise önce ptt ödeme yapıyor siz ödemenizi aldıktan sonra ekranda makbuz kesilmiş yazacak dedi. ama sanırım çalışanların da net bilgisi yok. postaneyi arıyorumödeme olup olmadığına bakmamız için gelmeniz lazım diyor. eeee ben çalışıyorum her seferinde izin alıp nasıl postaneye gideceğim. ya ne kadar saçma iş bunlar... konu hakkında detaylı bilgisi olan varmı

postaneye sen gidemesen bile nüfus cüzdanıyla birine aldırabilirsin...

bende bütün evraklarımı 29 o cakta teslim ettim fındıklı ssk ya. am hala bakıyorum yok.. istanbulda ayrı bi karmaşa var sanırım bu konuda...

eşim gitti sordu şimdi yatmış nihayet.. kızlar bi sorun isterseniz siz de... ama benim gitmem geekiyomuş. kimlikle de olsa vermiyomuşlr eşime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…