2009 Ekim Anneleri

birsey yapma yanina. Ekmek bandir bandir ye kaydirigubbakcemile2

nisannur bence birşey yapma yanına salata yap tek çeşit yiyin madem yarın yok yemekte
yada fasulyeden vazgeç balık yap balık tuttu gene balık krizim cokacimcoook delikafadulden

kızlar müsadenızle ben mutfaga doğru kayıyorum aksama görüşürüz acık kalcam sız yazın ben okurum kendınze cok dıkkat edın benım gıbı hamıle oldugunuzu unutup işlere dalmayın ve düşmeyın öpt hepınızı hihoyyyt

selam kıslar
bugün ancak fırsat buldum ve okudum yazdıklarınızı,maşallah herkes iyi anladığım kadarıyla.
şu çatlak meselesi kafama takıldı,bende henüz hiç bişi yok ama yinede göbişe nemlendirici süreyim dimi

ELALI, handan2546, lllalll, nisannur, pembeinci, selina79, SUN12, ugurbocei, xdreamflowerx, yediveren35, zeze26 içerde bu kadar kişinin adı görünüyo nabersiniz bakıyımkaydirigubbakcemile5

Canım benim karnım çok kaşınıyordu ben bebek yağı sürmeye başladım sen kaç haftalıktın canım .

ELALI, handan2546, lllalll, nisannur, pembeinci, selina79, SUN12, ugurbocei, xdreamflowerx, yediveren35, zeze26 içerde bu kadar kişinin adı görünüyo nabersiniz bakıyımkaydirigubbakcemile5

:asigim::asigim:benn ii sayılırım cnm sennnyerimseniben

bende almadım daha cdyi
Birde ben kitap almadım sizin okuduğunuz kitaplar varmı hamilelik yada bebek bakımı ile ilgili netten bakıyorum ama çok fazla var bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…