ELALI, handan2546, lllalll, nisannur, pembeinci, selina79, SUN12, ugurbocei, xdreamflowerx, yediveren35, zeze26 içerde bu kadar kişinin adı görünüyo nabersiniz bakıyımkaydirigubbakcemile5
Canım benim karnım çok kaşınıyordu ben bebek yağı sürmeye başladım sen kaç haftalıktın canım .
kıslar fatoş nerelerde :uhm:
ELALI, handan2546, lllalll, nisannur, pembeinci, selina79, SUN12, ugurbocei, xdreamflowerx, yediveren35, zeze26 içerde bu kadar kişinin adı görünüyo nabersiniz bakıyımkaydirigubbakcemile5
bende ii yim lallim nette sorun vardı anca halledebildik geçmişi okuyorum şimdi:asigim::asigim:benn ii sayılırım cnm sennnyerimseniben
pembeinci ben 15+2 yim ve malesef kiol alamama problemim var :) henüz 42 kiloyum.
hamile kalmadam öncede 42 de fiklemiştim kilomu:)) 1 kilo aldım yani çok şükür:)
ve çatlak patlak hiçbişi yok haliyle,ama doktorum zayıf olduğum için sonra çok olacağını söyledi,krem kullan dedi,krem adı felanda vermedi.Bebe yağı felan olurmu mesela????
annemde bebe yağı kullanmış..4 eser koymuş ortaya ama bitane çatlağı yok maşallah
hamama gittiğimizde hala görücüleri çıkıyo kadınınkaydirigubbakcemile3
ben kakao yağı sürüyorum baya kalın bi yapısı var bu yüzden daha uzun nemli tutar düşüncesindeyim..kalçalarınıza v göğüslerinize de sürün hekaydirigubbakcemile5
Bugün fatoş yok zuzuu yok kayıplar zilliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?