2009 Ekim Anneleri

ELALI, handan2546, lllalll, nisannur, pembeinci, selina79, SUN12, ugurbocei, xdreamflowerx, yediveren35, zeze26 içerde bu kadar kişinin adı görünüyo nabersiniz bakıyımkaydirigubbakcemile5

iyidir cancağızım sen nasılsın..ben dolanıyom o topik senin bu topik benim..birazdan çıkıcam..kociş yolda..yemek yemek lazım:asigim:

Canım benim karnım çok kaşınıyordu ben bebek yağı sürmeye başladım sen kaç haftalıktın canım .

annemde bebe yağı kullanmış..4 eser koymuş ortaya ama bitane çatlağı yok maşallah
hamama gittiğimizde hala görücüleri çıkıyo kadınınkaydirigubbakcemile3
ben kakao yağı sürüyorum baya kalın bi yapısı var bu yüzden daha uzun nemli tutar düşüncesindeyim..kalçalarınıza v göğüslerinize de sürün hekaydirigubbakcemile5

pembeinci ben 15+2 yim ve malesef kiol alamama problemim var :) henüz 42 kiloyum.
hamile kalmadam öncede 42 de fiklemiştim kilomu:)) 1 kilo aldım yani çok şükür:)
ve çatlak patlak hiçbişi yok haliyle,ama doktorum zayıf olduğum için sonra çok olacağını söyledi,krem kullan dedi,krem adı felanda vermedi.Bebe yağı felan olurmu mesela????

Canım bayağı zayıfmışsın bebeyağını kullananlar memnunlar badem yağı ve kakao yağınıda çok tavsiye ediyorlar canım gerçi bünyeyle alakalı kimi insan hiç birşey kullanmadığı halde hiç çatlağı olmuyor mesela annem 5 tane doğum yapmış birşeyciği yok kadının birşeyde kullanmamış amam tedbiri elden bırakmamak gerkir.

kıslar bakın nasıl bu anakucağı fiyatıda süper chickonun 350 ytldi bunlar arasnda dağlar kadr fyat farkı var

handancım bi küçük uyarıda blunmak istiyorum haddim olmayarak
bende bi ara vazelin aşığıydım elime yüzüme dudağıma vicuduma nerye bulursam oraya
doktorum yasakladı..
vazelinin ham maddesi petrolium ve hemen kana karşışıyor çok zararlı dedi
bunun yerine kakao yağı aynı kıvamda zaten

ben de tembellik yapmasaydım bugün kakao yağıyla bebe yağı alcaktım:mymeka: yarına kaldı:dilcikar: yarın alıp ikisini karıştırcam ve sürmeye başlıcam artık..ilkinde göbeğim çatlamadı ama nolur nolmaz ben gene de süreyimfisfisfis hiç de sevmem vücuduma bişiler sürmeyi,yüzüme güneş koruyucumu bile zor sürüyom:dilcikar:
mecbur napalımsırnaşık şey

aybike göbişini gördüm maşallah bebişine ve göbişine
bizim ekim annelerinin göbişleri topiğine de eklesene sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…