2009 Ekim Anneleri

heheheheheheh aman tanrımmm görüyorummm görüyoummmmmmmm gördümmmmmmmm pembe seninde kızın olacak anacım:roflol:

ilkayında kızı olcek onu çok güçlü hisediom:1rolleyes:

Kürenin üstündeki tozları sildin demüü bulanık olmasın 5-10 Fazla kuruş vereyim iyi bak yanlışlık olmasın medyum bacuuuuuuu

kızlar kac kılo aldınız dıkkat edıyomusunuz yedıklerınıze yoksa herseyı yıyomusunuz ben kılo almaya cok musaıt bı yapım var 3 kğ aldım sata göre 16.haftamdayım doktora göre 17.haftamdayım

heheheheheheh aman tanrımmm görüyorummm görüyoummmmmmmm gördümmmmmmmm pembe seninde kızın olacak anacım:roflol:

ilkayında kızı olcek onu çok güçlü hisediom:1rolleyes:

dandanım sende bir medyum havası gördümmmyerimsenibengeleceğim içinde bişeyler sölermisin...:1rolleyes:

yok ela başka bişey verdi hahahahahah:roflol:

kıs pempe gacısı sen beni ne sandın ben o bildigin paragöz falcı bacılardan deelim ayrıyetten küremi her sabah camaşır suyuylan ovarım kız diosak kız getirme beni oraya:mymeka::mymeka:

bana kilo demeyinnnnn:bbo:
ilkaycım hoşgeldinnn...geçmişimi okuon bebişimmmm:asigim:

boyuna baglı nisancım , bende 4 kilo aldım ay başına 1 kilo yani çok aslında bu kadar almamamız lazımdı sanki ne bilim

gelmiş geçmiş olsun canım...ben de hep az su içerdim..ama hamile kaldıktan sonra tüm paramı şişe sulara yatırıyom:roflol: elimden şişe su düşmüyo canım..yudum yudum da olsa iç..valla alıştım ben..bir günde hiç bu kadar su içtiğimi hatırlamıyom( çok dediysem bana göre tabi 1 litre kesin içiyorumdur..yanında gün içinde içtiğim bitki çaylarını sütü ve hap içmek için içtiğim 1 bardak suyu da sayarsak 8 bardak olıy sırnaşık şey)

bu cevabı fatoş olsaydı onun vermesini bekliyodum ama seninde vereceğin aklıma geldi:jeyyar:

:roflol: :roflol: tamam tamam kızma emin olayım dedim tanıdığım çok hamile var doğru çıkarsa sana yönlendiririm ondan sordum yerimseniben

daha önce dogum yapmıs arkadaslar dogumda bebekle bırlıkte ortalama kaç kılo gıdıyor

ilkinde 78 le doğuma girdim..2-3 gün sonra evde tartıldığımda 72 ye düşmüştüm canım..daha fazla veren de oluyor..giden vücudunda biriken suymuş..

aa nere giitti yaddılarım ya..nese bence kilon ii benm boy 1.73 3 kilo aldm bu zamana kadr 63le başladmm 66yım şuan ve çooook memenunum halmden boy oldğu için okadr anlaşılmıo bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…