heheheheheheh aman tanrımmm görüyorummm görüyoummmmmmmm gördümmmmmmmm pembe seninde kızın olacak anacım:roflol:
ilkayında kızı olcek onu çok güçlü hisediom:1rolleyes:
heheheheheheh aman tanrımmm görüyorummm görüyoummmmmmmm gördümmmmmmmm pembe seninde kızın olacak anacım:roflol:
ilkayında kızı olcek onu çok güçlü hisediom:1rolleyes:
bacılarım ben geldım doktora gıttık geldık düşmüştüm ve agrım vardı ya doktor bey kadın dogumcu degıldı ama esım eczacı onun tanıdıgı bılgılı bı doktoru cagırdık hastahanede baktı ve bı sorun yok bıraz susuz kalmış süt de iç dedı bende suyu az içiyorum yaw ama cok mutluyum oğlum benımle ve sapasaglam bıde hasrat gıderdık bol bol gösterdı sagolsun
yok ela başka bişey verdi hahahahahah:roflol:
kıs pempe gacısı sen beni ne sandın ben o bildigin paragöz falcı bacılardan deelim ayrıyetten küremi her sabah camaşır suyuylan ovarım kız diosak kız getirme beni oraya:mymeka::mymeka:
yok ela başka bişey verdi hahahahahah:roflol:
kıs pempe gacısı sen beni ne sandın ben o bildigin paragöz falcı bacılardan deelim ayrıyetten küremi her sabah camaşır suyuylan ovarım kız diosak kız getirme beni oraya:mymeka::mymeka:
daha önce dogum yapmıs arkadaslar dogumda bebekle bırlıkte ortalama kaç kılo gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?